Találatok a következő kifejezésre: 42 éves A (115 db)

Nehogy bárki is azt gondolja, hogy jó dolog "rokkantnak" lenni 42 évesen. A munkaszimulátoros felülvizsgálat lesz idén? Adjon munkát "Orbán Úr". Én örülnék ha valamit tudnék dolgozni a két agyműtétem után! Megalázó ez a vizsgálógép! Heléna

Legjobb válasz: Igen, akik nem szimulálnak, vagy dolgozni akarnak mellette, azoknak rossz, de akik meg csak pénzért megveszik a papírt a rokkantságról, mert nem akar dolgozni, azokat sajnos nem nagyon lehet kiszûrni. Most ezt a módszert találták ki ezekre. Munkahely meg persze hogy nincs... Hiszen megígérte. És amit megígér, az tuti nem lesz. (Hány hónap alatt akarta megszüntetni a munkanélküliséget?!)

Igen, akik nem szimulálnak, vagy dolgozni akarnak mellette, azoknak rossz, de akik meg csak pénzért megveszik a papírt a rokkantságról, mert nem akar dolgozni, azokat sajnos nem nagyon lehet kiszûrni. Most ezt a módszert találták ki ezekre. Munkahely meg persze hogy nincs... Hiszen megígérte. És amit megígér, az tuti nem lesz. (Hány hónap alatt akarta megszüntetni a munkanélküliséget?!)
42 évesen még szülni akarsz? :O
A kérdező hozzászólása: nem én lennék sem az elsõ sem az utolsó.

Mi a véleményed arról, ha valaki 42 évesen szerez másoddiplomát (Msc. )?

Lehetnek szakmai elõrelépési lehetõségek?

Legjobb válasz: Semmi, gratulálok neki. Miért ne lehetne elõrelépni? 42 évesen a mai állapotok alapján még minimum 20 munkaév van az illetõ elõtt. Ez még hosszú idõ bármire.

Semmi, gratulálok neki. Miért ne lehetne elõrelépni? 42 évesen a mai állapotok alapján még minimum 20 munkaév van az illetõ elõtt. Ez még hosszú idõ bármire.
Semmi. Sok munkahelyen bionyos diploma megléte feltétele az elõrelépésnek, tehát igen hasznos is lehet.
Az a véleményem, hogy gratulálok a kitartásához és a szorgalmához. Jó pap holtig iszik. Izéé, holtig tanul.
A kérdező hozzászólása: Koszi :)

20 on évesen a genetikai kopaszság és előnytelen arc miatt 42-45 nek kinézni maga a kín és az örök magány forrása?

Ez szín tiszta tapasztalat sajnos. Valaki van még így? Vagy más miatt gondolja úgy, hogy felesleges tovább élnie? Iszonyat sok elutasítás után hozta ilyen döntést. De még nem tervezem véghezvinni, van még 30 ig pár évem, addig adok magamnak esélyt.

Legjobb válasz: Ott vannak neked a 42-45 éves milfek. Örüljél :D!

Ott vannak neked a 42-45 éves milfek. Örüljél :D!
A kérdező hozzászólása: Ilyenekkel valahogyan nem lehet találkozni.
A haver hasonló cipõben jár... 24 évesen full õsz a srác. kinéz 40-nek õ is. (ja meg még ráadásként vézna is) De õ nem sír ez miatt, hanem csajozik. És képzeld olyan fullos barátnõje van, hogy én is megnyalnám az össze ujjam utána...
Nem tudom honnan veszítek, a kopaszság és az õsz korral jár. A másik arc vonásokon lehet látni ki hány éves. Légyszíves azt felejtsd el, annak semmi értelme. 20 évesen ezen gondolkozni, hát ez baj. Annak örülök, hogy esélyt adsz Magadnak. Nyugi rengeteg nõ, sokkal több, mint férfi. Fogsz találni nem csak az én korosztályomra gondolok, hanem a Tiedre is. Egy biztos, csak tudjál dumálni, szóval legyen agyad. N
Legyél teljesen kopasz és gyúrj! Probléma megoldva! Komolyan!
A párom is egy jó tízessel idõsebbnek néz ki a koránál, de ez így pont jó, mert én kicsit idõsebb vagyok nála. Így jól festünk együtt :)
Ismerek egy srácot, 25 évesen olyan õsz haja van, mint egy negyvenes-ötvenesnek és mégis van egy gyönyörû, értelmes barátnõje, ráadásul más csajok is zabálják a tagot.
# 4/7 Ne haragudj, de ebbe muszáj belekötnöm. Ez igaz, hogy több nõ van, mitn férfi, de a korokat tekintve, az idõsebb korosztályban van sok nõ, ellenbe a fiatal 10-20-on évesek között szinte kevesebb a fiú. Meg, ha megnézitek a lányok nagy része ugyanarra a szuper menõ gyerekre vágyik és addig más fiúra rá sem tud nézni. Az ilyen nagy arcok meg szépen dugnak 10 lánnyal is párhuzamosan, szóval hülyítik meg viszik a csajokat, így még inkább több magányos fiú van, aki hoppon marad és nem talál magának fiatal lányt, már elnézést, de én sem vágyom milfekre, a fiatalabb tini csajok a gyengéim és szerintem a kérdezõ is inkább vágyik egy fiatal pipire, mint egy idõs hölgyre. Persze vannak milfimádók, de az ritkább, genetikailag a fiatalabb lányok a vonzóbbak, õk sugároznak termékenységet.
ha nagyon zavar próbálj meg szerintem hajbeültetésre gyûjteni. amúgy meg gyúrhatsz is és akkor jó is a kopaszság és azt is van aki szereti ha kigyúrt a pasija és kopasz... rajtad áll csak. persze [email protected]ás az élettõl a dolog, de NEKED kell a hozzáállásodon változtatni! Csak az fog segíteni! MÁS NEM!

Mi a véleményetek egy 22 éves lány és egy 42 éves férfi kapcsolatáról? Szerintetek mûködhet?

Csak komoly válaszokat kérek. (Ami nehezíti még a kapcsolatot, hogy neki van élettársa) Ne ítéljetek el ezért nem vagyok r*banc!!!

Legjobb válasz: De, az vagy. Miért te akkor minek nevezed magad?

De, az vagy. Miért te akkor minek nevezed magad?
Képzeld bele magad a párod élettársa helyébe. Ha téged csalnának meg. Nem azt gondolnád, hogy "megcsalt avval a büdös r*banccal"?! Mivel valószínûleg a válasz igen így te is elismerheted, hogy k*rvulás amit most csinálsz. Ha esetleg a nagy korkülönbség ellenére is szereted dobja ki a csaját aztán majd utána legyen veled. Addig meg csak szeretõnek tart és közben másnak mondja, hogy "szeretlek".
Ha sz.rsz rá akkor ne itt kérdezgess..Menj és mutatkozz be a csávód párjának, 3-asban majd jól ellesztek. :D
A kérdező hozzászólása: Nem én voltam kedves utolsó egyébként sz*rok a véleményeitekre!!
Nem az volt az elõzõ kérdésed, hogy szex nõs férfival, de hol? Mondok egy jó hírt. Még mindig r.banc vagy :) 22 évesen szép kilátásaid vannak, másodhegedûsnek lenni.
apa-lánya kapcsolatnak jó :) Másnak nem. Annyi tartás lenne benned, hogy nem kezdesz ki olyan férfival , akinek van párja...(tudniillik addig téged sem vesz komolyan) :D a kérdés úgyis csak provokáció, minden nap van egy ilyen liba errefelé
Agyilag zokni vagy.
Ne haragudj, de nem vagy mas csak egy..... tudod mi. Attol mert nekik nem biztos, hogy tokeletes a kapcsolatuk, meg neked semmi dolgod tovabbrontani azt. 22 evesen legyen mar egy kis eszed! Elotted az elet, keress olyan ferfit, akinek nincs senkije!
most még lehet, hogy minden szép és jó, de az a manusz 10-20 év múlva már semmit sem tud csinálni, akkor mit csinál a csaj majd???? én nem vállalnék be ekkora korkülönbséget.
r*banc!!!r*banc!!!r*banc!!!r*banc!!!r*banc!!!
fogadd el az vagy.
Dehogynem vagy! ;)
Ezzel csak egy baj van, hogy nem az én csajom vagy.
Már ha jól kijössz a mostohával.. :)
Szerintem nincs vele semmi baj. Teljesen jó kis apa-lánya kapcsolat.
Nem kicsi ez a korkülönbség. Látom, hogy alaposan leoltottak, de ne törõdj velük. Sokan hajlamosak csak egy nézõpontból nézni a dolgokat, és messzemenõ következtetéseket vonnak le egy egy szóból. Nem azért romlott meg a kapcsolatuk, mert te megjelentél, hanem azért jelentél meg, mert a kapcsolatuk már régen megromlott. Ti akik ler**ancoztok egy fiatal lányt, mert 3. egy kapcsolatban, belegondoltatok abba, hogy hogy történhetett ez meg? Egy 42 éves férfi szemet vet egy 22 éves lányra, ez mindennapos, de nem keveredik vele kapcsolatba. Hacsak nem azért, mert otthon gondok vannak. Egy szeretõ, õszinte, hûséges nõ mellett, ennyi idõs férfiak már nem lépnek félre, és egy 22 éves lánynak esélye sincs. Amennyiben egy harmadik, be tud férkõzni a kapcsolatba, az már régen nem mûködik. És, ha valaki, akkor a harmadik, semmiképpen sem okolható. Erre, egy példa a fr*gid, házsártos feleség. Az a férfi, akit egy ilyen feleség "vár" otthon, nem több egy kivert kutyánál. Mit tehet szerencsétlen? Nekiáll inni, és alkoholista lesz? Sokszor elõfordul, de önpusztító megoldás. A másik lehetõség, hogy mindent megtesz azért, hogy rendbe jöjjön az élete, és újra FÉRFINAK érezhesse magát. Kivel kezdhetne új életet, ha nem egy fiatal, kedves, energikus lánnyal? Nem helyesli a társadalom a férfi viselkedését, mert könnyebb ítéletet hozni, mint az oda vezetõ utat megismerni, fõleg nem kimondani, hiszen a nagy felháborodást keltene. Ha az általam felvázolt eset áll fent a pasi és az élettársa között, akkor csak egy kérdésem van hozzátok. Na ki a r*b*? Az élettárs, vagy a 22éves lány? Szerintem az a nõ, aki ennyi idõsen elvadít maga mellõl egy férfit. Ezért sem NEM a 22 éves lány. A 22 éves lány itt maximum csak áldozat lehet.

Írnának nekem a tapasztalataikról olyan anyukák, akik viszonylag késõn 40-42 évesen szültek? Nagyon megköszönném.

Legjobb válasz: Anyukám 41 évesen szült engem, sokat beszéltünk róla, bátran lehet vállalni, nem szült nehezen (igaz második gyerek vagyok).

Anyukám 41 évesen szült engem, sokat beszéltünk róla, bátran lehet vállalni, nem szült nehezen (igaz második gyerek vagyok).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nekem sem az elsõ gyermekem lenne, csak már nagyon nagy a másik, régen volt a terhesség és a szülés is (19 éve) és nagyon meg vagyok szeppenve. Nagyon sokat vártunk erre a babára a férjemmel és eléggé izgulunk.
Az nem számít, hogy olyan régen volt, igaz a testvérem "csak" 8 évvel idõsebb. Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon igyekszünk :-)
35 év körüli.
Még a 9-10 évvel idõsebb is jó.
Nem számítanak az évek.
Szerintem ideàlis.
Igen, szerintem ez korrekt.
Szerintem 25 éves csávókat futtass! :D

18 éves (apakomplexusos? ! ) lány a 42 éves párjának a gyerekére féltékeny, ez helyén való viselkedés?

A gyereke a férfinak 13 éves. És a lány féltékeny, hogy a párja a gyerekével foglalkozik, miért nem vele többet. A lány nagyon szerelmes egyébként a férfi is. Talán ennek a lánynak ez a férfi egy személyben minden. Milyen lehet ez a kapcsolat? Az Interjú a vámpírral c. film jut eszembe róla, ahogy a kiscsaj ragaszkodik az idősebb párjához. Normális ez?

Legjobb válasz: Te jó ég...Jobb volt nekem katonaként.

Te jó ég...Jobb volt nekem katonaként.
Ha E/3 személyben beszélsz magadról, akkor is világos, hogy te vagy az, szóval...
Mit akar egy 42 éves fószer egy tinilánytól???
A kérdező hozzászólása: Együtt élnek pár éve, csaj családi háttere rossz, tervbe van esküvõ, szerelmesek.

Feljelenthetem a pasit? A lányom egy hete mùlt 14 éves, haza hozta a 42 éves barátját.

3 hónapja vannak együtt. Mesélte h van barátja,az iskola mellett találkoztak mikor indult haza,mindennap többet beszélgettek,majd vt egy szájra puszi és járnak meg h kicsit idősebb és ha már komoly lesz a kapcsolat akkor bemutatja. Tegnap tarthatott egy szülinapi bulit,bemutatatta barátját. Én köpni nyelni nem tudtam,a férjem majdnem neki ment. Próbáltunk a pasival beszélni h mégis mit képzel magáról,de csak nagyképüen mondta h pár puszin kivül nem történt semmi,de most ha a lányom is akarja már bármi történhet. A lányom haragszik ránk mert kidobtuk a pasit,nem hagytuk h ott nyalják falják egymást a töbvi tini lány elött,el rontottuk a bulit,mert mindenkinek a szüleit felhivtuk h vigyék haza a gyerekeket. Pár szóban vázoltuk h miért is lett vége a bulinak,és h figyelmeztessük a szülőket beszéljenek a gyerekekkel. Kitudja h hány lánynál fog ez a pasi még probálkozni v akármi. Felakarjuk jelenteni a pasit,mivel hiába 14 már a lányom,de csak 13 volt mikor megkörnyékezte. Ugye börtönbe kerül?

Legjobb válasz: A magyar törvények szerint 14 éves kortól,ha nemi életet él egy sokkal idõsebbel,az illetõ nem feljelenthetõ. Szóval sokan rosszul tudják,mert Magyarországon ilyen szempontból nem 18 a korhatár.

A magyar törvények szerint 14 éves kortól, ha nemi életet él egy sokkal idõsebbel, az illetõ nem feljelenthetõ. Szóval sokan rosszul tudják, mert Magyarországon ilyen szempontból nem 18 a korhatár.
Nem tudod miert feljelenteni. Amugy 14 evesen a lanyodnak is lehetne annyi esze hogy nem kezd egy 42 evessel! Nem hiszem el hogy a kis baratnoi nem rohogtek korbe emiatt!
Nem fog börtönbe kerülni. 14 év a beleegyezési korhatár. De különben szerintem is gyomorforgatóak az ilyen "férfiak". Milyen lelkivilága van az ilyennek?
Nem, sajna, nincs miért feljelenteni. A beszélgetést a törvény nem bünteti. Én a férjed helyében... De ez komoly? Hihetelen.
A kis Lolita...
Nem. A beszelgetest, az udvarlast a torveny nem bunteti. A kozosules 14 ev alatt buntetendo, a betoltott eletkortol mar nem. Magyarorszagon sajnos 14 ev az un. beleegyezesi korhatar. Az egyetlen, amit tehetttek, "bezarni" a gyereket. Magyaran csak felugyelet mellett mehet barhova. Kisered az iskolaba es haza. Enny.
csak van a férjednek pár nagydarab haverja...
Feljelenteni nem tudjátok. De a férjed és pár férfi barát 'beszélgethetne' vele egy kicsit.
én tuti feljelenteném. valami nem klappol vele, fõleg, h 42 éves létére képes volt elmenni 13-14 élves lánykák közé szülinapozni és kérkedni a szüleiknek, h miket tehetne a lányukkal. a pasi tuti perverz, ha ezért az esetért nem is menne börtönbe, kicsit a körmére néznének, mert lehet, h kisebb lányokkal is próbálkozott már és épp így derülne ki. gondolj bele, sulikhoz jár lányokat felszedni 42 évesen. mások bárokban meg céges bulin ismerkednek ennyi idõsen.
A kérdező hozzászólása: Nem engedtem neki h nekimenjen, mivel ott volt egy csomó gyerek is. A konyhába hivtuk egy csendes beszélgetéste, ami nem volt épp csendes.
Mért kéne a pasit feljelenteni? Tarkón lõném a lány anyját aki így elnevelte oszt kalap.
59. a te édesanyád is nagyon elronthatott valamit :)
60aska nem én dugatom magam 20-30 évvel nálam idõsebb emberekkel. Tehát mégsem látszik beigazolódni a meglátásod. :D
Egyetértek az 59. számú hozzászólóval. Manapság a gyerek megveri a tanárt, fiú a fiúval sétál kézenfogva, lányok kutyákkal fajtalankodnak, 14 évesek 40-50 évesekkel izélnek, de természetesen a szülõ az ártatlan! A szülõ arra neveli kiskorától, hogy ez a másság és el kell fogadni, ám mikor az õ gyerekérõl derül ki ez a másság már nem kell elfogadni. Fel kell jönni egy internetes oldalra és hisztizni kell. Régebben ez a másság nem volt elfogadott. Ha nálunk faluban kézenfogva sétált két fiú akkor kicikizték, ha 20 év életkori eltéréssel tették ugyanezt heterók akkor mindenki szemében látták a megvetést. Az ilyen kapcsolatok hamar meg is szakadtak. Ti beleneveltétek a gyerekbe hogy a másság az jó azt el kell fogadni. Csak annyit kaptatok, amivé neveltétek.
Egészen kicsi gyermek korunkban belénk égtek már ezek az erkölcsi normák és késõbb egyikünk sem kezdett ilyen kapcsolatba. Engem pl mélységes szégyenérzet töltött volna el, ha egy ilyen partnerrel kell a nyílt utcán végigsétálnom.
62: Ha nem írod le, akkor is nyilvánvaló lett volna hogy falusi vagy..
Már nem azért, de milyen egy tutyimutyi férjed van neked? Én kezét lábát eltörtem volna a csávónak a helyében, még ha börtönt kapok érte, akkor is. Normálisak vagytok ti? Ez nem a gyerek, hanem a ti hibátok egyértelmûen!
Viszont valóban, a 42 éves férfi biztos, hogy nem szerelmes belé 53.válaszoló, hanem csak kihasználja.
#53 ez nem mentség arra amit ez a pedofil állat csinál!!
egyébként, ami a "rendõrséghez menést" illeti, nem csak feljelentés létezik, hanem bejelentés is... de igazatok van, jobb tudatlanság és tájékozatlanság okán semmit sem tenni csak lapítani mint az a bizonyos kaki a fûben
Na, elment, mielott befejeztem volna. Tehat: Dehogy a nevelessel van a problema. A tinilanyok mindig ilyenek voltak. Kell nekik valaki, aki azt mondja gyonyoru, csinos, akinek a szemeben o nonek erzi magat. Ez jo esetben egy hasonlo koru fiu, rosszabb esetben egy idosebb ferfi. En is voltam orulten szerelmes tizeneveskent a toritanaromba, mert mindig meghallgatott es figyelmes volt velem.
Szia Szerintem hagynod kelett volna a férjed hagy menjen neki , ha jól összeveri akkor talán elgondolkodik nektek meg a gyereket hozni vinni a suliba , ha meglátjátok megint megverni szólni az igazgatónak , hogy vigyázz mert egy pedofil járkál kint.. Hogyha ez sem használ akkor meg mésik iskolába vihetnétek a gyereket. Tudom , hogy körülményes , de ameddig a lányod ilyen butus nem tudsz mit tenni. Esetleg akkor lehetne tenni valamit , ha a lányod és a barátnõi eskü alatt mondaná , hogy amikor 13 éves volt próbálkozott stb:((( Szánalmas , hogy milyen világban élünk.... Én meg az iskola mellett járva azt hiszem az apukák várják a gyereket napközibõl hazafelé...
14.37 Teljes mértéken egyet értek veled.Èn is anyuka vagyok.Már elöre félek mi lesz mire a lányom ebbe a korba ér.
Nem értem mit támadjátok, mert a gyakorikérdéseken feltett egy kérdést. Még ha nem is történt meg vagy túloz, vagy csak érdekli a dolog is felteheti, ezért vagyunk itt. Nem értem miért kell valakit így letámadni, mert a gyakorikérdéseken feltett egy kérdést.
Dehogy a nevelessel van a problema. A tinilanyok mindig ilyenek voltak. Kell nekik valaki, aki azt mondja gyonyoru, csinos, akinek a szemeben o nonek erzi magat. Ez jo esetben egy hasonlo koru fiu, rosszabb esetb
Nem mindenkinek. Vannak akik életükben ne jártak falun, így azzal sincsenek tisztában, hogy szorosabb erkölcsi normák szerint élünk, neveljük gyermekeinket. Véleményem szerint igenis fontos volt kihangsúlyozni.
*nem jártak
Nekem is van 3 tizenéves lányismerõsöm, akik náluknál 25-30 évvel idõsebb férfiakkal vannak. Mi van itt, teljesen megbolondult a világ?
Én viszont a jogos pofon pártján állok és tudod miért, mert én csak profitáltam felnõtt koromban belõle. Az agyonimádott és agyonkényeztetett öcsikém soha nem kapott én igen.Ha én szemtelen voltam, akkorát kaptam, hogy leszállt a fejem, ha õ szemtelen volt még éljenezték is milyen jópofa, meg életrevaló stb. Na õ olyan életrevaló lett, hogy még 36 évesen sem tudott saját lábra állni, nem érzi a normákat és akaratgyenge. Én érzem, hogy a pofonok rosszul estek, de megkeményítettek és megerõsítettek.
nem szabad verni egy 14 éves kislányt :S Még akkor sem, ha szted hibásan dönt. õ nem látja ezt még át. Olyan mintha egy védtelen kutyát vernél meg mert sáros lábbal jött be a házba. Ráadásúl a lányod jóval gyengébb mint te !
"A lányomnak a pofon már meg volt..." ...és majd a pasival közösen feljelentenek titeket, családon belüli erõszakért!!
Ez minden, amit megtehetsz...Azért remélem segítettünk.
"Holnap pedig teszek egy bejelentést azért a rendõrségen" Mit. Hogy nimfó a lányod ?:LOL
A kérdező hozzászólása: A lányomnak a pofon már meg volt... Én nem akarom h férjem megverje a pasast, irták itt többen is h még a végén õt jelentheti fel testi sértésért. Úgy döntöttünk h egy darabig hozni vinni fogjuk a suliba amig ez a helyzet nem oldódik meg. Holnap pedig teszek egy bejelentést azért a rendõrségen
Nagyon jól tarthatja magát a pasi, ha a lányod egy iskolás Bieber hasonmás helyett azt választja !! Kérjen a férjed életvezetési tanácsot tõle.
wow, grandpas f*ck teens live :D Na, akkor te elbeszélgetsz a kisasszonnyal, a férjurad meg az úriemberrel. Az, ha a lányod megutál, meg 2 hétig durcizik, még mindig kisebb baj, mintha... eszem amúgy megáll, mik vannak a mai világban
Valami nagyon modern szülõ meg ahogy látom, jól lepontozta azokat, akik azt írták, hogy lekevernének egy pofont a kisasszonynak... Gratulálok! http://hu.wikipedia.org/wiki/Anton_Szemjonovics_Makarenko#.E.. Ajánlom figyelmetekbe a módszereit...
Azta, nagyon jól tarthatja magát a pasi, ha egy 14 éves csaj inkább õt választja mint valami Justin Bieber hasonmást a suliból. Kérjen a férjed életvezetési tanácsokat a pasitól !
Ti nem vagytok normálisak hogy ezt beveszitek. A stílusából annyira érezni hogy a kérdezõ még gyerek, komolyan nem veszitek észre? Ma már 3x feltette ezt a kérdést máshogy.
"Nem tudod miert feljelenteni. Amugy 14 evesen a lanyodnak is lehetne annyi esze hogy nem kezd egy 42 evessel! Nem hiszem el hogy a kis baratnoi nem rohogtek korbe emiatt!" Pedig legtöbbször nem röhögik körbe, még ha nem is hiszed. Az õ szüleik sem különbek, vagy beléjük nevelték a liberalizmust vagy egyszerûen idejük sem volt a gyerekkel foglalkozni és "majd az iskola megoldja" elv alapján nevelték. Az pedig szerintem senki számára sem új, hogy az iskola eleve a liberalizmust neveli beléjük. A következõket pedig az "üssükagyonapasit" hozzászólóknak üzenem: Rendben agyonütöd, a lány majd talál másikat, ha mindet agyonütöd körülötte akkor majd leszbikus lesz. Nem lenne egyszerûbb kisgyermek korától erkölcsre szoktatni, mint lemészárolni a fél országot?
Fel jelentheted, de nem történt bûncselekmény. Liberális szülõ liberális lánya párt választott. Ez pedig nem ütközik törvénybe. Ha én lennék az ügyeletes rendõr kiröhögnélek.
Elõbb magadat jeletsd fel, amiért így elnevelted.
Néhányan komolyan gondoljátok, hogy az erõszak bármit is megold?
Nekem a fiam 15 éves, a lányom 13, de ha a lányok pl 1 év mulva egy ilyen vén [email protected] beállítana h ez a barátja, minimum agyonverném, és addig rugdosnám amíg mozog... Tudom h nagyon megbánnám, és mennék a sittre, de hirtelen haragú vagyok, és nem hiszem h kibírnám h nem verem agyon... Úgyhogy remélem nem lesz ilyen gondom! Én a szeretetben nevelés híve vagyok, de ilyen esetben ATYAI POFONOK SOROZATA, amíg nem tér jobb belátásra a gyerek! Ez amúgy is egy nehéz kor, amikor a gyerekek felnõttnek képzelik magukat és lázadnak a szülõk ellen, hát le kell szerelni õket! Ja a rendõrségnek meg tudnia kell az ilyenekrõl...
Ez tuti kamu.:|
Mindenki a pasit hibáztatja, de a lánnyal mi van? Könnyû Katit táncba vinni... ugyebár... Elõször neki kevernék le két hatalmas pofont, aztán beszélhetünk a férfiról.
a köztudatba kerülést a rendõrségen belül értem
Õ jelenthetne föl titeket tettlegességért és fenyegetésért, amennyiben ilyesmi történt. Ha nem, akkor nem. 14 év az ún. beleegyezési korhatár, tehát még akkor sincs büntetõjogi felelõssége a fickónak, ha a leányzóval kölcsönösségi alapon kufircolgat. Miért nem hagyjátok békén õket? Mi történhet? Ha a kislány 14 éves, akkor úgyis hamar ki fogja tenni a szûrét az ipsének. Ha meg nem, akkor viszont igazi a szerelem, ami megint csak az õ dolguk. Amúgy belevitte a lányt valami törvénytelenbe? Vagy tett olyat, amivel fájdalmat, rossz érzést okoz a lánynak? Mert ezesetben érteném a felháborodást. Amúgy az életkor csak egy számadat. Ez a pasi valszeg nem fogja õt éretlen hülyegyerekes hülyeségbe belevinni.
A kérdező hozzászólása: Természetesen a gyerekkel is elbeszélgetek, a rendõrségre nem feljelentést tenni megyek, hanem elmesélem a szituációt, hátha tudok tenni vmit mégis csak jobban tudhatják a jogszabályokat.
17. én agyok az, akit lenulláztak. továbbra is azt mondom, menj el. rengeteg olyan eset van, amikor egy elkövetõ ilyesféle bejelentés alapján kerül a rendõrség "látókörébe". ha ebben nem is büöntethetõ, de legalább bekerül a köztudatba és igenis utánanéznek, a személyeírását összevetik különféle pedofil ügyek gyanusítottjaival, stb. egy ilyen lakossági bejelentés sokat segíthet. nyugodtan le lehet pontozni, akkor is ez a helyes. és felesleges perekkel, meg perköltséggel ijesztegetni akérdezõt, mert ez nem rágalmazás, hiszen nem a nyilvánosság elõtt mártja be, hanem a rendõrségnek jelenti, akik meg erre vannak. onnan nem szivárog ki, uátnanéznek és simán megszüntetik a nyomozást, ha nincs miért foglalkozni vele.
Amig NEM fekszik le 14 év alatti lánnyal, addig nem büntetendö! Az, hogy beszélget vele, NEM büncselekmény.
ahelyett hogy megbeszelned a gyerekeddel, a rendorsegre mesz pattogni? meg amikor beszélt róla a gyereked, nem kerdezted hány éves, honnan ismeri?? mostmar tuti szerelmes belé, és ti vagytok a hulyek a szemeben, mert ellenzitek, meg elzavartatok
Nezd, szamolj azzal, hogy majd a pasi jelent fel ragalmazasert es hitelrontasert, ha te valoban a rendorseghez fordulsz.
A kérdező hozzászólása: De jártak is... Direkt csinálta ezt. Azért bemegyek a rendõrségre hátha tényleg fiatalabbakkal is probálkozott már, vagy h figyeljenek rá ne tegye meg.
Ilyet a magyar jog nem ismer hogy "megkornyekezte". Ennyi erovel mindenki feljelentheto lenne aki hozzaszol egy kiskoruhoz, gondolkodj mar!
A kérdező hozzászólása: Fene vigye a törvényeket, nem hiszem el h nem tudunk tenni semmit
De nem tortent semmi, igy nem buntetheto. A feljelentessel amit elernel: fizeted a perkoltseget, mint pervesztes. A pasi karteritest kovetelhet -es meg is itelik neki- hitelrontasert es ragalmazasert. A gyereked egy eletre megutal.
Max annyit tehetsz, hogy nõgyógyásztól kérsz szakvéleményt, szûz-e a lányod, és ha nem, akkor tudsz lépni, bár bizonyítani akkor sem tudod, 14 éves kora elõtt, vagy után voltak együtt...
mivel nem fekudtek le, nem tehetsz semmit. inkább ne engedjetek el egy darabig a lanyotokat. meg beszeljetek vele. ez nagyon nem oké. 17l
Viszont valóban 18 év alatt bárhonnan hazahozhatod rendõrrel ill.el sem engeded.A te esetedben ez lenne a megoldás.
Mi a farkam van már itt a kis pitsáknál mostanában? Nagypapi õrület?
23. hogy beszélhetsz igazi szerelemrõl egy 14 éves kislány és egy 42 éves férfi között? vagy simán a hülyeség határáig naiv vagy vagy nálad elmentek otthonról...
A kérdező hozzászólása: Nem én tettem fel a kérdést, nem is dobta ki mikorbki irtam a kérdésem.
A társadalmunk szívesen dugja homokba a fejét, ha egy 14 éves fiú kiveri mindenféle pornóra, az normális, de egy tinilánynak ne legyen öntudata! Egy 14 évesnek már van nõi öntudata, akár tetszik akár nem. Ha ez a férfi adja meg neki azt amit szeretne, akkor el kell gondolkoznod azon, hogy miért. Ne kezeld óvodásként, és akkor az énképe is reálisabb lesz!
A rövidítést még el tudom valahogy fogadni, de én mikor olvastam a sztorit végig úgy éreztem hogy a kérdezõ nincs több 16-nál. De ti tudjátok ;)
Már ne haragudj, de itt a nevelésben van probléma, ha egy 14 éves ránéz egy ilyen öreg pasira.
14:15-ös komoly a logikád.Szóval azért nem rövidítünk, mert 14 éves lány anyja vagyunk.Érdekes én egy 12 éves lány anyja vagyok mégis szoktam rövidíteni.Vagy 12 éves lányok anyukái még szoktak?
A kérdező hozzászólása: Ideges vagyok azért rövidítek meg ütök néha félre... A lányom egyébként nem nõies, 14nek sem látszik. Folyton kért push up-os melltartót, mert a barátnõivel szemben neki még szinte semmi melle nincs. De nem vettünk neki. Õ olyan naiv... Sok lánynak az iskolából már van barátja 10-12 osztályos fiuk. Mondta is h ùgy érzi le van maradva mindenkinek van barátja neki nincs. Mondtuk neki h ráér még, és majd neki is lesz, és akkor jött a , Pisti...
Ez szép. Nem is tudom mit mondjak. Ami a legjobban meglepett, hogy volt itt olyan, aki még helyeselte is. Az ilyen PATKÁNYOKAT irtani kéne, ahogy elõttem is írták, nem kizárt, hogy a kisgyerekeket is "szereti". És különben meg hogy lenne szerelem mégis egy 42 és egy 14 éves között? A lány részérõl még esetleg, de biztos vagyok benne, hogy ha valaki ennyi idõsen együtt van egy kiskorúval az nem szerelembõl. Nem ismerlek titeket, nem tudom, hogy neveltétek, de ebbõl nekem az jön le, hogy nem elég szigorúan. Ne engedjétek neki, hogy többet találkozzon vele, ha visszapofázik, akkor a hagyományos módszer(pofon). A magyar törtvények is sokat érnek, nem mondom. Senkihez nem tudtok fordulni, ez aztán fain! Azt sem tudom, kinek gratuláljak már...viszont mindenkinek üzenem, aki kicsit is ennek a "szerelemnek" a pártját fogja, hogy kicsit nézzen már körül a lelkében, mert nagyon elcseszett értékrendje lehet. Jónapot.
59%: én egy hónap múlva töltöm a 37-et, de gyakorin max véletelnül írom ki azt, h "hogy" és maximum, nálm következetesen és szinte mindig "h" és "max". ez nem kor és gyerekfüggõ ettõl persze még lehet kamu, de szerintem nem az
Jah, utolso, aztan ulhetnek a szulok par evet a sitten felbujtas miatt.
Elsösorban a lányomat raknám helyre.... Aztán fogadnék pár roma csávot, hogy egy utcai bunyóközben rakják helyre az ipsét.Ez nem normális!!!!
A kérdező hozzászólása: Kérdeztük tõle mikor mesélte h van barátja. Mondta h kicsit idõsebb, de ne faggassuk már ennyit, be fofja mutatni. Csak csók és puszi volt köztünk, mesélt a randijukrol h sétáltak, plázába voltak, reméli h mi is kedvelni fogjuk a Pistit, de a korát sosem mondta el. Mindig csak annyit mondott h picit idõsebb nála. Nem ütötte meg a férjem, csak mondtuk neki h takarodjon el meg hasonlok.
Amúgy a lányodnak apakomplexusa van?????
Kamu vegyétek már észre :) "majd vt egy..." "h" Egy 14 éves lány anyja nem rövidít... Amúgy az írásodból is lejön.
Normális kislány nem csinál ilyet. Ti valamit nagyon elrontottatok nála...
Mehetsz a rendõrségre, de a kisujjukat sem fogják mozdítani, ebben biztos lehetsz. Inkább a lányodat kéne megnevelned. Hiába környékezte meg a pasi, a lányod kapható volt rá. Engem 14 éves koromban mindenki 18-nak nézett, egy egyszerû közértben is rámmozdultak családapák, ahol farmerban és pólóban voltam. Volt annyi eszem, hogy elhajtsam az illetõt melegebb éghajlatra. Késõbb, mikor már szórakozóhelyekre is jártam, 16 éves koromtól, akkor meg tényleg megállás nélkül abból álltam ki, hogy a vén rókákat zavarásszam. Szóval a lányodnak pontosan ugyanannyi része van a dologban, mint ennek a pedofil állatnak. Hiába is próbálod tagadni magad elõtt. És valóban van rá esélyed, hogy a pasi (mivel szemmel láthatóan ravasz) titeket fog feljelenteni rágalmazásért, hitelrontásért, stb. Több oka lesz rá, mint nektek, és ti fogjátok a rövidebbet húzni, aztán a lányotokkal már azt csinál, amit csak akar.
A kérdező hozzászólása: De mikor megkörnyékezte még csak 13 volt, ez a pasi tudatosan csinálta!

Elképzelhető a szerelem egy 20 éves lány és egy 42 éves férfi között?

Legjobb válasz: el. Csak ritka. Az nem véletlen, hogy ki iránt születik vágy a fejünkben!

el. Csak ritka. Az nem véletlen, hogy ki iránt születik vágy a fejünkben!
Miért ne lehetne elképzelhetõ? Felnõtt emberek, mind a ketten. Nem is értem miért hitetlenkedik ebben bárki. És mégis miért ne állna fel egy ilyen idõs embernek? Nem 80 évesrõl beszélünk. Nekem van egyébként 88 éves rokonom, aki még mindig meghúzná a melegvizet is a csapban :D Szóval ez sem feltétlenül mérvadó :D
hmmm a vén kujonnak még feláll? elképesztõ...a vén kujon ..én meg itt ba**oma kezem!
Amikor valakinek pénze van, hirtelen mellékessé válik a kérdés. Mondd ezt akkor, amikor egy vasa sem lesz. Egybõl nem lesz mellékes.
sok pénze van? akkor igen
Utolsó mindent visz. :D
Nem vagytok komplettek... Lehet, hogy a ti korotokban a 42 vagy pláne 52 év már matuzsálemi vénségnek tûnik, de ez egy baromság. Kérdezõ, biztos lehetsz benne, hogy az embered nemcsak képes a szerelemre, de van annyi tapasztalata, hogy meg is becsülje az értékét. Persze, gondold át, mi lesz 20 vagy 30 év múlva, de itt és most biztos, hogy jobban jársz vele, mint akármelyik itteni fikázó ovissal.
Hidd el nem jársz vele jobban.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!16-os nagyon igazad van!:) )
Kérdezõ, a 16-osnak nincs igaza, 16-os nincs igazad, vedd tudomásul :)
De igenis van, bebe-beee!
Az apád is lehetne. ÉS hát õ egy Nõre vágyik, nem egy lányra, 20 évesen pedig alig vagy nõ...
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem teljesen értek egyet!Szerintem ha már effélékre alapozunk, akkor mért cserélne le egy öreg 40-esre?:) )
Ennél undorítóbb dolog nem sok van, 40 évesen 20 évessel.
Ismerek egy csajt aki 17 éves a férfi pedig 37 éves.... szóval elképzelhetõ akár szerelem is pláne te fiatal vagy és az sokat jelent egy idõsebb pasinál. Csak azzal is számolj amikor te a legszebb éveidben fogsz járni (30) akkor õ lesz 52 éves, betegségek stb... (jó nem biztos)
Mûködhet. Ne hagyd magad a negatív kritikákkal eltántorítani. Sokszor jó, hogy ha a férfi már érett gondolkodású. Minél idõsebb, annál érettebb a szeretet amit adni tud. Élj a lehetõségeddel!!!
Személyesen ismerek olyan párt ahol 21éves a nõ, és 40 vagy 50+ a férfi Se gazdagság semmi ilyenrõl szó sincs
persze hogy érezhet, miért ne érezhetne? 40 v. 30 fölött szerinted kikapcsolnak az emberekben az efajta érzelmek?
A kérdező hozzászólása: Nem azért szeretem, mert van pénze.Mellékesen megjegyzem:nem halmoz el drága holmikkal!
A kérdező hozzászólása: Én szeretem, csak abban nem vagyok biztos, hogy egy 42 éves férfi még érezhet e szerelmet....?!
Ne hallgass a negatív válaszokra ;) az a lényeg, hogy szereted, és ezt "ott bent" senki sem befolyásolhatja
A kérdező hozzászólása: Van pénze, de ez mellékes...
Egy 40 éves nõ nem öreg, hanem fincsi érett, akár a jó bor :) De jó lenne most nekem egy 40 éves fekete hajú nõ :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!