Találatok a következő kifejezésre: 41 napja a (35 db)

Január elején volt egy spontán vetélésem. Azóta sikeresen megjött a 2. menzeszem is, de az is késve(41. napra a 32. nap helyett). Mikor fog beállni a ciklusom? Mikor celszerű újra próbálkozni?

Legjobb válasz: szia, Nagyon sajnálom ami veled történt. Nekem is volt egy spontán vetélésem kb 7 hetesen, akkor erõsen véreztem, és rettentõ rossz érés volt. Miután a vérzés elmúlt, én elkeztem hõmérõzni, és újra próbálkoztunk. Azóta most 12 hetes kismama vagyok. úgyhogy szeritnem, ha nagyon aggódsz, akkor irány a doki, kérdezt ki a véleményét, de valószínüleg, ha már volt két ciklusod, szerintem nyugodtan próbálkozzatok! Nekünk azonnal sikerült. Sok sikert :)

szia, Nagyon sajnálom ami veled történt. Nekem is volt egy spontán vetélésem kb 7 hetesen, akkor erõsen véreztem, és rettentõ rossz érés volt. Miután a vérzés elmúlt, én elkeztem hõmérõzni, és újra próbálkoztunk. Azóta most 12 hetes kismama vagyok. úgyhogy szeritnem, ha nagyon aggódsz, akkor irány a doki, kérdezt ki a véleményét, de valószínüleg, ha már volt két ciklusod, szerintem nyugodtan próbálkozzatok! Nekünk azonnal sikerült. Sok sikert :)
szia , szegény nagyon sajnálom ami történt, nekem is volt már vetélésem 14 hetesen novemberben.:((( nekem az orvosom azt mondta, 3 teljes ciklus várjak ki, hogy rendesen regenerálódjon a méh!próbálkozunk eddig még "eredménytelenül"! szerintem kérdezd ki orvosod véleményét!sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: senki se segit:(((((
Szerintem legyél türelmes. Nekem is volt hogy csak a 42. 45. napra jött meg.
Szia!Szerintem is türelem.Nekem volt 60 napos ciklusom is, utána 29 aztán 55, legvégül 45 és ebbõl lett a baba. 23hetes pocis

Ez a 41. nap, utolsó mensim máj.21én volt, a 35. naptól 3 napig volt egy kis barnázásom, gondoltam, akkor ez most megint megjött, mert mindig 2-3nap barnázással kezdődik, de nem, a barnázás is megszünt. Terhes lehetek, vagy meg fog jönni?

Az el?z? ciklusom 34 napos volt. Tegnapig a mellem is fájt, hol jobban, hol kevésbé, ma már alig érzem.Még nem teszteltem, nem is érzem magam terhesnek, és már olyan régóta próbálkozunk, nekem kisebb csodával lehetne természetes úton babám a vizsgálatok szerint. Persze nagyon boldog lennék, de a lelkem mélyén érzem, hogy nem vagyok terhes most sem.

Legjobb válasz: Hát...én a helyedben tuti nem bírtam volna ki, hogy ne teszteljek.Szerintem tesztelj!A 41. napon már ki kéne mutatnia, ha terhes vagy.

Hát...én a helyedben tuti nem bírtam volna ki, hogy ne teszteljek.Szerintem tesztelj!A 41. napon már ki kéne mutatnia, ha terhes vagy.
Szerintem egyértelmû...:) )) Tesztelj csak nyugodtan.:) )) És írj!!!
Az, hogy szûnik a mellfájdalom, az egy dolog... Ráadásul SEMMI ROSSZAT NEM JELENT!!! A barnázás, és a fáradtság viszont egyértelmû, bár fáradt mástól is lehetsz. És most a barnázás után NEM JÖTT MEG!!! Mire vársz?:) )) Ha ez jelent valamit, én négy gyereket szültem, és mind a négyszer "éreztem a lelkem mélyén", hogy most aztán tutira nem vagyok terhes.:) ))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek! A férjem szerint azért sikerült, mert végre nem görcsöltem rajta, hát lehet benne valami, érdemes kipróbálni csajok! A cikket olvastam, meg is nyugodtam, valószínûleg már átestem ezen a dolgon korábban, de majd ha megyek a dokihoz hétfõn megbeszéljük, gondolom elküld vérvételre és akkor okosabb leszek. Szegedi a dokim, és ott is szeretnék szülni a nõklinikán. Köszi még egyszer mindenkinek és sok sikert!
Hétfõn szerintem ultrahanggal fog kezdeni a dokid. Majd írd meg, hogy mi a pálya. Korai terhesség felismeréshez telt hólyag szükséges, úgyhogy igyál elõtte sokat...:) )) A férjednek igaza van. Vigyázz magatokra!!! Egy néggyermekes boldog anyuka.:) ))
Ja és örülök, hogy megnyugtattalak. Isten vagyok... És megint igazam volt!!!!!! :) )))))
A kérdező hozzászólása: :-)))))) Ó Istenem!!!!!! Ugye végig velem marad a baba a 9 hónap alatt és minden rendben lesz? (Nálam állati nagy a vetélés kockázata sajnos, de azért bízok.) Figyeld a férjem reakciója erre: "Legalább tudjuk, hogy képesek vagyunk rá!" (és nem kell a beültetés) Amúgy jó, hogy mondtad a telt hólyagos dolgot, nekem még nagyon új minden. Egyéb javaslat? Hétfõre kaptam idõpontot, akkor 6+5 hetes leszek egy netes kalkulátor szerint. Szerinted akkor lesz már szívhang vagy olyan pulzálás vagy micsoda? Ez függ attól, hogy mikor volt a peteérés, mert nekem késõbb szokott lenni, mint ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva?
Na nincs ilyen, hogy nem marad meg!!! Én vagyok a kabalád!!!!! Nem véletlenül van Õ ott ahol van!!!!! Ezt tapasztalatból mondom. Na figyelj. Én elõszedtem az összes uitrahangos papíromat. Te elvileg hétfõn 6 hetes és 5 napos leszel. Ha nem voltam 30 ultrahangon a négy gyerekemmel, akkor egyen sem, de ha megölsz, sem tudom, hogy mikor hallani a szívét. Egész este ezen gondolkoztam.... Teljesen attól függ, hogy mikor volt peteérésed és mekkora most a babócád, mert ultrahangon az elején petezsákot látnak, utánna embryónak hívják, és csak a 12. héttõl magzat. De akkor már mindene megvan, teljesen látható a keze, lába. mindene. A neme nem, az majd csak a 16.hetes kora körül, ha Õ is úgy akarja. Na szóval: Ha már embryót látnak, akkor elvileg már hallhatod a szívét, de ha még csak petezsák lesz, akkor nem. Ezért mondtam, hogy attól függ, hogy mekkora. Én találtam olyan UH.-os papírt, ami 6hét 4naposan készült és már embryó volt, ott már hallottam, ha nem is a szívét, de valami olyasmit. Ami elvileg még nem a szíve, de olyan a hangja. És van olyan papírom is valamelyik másik gyerekemrõl, hogy 7+-1 hetes és még csak petezsák. Ezért mondom, hogy teljesen esetleges... Tényleg és mi van ha ikrek? Írtad, hogy nehezen jött össze. Nem szedtél valamilyen gyógyszert? Clostylbegitet vagy hasonlót ami stimulálja a peteérést?
A kérdező hozzászólása: Na jó, akkor majd kiderül hétfõn, hogy van e szívhang vagy nincs. Most éppen a féléves pihenõidõt csináltuk az orvos javaslatára, nem szedtem semmit, még vitamint se, de tegnap gyors elrohantam a gyógyszertárba, vettem elevitet, folvasat, aztán majd mondja a doki hétfõn, hogy jók lesznek e. Nem hiszem, hogy ikrek, de ha azok se lenne gond, csak szülessenek meg rendben! Ma reggel persze megint csináltam egy tesztet, egy másik típust, de az is + lett! De még mindig nem tudom elhinni, talán ha az orvos is azt mondja. Mondjuk az enyhe mellfeszülésen kívül nincsen semmi tünet, hányinger se, ezért is lehet ez a hitetlenkedés. A wc-n is mindig nézem, nem e jött meg. :-) De nem! :-))
Na akkor várom a hétfõt és szorítok!!!! Nem tudom mikor tudom megnézni, mert nyaralni megyünk, de mindenképp írj, mert érdekel. Jobb lenne, ha a e-mail-t írnál, azt hamarabb megnézem. :) Addig ha érdekel, nézd meg az enyémeket iwiwen, Vasné Márton Judit néven megtalálsz. Belõlem csak egy van...:) )))
A kérdező hozzászólása: Megnéztelek! Nagyon szép családod van! Jó pihenést nektek! Majd jelentkezem.
elsõ válaszló vagyok, és nagyon gratula:) )))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm (vagy köszönjük) szépen! Remélem a doki szerint is terhes vagyok!:-)
Szia!Nagyon örülök a boldogságodnak még így ismeretlenül is!Vigyázzatok magatokra!:)
Amúgy van orvosod? Melyik városban fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: A sok csalódástól, nagyon sokáig is tudok várni a teszteléssel. Kínozom magam. Fõleg amiatt gondoltam még arra, hogy várok egy kicsit, hogy szûnik a mellfájdalom?! Ez nem arra utal, hogy meg fog mégis jönni? Nagyon köszönöm a válaszokat! Talán holnap reggel megpróbálom a tesztet.
A kérdező hozzászólása: OKÉ, OKÉ. Akkor reggel.
Reggel az lesz az elsõ, hogy megnézem, úgyhogy írj!!!! :) )))
A kérdező hozzászólása: Hát ez a teszt teljesen pozitív lett!!!!!! Nem tudom elhinni!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ha belegondolok, ez volt az elsõ olyan hónap, hogy nem agyaltam rajta, hogy eddig miért nem jött össze (18 hónap). Elkezdtem edzésre járni, sokat dolgoztam, akkor szexeltünk, amikor úgy éreztük, függetlenül attól, hogy hányadika van. Lehet, hogy a szemléletváltásnak köszönhetõ, én csodának tartom!
Úristen de örülök!!!!!! Pedig nem is ismerlek!!!!!! Látom jó korán keltél!!!!!:) )))) Látod én megmondtam Neked tegnap is!!!! Legyek a kabalád???:) )))))
A kérdező hozzászólása: Megmondtad!!! Még nem tudom elhinni!! Remélem a doki is igazolja majd a tesztet és minden rendben lesz! Most elég gázba vagyok. Hátha te tudsz segíteni. A múlthéten kaptunk 2 macsekot. Elõtte nem volt csak anyuéknál, ott sokat macskáztam. Most mi lesz!? A fene gondolta, hogy sikerül. Éppen hogy gyerekpótlónak szereztük be õket.
A toxoplazmózison az emberek 99%-a 10 éves koráig átesik, onnantól pedig védetté válik. Van olyan vizsgálat, ami kimutatja, hogy van-e védettséged. A tünetei egyeznek a megfázáséval. Voltál megfázva anyukádék után?
Na ezt olvasd el: http://www.babanet.hu/faq/terpat11.php Pontosan így írd be.
Remélem ez megnyugtatott.
Szurkolok minden rendben lesz! Es mivel azt irtad nagy a veteles kockazata pihenj, ne allj neki nagytakaritast csinalni a hetvegen. Es ne emelj nehezet sem! -nekem fekudni kellett a 12, hetig- Elevitet nyugodtan beveheted meg sem kell varni a hetfot hogy mit mond a doki nem is ismerek senkit aki ne szedte volna vagy ezt vagy mas magzatvedo vitamint.
Én úgy tudom, mivel 'Sum'mer, ezért 'szám' 'fórtiván'
Screaming bloody :)
A kérdező hozzászólása: a sum 41 bõl :)
A kérdező hozzászólása: Igen szeretem azt is! :) legtöbbször a the hell song-ot és az underclass hero-t szoktam hallgatni azok a kedvenceim :) te azokat szereted?
16/L mint már említettem :) mi a kedvenc albumod? esetleg a blink182-t szereted?
A kérdező hozzászólása: 13 :D és te? :) gondolom te idõsebb vagy :)
amúgy hány éves vagy ?:D
A kérdező hozzászólása: Rendben.:) köszönöm hogy megérted! :)
Értem én :)
A kérdező hozzászólása: Egyébként mielõtt azt hinnéd hogy én egy utolsó aljas féreg vagyok, azért hittem elõször hogy kötekedni akarsz mert velem nagyon sokan szoktak! :)
A kérdező hozzászólása: Ja értem, akkor bocsi csak kicsit 2 értelmûnek értettem amit írtál bocs haver! :)
Kár erõlködni, megdicsérek valakit és máris a szarkazmust és iróniát keresi szavaimban.. Szerinted ha nem szeretném honnan tudnám a resident skumfuk kifejezést?
A kérdező hozzászólása: Vagyis.... most nem értem hogy kötekedésnek szántad vagy te is szereted?
A kérdező hozzászólása: Már bocs fater de ahhoz nincs közöd h mit szeretek! :)
Engedd meg hogy megdicsérjem zenei ízlésed! 16/L * resident skumfuk*
A kérdező hozzászólása: Köszi.:D
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi :)
A kérdező hozzászólása: :)

Lehetek terhes? 8 hónapja hagytam abba a gyógyszert. Minden hónapban megjött, igaz volt, hogy 41 napra. Múlt hónapban pontosan 30 napra jött meg.

A hónapban a párommal megszakítással voltunk együtt többször is.6-án kellett volna, hogy megjöjjön, de nem jött.10-én elkezdtem barnázni, még mindig tart, de nagyon kevés. Feszül a hasam (olyan mintha kicsit izomlázam lenne) és fáj a derekam. Mi lehet ez? (ha baba lenne örülnénk neki)

Legjobb válasz: Ha 6.-án kellett volna megjönnie, akkor már nyugodtan tesztelhetsz :)

Ha 6.-án kellett volna megjönnie, akkor már nyugodtan tesztelhetsz :)
A kérdező hozzászólása: A barnázás mitõl lehet?
Van, akinek az elsõ néhány hónapban még rendesen meg is jön, maximum kicsit kevesebb a mennyisége.
ha nem kávézacc szerû a barna folyás és nincsenek hasi görcseid, akkor lehet baba v ciszta, gyulladás, menzi.

5-6 (vagy több) napja kesik. Hänyinger napok ota (ami a menzi elött is szokott lenni nekem), fejfäjäs, alhasi tompa fäjdalom, 2 negativ teszt. Ciklusom teljesen vältozo, mostanäban 30-33 napos. Ez a 41. nap. Mennyi az esély, hogy ez terhesség?

mostanäban sokat stresszeltem,talän ezért borulhatott fel valami?Mellfeszülés,vizelési inger nincs.Segitsetek!Välaszokat köszönöm!

Legjobb válasz: Szia. Szerintem holnap reggel tesztelj! Az már nagy valószínûséggel kimutatja ha baba van! Szorítok!

Szia. Szerintem holnap reggel tesztelj! Az már nagy valószínûséggel kimutatja ha baba van! Szorítok!

30-38 napos ciklusok mellett most a 44. napon járok. Semmi mensi érzés, de a teszt is neg. A 40-41. napon is. Nagyon szeretnénk babát. Próbáljak még tesztelni később, vagy ne is reménykedjek?

Legjobb válasz: Én ma vagyok az 50. napomon, tegnap volt 2 csepp barna, reggeli tesztem (3.) negatív. :( Ha most nem jön meg, holnap dokihoz megyek.

Én ma vagyok az 50. napomon, tegnap volt 2 csepp barna, reggeli tesztem (3.) negatív. :( Ha most nem jön meg, holnap dokihoz megyek.
A kérdező hozzászólása: Én is holnap elmegyek, nehogy méhenkívüli legyen..Mindkét válaszadónak üzenem, hogy írjátok meg a fejleményeket.Én is jelentkezem, ha tudok valamit.
Én a 42. napon vagyok. A ma reggeli tesztem is negatív....ez már a harmadik volt:(. Csinálj még pár nap múlva tesztet és eredménytõl függetlenül menj el orvoshoz! Én is ezt fogom tenni. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Ilyen azért még nem történt velem..Kicsit félek, hogy valami komolyabb probléma lehet..
Mindenképpen menjetek el dokihoz, mert ha nincs baba akkor vmi hormonprobléma lehet.A méhenkívüli terhességet is pozitívnak mutatja a teszt, mert a HCG szint akkor is megemelkedik a szervezetben, csak a baba van rossz helyen.Szorítok nektek. 6hós baba anyuja
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál.Sok apró picike cystát talált, ami valszeg magas prolaktin szint miatt van.Tehát hormonprobléma.2 hét múlva vérvétel, utána kiderül.Addig nincs baba:(

Ha kb. 40-41. napra jön meg a mensim, akkor -14 nap, vagyis a 26. nap körül van peteérésem?

Vagy miért késik ennyit? A 18.nap körül éreztem hasszúrkát jobb oldalon, azt hittem akkor volt. Terhes sajnos nem vagyok :(

Legjobb válasz: Lh tesztet kéne venned, hogy biztosan tudd...vagy egy teljes ciklust kétnaponta végigszexelni..de azt nem biztos,hogy bírnátok...kb a 16. naptól , de lehet több peteéréas is egy ciklus alatt...de a 40 nap szerintem hosszú..ez jelentheti azt is hogy a pete éretlen.. vagy nincs egyáltalán.

Lh tesztet kéne venned, hogy biztosan tudd...vagy egy teljes ciklust kétnaponta végigszexelni..de azt nem biztos, hogy bírnátok...kb a 16. naptól , de lehet több peteéréas is egy ciklus alatt...de a 40 nap szerintem hosszú..ez jelentheti azt is hogy a pete éretlen.. vagy nincs egyáltalán.
Figyelem:".....21 napnál rövidebb és 35 napnál hosszabb ciklus esetén nagy valószínûség szerint ovuláció nem következik be."
A kérdező hozzászólása: elég szomorú vagyok... eddig azt hittem milyen szerencsés vagyok, mert a hasszúrkából érzem...
Uccsó vagyok.Mielõtt orvoshoz mész, szerinetm próbáld meg az ovu tesztet.Nekem bevált.Ne vagyél drága mikroszkópot, mert feleslges.És nem is olyan jó.

A szülés várható időtartama előtt hány nappal lehet már igényelni a GYÁST? Csak kerek 1 hónap vagy 41 nap?

Legjobb válasz: én 28 napról tudok,de lehet,hogy nem pontosak az infóim.

én 28 napról tudok, de lehet, hogy nem pontosak az infóim.
A Munka törvénykönyve (Mt.) határozza meg, hogy a terhes, illetõleg a szülõ nõt huszonnégy hét (168 naptári nap) szülési szabadság illeti meg, melyet a szülés várható idejét megelõzõ naptól legfeljebb 4 hét (28 naptári nap) idõtartamra vehet igénybe. A 4 hetet nem kötelezõ a szülést megelõzõen kivenni, a szülés napjától is igénybe vehetõ
kerek 30 nap.
28 nap a szülés várható napjától visszafelé számolva.

Nemsokara babat szeretnenk. Rndszertelen a menszeszem tini korom ota soha nem volt 28napos ciklusom. Mostnaban 36-38 de most 41 napra jött meg ez nagy gondot jelent a teherbeesésnél? nem tudjuk mikor lehet probalkozni.

Legjobb válasz: Annyi lehete a gond,hogy soha nem tudod,hogy negyjából mikor van peteérésed.Ugye a 28 napos ciklusúaknak a 14. nap környékén.De mivel a te ciklusod 5napot is ingadozik így elég nehéz belõne.Tehát szerintem a legjobb módszer a számotokra,ha sokat szexeltek egyész hónapban.(Bár ez nem csak stámotokra,hanem mondenkinek a legjobb módszer:))Szép napot!

Annyi lehete a gond, hogy soha nem tudod, hogy negyjából mikor van peteérésed.Ugye a 28 napos ciklusúaknak a 14. nap környékén.De mivel a te ciklusod 5napot is ingadozik így elég nehéz belõne.Tehát szerintem a legjobb módszer a számotokra, ha sokat szexeltek egyész hónapban.(Bár ez nem csak stámotokra, hanem mondenkinek a legjobb módszer:) )Szép napot!
de az is lehet hogy nincs normális peteérés mûködésed, ami persze gátolja a teherbeesést.Nekem sem rendes a mensim, de rólam ki is derült hogy tényleg rá kell segíteni a peteérésre gyógyszeresen.
Szerintem csinálj ovu tesztet, és mérd a hõdet. Nekem ez a kettõ segített belõni a pé-t. Babát még nem várok, de legalább tudom, hogy mikor legyünk együtt. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindekinek a megnyugtató és hasznos válaszokat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!