Találatok a következő kifejezésre: 41 hetes most (2 db)

Hányan állunk most szülés előtt 41;41+. Hetesen? Hogy bírjátok? Hányadik baba, fiú vagy lány?

Ma töltöttem a 41.hetet.Õ a 2.fiam(lesz).Hetek óta lent a hasam,minden lépés fáj,pl ma is f?leg fekv? pózban vannak jóslói,péntek óta halvány barnázásom van-doki nem mond rá semmit-2111 a méhszáj. Már (bábakoktélon kívül)szinte mindent kipróbáltam(szex,séta;lépcs?;ablakpucolás;a másfél éves fiammal strapálódom)de semmi.pedig mindenki azt mondta hogy max a 38.hétig húzom. tegnap megkérdeztem nst után eg szülészn?t,hogy lehet ez,hogy ennyivel tovább van bent,és nem is akar kijönni?annyit mondott,mostanában egyre több baba marad bent a 41.hétnél is tovább,úgy néz ki evolúciós ugrás van/Lesz,és tovább fogjuk kihordani a babáinkat

Legjobb válasz: Forró vizes fürdõ nekem segitett. Jól is esett és el is indultak a fájások.Probájátok ki:)

Forró vizes fürdõ nekem segitett. Jól is esett és el is indultak a fájások.Probájátok ki:)
1. vagyok. Én kipróbálom, mert mág nem próbáltam., Ebben a hidegben úgyis olyan jól esne a forró fürdõ... Jelzek, ha lett eredménye. :) Az idegállapotom nálam is hagy némi kívánnivalót magaután.... hisztis vagyok, csak akkor vagyok elviselhetõ, ha alszom. :) Mindent elfelejtek, a férjem az én agyamat is pótolja szerencsére.... Borzalmas... :)
Érdekes, amit mondasz a túlhordásról... elgondolkodtató. Szombaton, NST-n, 4 kismamával is találkoztam, akik a 40. hetet már bõven betöltötték, 2., illetve 3. babával... Én ma vagyok 40hetes és 1 napos. 1 hete volt a méhszáj 2100, szombaton 2111, rá 2 napra, vagyis ma pedig 1222. A dokim szerint alakulok. :) Jóslóm nagyon ritkán van, az is csak egy kis pár percig tartó, enyhe mensis érzés. Keményedés nincs. 2 napja szállt le a pocim csak, azóta nagyon fáj a szeméremcsontom, alig bírok menni, és tegnap este óta darabokban távozik a nyákdugóm. De mindez nem sokat jelent, ha a bébi nem akar kijönni. :) Ma viszont hányingerem volt, elég sokáig, meg 3X voltam nagywc-n... Nem bánnám, ha lenne valami, hiszen rövidült a méhnyak, meg nyítam 1 ujjnyit 2 nap alatt úgy, hogy észre sem vettem.... Nálunk 1 hetet lehet túlhordani, utána indítják. A te babád meddig maradhat bent? A méhszájad nem viszi túlzásba a nyílást sajnos... Én is takarítok, gyalogolok minden nap, azt hittem, ez segít(ett), de látva téged, már kételkedem... Kitartás! u.i.: szerinted én meddig bírhatom ezzel az értékkel?
A kérdező hozzászólása: ha én azt tudnám, akkor tennék magammal is "valamit" :-))) sajnos az 1.babámmal is nehezen tágultam, a 40.héten volt 2110 a méhszáj, és 2 nappal túlhordtam, és a nehéz tágulás miatt vacuummal szültem. ehhez képest most kicsit jobb a helyzet.24.héten 3100;36.héttõl 2110.szombat(nem most múlt hét)2110, és tegnap azt mondta a doki, hogy kezd felpuhulni.Már napi szinten együtt vagyunk apával...minden nap többször söprök, mosogatok...jóslóim pénteken intenzíven voltak, és tegnap a szex után is tömény 2 órát-de aztán semmi. Itt 10napot hagynak a kiírás után, aztán úgymond rásegítenek(szülésznõ fogalmazta)
Próbáljátok... bocsi:d
A kérdező hozzászólása: Már az is megvolt.Azt hiszem ma rákérdek az ügyeletes dokitól, hogy is fog zajlani a megindítás.Mert már én is apa is és a 19hónapos nagy is nehezen viseli anya "idegállapotát".
A kérdező hozzászólása: elõbb másztam ki én is a kádból.Ha már úgy is a fürdõben voltam, befestettem a hajam, lekozmetikáztam magam mármint ahol hozzáfértem, és aztán egy csobb a jó meleg fürdõvízbe.Eddig semmi. Viszont holnap reggel szeretettel várnak a szülészeten.Az egyik szemem sír, a másik nevet....

41 hetes vagyok, most 20ra vagyok kiirva. Ha nem szülök meg 20án akkor befektetnek? Mennyi idöt hagynak a tulhordásra?

Legjobb válasz: Szia! Én még csak 35 hetes vagyok, de nálunk a kórházban ez úgy mûködik, hogy annak a hétnek az elején befektetnek amire ki vagy írva. Persze ha addig nem indul meg :-) Elvileg a 42. hétig szokták az orvosok engedni a túlhordást, mert akkor már nagyon öregszik a méhlepény. Nekem legalábbis ezt mondta az orvosom, aki fõorvos. Szerintem semmi különbség nincs az között, hogyha a 42. héten megindítják a szülést, vagy megindul magától. A vége ugyan az lesz, egy gyönyörû kismanó. Ne aggódj, ne félj, az orvosok úgyis tudni fogják, hogy meddig lehet odabent a baba. Olyan is elõfordulhat, hogy elszámoltak 1-2 hetet. Minden jót és könnyû szülést kívánok

Szia! Én még csak 35 hetes vagyok, de nálunk a kórházban ez úgy mûködik, hogy annak a hétnek az elején befektetnek amire ki vagy írva. Persze ha addig nem indul meg :-) Elvileg a 42. hétig szokták az orvosok engedni a túlhordást, mert akkor már nagyon öregszik a méhlepény. Nekem legalábbis ezt mondta az orvosom, aki fõorvos. Szerintem semmi különbség nincs az között, hogyha a 42. héten megindítják a szülést, vagy megindul magától. A vége ugyan az lesz, egy gyönyörû kismanó. Ne aggódj, ne félj, az orvosok úgyis tudni fogják, hogy meddig lehet odabent a baba. Olyan is elõfordulhat, hogy elszámoltak 1-2 hetet. Minden jót és könnyû szülést kívánok
Változó, engem még 5 napig békénhagytak , aztán csak elindították , de nem vészes ne félj , nem sokára találkozol a pickével!!!
Az elsõ terhességet a legtöbben túlhordják. A lepény állapota határozza meg, hogy mennyit engednek. ha még el tudja látni a babád, akkor várnak nyugodtan, mégiscsak jobb, ha magától indul a szülés. A dokid tudni fogja, ha már nem várhattok tovább és beindítja, ha már feltétlen szükséges.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!