Találatok a következő kifejezésre: 41 évesen még nem (13 db)

Párommal 5 éve vagyunk együtt, és kb. fél éve nem szeretkezünk, 41 éves, nincs szeretője, meg semmi. Miért lehet ez? Már nem szeret?

Legjobb válasz: 5 éve vagytok együtt, 41 éves, ami annyit tesz 36 éves korában jött össze veled, ha nem egy Brad Pitt alkat, akkor ilyen életkorban inkább már kényszerbõl ergo nem igazán te vagy a nõideálja de hát a szükség nagy úr alapon nem akarja magányosan leélni az életét.

5 éve vagytok együtt, 41 éves, ami annyit tesz 36 éves korában jött össze veled, ha nem egy Brad Pitt alkat, akkor ilyen életkorban inkább már kényszerbõl ergo nem igazán te vagy a nõideálja de hát a szükség nagy úr alapon nem akarja magányosan leélni az életét.
Nem derül ki, hogy nemileg miféle a párod, de akár pasi, akár nõ ilyen korben korántsem normális ez az aszexualitás. Õ mit mond? Gondolom, errõl meg nem lehet beszélni, - már csak a GYIK-en szerzett tapasztalataim szerint gondolom...
Egészségileg rendben van? Pl cukorbetegség esetén nincs külömösebb tünet, fájdalom, de a szexuális vágy nem jelentkezik. De vannak más ilyen tüneteket produkáló rejtett betegségek is. Irány az orvos, teljes kivizsgálás!

, hogy lehet kezelmi egy féltékeny anyóst? Zsarolja és terrorizálja a fiát aki 41 éves, mi szeretjük egymást, de a párom félti az anyukáját, sosrm bocsájtsná meg magának ha történne vele valami, viszont nem akar elhagyni engem hisz szeret.

Mit tegyünk.

Legjobb válasz: Szerintem itt a "fiúval" van a legnagyobb baj, mert HAGYJA, hogy az anyja zsarolja. A helyedben keresnék olyan férfit, aki nem függ az anyjától 41 évesen.

Szerintem itt a "fiúval" van a legnagyobb baj, mert HAGYJA, hogy az anyja zsarolja. A helyedben keresnék olyan férfit, aki nem függ az anyjától 41 évesen.
A "férfinek" kellene valamit tennie. Persze, megöli magát anyuka...sokkal jobban szeret õ annál élni és gonoszkodni, minthogy megtegye. Le kellene, hogy peregjen a kisfiúról ez a zsarolás. Hidd el mondjuk összeköltöznétek, anyuka két hét múlva a küszöbön nyüszítene, hogy azt csinálja amit mondtok, csak szóljatok hozzá :D
Reszletesebben?
A kérdező hozzászólása: Tehát fél éve ismerjük egymást, az anyukája megtudta hogy gyermekeim vannak és hallani sem akar rólam, sõt hs párom jönni akar mindig fenyegetõzik hogx végez magával, meg hogx már nincs értelme az életének mert a fia szégyent hozz rá, így sokszor nem jön mert fél hogy tényleg baja történik, és azt mondja sosem tudná feldolgozni ha történne velr valami
A párod réges-régen felnõtt ember. Álljon a sarkára és ne dõljön be anyukának. Ha téged szeret, akkor téged választ, anyuka csak a második sorban létezik. Ezt nagyon sok buta és önzõ hisztérika képtelen megérteni. Ha viszont bedõl anyuka érzelmi zsarolásának, akkor te menekülj el onnan, amilyen gyorsan csak lehet.
41 éves gyereket találtál. Ritka kincs, gratula! Anyuci lelki beteg, tapad és zsarol, a kisfia meg hagyja, már min. 20 éve tök feleslegesen. Beteg kapcsolat, és azt választottad, hogy beszállsz. Nem irigyellek. Túl sok ideig tespedt anyuci pici fia ebben a kapcsolatban, nem fog belõle kiszállni. Anyucinak késõ megértenie, hogy a fia felnõtt, már nem fogja elengedni. Ha maradsz vele, amíg az anyja él, szenvedni fogsz, mert sosem leszel elsõ, mindig csak második. A te döntésed, hogy kell-e ez neked vagy sem. Én elköszönnék és keresnék egy egészséges felnõtt férfit magamnak. N30
Vannak már gyerekeid, nem? Akkor minek akarsz még egy nagy pelenkást? hagyd meg a mamijának!:) ))
Nem feltekeny rad csak hulye felfogasa van mivel neked mar van 2 gyerek. A Ferjednek 41 evesen dontenie kellene eli sajat eletet vagy a Anyuka szoknyaja moge bujik....Ha fenyegeti ongyilkosagal az a no soha nem lesz ongyilkos , Egy ongyilkos nem hanggoztatja tervet ugyan is az egy hirtelen elmezavar mikorazt az egy ki utat erzi a problemai elol, %80 az ongyilkos igazan nem is akar az lenni csak meg ijjeszteni a kornyezeteben levo szemelyeket .....En azt tudom nked tanacsolni hogy kozold a Ferjedel/baratodal hogy Te igy tovabb nemtudod folytatni , ha nagyon szeret Teged valaszt .
A kérdező hozzászólása: Jókat mosolyogtam a kommenteken, de sajnos nem vicces a helyzetünk én nagyon szeretem a párom, és ezért nagyon nehéz továbblépnem, szánalmasnak tartom a helyzetet ezért mosolyogtam., és mist is mosolygok.

41 éves vagyok! Babát szeretnék a párommal, van egy 7 éves fiunk hely hiány miatt nem tudtunk vállalni hamaráb, tavaly szeptemberben volt egy spontán vetelélésem, van még esélyem teherbe esni nem egésszéges életett élünk komoly válaszokat várok?

Legjobb válasz: Mi az hogy nem egészséges életet élünk? vagy rosszul olvastam? Esély mindig van. A két fiam után szerettünk volna egy harmadikat, de nehezen jött össze, egy spontán vetélés után évekig nem estem teherbe, talán lelkiek miatt, így én is 40 elmúltam, mire megfogant a lányunk, számunkra igazi csoda volt. Azt tudnod kell, hogy 40 körül már gyakoribb lehet a spontán vetélés, nõ a fejlõdési rendellenességek, különösen a Down kór kockázata, de azért lehet egészséges gyermeket szülni. Amit tehetsz, az leginkább az, hogy te egészséges legyél, és minél jobb fizikai állapotban legyen a szervezeted. Tehát egészséges táplálkozás, vitaminok, mozgás káros szenvedélyek kerülése, és akkor jöhet a babaprojekt. Én elmentem minden szûrõvizsgálatra, még amniocentézisre is, így nyugodtabban voltam, hogy egészséges babám születik, és kíméltem magam-meg a környezetem is. Mindent megtettünk a baba érdekében. Kívánom neked is, hogy sikerüljön!

Mi az hogy nem egészséges életet élünk? vagy rosszul olvastam? Esély mindig van. A két fiam után szerettünk volna egy harmadikat, de nehezen jött össze, egy spontán vetélés után évekig nem estem teherbe, talán lelkiek miatt, így én is 40 elmúltam, mire megfogant a lányunk, számunkra igazi csoda volt. Azt tudnod kell, hogy 40 körül már gyakoribb lehet a spontán vetélés, nõ a fejlõdési rendellenességek, különösen a Down kór kockázata, de azért lehet egészséges gyermeket szülni. Amit tehetsz, az leginkább az, hogy te egészséges legyél, és minél jobb fizikai állapotban legyen a szervezeted. Tehát egészséges táplálkozás, vitaminok, mozgás káros szenvedélyek kerülése, és akkor jöhet a babaprojekt. Én elmentem minden szûrõvizsgálatra, még amniocentézisre is, így nyugodtabban voltam, hogy egészséges babám születik, és kíméltem magam-meg a környezetem is. Mindent megtettünk a baba érdekében. Kívánom neked is, hogy sikerüljön!
Én nekem a 2. baba elõtt volt egy vetélésem ami mûszeres befejezéssel ért véget és utána 1 hónapra rá terhes lettem. A kislányom azóta 10 hónapos múlt és makk egészséges. Most a 3. babánkat várom és 20 hetes terhes vagyok, 39 éves. Miért ne eshetnél teherbe? Habár nem tudom mit értesz azon, hogy nem éltek egészséges életet?
A kérdező hozzászólása: bocsánat el írtam, egésszéges életett élek, nem dohányzom nem kávézom nem fogyasztok alkoholt, :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ remêlem hamar teherbe esek! :-)
2. vagyok. Szerintem nem lesz gond. Ugyanúgy teherbe eshetsz majd. Szurkolok.
Ne hallgass azokra, akik szerint túlkoros vagy! Nem vagy az!!! Mielõbbi teherbeesést, jó egészséget, sok boldogságot kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy ilyen aranyosak vagytok! :-)

Tisztelt Doktor Úr! 47 éves vagyok, és már jó pár éve szenvedek a változókortól. Már több mint 20 éve szedek fogamzásgátlót rendszeres szünetekkel. 41 évesen amikor szünetet tartottam, kettő évig nem jött meg a menstruáció, majd ahogy elmúlt, úgy egyik na

Tisztelt Doktor Úr! 47 éves vagyok, és már jó pár éve szenvedek a változókortól. Már több mint 20 éve szedek fogamzásgátlót rendszeres szünetekkel. 41 évesen amikor szünetet tartottam, kettő évig nem jött meg a menstruáció, majd ahogy elmúlt, úgy egyik napról a másikra újból megjött, borzalmas alhasi görccsel erős vérzéssel. Orvosom javaslatára elkezdtem újból a fogamzásgátló szedését, Simicia. A fogamzásgátló szedésével a menstruáció rendeződött, viszont a görcseim maradtak. A mostani kontrollvizsgálaton az orvos javaslatára abbahagyom a fogamzásgátlót, mert már nem eshetek teherbe, szerinte. (mert olyan vékony a méhfalam) viszont félek, hogy a görcsök és az erős menstruáció visszatér. Jelenleg 1 doboz algoflex-M szedek be a vérzés alatt, mert olyan görcseim vannak. Kérdezni szeretném, hogy erre is jó a premens tabletta? Nyugodtan szedhetem? Most van a második napom a mestruációban tehát el tudom kezdeni. Vagy meg kell kérdeznem a kezelőorvosomat előbb? Amit nem szívesen tennék nem szeretném, hogy azt higgye, hogy okoskodom. Segítségét előre is köszönöm, Üdvözlettel, Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta a görcsös menstruáció enyhülésében is segíthet, az említett kezelések alkalmazásával együtt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta a görcsös menstruáció enyhülésében is segíthet, az említett kezelések alkalmazásával együtt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 47 éves vagyok, és már jó pár éve szenvedek a változókortól. Már több mint 20 éve szedek fogamzásgátlót rendszeres szünetekkel. 41 évesen amikor szünetet tartottam, kettő évig nem jött meg a menstruáció, majd ahogy elmúlt, úgy egyik na

Tisztelt Doktor Úr! 47 éves vagyok, és már jó pár éve szenvedek a változókortól. Már több mint 20 éve szedek fogamzásgátlót rendszeres szünetekkel. 41 évesen amikor szünetet tartottam, kettő évig nem jött meg a menstruáció, majd ahogy elmúlt, úgy egyik napról a másikra újból megjött, borzalmas alhasi görccsel erős vérzéssel. Orvosom javaslatára elkezdtem újból a fogamzásgátló szedését, Simicia. A fogamzásgátló szedésével a menstruáció rendeződött, viszont a görcseim maradtak. A mostani kontrollvizsgálaton az orvos javaslatára abbahagyom a fogamzásgátlót, mert már nem eshetek teherbe, szerinte. (mert olyan vékony a méhfalam) viszont félek, hogy a görcsök és az erős menstruáció visszatér. Jelenleg 1 doboz algoflex-M szedek be a vérzés alatt, mert olyan görcseim vannak. Kérdezni szeretném, hogy erre is jó a premens tabletta? Nyugodtan szedhetem? Most van a második napom a mestruációban tehát el tudom kezdeni. Vagy meg kell kérdeznem a kezelőorvosomat előbb? Amit nem szívesen tennék nem szeretném, hogy azt higgye, hogy okoskodom. Segítségét előre is köszönöm, Üdvözlettel, Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta a görcsös menstruáció enyhülésében is segíthet, az említett kezelések alkalmazásával együtt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta a görcsös menstruáció enyhülésében is segíthet, az említett kezelések alkalmazásával együtt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

41 évesen ugye még nem menopáuza kezdete a "késés"?

Eddig pontos volt ,mint a naptár.

Legjobb válasz: Van akinél már 35 évesen is jelentkezik menopauza. Elég ritka, de van. Mindenképp nõdoki. A vizsgálat nem fog problémát okoz. Menj dokihoz, ne félj, de akármi miatt késhet.

Van akinél már 35 évesen is jelentkezik menopauza. Elég ritka, de van. Mindenképp nõdoki. A vizsgálat nem fog problémát okoz. Menj dokihoz, ne félj, de akármi miatt késhet.
A kérdező hozzászólása: Lehet arról olvasni valahol, hogy mitõl függ a kezdete? Én 38 évesen kezdtem csak párkapcsolatba.
ez leginkább alkati kérdés, bár biztosan vannak olyan környezeti tényezõk, amik befolyásolhatják. itt van róla sokminden: http://www.hazipatika.com/topics/menopausa
Szia! Szerintem menj el nõgyógyászhoz. Anyu mikor velem terhes lett hajdan 44 éves volt. Úgy ment el az orvoshoz, hogy "beállt az öregség" , közben én álltam be.
anyukám 43 és neki is késik...valaki 38évesen már nem menstruál valaki meg 60. éves és még akkor is...
A kérdező hozzászólása: Én terhes voltam, de azt a babát (munkahelyi stressz miatt) elveszítettem.:( Azóta született egy tündéri kislányom, aki most 7 hónapos.:)

Tisztelt Doktor úr! 41 éves vagyok már 10 éve nem kívánom a szexet, ezért a férjemmel most elválunk.7 éve álmatlanságban és depresszióban szenvedek, gondolom ez lehet az oka ennek a panaszomnak. Már több pszichiáternél voltam, de sajnos nem gyógyultam meg

Tisztelt Doktor úr! 41 éves vagyok már 10 éve nem kívánom a szexet, ezért a férjemmel most elválunk.7 éve álmatlanságban és depresszióban szenvedek, gondolom ez lehet az oka ennek a panaszomnak. Már több pszichiáternél voltam, de sajnos nem gyógyultam meg. Mostanában egyre több hevülésem van. Kérem, adjon valamilyen tanácsot.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hevülések, hőhullámok miatt mielőbbi kezelést javaslok. Hosszú évek óta nagyon jó tapasztalataink vannak a Remifemin Plus tablettával, amely az alvászavarok rendezésében is segítséget nyújthat! A Remifemin Plus teljesen növényi alapú készítmény, különleges kockázattal nem kell számolni a szedés alatt, teljesen biztonságos. Felhívom a figyelmét, hogy a Remifemin Plus szedése kapcsán csak legalább …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A hevülések, hőhullámok miatt mielőbbi kezelést javaslok. Hosszú évek óta nagyon jó tapasztalataink vannak a Remifemin Plus tablettával, amely az alvászavarok rendezésében is segítséget nyújthat! A Remifemin Plus teljesen növényi alapú készítmény, különleges kockázattal nem kell számolni a szedés alatt, teljesen biztonságos. Felhívom a figyelmét, hogy a Remifemin Plus szedése kapcsán csak legalább … Olvass tovább »
szólj a szüleinek, hogy figyeljenek oda rá. haragudni fog érte a csaj, de késõbb megérti, hogy jót akarnak neki.
Hát elég óvatosan kell hozzáállni, mert csúnyán reagálhat. Szerintem fordulj az iskolaorvoshoz, vagy valami szakdokihoz, mert ez nem állapot. Talán õk meg tudják gyõzni. Ha értõ szülei vannak, velük is beszélhetsz, de csak ha biztos vagy benne, hogy rögtön nem aggódva rohannak hozzá, és "Most aztán eszel!" típusú mondatokkal akarják meggyõzni, mert az csak ellenállást vált ki. Esetleg ha jóban vagytok idõsebb, értelmes gyerekekkel, akikre hallgat, õk meg tudják gyõzni. A lényeg hogy ne erõltessétek, és kis lépésekre buzdítjátok (pl. csak nem eszik édességet, abból nem lehet baj). Mondd el neki, hogy ahhoz, hogy karcsúsodjon, is szüksége van pl. fehérjére, vitaminokra, és még zsírra is. Ha ezt megérti, akkor egészségesen is kezdhet táplálkozni, az meg már csak jó. Nézzetek körül egy könyvtárban, könyvesbolton vagy interneten, ahol ilyen témákról írnak! De szerintem egy megbízható felnõttel mindenképpen beszélj, aki segít, és eldönti hogy milyen étrendet érdemes követni. Más ötletem nincs, de sok sikert, remélem sikerül meggyõzni. Remélem tudtam segíteni.
elõzõ vagyok *ahhoz hogy karcsúsodjon, szüksége van sokféle táplálékra Ezt a szülõ-dolgot csak akkor erõltetném, ha nincs mit csinálni, vagy ha NAGYON jó kapcsolata van a szüleivel...de az jó lenne ha elmondaná nekik, hogy nem érzi magát jól a bõrében, mit lehetne csinálni, és elmondanák neki, hogy akkor sportoljon...a koplalás még súlyosbíthatja is a helyzetet! Így akkor jobb lenne, mintha tõled tudnák meg...ez az! vedd rá, hogy beszéljen errõl a szüleivel (ha rendesek)
11 évesen enyhe túlzás "tökletes alak"-ról beszélni...
140, 130, 150 vagy 160 cm?? mert nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: a kérdezö vok. 156 centi magas és akkor is tökéletes az alakja, miért énh már 10 évesen kifejlödtem alakilag!

41 éves vagyok és még nem láttam UFO-t. Szerintetek normális vagyok?

Ez így nem teljesen igaz, mert egyszer régen vidéken nyaraltam, és éjjel bámultam a csillagokat órákon át. Egyszer csak egy ötszög alakú csillagkép egyik csillaga fogta magát és jobbra elhúzott lassú,egyenletes sebességgel, míg el nem tûnt a horizonton.

Legjobb válasz: Errõl is a chemtrail tehet... .

Errõl is a chemtrail tehet... .
Én is hasonló korú vagyok, és eddig csak az egykori nácik által titokban kifejlesztett korongrepülõkre találtam bizonyítékokat. Sajnos földönkívüliekre nem.
Én akkor látok csészealjat, amikor csak akarok. Egyszerûen beírom a gogleba, és kiadja õket, és ha hiszitek ha nem, 1 percen belül egy csomó csészealjat látok. Sõt ha videót nézek róluk, akkor még azt is látom, hogyan repülnek. Na ehhez mit szóltok szkeptikusok?
Szerencsére én már láttam - és nem fényes dolog volt - hanem nappal szürke csészealjat. Még azt sem tudtam mi az az ufó, 7-8 éves voltam, csak utólag jöttem rá :) Most 25 vagyok, pedig messze vagyok még a negyedik X-tõl, szóval megelõztelek.:D
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy nem láttál még, sokan vannak ezzel így. Klasszikus csészealjat nem látnak sokan, és az nem is mindennapos dolog. Leggyakrabban a "valami repült, fényes volt, furcsa volt, és nem tudom, mi volt az" típusú észlelések vannak. Sokszor tényleg nem ûrhajók, hanem magyarázhatóak máshogy is. (Persze tudom, akkor is UFO, mert nem tudom, micsoda.) Elég sok olyan dolog van, amit, annak ellenére, hogy bizonyítottan létezik, még én sem láttam, pedig 40 éves vagyok. Például bármennyire szeretném, nem láttam még hosszú szárnyú bálnát sem, csak TV - ben. Tudom persze, hogy nem ugyanaz, mert a bálna nem fog engem meglátogatni, a csészealjak meg csak úgy repkednek mindenhol. Tehát ha nem utazom el, akkor lehet, több esélyem van UFO - t látni, mint bálnát :)
Keveset nézed az eget. :) UFO-t már láttam. Nem vagyok hajlandó idegenek ûrhajójának minõsíteni. Csak nem találok rá semmi természetes vagy ismert technikai magyarázatot. Az elhúzó csillagot esetleg meg tudom magyarázni. Lehet, hogy egy épp arra járó mûhold besétált a képbe és a szemed fényesebbként azt követte, az eredeti csillagodról elvonva a figyelmed. Amikor jött még nem szúrtad ki, elég hozzá egy pillanatnyi félrenézés, pislogás. Az egyenletes sebességgel, irányváltások nélküli távozás egyértelmûen mûholdra utal. Ne add fel, van ott fent látnivaló. De arra reptoidos meg egyéb elméleteket építeni (még?) állati alaptalan dolog.
Ha valaki 41 éves korára még nem látott ufót, az nagy baj. Szerencse, hogy én csak 25 éves vagyok, így van még 16 évem, hogy lássak.
normális vagy engem meg 32 évesen raboltak el elõször
Nem kellesz
Õszintén sajnállak, hogy nem vagy abnormális... -.- De msot komolyan! Szerinted tényéeg baj az, ha nem láttál UFÓ-t? Ha a kérdés egyik kritériumát nézzük, akkor máris megválaszoltad a kérdéssel.
Egyértelmûen ufo volt
ha hegedûs nem akarsz lenni akkor próbáld ki a zongorát
Még én se láttam konkrétan. Lehet, hogy a normálisak átka, hogy nem látnak ufót.
A kérdező hozzászólása: Ez gyors válasz volt. Gondolatolvasó vagy?
Nezz fol itt repulok mert engem is elraboltak!!!! Kar hogy nappal van... :(

A kerdesem: augusztus 20-án volt meg utoljára, a teszt nem mutatott ki semmit. 41 éves vagyok lehet, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tesztek legalább egy napos vérzés késésnél mutatják ki a terhességet. A biztonság kedvéért, amennyiben vérzése elmaradt, forduljon nőgyógyászához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tesztek legalább egy napos vérzés késésnél mutatják ki a terhességet. A biztonság kedvéért, amennyiben vérzése elmaradt, forduljon nőgyógyászához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!