Találatok a következő kifejezésre: 40. napon negatív, (16 db)

1, 5 hónapja hagytam abba a gyógyszert, és már meg kellett volna jönnie, de semmi! Teszteltem a 40. napon, negatív lett. Mi lehet?

Pé-em volt, éreztem is, szúrkáltak a petefészkeim, hol a jobb, hol a bal. Tojásfehérjeszer? volt a nyálkám is.

Legjobb válasz: hõt nem szoktál mérni? Mert, ha még mindig 37 vagy afelett van, akkor babás vagy, ha viszont már alacsony, akkor meg fog jönni.

hõt nem szoktál mérni? Mert, ha még mindig 37 vagy afelett van, akkor babás vagy, ha viszont már alacsony, akkor meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Sajna nem mértem az elejétõl kezdve, mert nem tudtam volna ugyanabban az idõben. De mostanában 36, 5. Az kevés. De akkor meg mire vár a mensim? :( Jó lenne, ha mielõbb visszaállna a normálisra, mert így elég nehéz tudni bármit is...
mennyi ideig szedted a gyógyszert? Én tavaly hagytam abba, és egybõl beállít 28 napra. Most volt elõször, hogy 6 napot késett, de nem azért, mert babás vagyok sajnos, hanem valami miatt, amit senki nem tud. Miért nem mész el orvoshoz ezzel a panasszal?
A kérdező hozzászólása: 11 hónapig szedtem a tabit. A dokim jövõ héten rendel, úgyhogy addig várnom kell, de utána megyek mindenképp.
jól van drukkolok neked, hogy minden rendben legyen!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, az rámfér! :)

Tesztelt valaki a 40. nap után mutatta ki a teszt a babát? És a 40. nap előtt tesztelt negatívat is? Pontosan hányadik napon tesztelt pozitívat, ha van ilyen?

Legjobb válasz: Én 28 napos ciklusnál a 38. napon teszteltem egyértelmû pozitívat, elõtte negatív volt.

Én 28 napos ciklusnál a 38. napon teszteltem egyértelmû pozitívat, elõtte negatív volt.
En eleg koran teszteltem pozit, de nagyon nagyon halvany.

Ma van a 40. napom, ovu mikroszkópom-ez most picit páfrányos- szerint peteérésem 20-21. napom volt. Múlt hónapban 37. napjára jött meg, előtte mindig 35 alatt. Teszteltem 2 negatívat. Gondolom mér sajna nincs esélyem a babára, ugye?

Legjobb válasz: Ha már késett vagy 3 napot, lehet esélyed. Épp tegnap volt egy kérdezõ, akinek többször negatív lett a tesztje, jópár nap késés után tesztelt végül pozitívat.

Ha már késett vagy 3 napot, lehet esélyed. Épp tegnap volt egy kérdezõ, akinek többször negatív lett a tesztje, jópár nap késés után tesztelt végül pozitívat.


42. napomon vagyok, tesztem negatív lett a 40. napon, de átlátszó, vizes folyásom volt mindjárt megjön érzéssel, érzékeny cicikkel, majd 1 csep vér (vagy barnázás), de minden elmúlt 2 napja! Akkor ez most mi lehet?

Legjobb válasz: Én úgy jártam hogy 32 napos ciklusaim voltak ált. nem jött meg de 1 hét késéssel mikor csináltam a tesztet még negativ volt. Pár nap múlva ismét csináltam egyet és már pozi lett:) A ciklusom legvégén volt peteérésem, ezért már csak egy kis barnázás szerû volt egyetlen alkalommal majd semmi. 10 hetes

Én úgy jártam hogy 32 napos ciklusaim voltak ált. nem jött meg de 1 hét késéssel mikor csináltam a tesztet még negativ volt. Pár nap múlva ismét csináltam egyet és már pozi lett:) A ciklusom legvégén volt peteérésem, ezért már csak egy kis barnázás szerû volt egyetlen alkalommal majd semmi. 10 hetes
csinálj 3 nap mulva egy tesztet és ird meg mi van, ha nem jön meg még egy hétig és neg a teszted menj dokihoz. szurkolok.

Tesztelt valaki a 40. nap után mutatta ki a teszt a babát? És a 40. nap előtt tesztelt negatívat is? Pontosan hányadik napon tesztelt pozitívat, ha van ilyen?

Legjobb válasz: Nekem kb a 61nap környékén mutatott csak halvány pozit.Már 27+4hetes vagyok.:)Elötte se a dokki nem látott semmit se a teszt nem mutatott +.

Nekem kb a 61nap környékén mutatott csak halvány pozit.Már 27+4hetes vagyok.:) Elötte se a dokki nem látott semmit se a teszt nem mutatott +.
Elötte is csináltam tesztet.Az mind negativ lett.Hát gondolom addig nem is voltam terhes mig a teszt ki nem mutatta elég rendszertelenül jött meg.Febr.2-án volt meg utoljára én valamikor április közepe vége felé mentem dokihoz, mert babán dolgoztunk és idegesitett, hoghy miért nem jön meg és miért negativ a teszt.A doki csak megvastagodott nyálkahártyát látott.Egy hét mulva kellett vissza mennem, a vizelet tesztem amit a laborba leadtam se volt egyértelmü és ezért kértek uj mintát.Hu remélem érthetö volt.:)
A kérdező hozzászólása: Elõtte is teszteltél?Vagy csak az volt az elsõ ami pozitív lett?
A kérdező hozzászólása: És hogy hogy nem látott semmit a doki?
A kérdező hozzászólása: Ez egyébként egy nagyon ritka eset vagy hallottál már hasonlóról?vagy a dokid mit mondott hallott már ilyenrõl?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, érthetõ volt.De gondolom akkor a mensi elmaradása után is próbálkoztatok, és akkor valószínûleg akkor eshettél teherbe.De gondolom ez késõbb a babád méreteibõl körülbelül ki is derült.Szóval így volt?Kérlek válaszolj.Nagyon érdekelne.
Igen, folyamatosan probálkoztunk.Épp ezért nem a mensitöl számolták már a pici korát hanem az uh alapján.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, és sok egészséget meg nagyon boldog babavárást kívánok neked.Szia.Erzsó voltam.
Köszönöm szépen.És kivánom, hogy minnél elöbb te is átélhesd a várandoságot!:)

A mensesem 30-35 napra szokott jelentkezni. A 35. napon teszteltem negatívat. Ma vagyok a 40. napon. Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Akár most is tesztelhetsz már, eltelt 5 nap az utolsó teszt után. A Hcg pedig ahogy én tudom 2-3 naponta duplázódik, ha babás vagy! Drukkolok neked! és írd majd meg légyszi mi lett az eredmény! Inkább reggel tesztelj, mert akkor több a hcg, mint mondjuk du. Eleinte jobb a reggeli, szebb csíkot kapsz, de aztán már mindegy!

Akár most is tesztelhetsz már, eltelt 5 nap az utolsó teszt után. A Hcg pedig ahogy én tudom 2-3 naponta duplázódik, ha babás vagy! Drukkolok neked! és írd majd meg légyszi mi lett az eredmény! Inkább reggel tesztelj, mert akkor több a hcg, mint mondjuk du. Eleinte jobb a reggeli, szebb csíkot kapsz, de aztán már mindegy!

Mi lehet velem? Max.34 napra szokott megjönni, most a 40. napon tartok és semmi. A tesztem is negatív. Szeretnénk babát, dolgoztunk is rajta egész hónapban. De ha nem vagyok terhes miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Szia! Én azt ajánlom csinálj még 1 tesztet ha akkor sem akkor marad a nõgyógyász.Amúgy nálam is volt már ilyen hogy az elsõ nem mutatta ki csak a 4-ik pedig már 8 hetes voltam.

Szia! Én azt ajánlom csinálj még 1 tesztet ha akkor sem akkor marad a nõgyógyász.Amúgy nálam is volt már ilyen hogy az elsõ nem mutatta ki csak a 4-ik pedig már 8 hetes voltam.
Így is lehet, meg késõi ovud is lehetett, ami miatt a nemvárt is késõbbre eshet, szóval még korai is lehetett az a teszt. Egy biztos, meg kell ismételni.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam az is negatív lett. Kicsit el vagyok keseredve, már az is jobb lenne, ha megjönne, legalább tudnám, hogy kezdhetjük elölrõl. Van már egy fiunk, gondolom olyan nagy baj nem lehet. Már arra is gondoltam, hogy csak a szervezetem szórakozik velem. Írnak itt ilyenkor mindenféle cisztákról, nekem soha semmilyen nõgyógyászati problémám nem volt. Szerintetek?
Hát az én cisztámnak meg semmilyen tünete nem volt. És elõtte semmi bajom. Sajnos ezt nem lehet tudni, de én mégis a késõi ovura gondolok. Nem tudod, mikor volt? Hõmérõ, ovuteszt, fájdalom, nyák, stb
A kérdező hozzászólása: Hát lehet, hogy én vagyok ilyen béna, de nekem az ovu teszt nem jött be. Dec 24-én volt meg utoljára, jan 2 és 3 volt pozitív, 4-én negatív. De szerintem ez lehetetlen. A hõmet meg nem mértem, csak most az utóbbi 10 napban 36, 6-36, 9 között van. Kár, hogy nem tudok mihez viszonyítani. Úgyhogy fogalmam sincs mire gondoljak.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Megkérdezhetem, hogy az a ciszta Neked hol volt és mit csináltak vele?
Utolsó vagyok. Petefészekciszta "volt", 1db, kb. 1 cm. Semmit nem csináltak vele, kisebb lett magától, állítólag fel fog szívódni.
Megint én. Az ovuteszttel vigyázz, mert lehet, hogy akkor még nem volt egyértelmûen +. Nekem csak akkor az, ha erõsebb a tesztcsík a kontrollnál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál. Legalább tudom mi vár rám, ha mégis valami ilyesmi van a dologban. Az ovu teszttel pedig lehet, hogy az is baj volt, hogy két különbözõ márkát használtam és utána már nem is tudtam összehasonlítani. De most beszereztem 25db egyformát:) . De még mindig nem jött meg. Reggel csinálok még egy tesztet.

Mit gondoltok? Csak a 19. nap óta mérem a hőmet, de most már a 40. napon vagyok, és még mindig nem jött meg! Nem volt pém? Terhes nem hiszem, hogy vagyok, hétfőn negatív tesztem volt!

http://ciklus.hu/images/diagramok/fded78fcc99922b099b4414a6d..

Legjobb válasz: Sajna nem tudom az elejét, mert nem mértem ugyebár! Viszont, ha lett volna pém, akkor már megjött volna, nem? Már teljesen kétségbe vagyok esve!

A kérdező hozzászólása: Sajna nem tudom az elejét, mert nem mértem ugyebár! Viszont, ha lett volna pém, akkor már megjött volna, nem? Már teljesen kétségbe vagyok esve!
Már magában a 40 napos ciklus is hosszú. Valami gond lehet. Látom be van írva hogy nogyogyásznál voltál nem említetted neki vagy csak most ilyen hosszú a ciklusod? Be kéne állítani a ciklusod mert így nehéz hozzá tervezni a babaprojektet a peteérés idejét is nehéz ebbol megsaccolni. Én felkeresném a dokit.
Szia! Szerintem nem volt peteérésed! S csatlakozok az elõttem válaszolóhoz, be kéne valahogy állítani a ciklusod!

6 napja késik. A ciklusaim 34 naposak, ma vagyok a 40. napon. A tegnap délutáni tesztem negatív. Akkor miért késik?

Legjobb válasz: Tesztelj holnap reggel elsõ vizeletbõl. Ha az is negatyv lesz, akkor menj el nõdokihoz, hátha tud valami okosat mondani.

Tesztelj holnap reggel elsõ vizeletbõl. Ha az is negatyv lesz, akkor menj el nõdokihoz, hátha tud valami okosat mondani.
lehet lelki oka is, nem lehet tudni! nekem 2 hét késés után gyogyszer segitségével megjött! menj el dokihoz, vagy 2-3 nap mulva csinálj még egy tesztet!

Terhes lehetek 2 nagyon halvány és fél óra múlva kimutatott terhességi teszt után? A 3. teszt negatív lett. Viszont nem jött meg, már a 40. napon tartok és nagyon-nagyon fájnak a melleim.

Legjobb válasz: lehet túl sokat ittál közben hogy legyen pisid és felhigult a hcg a vizeletedben. reggel csinálj egy negyediket elsö pisivel az mérvadobb ilyenkor, vagy várj még pár napot.

lehet túl sokat ittál közben hogy legyen pisid és felhigult a hcg a vizeletedben. reggel csinálj egy negyediket elsö pisivel az mérvadobb ilyenkor, vagy várj még pár napot.
Hát a fél óra elég sok idõ, minél késõbb jelenik meg a két csík, annál kisebb a valószínûsége, hogy igazat mutat. Reggel tesztelj, az a biztosabb. Vagy szerintem is várj még pár napot, hogy több legyen a hcg a szervezetedben.
Szerintem ott rontottad el, hogy sok tesztet csináltá közeli idõpontban, , nem kell! Két tesztelés közt jó ha eltelik egy két nap, mert a hcg duplázódik és jobban kimutatja, szerintem a két pozitív nem lehet tévedés, a harmadik meg tuti nem tudott eredményt adni, mert ittál, vagy már gyenge volt a vizelet..szerintem egy két nap múlva ismételd, de kizárólag reggeli elsõ pisi! Szerintem pozitív lesz és ha igen akkor gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Negatív lett a teszt.:-((( Akkor mi volt az a 2 pozitív szerintetek???
Na reggel írd meg, hogy mire jutottál... :) ))
A kérdező hozzászólása: Rá van írva, én is ezért kételkedek. Viszont fölhívtam az ügyfélszolgálatot, amit a tájékoztatón találtam és azt mondta a hölgy, hogy akkor ha nincs HCG a szervezetben, mitõl jött volna ki a 2. csík is.
Rá van írva a tesztek dobozára, hogy fél óra múlva nem szabad leolvasni, mert tévesen pozitívat mutathat. 10 perc után ki kell dobni. Ez eddig az összes fajta teszten rajta volt, amit csináltam. Csak azért mondom, hogy nehogy nagyot csalódj! Szurkolok, hogy babás legyél!
A nyálkahártya babán kívül csak hormonkezelés miatt tud vastagodni vagy vékonyodni. Gondolom ilyen gyógyszert nem szedsz úgyhogy sakis a baba miatt lehet ez!! gratulálok!
Azért van megvastagodva a méhnyálkahártyád, mert ott "csücsül" benne a kisbabád.:) )) Jajj szegénykém Téged holnap reggelig a kétség fog megölni...:) )) Nyugi...:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azt nem írtam bele, hogy a múlt héten a nõdokinál voltam és azt mondta, hogy teszteljek, mert meg van vastagodva a mnyh-a. Ez mi miatt lehet még babán kívül?
Valami van, mert a teszt a terhességi hormont mutatja ki a szervezetben. Ha nem vagy terhes, akkor halvány csík sem lenne. Bár azt hiszem a tesztre az is rá van írva, hogy a csík erõssége nem mérvadó. Az csak azt jelzi, hogy a terhességi hormon alacsonyabb a szervezetedben. Lehet, hogy késõbb fogant, mint ahogy Te gondolod, és fiatalabb a terhességed. Nekem is volt már nagyon halvány csíkom is, alig láttam, de azért ott volt!!! :) ))) Gratulálok Kismama!!!!:) ))
Elképzelni sem tudom!!! Menj el dokihoz mindenképp!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!