Találatok a következő kifejezésre: 40. hetes vagyok (130 db)

Farfekvéses a babám, 2111-es a méhszáj értékem, ma a második magzatvíz vizsgálatom után elment a nyákdugó. Szerintetek mire számíthatok? 40 hetes vagyok UH szerint, mensi szerint meg 38 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem készülj fel a császárra..nekem a kórházban(Miskolc)volt egy szobatársam,akit faros babával fektettek be a 40.héten..vártak pár napot,hogy hátha megfordul a kisasszony a pocakjában,de nem tette..azt is mondták neki,hogy megpróbálják a természetes szülést.Félt tõle nagyon a szobatársam.Ha jól emlékszem május 9-re volt kiírva.Én 3.án felkerültem a szülõszobára hajnali 5 órakor..reggel fél8-kor volt vizit,és mondta a szobatársamnak a doki,hogy na akkor irány a szülõszoba.Teljesen meglepõdött és váratlanul érte,mert senki nem mondta neki,hogy szülni fog aznap.A mellettem lévõ szülõszobán elõkészítették császárra,délelõtt 11-kor megszületett a kislánya.Az õ babája hamarabb született meg mint az én kisfiam. :)

Szerintem készülj fel a császárra..nekem a kórházban(Miskolc)volt egy szobatársam, akit faros babával fektettek be a 40.héten..vártak pár napot, hogy hátha megfordul a kisasszony a pocakjában, de nem tette..azt is mondták neki, hogy megpróbálják a természetes szülést.Félt tõle nagyon a szobatársam.Ha jól emlékszem május 9-re volt kiírva.Én 3.án felkerültem a szülõszobára hajnali 5 órakor..reggel fél8-kor volt vizit, és mondta a szobatársamnak a doki, hogy na akkor irány a szülõszoba.Teljesen meglepõdött és váratlanul érte, mert senki nem mondta neki, hogy szülni fog aznap.A mellettem lévõ szülõszobán elõkészítették császárra, délelõtt 11-kor megszületett a kislánya.Az õ babája hamarabb született meg mint az én kisfiam. :)

Nagyon szuir a hasamaja alig birok kiegyenesedni 40 hetes vagyok mitöl lehet ez?

Legjobb válasz: Valószinûleg szülni fogsz ! Bizony! Hamarosan kezedben tartahatod a picikédet. Gratula 40. hetes kismama

Valószinûleg szülni fogsz ! Bizony! Hamarosan kezedben tartahatod a picikédet. Gratula 40. hetes kismama
Úgy néz ki, hogy lassan elérkezik a nagy nap!Kitartás!Minden elképzelhetõ jót kívánok!19 hetes kismami

40 hetes vagyok, C1111-el meddig húzhatom?

Legjobb válasz: Szia! Ez önmagában nem jelent semmit. Én a 38.héttõl ezzel az értékkel léteztem. Doki meg hetente nyugtatott, hogy bármikor szülhetek:) A 40+1 napon befeküdtem a kórházba. Másnap OTT-m volt, ami semmivel nem vitt elõrébb. Köv. nap magzatvízet néztek. Utána nap ismét OTT lett volna, de éjjel rendszeresen feszült a szemérem csontom. Megnézett a szülésznõ, hívta a dokim, burkot repesztett és fél órán belül megszületett a kisfiam. Semmi fájásom nem volt, NST nem mutatott semmit. Drukk a gyors és könnyû szüléshez. Már nincs sok hátra, de hogy mennyi idõ múlva szülsz, nem lehet elõre tudni ebbõl az értékbõl.

Szia! Ez önmagában nem jelent semmit. Én a 38.héttõl ezzel az értékkel léteztem. Doki meg hetente nyugtatott, hogy bármikor szülhetek:) A 40+1 napon befeküdtem a kórházba. Másnap OTT-m volt, ami semmivel nem vitt elõrébb. Köv. nap magzatvízet néztek. Utána nap ismét OTT lett volna, de éjjel rendszeresen feszült a szemérem csontom. Megnézett a szülésznõ, hívta a dokim, burkot repesztett és fél órán belül megszületett a kisfiam. Semmi fájásom nem volt, NST nem mutatott semmit. Drukk a gyors és könnyû szüléshez. Már nincs sok hátra, de hogy mennyi idõ múlva szülsz, nem lehet elõre tudni ebbõl az értékbõl.
Nem soláig! Aludj amikor csak tudsz, mert akár ma éjjel megszülhetsz! 1 centire nyitva a méhszáj és 1 centire rövidült. Ez tök jó! Könnyû szülést!
Szia! Én 6 napig húztam, de bármikor meglehet tényleg!
VAlószínûleg nem sokáig. Pihenj (ha tudsz), bármikor megindulhat a szülésed. Gratulálok, és sok erõt kívánok neked a szüléshez:D


40 hetes vagyok. Bevehetek egy szem Rubophen tablettát? Megfáztam és nagyon rosszul vagyok!

A tájékoztatóra az van írva, hogy az els? három hónapban kell kerülni.

Legjobb válasz: Hát 1 szemtõl nem fogsz meggyógyulni. Inkább kérdezt meg a dokit, vagy a patikust. Vagy próbáld meg kezelni valami homeopátiás szerrel. Mikorra vagy kiírva?

Hát 1 szemtõl nem fogsz meggyógyulni. Inkább kérdezt meg a dokit, vagy a patikust. Vagy próbáld meg kezelni valami homeopátiás szerrel. Mikorra vagy kiírva?
Pracetamol tartalmú lázcsillapítókat szedhetsz terhesség alatt és majd a szoptatás idején is. Amennyire én tudom, a Rubophen paracetamolt tartalmaz, így szedheted. Viszont láz és fájdalom esetén használ csak, tüneti kezelés gyanánt.
"Paracetamol" - elgépeltem az elején.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Közben beszereztem egy homeos szert, ami állítólag jó. Egyébként pont mára vagyok kiírva.
Igen.Remélem össze vagy csomagolva!!
Szia én is 40. hetet taposom szerdára vagyok kiírva, az én babom sem ugra-bugrál, maximum kicsit meg meg moccan. Könnyû szülést mihamarabb!!
igen, ne aggódjatok, tényleg ennyire belassulnak, ez normális! Én 9 hete szültem, tehát az élmény még friss, nagyon sok erõt, gyors szülést kívánok! A legjobb tanácsom: sose hagyjátok abba a légzést!!! Bármennyire fáj is koncentráljatk a légzésre, esküszöm nagy fájdalmat lehet vele enyhíteni! Szép élmény, fogadjátok félelem nélkül!
A kérdező hozzászólása: nektek is könnyû szülést!! most kezdem kicsit érezni a hátam, na hátha!!! de tényleg szinte meg sem mozdul! az elsõnek , esetleg így indult a szülésed?? amúgy összepakoltam:)

A védőnőm elcsodálkozott, hogy 40 hetes vagyok és nincs a hasamon repedés. Tényleg ritkaságnak számít?

Els? babám lesz, de sokat is híztam egyébként is. Végig, a 8. hétt?l kentem magam minden este fürdés után. Talán emiatt vagyok "szerencsés"?

Legjobb válasz: nekem sem volt 1 db csíkom sem :) de én nem kentem magam még sima testápolóval sem. szerencsések vagyunk :) 11 hónapja szültem, jelenleg 3 hós terhes vagyok de még nincs de remélem nem is lesz ezzel a babával sem. de ha nem volt az elsõvel akkor szerintem ezzel sem lesz!!

nekem sem volt 1 db csíkom sem :) de én nem kentem magam még sima testápolóval sem. szerencsések vagyunk :) 11 hónapja szültem, jelenleg 3 hós terhes vagyok de még nincs de remélem nem is lesz ezzel a babával sem. de ha nem volt az elsõvel akkor szerintem ezzel sem lesz!!
Szia! Nekem a 39. hétig nem volt semmi, aztán a 40.-en egy ici-picit kirepedt a köldököm felett, de alig látszik. Szerintem ez alapvetõen alkati kérdés, de biztos, hogy a kenegetés is segít valamennyire.
Nekem sem jött ki egy darab sem. Szerintem is alkati kérdés.
3 gyereket szültem. A harmadik terhesség alatt 17 kg-ot szedtem magamra, igaz, 49 kg-ról kezdtem. Kenegettem néha a hasamat, mikor éppen eszembe jutott, de nem vittem túlzásba. Nem látszik meg a hasamon, hogy szültem már.
Szia, Én csak hámlok. HA nagyon rászánom magam, akkor egy kíméletes bõrradír, és krém, de havonta egyszer érzem magam elég fittnek hozzá. Eddig magamhoz képest rengeteget híztam, de repedés az hála égnek nincs.
Nekem sem volt egy darab sem, pedig nem nagyon kentem! Genetika az bizti:) Könnyû szülést! 7 hós anyukája
Én 38hetes vagyok, és 3pici csík van a köldököm körül. én is sokat kentem, de szeritem ez genetika kérdése is.
nekem egyik terhességemmel sem lett csikos, pedig vékony testalkatú vagyok, és jó nagy pocim volt. bár én is mindenféle krémmel kentem.
Nem sem lett.Pedig én nem kentem magam.Alkati kérdés.
Nekem sem lett csíkom pedig 20 kg-t híztam. A 20. héttõl kentem magam 1 héten kb.2x.
Szerintem a nagy átlagnak vannak repedései, szerencsés az, akinek nincs! ;)

40 hetes vagyok, az normális, hogy jósló fájásaim 1 hete voltak utoljára és azóta semmi? Ez azt jelenti, hogy jócskán túlhordom? Nem kéne már valamit éreznem?

Legjobb válasz: Max két héttel lehet túlhordani, de azt nem szokták megvárni. A jóslófájás pont olyan ahogy leírtad. Vagy van, vagy nincs, de ha nincs sem baj. Ha van az azt jelzi, hogy közeleg az idõ. Nyugi mostmár nem kell sokáig várnod.

Max két héttel lehet túlhordani, de azt nem szokták megvárni. A jóslófájás pont olyan ahogy leírtad. Vagy van, vagy nincs, de ha nincs sem baj. Ha van az azt jelzi, hogy közeleg az idõ. Nyugi mostmár nem kell sokáig várnod.
a joslofájások nincsenek összefügésbe a szülésel mert mindenkinél más idöben van nekem pl. 36 hetesen voltak erös josloim aztán tulhordtam három nappal a fiamat és ugy hogy inditoták a szülést mert zavaros volt a magzatviz de szerintem mivel te már a 40 hetet taposod hamarosan fogtok találkozni:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
nekem joslofájásaim se voltak az egész terheségem alatt, egyik este csak a derekam hasogatott és reggel elment a magzatvizem, a korházba adtak fájás erõsitöt de még akor se volt semmi.

10 napja hogy elment a nyákdugóm és azota sem semmi, 40 hetes vagyok. A dokim azota nem vizsgált de tud rola azt mondta az semmi, akkor menjek ha fájás van vagy elment a magzat viz. Nem lesz baja a babámnak igy?

meddig lehet igy huzni?Félek nehogy baj legyen?

Legjobb válasz: A nyákdugó távozhat szüléskor, de szülés elõtt hetekkel is. Nem lesz baja a babádnak, nem kell félni. Valóban akkor kell csak menni a kórházba, ha fájásaid vannak, illetve, ha elfolyt a magzatvíz.

A nyákdugó távozhat szüléskor, de szülés elõtt hetekkel is. Nem lesz baja a babádnak, nem kell félni. Valóban akkor kell csak menni a kórházba, ha fájásaid vannak, illetve, ha elfolyt a magzatvíz.
Én is a nyákdugó távozása után 1-2 héttel szültem. Szerintem ne aggódj, vigyázz magatokra!
Nekem 1 héttel a szülés elõtt ment el a nyákdugóm. Nem volt semmi baj, az én dokim is csak annyit mondott, hogy ok, ezen már túl vagyunk, viszont hozzátette, hogy így nagyobb a fertõzésveszély, figyeljek rá még fokozatosabban és felejtsem el az ülõfürdõt. Én a 41. héten szültem. Könnyû szülést kívánok!

Jó ez az eredmény? 40 hetes vagyok.

CX05444 a méhszáj,holnap be kell feküdnöm.

Legjobb válasz: Én úgy gondolom,hogy ki vagy nyílva. Gratulálok,kellemes és gyors szülést kívánok.

Én úgy gondolom, hogy ki vagy nyílva. Gratulálok, kellemes és gyors szülést kívánok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Ezer százalék h ki vagy nyílva és meg is rövidülve....szóval hajrá, mindjárt láthatod a kis pocaklakód! Gyors szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Igyekszem ügyes lenni!
szia gratula nemsokára babád lessz!!!!!!sok sikert nektek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!