Találatok a következő kifejezésre: 40 hetesen voltam (17 db)

40 hetesen voltam ma nst-n, és nem nagyon akart mozogni, pedig lépcsőzni is küldtek. Így holnap vissza kell menni. Volt másnak is ilyen?

Gondolom nem olyan nagy baj hogy aludt egy fél óráig, f?leg hogy azóta mozog egyfolytában.

Legjobb válasz: szia,, dehogy baj..:)) az én elsõ babócám aki már 18 hónapos, ugyan ezt játszotta a 37.hétõl. Ha NST, akkor alszunk jeligére mindig kitolt velem...Lépcsõzés, evés, ivás, hogy mozduljon..:D:D De mit várnak tõlük, már ilyenkor, nem igaz??:D:D:D

szia, , dehogy baj..:) ) az én elsõ babócám aki már 18 hónapos, ugyan ezt játszotta a 37.hétõl. Ha NST, akkor alszunk jeligére mindig kitolt velem...Lépcsõzés, evés, ivás, hogy mozduljon..:D:D De mit várnak tõlük, már ilyenkor, nem igaz??:D:D:D
Szia, az én már 3, 5 hónapos fiam is folyton ezt csinálta.Elõtte utána egyfolytában, de ha nstn nézték alig alig akart :-)
Önmagában nyilván nem baj, max. lehetett volna holnap még egy nyugis napod, ha nem kellene vizsgálatra menni. Próbálj meg elõtte pár falat csokikát enni illetve a barátnõm a narancslére esküdött ilyen esetben.
Nálunk ilyen probléma nincs, mert olyan durva nõvér rakja a pocinkra a tappancsot, hogy beleremeg a baba is! Aztán ha nem mozog õ megnyomkodja ugy a pocakunkat, hogy nem fogok csodálkozni ha legközelebb az nst-rõl rögtön szülni visznek!
nekem soha nem volt olyan nst-m ahol elsõre sikerült volna produkálni magát, mindig ismételni kellett. az egész nap erre ment ki a 41 héten:-)

Aug 5-én voltam dokinál, megállapította a terhességet, akkor voltam 6 hetes. Szept 15-én visszamentem, 12 hetesen és közölte, hogy méretei szerint max 9hetes vagyok. Ha nekem a ciklusaim 40 naposak voltak, akkor indokolt a csúszás? Kata

A menstruáció els? napját figyelembe véve, akkor voltam 6 hetes. CRL:19 mm, BFD: 5 mm. De még a héten visszarendelt uh-ra:-(

Legjobb válasz: Ekkorát nem lehet "csúszni". Ha az elsõ UH-n ahol 6 hetes voltál és a terhességed is 6 hetesnek felelt meg és most 12 hetes vagy, az UH viszont azt mutatja hogy 9 hetes a terhességed akkor bizony sajnos nagyon valószínû hogy megállt a fejlõdési folyamat, és befejezetlen vetélésed ( missed ab.-d ) van. Én tavaly a második terhességemmel jártam így, mûvileg elvették, majd 2 hónap múlva újra teherbe estem és azóta már megszületett a babám.

Ekkorát nem lehet "csúszni". Ha az elsõ UH-n ahol 6 hetes voltál és a terhességed is 6 hetesnek felelt meg és most 12 hetes vagy, az UH viszont azt mutatja hogy 9 hetes a terhességed akkor bizony sajnos nagyon valószínû hogy megállt a fejlõdési folyamat, és befejezetlen vetélésed ( missed ab.-d ) van. Én tavaly a második terhességemmel jártam így, mûvileg elvették, majd 2 hónap múlva újra teherbe estem és azóta már megszületett a babám.
Ez tényleg nagyon kacifántos, de akkor hová lett a hiányzó 3 hét? 6 hét alatt csak 3 hétnyit fejlõdött volna a dokid szerint a baba..... furcsa mindenesetre. Nálam úgy volt hogy az elsõ UH-ra számítások szerint 7 hetesen mentem és nem volt embrió hanem csak petezsák, 9 hetesen kisebb volt, de volt szívhangja, a 11 héten viszont már nem volt szívhang se az embrióm felszívódóban volt. Így lett mûvi befejezés a vége.
A kérdező hozzászólása: De a leletemen az van, hogy jó vérkeringés van a méhfalban és az embrióban is, és hogy élõ 9 hetes terhesség. Nem értek semmit:-((

26 hetes vagyok. Eggyütt voltam a férjemmel és nagyon macerás és fájdalmas volt (nagyon figyelt rám! ). Eddig csak olyat olvastam, hogy valaki 40 hetesen is vígan sexel. Nálunk csak a fele fért be másnál is van ilyen?

Legjobb válasz: Mi nemrég voltunk együtt (27.héten), amúgy ritkán vagyunk mióta babás vagyok. Az eleje nekünk is nehézkesen ment. Nagyon száraz voltam és kicsit fájt is, de aztán bele melegedtünk és a végén meg már nagyon jó volt! A pocak az egy más téma. Kicsit útban volt. :) Próbáljátok meg, hogy elõtte kicsit több elõjáték, hátha jobban rákészülsz ott lent is!

Mi nemrég voltunk együtt (27.héten), amúgy ritkán vagyunk mióta babás vagyok. Az eleje nekünk is nehézkesen ment. Nagyon száraz voltam és kicsit fájt is, de aztán bele melegedtünk és a végén meg már nagyon jó volt! A pocak az egy más téma. Kicsit útban volt. :) Próbáljátok meg, hogy elõtte kicsit több elõjáték, hátha jobban rákészülsz ott lent is!
Szia, nálunk is ez a probléma. Most 30 hetes vagyok, de én nem is kívánom a dolgot. Nem tudom, talán bennem van a hiba, de amikor az elsõ 4 hónapon túl lettem (végighánytam), kezdtem örülni, a férjem meg pláne, hogy na, majd most, a 2. trimeszterben de jó lesz nekünk, hisz a nõk nagy többsége akkor a legaktívabb szex-téren. Hát, nem így lett. Imádom a férjemet, szerelmesebb vagyok, mint valaha, de "az" valahogy nem megy. Sem a hosszú elõjáték, sem a síkosító nem segít. Én mondjuk elvagyok nélküle, csak a férjemet sajnálom. Szegényem már csak célozgat! Olyan aranyos és türelmes. De jó, hogy nem csak én vagyok így :) ) Bocs!
A kérdező hozzászólása: Elõször pettingeltünk.Volt orgazmusom is és csak utána "volt" behatolás.De olyan volt mintha a baba elfoglalná a helyet.Nem haragszom a 2. hozzászólóra hisz hasonló helyzetûeket kerestem hogy tudjam nem vagyok egyedül.Köszi
szia! én 24hetes vagyok és már kb 1hónapja egyálltalán nem kívánom és nekem is szûkebb, mint volt. Én is szegény páromat sajnálom, de nagyon nem kell nekem most a szex. Sokszor van úgy, hogy azonnal pisilnem kell, vagy csak teljesen száraz maradok, pedig igyekszik, de ez van. Ne csüggedj nem vagy egyedül :)

Az lene a kérdésem? 40. hetes terhes vagyok és tegnap voltam kontrolon és a héh szájam 2100 volt irva szerintetek menyi van hátra még?

kisnövésü vagyok 149-cm szerintetek császárlesz?

Legjobb válasz: Akár ma megszülhetsz, akár még húzhatod napokig. Én ilyen értékkel még hetekig hordtam az ikreket pl. Nem feltétlen lesz császár vagy nehéz szülés. Kolléganõm is ilyen kicsi termet, hozzá 35-40 kg, mindkét gyerekét simán szülte és gyorsan. Én ugyan 159 cm vagyok, :-), de én is simán szültem a lányomat és az ikreket is.

Akár ma megszülhetsz, akár még húzhatod napokig. Én ilyen értékkel még hetekig hordtam az ikreket pl. Nem feltétlen lesz császár vagy nehéz szülés. Kolléganõm is ilyen kicsi termet, hozzá 35-40 kg, mindkét gyerekét simán szülte és gyorsan. Én ugyan 159 cm vagyok, :-), de én is simán szültem a lányomat és az ikreket is.
Nekem a 19. hét óta 2000 a méhszájam, pénteken betöltöttem a 40. hetet, pénteken még zárva volt teljesen, felpuhult és picit még rövidült. Ezzel a méhszájjal túl is hordhatod, de a dokim szerint ilyenkor már bármi történhet: elfolyhat a magzatvíz vagy hazamész az orvostól és pár óra múlva fájásaid lesznek....Nekem még jóslóm sem volt eddig, én már múlt hét szerda óra 2 naponta járok nst és uh, ha szerdáig nem történik semmi és minden rendben van, csütörtökön indítás. A császárt sem bánnám, én is napról napra azon aggódom, hogy egyre nagyobb lesz odabent, amikor már bõven kint is lehetne... 40+2 hkm
Nekem 40hetesen egy pénteki napon 2100 volt, hétfõn voltam ismét nst-n, akkor mikor a dokim megvizsgált már 2110 volt. Kedden kellett befeküdnöm és akkor indították. 160cm vagyok, 4óra alatt lett meg a kisfiam, 3880gr, és 51cm. 7hetes a kisdrágám, és õ a harmadik fiam.

40 hetes vagyok, utoljára 34héten voltam uh. -n! Azóta minden héten ctg-re járok. Szülés előtt a doki még fog csinálni egy uh-t?

Legjobb válasz: Mert a fogadott doki és mindig kapkod, és én figyelmeztetem a vizsgálatokra. Utoljára mikor voltam szabin volt, holnap megyek ctg-re szoljak neki, hogy csináljunk egy ultrahangot, vagy ilyenkor már nem szükséges?

A kérdező hozzászólása: Mert a fogadott doki és mindig kapkod, és én figyelmeztetem a vizsgálatokra. Utoljára mikor voltam szabin volt, holnap megyek ctg-re szoljak neki, hogy csináljunk egy ultrahangot, vagy ilyenkor már nem szükséges?
szia! nálunk még a 36., 38. és 40. héten is van ultrahang, és flowmetria, megnézik a méhlepény állapotát is, és én úgy tudom a végén még meg szokták nézni, hogy fekszik a baba. Szóval, szerintem azért jelezd neki.
Nekem a 36. héten volt az utolsó nagyobb uh. Most voltam terhesrendelésen, ott is ránézett a doki a babára. Szerintem még egyszer nézesd meg, hogy biztos tudjátok fejjel lefelé van-e a baba.
Nekem csak akkor csináltak a 36.hét után, amikor már 2 napja túlhordtam, de akkor is csak azért, mert befektettek.
Szia! A barátnõm egy hete szült, neki a 40.hét után naponta, felváltva kellett járni nst-re, uh-ra, majd napi kétszer és ötször kapott oxitocynt is, mégsem indult meg a szülés. Aztán kitalálták, hogy elszámolták pár nappal(!)a szülés idõpontját. (aug. 1 helyett 16-án szült...) Inkább szólj a dokinak, nem baj az, ha többször ránéznek a babára!

40 hetes kismamik, akik voltak már amnioszkópos vizsgálaton, valóban megindította a vizsgálat a szülést?

Én ma töltöm a terminusom és ma voltam ilyen vizsgálaton. A doki azt mondta, hogy szülés megindító hatása is lehet ennek a vizsgálatnak, és érdekelne kinél jött ez be.

Legjobb válasz: Szia! Jól mondta a doki, hogy " szülésbeinditó hatása lehet", de csak lehet. Nekem 5 ilyen vizsgálat volt, és még úgy sem indult be a szülés. Indítani kellett mert zavaros volt a víz.

Szia! Jól mondta a doki, hogy " szülésbeinditó hatása lehet", de csak lehet. Nekem 5 ilyen vizsgálat volt, és még úgy sem indult be a szülés. Indítani kellett mert zavaros volt a víz.
Nekem úgy indult be az elsõ.
Nekem háromszor csinálták és semmi. Végül burkot repesztettek, mert a kisasszony nem akart kibújni. 8 napos manó anyukája :)
Én a héten már 3x voltam ilyen vizsgálaton, terminustúllépés miatt, semmi hatása nem volt. Sõt, a dokim próbálkozott már finoman a burokleválasztással is, de annak se lett eredménye. Holnap megint megyek magzatvíz vizsgálatra, aztán hétfõn beindítják a szülést. Szóval nálam sajnos nem jött be.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Kitartást mindenkinek és gratulálok a babucihoz :-)
a 3. ilyen vizsgat napján szültem. De nem hinném hogy ez indította be. A dokim óvatosan csinálta. És az utolsónál már mondta, hogy még aznap menjek vissza a kórházba.

12-re voltam ki írva szülni de még mindig nem szültem meg és még itthon vagyok . Ma vagyok 40 hetes és 3 napos . Jó ötlet lenne be feküdni a kórházba?

olyan tüneteim vannak hogy fáj a hasam alja folyamatosan és a medencém tegnap pedig valami barnás nyálkás dolog jött tőlem pisilés után valaki meg tudná nekem mondani mik ezek a jelek első babámat várom és kicsit meg vagyok ijedve hogy nehogy baja legyen szerintetek jó ötlet a kórház?

Legjobb válasz: és nagyon sokat is mocorog tegnap este óta. bele nyilallgat a gátba és a nemi szerven be is mi lehet ez?

A kérdező hozzászólása: és nagyon sokat is mocorog tegnap este óta. bele nyilallgat a gátba és a nemi szerven be is mi lehet ez?
szerintem a nyákdugó lehetett a barnás valami, én nem mennék be csak ha már rendszeresek a fájások, vagy hívd fel a dokid. könnyû szülést kívánok:-) ja közbe olvasom hogy egyfolytában fáj a hasad, hát akkor menjél be
Ha te jobban szeretsz egy idegen, rideg kórteremben feküdni és várni, akkor hajrá! Én nem mennék, nekem is voltak ilyen tüneteim a napokban, elõrébb járok már, mint te, de úgy vagyok vele, jobb itthon, kényelemben várakozni. A rendszeres vizsgálatok szerint minden rendben a babával.
Sziasztok! Én pedig 5.-ére voltam kiírva. 4. baba, 4. császár. Én is itthon vagyok, és nem érzek semmit... Szóval majd ha a doki megfelelõnek ítéli a súlyát, kiveszi õt. Én azt mondom, ne feküdj be, utálni fogod így is. Majd ha rendszeresek a fájások, akkor menj be, ha a dokid be nem fektet addig.
Ne feküdj be! De ha legközelebb beszélsz a dokiddal(gondolom hétfõn vagy kedden) akkor említsd meg neki, hogy szeretnél már megszülni. Én is mondtam a dokimnak, hogy szeretnék már szülni és burokrepivel megindította. 40+5 napos voltam, mikor mentem nst-re és így meg is indította. Sok sikert!!!
Én nem akarok senkit se ijeszgetni, de én befeküdnék... az egyik ismerõsünk most járt úgy, hogy nem feküdt be, mert, h õ is otthon várja inkább és a baba keringése leállt, ami így nem is rögtön derült ki, azonnal császár és úgy kellett újra éleszteni így oxigénhiányos lett...sajnos nem tudni, hogy mi lesz a késõbbiekben vele.
Én biztosan befeküdnèk napokon belül, ès kèrnèm az indìtást.
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm a hozzá szólásokat segítségeket 2013.09.17-én este 23:50-kor egy egészséges kiskánynak adtam életet. 3350 grammal és centiivel és a neve Anikó Alexandra
A kérdező hozzászólása: ÉS BE FEKÜTEM ÉN IS
Meleg vizes zuhany vagy fürdõ, ha csökkenek akkor jósló ha erõsödnek akkor ez már az!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ ki is próbálom.
Na? Elmúltak?
??
A kérdező hozzászólása: 1 órát bent feküdtem. Kicsit mintha jobb lenne, de nem múlt el teljesen.

40 hetes vagyok, az normális, hogy jósló fájásaim 1 hete voltak utoljára és azóta semmi? Ez azt jelenti, hogy jócskán túlhordom? Nem kéne már valamit éreznem?

Legjobb válasz: Max két héttel lehet túlhordani, de azt nem szokták megvárni. A jóslófájás pont olyan ahogy leírtad. Vagy van, vagy nincs, de ha nincs sem baj. Ha van az azt jelzi, hogy közeleg az idõ. Nyugi mostmár nem kell sokáig várnod.

Max két héttel lehet túlhordani, de azt nem szokták megvárni. A jóslófájás pont olyan ahogy leírtad. Vagy van, vagy nincs, de ha nincs sem baj. Ha van az azt jelzi, hogy közeleg az idõ. Nyugi mostmár nem kell sokáig várnod.
a joslofájások nincsenek összefügésbe a szülésel mert mindenkinél más idöben van nekem pl. 36 hetesen voltak erös josloim aztán tulhordtam három nappal a fiamat és ugy hogy inditoták a szülést mert zavaros volt a magzatviz de szerintem mivel te már a 40 hetet taposod hamarosan fogtok találkozni:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
nekem joslofájásaim se voltak az egész terheségem alatt, egyik este csak a derekam hasogatott és reggel elment a magzatvizem, a korházba adtak fájás erõsitöt de még akor se volt semmi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!