Találatok a következő kifejezésre: 40 hetesen ujjnyira van nyitva (2 db)

40+3 hetes vagyok és csak egy bő ujjnyira van nyitva méhszáj. Mi van ha nem tágulok?

Legjobb válasz: Amikor szülésnél nem tágultam nekem javasolták az EDát bevált rá 1,5 orára már meg is szültem

Amikor szülésnél nem tágultam nekem javasolták az EDát bevált rá 1, 5 orára már meg is szültem
a bõ ujjnyi már jó, azt jelenti szép lassan készülõdik a babád :) szóval ha a doki úgy látja, siettetni kell a szülést (pl. rossz nst, zöld magzatvíz) akkor oxyt kapsz. az összehúzódások hozzák a tágulást! nyugalom és jó szülést! nekem 40+7, azaz 41. héten született a fiam, egészséges! jah és kisujjnyi volt még a szülésem napján is a méhszáj. hiába volt a szex, a kertészkedés, a kismama torna :)
Hagynak vajúdni, hátha kitágulsz. S ha mégsem, akkor császározni fognak.
Szia! Jó darabig hagynak tágulni, és ha nem vezet eredményre, akkor adnak oxytocin injekciót, az megindítja rendesen a fájásokat, attól pedig tágulni fogsz. Ha sehogy sem megy, akkor császároznak, de csak indokolt esetben. Könnyû szülést kívánok!
Az oxytocin infúzió tuti segít. Igaz nekem is csak 10 óra alatt hozta meg a kívánt hatást, de összejött végül. Egyébként a séta sokat segíthet. Ha bírod a fájdalmat, akkor ne kérj EDA-t, mert azzal csak feküdni lehet, ami lassítja a folyamatot.
Szia! Én is így voltam 40+3 naposan. 40+5 naposan pedig szültem simán. Gond nélkül tágultam, 8 óra alatt megvolt manó! Az egy újnyi teljesen jó, nemsokára lesz az több is:) !!!

40 hetesen egy ujjnyira van nyitva a méhszájam, mennyi időm lehet még?

Az alhasam és a szeméremcsontom órákon keresztül fáj, olyankor ülni nem tudok,csak feküdni. Csütörtökön reggel be kell mennem a kórházba vizsgálatra. Mire számíthatok? Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Arra számíthatsz, hogy nem jösz már ki, mert valószínû tovább tágulsz és ha nem reped meg a burok, megnézik a magzatvíz és méhlepény állappotát , indokolt esetben megindítanak.

Arra számíthatsz, hogy nem jösz már ki, mert valószínû tovább tágulsz és ha nem reped meg a burok, megnézik a magzatvíz és méhlepény állappotát , indokolt esetben megindítanak.
Szia én 38 hetestõl nyitvavagyok 1 ujjnyira.Azt mondták hogy hamarossan szülök.Most vagyok 40 hetes, én ma voltam korházba, pénteken megyek vissza, megpróbálok plussz ídõt kérni, nem akkarok bentmaradni még.Az elsõ babával szülést indítottak, nekem nemvolt valami könnyû szülésem.Ezért nemakarok indítást megint.Én is reménykedek hogy a szülésem már megindul, de semmi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!