Találatok a következő kifejezésre: 40 hetesen ujjnyira (4 db)

40. hetes kismamák hogy vagytok, hogy bírjátok? Jelek? Én mésfél ujjnyira vagyok nyitva, nyákdugó már elment és váro ma csodát. Nektek is rengeteget mozog ma a pici?

Legjobb válasz: igen, hallottam róla h szülés elõtt kevésbé aktívak. Az én lányom reggel óta hihetetlenül aktív, így én sem hiszem h ma kibújna :D

A kérdező hozzászólása: igen, hallottam róla h szülés elõtt kevésbé aktívak. Az én lányom reggel óta hihetetlenül aktív, így én sem hiszem h ma kibújna :D
A kérdező hozzászólása: várom a csodát :D
A kérdező hozzászólása: Ha hazajön a párom akkor megpróbálom vele feltetetni, én sajnos nem értek hozzá... :)
De jó neked. Nem tudod felrakni a ctg-s papírodat? Kíváncsi vagyok milyen az a holnap szülünk fájás. Nekem még mindig csak 1 domb volt 15 perc alatt, tök mindegy, hogy mozgott e a bébi vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, voltam ctg-n és végre mutat szép kis fájásokat :) Azt mondta a doki h legkésõbb holnap szülünk! Drukkoljatok, én is drukkolok Nektek! :)
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, mindannyian ilyen szülést szeretnénk :) Könnyü szülést és kitartást Nektek! Majd csak jönnek már a babók... :)
Én mára vagyok kiírva, de semmi. Mocorog tegnap is, ma is. Én még nyákdugót nem vettem észre, pedig már 2111 a méhszáj. Naponta ctg, hurrá hosszú hétvége, járhatok át a kórházba. Fiú lesz, kb. 4 kg-nak saccolják. Sima szülést szeretnék, és olyan 5 perceset, mint a neten volt. 5-ös ikreket 5 perc alatt szült meg az anyuka. :)
A kérdező hozzászólása: Könnyü szülést Neked! Nagyon szerencsés vagy, én végig táppénzen voltam veszélyezetetett terhesként, nehéz is volt a 9 hónap, de a lényeg, hogy már a finishben vagyunk :)
Tegnapra voltam kiírva.Én rendkívül jól bírom.38.hétig dolgoztam, szóval elég sok dolgom volt az utóbbi 2 hétben, meg kellett venni még elég sok mindent, most a babaszobát rendezgetem, már nagyjából kész, még beraktam egy mosást, kivasalok egy-két dolgot, délután pedig CTG-re megyek.2 naponta kell dokihoz járjak.Sokan csodálkoznak, hogy hogy bírom, én lekopogom nagyon jól, ezerrel pörgök.Még vásárolni is fogok, szeretném megvenni egy könyvnek az új részét.Holnap citromtortát fogok sütni.Kislányom lesz/ha minden igaz/, kb.3 kiló, és Rékának fogják hívni.Nagyon várjuk az érkezését, remélem lesz haja, kilenc hónapja ég a gyomrom.:) Jóslóim vannak, olyan 15 percenként, és a hasam nagyon nagy:)
A kérdező hozzászólása: Hát hátha :) Nekem is jó a méhlepény és a magzatvíz is :) De legalább tudjuk h jól vannak a picik, azt mondják, h akinél nem akar kijönne, ott nagyon jól van a picike :) Azért már nem bánnám ha jönne :D Drukkolok Neked h meginduljön és könnyü szülést!
Én holnapra vagyok kiírva, de semmi jele annak, hogy el akarna indulni kifelé. A méhszáj 1 ujjnyira van nyitva, tökéletes a lepényem és a magzatvíz mennyiség is. A doki szerint ellesz még odabent simán akár 1 hétig is. Viszont nem nagyon mocorgott nekem ma még, csak reggel rúgott oldalba ébresztõ gyanánt. :)
A kérdező hozzászólása: Remélem azért össze szedi magát és rászánja magát a nagy útra :D
:) :) drukkolok azért :) :) de szerintem mig nem kap kilakoltatási Parit ö nem távozik:D:D:D:D:D
ha sokat mozog a babu nem ma fog kibujni:)
Drukkolok, hogy szép, könnyû szülésed legyen és fõleg gyors. :) Nálam még semmi jel, legközelebb kedden megyek nst-re.

40 hetesen egy ujjnyira van nyitva a méhszájam, mennyi időm lehet még?

Az alhasam és a szeméremcsontom órákon keresztül fáj, olyankor ülni nem tudok,csak feküdni. Csütörtökön reggel be kell mennem a kórházba vizsgálatra. Mire számíthatok? Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Arra számíthatsz, hogy nem jösz már ki, mert valószínû tovább tágulsz és ha nem reped meg a burok, megnézik a magzatvíz és méhlepény állappotát , indokolt esetben megindítanak.

Arra számíthatsz, hogy nem jösz már ki, mert valószínû tovább tágulsz és ha nem reped meg a burok, megnézik a magzatvíz és méhlepény állappotát , indokolt esetben megindítanak.
Szia én 38 hetestõl nyitvavagyok 1 ujjnyira.Azt mondták hogy hamarossan szülök.Most vagyok 40 hetes, én ma voltam korházba, pénteken megyek vissza, megpróbálok plussz ídõt kérni, nem akkarok bentmaradni még.Az elsõ babával szülést indítottak, nekem nemvolt valami könnyû szülésem.Ezért nemakarok indítást megint.Én is reménykedek hogy a szülésem már megindul, de semmi.

Harmadik gyermekemet várom. A lányom 8 a fiam 7 éves. Első szülésnek számít vagy nem a korkülömbség miatt? 40+1 hetes vagyok még csak egy újjnyi és semmi jele, hogy indulni akarna.

Legjobb válasz: Ha az utolsó szülésedtõl 10 vagy több év telik el akkor számít orvosilag elsõ szülésnek.Hogy miért azt nem tudom.A lányom 8 hónapos a kisebbik fiam 14 éves.

Ha az utolsó szülésedtõl 10 vagy több év telik el akkor számít orvosilag elsõ szülésnek.Hogy miért azt nem tudom.A lányom 8 hónapos a kisebbik fiam 14 éves.
Nekem 9 év van a két gyerek között. Annyira kemény, vaskos ... volt a méhszájam mint az elsõszülõknél szokott lenni :( Viszont míg 11 éve a fiammal lényegében nem tágultam, most 2 ujjnyival mentem be... Csak lassan ment.
szerintem attól is függ, az eddigi szüléseid milyenek voltak. Anyukám engem otthon "kipottyantott", fiatal volt nagyon, azt hitte, hasmenése van folyamatosan, kb 32-34 hetes terhes lehetett, nem beszél errõl. Az öcsém 11 év múlva érkezett. Pénteken megvizsgálták, azt mondták, ha hétfõig nem szül meg, befektetik. Hétfõn bebuszozott a kórházba, ahol a doki nézett egyet, mert 4 ujjnyira nyitva volt, jó, h el nem hagyta a gyereket, mondták neki. És ezt minden elõzmény nélkül, nem érzett semmit, max hõhullámai voltak, aug. eleje volt. Õ is olyan könnyen szülõ típus, hála a Jóistennek, ezt "örököltem" én is. 3 gyerekes


40+3 hetes vagyok és csak egy bő ujjnyira van nyitva méhszáj. Mi van ha nem tágulok?

Legjobb válasz: Amikor szülésnél nem tágultam nekem javasolták az EDát bevált rá 1,5 orára már meg is szültem

Amikor szülésnél nem tágultam nekem javasolták az EDát bevált rá 1, 5 orára már meg is szültem
a bõ ujjnyi már jó, azt jelenti szép lassan készülõdik a babád :) szóval ha a doki úgy látja, siettetni kell a szülést (pl. rossz nst, zöld magzatvíz) akkor oxyt kapsz. az összehúzódások hozzák a tágulást! nyugalom és jó szülést! nekem 40+7, azaz 41. héten született a fiam, egészséges! jah és kisujjnyi volt még a szülésem napján is a méhszáj. hiába volt a szex, a kertészkedés, a kismama torna :)
Hagynak vajúdni, hátha kitágulsz. S ha mégsem, akkor császározni fognak.
Szia! Jó darabig hagynak tágulni, és ha nem vezet eredményre, akkor adnak oxytocin injekciót, az megindítja rendesen a fájásokat, attól pedig tágulni fogsz. Ha sehogy sem megy, akkor császároznak, de csak indokolt esetben. Könnyû szülést kívánok!
Az oxytocin infúzió tuti segít. Igaz nekem is csak 10 óra alatt hozta meg a kívánt hatást, de összejött végül. Egyébként a séta sokat segíthet. Ha bírod a fájdalmat, akkor ne kérj EDA-t, mert azzal csak feküdni lehet, ami lassítja a folyamatot.
Szia! Én is így voltam 40+3 naposan. 40+5 naposan pedig szültem simán. Gond nélkül tágultam, 8 óra alatt megvolt manó! Az egy újnyi teljesen jó, nemsokára lesz az több is:) !!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!