Találatok a következő kifejezésre: 40 hetes Mit tegyek, hogy megszülessen (1 db)

40 hetes vagyok. Mit tegyek, hogy megszülessen a baba?

Legjobb válasz: Lépcsözés,gugolás,szex...

Lépcsözés, gugolás, szex...
Meleg vízben fürdés, szex! Ez a kettõ hatásos szokott lenni!
Takaríts esetleg, azt hallottam az is jót tesz:)
Szerintem mindenkinél más jön be.Én is most vagyok 40 hetes, és nemrég kezdõdtek a fájásaim.Melegvizes fürdés, takarítás, séta.Nálam hatott!Kitartást, és könnyû szülést!
Én 5 nappal hordtam túl a babámat és az egyetlen ami esetleg segített, az az volt, hogy aznap reggel amikor be kellett feküdnöm a kórházba, megbeszéltem a kisfiammal, hogy ezt nekünk kettõnknek kellene megoldani és hogy milyen rossz lesz mindkettõnknek ha beindítják a születését. Éjfélkor elfolyt a magzatvíz és reggel 6 -kor a karomban tartottam.
Én 4 nappal vagyok túl a kiírt idõponton.Sétáltam, melegvizes kádban ücsörögtem, tegnap még tollasoztam is, szóval aktív vagyok, de nem akar még jönni.A napokban többször hittem már, hogy eljött a mi idõnk, de max pár óra múlva elmúltak a tünetek sajnos.A szextõl a párom fél sajnos, már 3 hete semmi.Talán ma rá tudom beszélni, de erõltetni nem akarom.Amúgy én is megbeszéltem a picivel, hogy a hétvégén látjuk egymást.:) Még itt van rá a mai nap.Talán sikerül.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szülés után megkérhetem az orvosokat, arra, hogy odaadják nekem a méhlepényemet, hogy hazavigyem?

Olvastam az interneten, hogy a méhlepény tele van tápláló anyagokkal és nagyon egészséges, a világsztárok is ezt csinálják. Szerintetek megteszik nekem?

31

Szegedi orvosok? Néhány hetes kismama vagyok és orvost keresek! Kit ajánlatok terhesgondozásra, aki szülés levezetést is vállal?

Minden pozitív és negatív tapasztalatot/véleményt várok! Kit ajánlanátok és kit nem?

2

A málnalevél teát lehet a 34. héttől inni?

Sok helyen azt olvastam,hogy szülésznő javaslatára már a 34.héttől itták és legkésőbb kell a 36.héten elkezdeni.

6

12 évvel ezelőtti hasi műtétből eredő heg is elvékonyodhat terhességkor és lehet belőle császár?

4

Szülés után, furcsa szagot érzek az orromba, meg keserü ízt ahogy csorog le a torkomon. Mitől van ez?

4

Szülés előtt hetekkel mindig elmegy a nyákdugó? Észre lehet venni?

36+1 hetes vagyok, de még sehol a nyákdugó, nem folyt el. Ez kötelezően elfolyik korábban, vagy van olyan is, hogy csak a szülés előtt közvetlen?
Köszi előre is!

12

Hidegfront indított be valakinél szülést?

Péntekre mondják, akkor töltöm be a 37. hetet. Korai lenne még szülni akkor? Meg van az esély arra, hogy beindítja a szülést a hidegfront? Tapasztalatok?
Köszi előre is!

6

Péterfyben szül/t valaki mostanság vagy esetleg velem november elején?

nincs dokim, bızok a szerencsémben. hogy lehetne bejutni egy szülôszobalàtogatàsra illetve szobalàtogatàsra? aki velem egyidôs és ott szül annak lenne kedve ismerkedni? 26hkm

3

Van köztetek olyan, akinek csak éjszaka jöttek fájások?

Második baba, tudom, milyen a fájás, és egyértelműen az, nem veszett erős, de erős, hosszú és gyakori. Reggelre pedig elmúlik, és egész nap semmi. 39 hetes vagyok, simán jöhetne a baba.

4

Lehet választani, hogy természetes úton vagy császármetszéssel szeretnénk szülni? Attól, hogy valaki az utóbbit választja, "megvethető"?

A "megvethetőt" úgy értettem, hogy önként nem vállalja azt a fájdalmat és a vele járó egyéb dolgokat (gondolok itt a gátmetszésre). Szóval amiatt, hogy esetleg fél a természetes úton való szüléstől, kevésbé lesz az illető "méltó"?

Nem vagyok terhes, még felnőtt sem, csak felmerült bennem a kérdés, hogy ilyen okok miatt lenézhető-e valaki.

Normális válaszokat, kérlek!
17/L

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!