Találatok a következő kifejezésre: 40 hetes Mindent (3 db)

30-40 hetesek! Hogy megy a takarítás? Mindent csináltok még u. úgy? Ti is lassabban haladtok?

Legjobb válasz: szia, még mindent csinálok fõzök,mosok,takarítok de már egyre nehezebben megy.hajolni alig tudok,ha tudom azt a páromra hagyom :) 5-ször annyi idõ kell mindenhez mind 2-3hónappal ezelött. és te hogy haladsz? mennyi idõs kismama vagy? könnyû szülést. 38h km

szia, még mindent csinálok fõzök, mosok, takarítok de már egyre nehezebben megy.hajolni alig tudok, ha tudom azt a páromra hagyom :) 5-ször annyi idõ kell mindenhez mind 2-3hónappal ezelött. és te hogy haladsz? mennyi idõs kismama vagy? könnyû szülést. 38h km
Szia!Én hétfõn töltöm a 30.hetet, de nekem is fárasztó néha a házimunka sajnos.Hamar megfájdul a derekam, a hátam, ma a hasam fájdogált, bár egész nap talpon voltam.Amúgy úgy vagyok vele , ha elfáradok valamiben abbahagyom és pihenek egy fél órát.
Nekem is lassabban megy, többször le kell ülnöm (34 hetes). A porszívózásnál néha leülök egy kisszékre, és inkább mindent délelõtt csinálok, mert akkor még "ruganyos" vagyok. Délután már nem vagyok semmire sem hajlandó, max. egy kis fõzésre és vasalásra (ülve). Van egy 19 hónapos lányom, õ karban tart, de azért már várom a végét - fõleg emiatt a "tohonyaság" miatt.
Nekem kb. a 34. héttõl kezdõdött, hogy belassultam, és több részletben tudtam csak elvégezni a dolgokat. Elõtte is már fárasztó volt, fájt a derekam ha sokat hajolgattam, de végül is mindent ugyanúgy tudtam csinálni. Aztán elkezdett fájni a csípõ meg a fenékcsontom, és nem szûnik, úgyhogy járni sem tudok teljesen normálisan. Nagy bennem a tettvágy, annyira szívesen csinálnék ezt azt, de már nem fér annyi minden bele a napba. Feküdni is rossz, az átfordulás is nehéz, mostmár valóban azt érzem, hogy terhes vagyok. :) De már nincs sok hátra, nemsokára babázhatunk. :) 36 hetes km
Én hétfõn töltöm a 39-et. Hát mit mondjak 4 napja minden nap azt érzem nem lehet rosszabb. De másnap rájövök hogy de igen. Hajolni max reggel de mint a zsiráf, állni fél órát nem tudok. Le akar szakadni a hasam. Feküdni sem jó már. Még az a 8 párna is kevés amivel alszok. Menni csak totyogva tudok mint aki becsinált közben tartani kell már a hasamat is. De szép lassan megcsinálok mindent. Majdnem mert a legalsó polcokat nem tudom már kitörölni és a padlófelmosás sem megy rongyal. De már nincs sok hátra!
A kérdező hozzászólása: Szia! Én még "csak" 30 hetes vagyok de 1 hete érzem hogy lassul minden. És szétszórt is vagyok!!! Fáj a derekam és rosszul alszom. Energiám viszont még van bõven! Lihegek attól is ha felállok de nagyon mehetnékem van és jövök-megyek amint tehetem! De már érzem hogy terhes a terhesség.

40 hetes vagyok. Mindent kipróbáltam már hogy bújjon ki a baba de semmi. Gugoltam, lépcsőztem sex is volt de semmi. A jó fűszeres kajától meg fájt a pocim. Mit lehetne még kipróbálni?

Legjobb válasz: Én az egész virágoskertemet megkapáltam de semmi. Naponta nézték a magzatvizet, de attól sem indult be, pedig azt mondják az hatásos. Az orvosom inditotta be kézzel, nem tudom mit csinált, de addig vizsgált, míg a kesztyû nem volt olyan. Mire lementem a férjemhez, 7 perces fájásom volt. Sok sikert a szüléshez :)

Én az egész virágoskertemet megkapáltam de semmi. Naponta nézték a magzatvizet, de attól sem indult be, pedig azt mondják az hatásos. Az orvosom inditotta be kézzel, nem tudom mit csinált, de addig vizsgált, míg a kesztyû nem volt olyan. Mire lementem a férjemhez, 7 perces fájásom volt. Sok sikert a szüléshez :)
Én is csináltam mindent de nem használt. Nekem a 41. héten megindították infúzióval. Még mondják, hogy a meleg fürdõ de nálam az se vált be.
Szia!Hidd el ha a baba is úgy gondolja meg akar születni meg is fog.Akkor fog majd beindulni mikor nem is várnád.Légy türelmes elhiszem alig várod.Sok sikert könnyü szülést!
Szia! Én gyalog mentem fel az ötödikre, majd jó erõs kínai csípõs levest ettem. Létrán szereltem egy kicsit és 2-szer megjártam a 3. emeletet. Még az nap este megindulta szülés. Kitartást, amikor itt az ideje kibújik, ha nem akar csinálhatsz bármit.

A kiirt napon hany hetesek voltatok pontosan? Ha jol tudom nem mindenki a kiirt napon 40+0 hetes? Hogy is van ez?

Legjobb válasz: ?! :) Menstruáció szerint a kiírt napon 40+0 hetes vagy. Ez ugye adott. Ha a 12. hétig terminust módosítanak, akkor ha mondjuk 5 hetesnek gondoltad a terhességet, de kiderül, hogy 7 (mint pl. nálam), akkor módosul a kiírás, de az is, hogy hanyadik hétben jársz, így a kiírt napon éppen ugyanúgy 40 hetes vagy. És még ez sem jelent semmit az égegyadta világon, mert kb. a gyerekek 4% születik a kiíráskor.

?! :) Menstruáció szerint a kiírt napon 40+0 hetes vagy. Ez ugye adott. Ha a 12. hétig terminust módosítanak, akkor ha mondjuk 5 hetesnek gondoltad a terhességet, de kiderül, hogy 7 (mint pl. nálam), akkor módosul a kiírás, de az is, hogy hanyadik hétben jársz, így a kiírt napon éppen ugyanúgy 40 hetes vagy. És még ez sem jelent semmit az égegyadta világon, mert kb. a gyerekek 4% születik a kiíráskor.
Ezt amúgy én sem nagyon értem hogyan számolják. Én 40+1 leszek a kiírt napra. De barátnõm 40+3 volt. Neked mennyi?
A kérdező hozzászólása: En mar szultem. 40+4 hetes voltam a kiirt napon. Csak most igy utolag jutott eszembe, hogy csak nalam nem egyezett-e a ket nap.
Én a kiírt napon 40+1 hetes leszek, fogalmam sincs, hogy számolták. (De nekem módosítva lesz a kiírás, mert 2 héttel nagyobb a babám, mint gondoltuk.)
Elsõ vagyok. Nem tudom mi az oka a lepontozásnak. A kiírás napját 40+0. hét napjára adjuk meg. Szülésznõ vagyok, a férjem orvos, egyikünk sem tudja a kiírt napot máshogyan értelmezni, mint úgy, hogy a betöltött 40. hét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!