Találatok a következő kifejezésre: 40 hetes 1 napos (4 db)

Barnás folyásom van 40 hetes 1 napos terhes vagyok! Ez bajt jelent? Vagy csak a szülés közeleg?

Legjobb válasz: Nekem is. Aztán mentünk szülni. Juhéé, ebbõl baba lesz :) Könnyû szülést kívánok :) 40+1+ hetesen már bármi van, közeleg a szülés :)

Hajrá-hajrá!!!!! Szép szülést Nektek!!
Nekem is. Aztán mentünk szülni. Juhéé, ebbõl baba lesz :) Könnyû szülést kívánok :) 40+1+ hetesen már bármi van, közeleg a szülés :)
Szia! Nálam 40+2hetesen kezdõdött így a szülés, tágulási vérzéssel, aztán 8 órával késõbb már a kezemben volt a kisfiam. Kívánok olyan könnyû szülést, mint amilyen az enyém volt, 50 percet töltöttem a szülõszobán! :) 4hetes baba anyukája
Szia! De jó neked!!! :-))))Igaz én nemtudok választ adni a kérdésedre, de nagyon drukkolok neked.Én 38 hetes vagyok és nagyon várom már hogy legalább annyit történjen mint veled.Megírod majd hogy mit mondott az orvos?
Drukkolok neked h még ma a karodban tarthasd a babód! Remélem majd megírod h h alakulsz! könnyû és mihamarabbi szülést! Drukk
nekem a nyákdugó távozása járt barna folyással.
A kérdező hozzászólása: Most jöttem a dokitól annyit mondott hogy nyílik a méhszáj és a ha rendszerezõdnek a fájások akkor menjek vissza még nem rendszeresek de már elég erõsek!
A kérdező hozzászólása: Szia!Igen ha haza enged még(remélem nem enged) akkor megírom.:-)Remélem neked is lassan beindul.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszi szépen!Írok ha lesz valami.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszi szépen!Remélem tényleg a baba!Ma fél 12kor megyek orvoshoz.Remélem már mondja hogy itt az idõ.
A kérdező hozzászólása: Szia!Remélem hogy én is nem soká mehetek de a fájások nem akarnak rendszerezõdni.
Majd rendszerezõdnek ne aggódj! Ebbõl tényleg szülés lesz, lehet még ma:) Én 3 hete szültem, elég friss még az élmény, nálam is így kezdõdött. Hajnal 3-kor ébredtem egy fájásra, azt hittem csak josló, de mindig követte egy újabb. Volt hogy 25 percre, volt hogy 35 vagy 40 percre. Egész nap elvoltam így, nem voltak olyan erõs fájások. Este 9 fele kezdett erõsödni, 10-kor, már nagyon erõs fájás jött, majd 10 perc múlva mégegy. 11-re értünk be a kórházba, 1-kor burkot repesztettek, 2:25-kor megszületett a kisfiam:) Könnyû szülést kívánok!!!
10:08-as válaszoló vok. Hát szívbõl szurkolok neked hogy fogasd már végre a kezedbe a kiscsöppséget!!!!Jajjj de jóóóóóó neked!!!!!! Irigykedek, de csak jó értelemben!!! Nagyon gyors és könnyû szülést és utána pedig jó egészséget kívánok nektek.És írj majd ha lesz valami. 38 hetes km.
Hajrá:) )Én is szorítok neked, gyors és könnyû szülés legyen:) Pozitív gondolkodás és szugeráld ki a manót:) Bárcsak már én is ott tartanék:DD Ada és Abigél
Na mi újság hogy vagy?Történt már valami?

40 hetes 1 napos uh adatokat valaki írna nekem kinek mekkora volt a babája? BPD :92 mm FL:73 mm AC:333 mm

és ki hogy van ki hogy viseli az utúlsó utáni napokat be kell e feküdnötök a kórházba ha igen mikor esetleg indítják e a szülést ha igen hogyan

Legjobb válasz: Nekem ekkora volt 38+2 naposan 39. Hétre született 3720 grammal

Nekem ekkora volt 38+2 naposan 39. Hétre született 3720 grammal
Nekem csak 40+2 hetes uh adataim vannak. BPD:91mm, AC:310. Becsült súly: 2760g. Mikor ezt az uh-t megcsinálták, kiderült, hogy kevés a magzatvíz, így felküldtek a szülõszobára. Megfigyeltek egész nap szívhangfigyelõre kapcsolva, várták, hogy majd beindul magától a fájás, de nem jött. Semmit nem éreztem az égvilágon. Délután mikor jött a vizit, felraktak kapszulát, és szép lassan beindult a folyamat. Hajnal 4.20kor megszületett a lányom, kereken 3000g-mal, 52cm-vel.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ és a becsült súly neked mekkora volt mert nekem azt mondták nem lesz nagy baba
nekem is kb ezek a méretek voltak, csak a feje volt 91-es...azt mondták olyan 2900 gr lesz, a kiírt napon született 3150 gr-al, 49 cm-el
40+3 nap. BPD:105mm , FL:74mm , AC:370mm , HC:360mm.Becsült súly:4200gr. Született: 40+10 napra 4430gr és 61 centivel.Indították mert nem volt semmi és félõ volt, hogy még tovább nõ:-))
38 hetes kismama vagyok, de végig 1 héttel nagyobb uh-s méreteim voltak, szóval lehet, hogy a 39. hétben járok. :) BDP 97 mm, AC 360 mm, THQ 110 mm, FL 72 mm. A becsült súly 3700 gramm a szülésre. Most azt mondja a doki, olyan 3600 gramm, de kisfiú, szóval lehet nagyobb picit. A kislányom 3300 grammal született. Azt mondja a doki, ha kicsit nagyobb a buksi, nem hátrány, nem akad el a váll legalább. :)
Alakul, velem is ezt játszotta tegnap.Én is elkezdtem gondolkodni, hogy lehet itt az idõ.Azt hiszem a jóidõ meghozta a kisbabák kibújási kedvét:)
Ne aggódj nincs semmi baj, csak készülõdik a picur a megszületésre! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!