Találatok a következő kifejezésre: 40 hetes 1 (28 db)

Barnás folyásom van 40 hetes 1 napos terhes vagyok! Ez bajt jelent? Vagy csak a szülés közeleg?

Legjobb válasz: Nekem is. Aztán mentünk szülni. Juhéé, ebbõl baba lesz :) Könnyû szülést kívánok :) 40+1+ hetesen már bármi van, közeleg a szülés :)

Hajrá-hajrá!!!!! Szép szülést Nektek!!
Nekem is. Aztán mentünk szülni. Juhéé, ebbõl baba lesz :) Könnyû szülést kívánok :) 40+1+ hetesen már bármi van, közeleg a szülés :)
Szia! Nálam 40+2hetesen kezdõdött így a szülés, tágulási vérzéssel, aztán 8 órával késõbb már a kezemben volt a kisfiam. Kívánok olyan könnyû szülést, mint amilyen az enyém volt, 50 percet töltöttem a szülõszobán! :) 4hetes baba anyukája
Szia! De jó neked!!! :-))))Igaz én nemtudok választ adni a kérdésedre, de nagyon drukkolok neked.Én 38 hetes vagyok és nagyon várom már hogy legalább annyit történjen mint veled.Megírod majd hogy mit mondott az orvos?
Drukkolok neked h még ma a karodban tarthasd a babód! Remélem majd megírod h h alakulsz! könnyû és mihamarabbi szülést! Drukk
nekem a nyákdugó távozása járt barna folyással.
A kérdező hozzászólása: Most jöttem a dokitól annyit mondott hogy nyílik a méhszáj és a ha rendszerezõdnek a fájások akkor menjek vissza még nem rendszeresek de már elég erõsek!
A kérdező hozzászólása: Szia!Igen ha haza enged még(remélem nem enged) akkor megírom.:-)Remélem neked is lassan beindul.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszi szépen!Írok ha lesz valami.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszi szépen!Remélem tényleg a baba!Ma fél 12kor megyek orvoshoz.Remélem már mondja hogy itt az idõ.
A kérdező hozzászólása: Szia!Remélem hogy én is nem soká mehetek de a fájások nem akarnak rendszerezõdni.
Majd rendszerezõdnek ne aggódj! Ebbõl tényleg szülés lesz, lehet még ma:) Én 3 hete szültem, elég friss még az élmény, nálam is így kezdõdött. Hajnal 3-kor ébredtem egy fájásra, azt hittem csak josló, de mindig követte egy újabb. Volt hogy 25 percre, volt hogy 35 vagy 40 percre. Egész nap elvoltam így, nem voltak olyan erõs fájások. Este 9 fele kezdett erõsödni, 10-kor, már nagyon erõs fájás jött, majd 10 perc múlva mégegy. 11-re értünk be a kórházba, 1-kor burkot repesztettek, 2:25-kor megszületett a kisfiam:) Könnyû szülést kívánok!!!
10:08-as válaszoló vok. Hát szívbõl szurkolok neked hogy fogasd már végre a kezedbe a kiscsöppséget!!!!Jajjj de jóóóóóó neked!!!!!! Irigykedek, de csak jó értelemben!!! Nagyon gyors és könnyû szülést és utána pedig jó egészséget kívánok nektek.És írj majd ha lesz valami. 38 hetes km.
Hajrá:) )Én is szorítok neked, gyors és könnyû szülés legyen:) Pozitív gondolkodás és szugeráld ki a manót:) Bárcsak már én is ott tartanék:DD Ada és Abigél
Na mi újság hogy vagy?Történt már valami?

40 hetes 1 napos uh adatokat valaki írna nekem kinek mekkora volt a babája? BPD :92 mm FL:73 mm AC:333 mm

és ki hogy van ki hogy viseli az utúlsó utáni napokat be kell e feküdnötök a kórházba ha igen mikor esetleg indítják e a szülést ha igen hogyan

Legjobb válasz: Nekem ekkora volt 38+2 naposan 39. Hétre született 3720 grammal

Nekem ekkora volt 38+2 naposan 39. Hétre született 3720 grammal
Nekem csak 40+2 hetes uh adataim vannak. BPD:91mm, AC:310. Becsült súly: 2760g. Mikor ezt az uh-t megcsinálták, kiderült, hogy kevés a magzatvíz, így felküldtek a szülõszobára. Megfigyeltek egész nap szívhangfigyelõre kapcsolva, várták, hogy majd beindul magától a fájás, de nem jött. Semmit nem éreztem az égvilágon. Délután mikor jött a vizit, felraktak kapszulát, és szép lassan beindult a folyamat. Hajnal 4.20kor megszületett a lányom, kereken 3000g-mal, 52cm-vel.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ és a becsült súly neked mekkora volt mert nekem azt mondták nem lesz nagy baba
nekem is kb ezek a méretek voltak, csak a feje volt 91-es...azt mondták olyan 2900 gr lesz, a kiírt napon született 3150 gr-al, 49 cm-el
40+3 nap. BPD:105mm , FL:74mm , AC:370mm , HC:360mm.Becsült súly:4200gr. Született: 40+10 napra 4430gr és 61 centivel.Indították mert nem volt semmi és félõ volt, hogy még tovább nõ:-))
38 hetes kismama vagyok, de végig 1 héttel nagyobb uh-s méreteim voltak, szóval lehet, hogy a 39. hétben járok. :) BDP 97 mm, AC 360 mm, THQ 110 mm, FL 72 mm. A becsült súly 3700 gramm a szülésre. Most azt mondja a doki, olyan 3600 gramm, de kisfiú, szóval lehet nagyobb picit. A kislányom 3300 grammal született. Azt mondja a doki, ha kicsit nagyobb a buksi, nem hátrány, nem akad el a váll legalább. :)

Meglett a 12 hetes vérvételem eredménye: PApp-a szint: 1980. 00 miu/l 0.69 MoM Szabad ß hCG szint: 18.6 Ng/mL 0.48 MoM NT: 2.40 mm 1.58 MoM Down-kor kockázat: 1:9800 18-as triszómia kockázat: 1:16000 Jók ezek az értékek?

Legjobb válasz: Az eredményt orvos adta oda,nem??Akkor biztos elmondta,hogy jó,vagy nem jó. Én el sem jövök addig az orvostól,míg át nem nézzük a leleteket.

Az eredményt orvos adta oda, nem??Akkor biztos elmondta, hogy jó, vagy nem jó. Én el sem jövök addig az orvostól, míg át nem nézzük a leleteket.

40 hetes terhes vagyok. Kb.1-1, 5 hónapja a bal mellbimbóm alsó része kicsit hámlik és viszket. Néhány apró barna pötty is látszik rajta, ami olyan sötét, mint a megsötétedett bimbóudvar. Mit tegyek?

Nem gombás, már kentem ellene (n?gyógyász adott krémet), mást még nem próbáltam. Szeretnék szoptatni, valami olyan szer kellene, ami alkalmazható ilyenkor is. Már nincs id?m elmenni b?rgyógyászhoz, pénteken szülést indítanak nálam.

Legjobb válasz: Én is Nipple Care-t használok már a 36. héttõl. Kislányom 8 hónapos, még mindig cicizik. Nagyon érzékenyek a mellbimbóim, de szerencsére soha nem volt olyan problémám, hogy kirepedezett volna vagy hasonlók, mert idõben elkezdtem használni a krémet és folyamatosan használom minden szoptatás után. Minden jót neked! :)

Én is Nipple Care-t használok már a 36. héttõl. Kislányom 8 hónapos, még mindig cicizik. Nagyon érzékenyek a mellbimbóim, de szerencsére soha nem volt olyan problémám, hogy kirepedezett volna vagy hasonlók, mert idõben elkezdtem használni a krémet és folyamatosan használom minden szoptatás után. Minden jót neked! :)
Nipple Care mellápoló krém én is ezt használtam mind a két babám mellett.. http://www.mindennonek.hu/mell-apolas/479-frezyderm-nipple-c..
Doki mit mondott? Mert önmagában a terhesség is okozhatja ezeket a tüneteket, és ez esetben szülés után majd elmúlik, nincs is vele teendõd. Ha fertõzés lenne, akkor pedig szintén orvostól kell kérned rá valamit, látatlanban nem lehet tudni mi lehet az!
A néhány apró barna pötty a mellbimbón, a Montgomery-mirigyek. A belõlük kiválasztódó olaj a mellbimbó és a bimbóudvar bõrét ápolja. :) Nekem is van a mellbimbómon. Az meg, hogy hámlik, nem hiszem, hogy baj lehet. 34 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, fõként az utolsó válasz nyugtatott meg, mely a Montgomery mirigyeket írta. Köszi az ajánlott krémet is, beszerzem még ma.
Igen, lehet, nem törvényszerû a hasi fájdalom. Mennyire gyakoriak?
Elõfordulhat, nekem is össze vissza jöttek a fájások... Könnyû szülést!
Elsõ vagyok, szurkolok nagyon, hogy ez már az legyen!! Szerintem ha már keményedsz, akkor készülõdj!!! Könnyû szülést és jó babázást!! :) :)
Szerintem igen! Sok sikert és majd jelentkezz, hogy mi lett a vége!
A kérdező hozzászólása: Hát teljesen össze vissza jön 10 -20-8 perc, de azóta már keményedik is a hasam.Hátha beindul ma még, abban bizom.Ugyanis, ha nem akkor hétfõn be kell feküdjek.
Ez már jelzi a végét, reméljük, a rendes fájás is hamarosan beindul, ilyesmi sokszor naokig is eltarthat, de sokan fájdalom nélkül jutnak el 1-2 ujjnyi méhszájig. Lehet, hogy te is épp ebben a fázisban vagy.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Örömmel tudatom veletek, hogy dec.15-én reggel 8.53-kor megszületett a kisfiam.Igaz inditani kellet, de már bõ 2 ujjnyi voltam, 6-kor inditottak, viszonylag hamar meglett.4070 gramm, és 58 cm lett az én pici Leventém.
Gratulálok! Szép hosszú fiúcska! Sok boldogságot nektek!

40 hetes vagyok, az normális, hogy jósló fájásaim 1 hete voltak utoljára és azóta semmi? Ez azt jelenti, hogy jócskán túlhordom? Nem kéne már valamit éreznem?

Legjobb válasz: Max két héttel lehet túlhordani, de azt nem szokták megvárni. A jóslófájás pont olyan ahogy leírtad. Vagy van, vagy nincs, de ha nincs sem baj. Ha van az azt jelzi, hogy közeleg az idõ. Nyugi mostmár nem kell sokáig várnod.

Max két héttel lehet túlhordani, de azt nem szokták megvárni. A jóslófájás pont olyan ahogy leírtad. Vagy van, vagy nincs, de ha nincs sem baj. Ha van az azt jelzi, hogy közeleg az idõ. Nyugi mostmár nem kell sokáig várnod.
a joslofájások nincsenek összefügésbe a szülésel mert mindenkinél más idöben van nekem pl. 36 hetesen voltak erös josloim aztán tulhordtam három nappal a fiamat és ugy hogy inditoták a szülést mert zavaros volt a magzatviz de szerintem mivel te már a 40 hetet taposod hamarosan fogtok találkozni:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
nekem joslofájásaim se voltak az egész terheségem alatt, egyik este csak a derekam hasogatott és reggel elment a magzatvizem, a korházba adtak fájás erõsitöt de még akor se volt semmi.

40 hetes vagyok, 1 órája görcsöl a hasam ezek már fájások lennének? Mikor kell a kórházba indulni?

Legjobb válasz: Mennyi idõre laksz a kórháztól? Milyen sûrûek a görcseid?

Mennyi idõre laksz a kórháztól? Milyen sûrûek a görcseid?
A kérdező hozzászólása: sziasztok. 10 kor elindultunk a kórházba, 1.44-kor megszületett a kislányunk. Ma már itthon vagyunk hármasban.
Reméljük válaszol, ha hazatértek :) még 2 nap :)
3 perces fájásoknál azonnal indulj a kórházba!
Szerintem ha 3 percenként, akkor menj be, aztán ha tévedtünk akkor mivan? Jobb mintha nem mennél és igaziak. Én pont ettõl tartok , hogy nem fogom tudni mi is fáj. Üdv 36 hetes!
Az elõzõ vagyok. Még ráérsz indulni, ha ilyen közel vagy, mert tényleg jobb otthon szenvedni. Viszont ha nyugodtabb lennél a kórházban, akkor indulj, ha erõsödnek a fájások.
Én is a fürdõt javaslom. Bár nekem a magzatvíz elfolyásával kezdõdött, de utána az elsõ két órában a fájások ilyen görcsszerûek voltak, na aztán lettek erõsebbek is.
Valószínûleg jóslófájások. Ha elfolyik a magzatvíz azonnal be kell menni. Ha a fájások öt percenként jönnek akkor is ha a magzatvíz még nem folyt el. Sajnos én császárral szültem, de saját orvosom volt és õ is ezeket mondta nekem.
szia én 4 perces fájásokkal indultam el a tõlünk 60-km re levõ kórházba mikor az elsõ picink született a másodiknál pedig 2 percesek voltak egy jó tanács végy egy meleg fürdõt és ha nem múlnak a fájások akkor szülni fogy ha elmúlnak akkor csak jósló volt KORÁN NE MENJ BE A KÓRHÁZBA MERT OTT SOKKAL ROSSZABB VAJÚDNI MINT OTTHON(KIVÉVE PERSZE HA LEFOLYT A MAGZATVÍZ, MERT AKKOR HA MINDEN IGAZ AZONNAL BE KELL MENNI) NAGGYON SZÉP SZÜLÉST KÍVÁNO KNEKEM MINDA KETTÕ NAGOYN JÓ VOLT FÁJDALMAS DE NAGYON JÓ
az igazi fájdalom a derekadból acombodig hasít... nekem gyanús vagy:) egy anya ezt megérzi...szerintem készülõdj :) Egyébként azt szokták mondani, hogy egy fürdõt kell venni és ha attól sem múlik el, akkor nem jósló. Tehát ülj be most egy kád vízbe és ha a görcseid ott is tartanak, akkor indulás!!! Nagyon drukkolok! :) 6, 5hós baba anyukája
mizujs veled?
Engem is érdekelne. Gondolom, ha nem válaszolsz, akkor a szülészeten vagy.
A kérdező hozzászólása: 5 perc kocsival. Nekem görcsõl nem fáj ezért nem tudom, hogy ez lenne -e a fájás. Amúgy kb.3 percenként görcsöl.
gratuláluuuuuunk!!! Nagyon sok boldogságot nektek és most már csatlakozz a babák és szoptatás témához, várunk szeretettel!!!!!
Gratula! Akkor igen gyors szülésed volt.
gratula!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek!

CAULOPHYLLUM 5 CH-t szedek szülésre való felkészítésként. Napi 1X5 bogyót. Vajon szedhetek belőle napi 2X5 bogyót, hogy növeljem a hatást? Ugyanis későn kezdtem el szedni, 1 hete és én már 40 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szedhetsz 2szer 5öt nyugodtan, én a 36. héttõl szedtem így, és mellette a cimicifugát is. Nagyon könnyen szültem. Neked is a legjobbakat kívánom!

Szedhetsz 2szer 5öt nyugodtan, én a 36. héttõl szedtem így, és mellette a cimicifugát is. Nagyon könnyen szültem. Neked is a legjobbakat kívánom!
Én csak vajúdás alatt szedtem, felváltva félóránként a cimicifugával. (egészkor az egyikbõl 5 bogyó, félkor a másikból 5 bogyó) Gyorsan és könnyen szültem. Egy szülésznõ vagy nõdoki tudna szerintem jó választ adni, vagy aki tapasztaltabb homeo terén. Én ennyit tudtam segíteni:-)
Alakul, velem is ezt játszotta tegnap.Én is elkezdtem gondolkodni, hogy lehet itt az idõ.Azt hiszem a jóidõ meghozta a kisbabák kibújási kedvét:)
Ne aggódj nincs semmi baj, csak készülõdik a picur a megszületésre! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!