Találatok a következő kifejezésre: 40 évesek a párom (23 db)

Ti hogy csinálnátok? A párom pont szenteste lesz 40 éves, egy pár napos utazással szeretném meglepni, de.

ahová utazunk, oda nyáron érdemes menni, nem tudom, hogy idén nyáron vigyem-e el, mivel idén lesz 40, vagy jövõre, így nem lesz elõre lelõve a poén, tehát majd a szülinapján tudom neki elmondani, hogy mi az ajándékom.

Legjobb válasz: Én utána vinném, és szülinapján valami "kupon-szerûséget" adnék neki: prospektus, repjegy, vagy saját készítésû "utalvány", stb.

Én utána vinném, és szülinapján valami "kupon-szerûséget" adnék neki: prospektus, repjegy, vagy saját készítésû "utalvány", stb.
Én is az elsõvel értek egyet. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, én is arra hajlottam, hogy utána kellene vinni!

Milyen bulit szervezzek a páromnak (lány) 40. születésnapjára? Õsszel lesz 40 éves és szeretnék egy bulit rendezni neki sok baráttal és ismerőssel. Valami jó helyet keresek Győr környékén.

Csak olyanok írjanak pls. akik értelmeset tudnak hozzászólni. Köszönöm.

Legjobb válasz: 40 éves "lány", azt inkább nõnek nevezném, és nem biztos, hogy "bulit" akar tartani.

40 éves "lány", azt inkább nõnek nevezném, és nem biztos, hogy "bulit" akar tartani.
Szerintem ha 40 éves kérd meg a kezét és tartsatok egy esküvõi bulit. Bocs nem tudtam kihagyni...
Most miért kell rosszindulatúnak lenni? 40 évesen már vonuljon öregek otthonába, nem? Lány, mert gondolom, fiatalos. Az én anyám 43 évesen is csõgatyában, meg tornacipõben jár, ha olyan kedve van. Csak a szerencsétlenek gyöpösödnek be ennyi idõs korukra, de úgy látszik, ez ilyen magyar szokás.
Na jó adok egy jó tippet is. Tatán szervezd meg az autópályán 40perc Gyõrbõl. Van egy pikantó nevû zenés szórakozóhely a tóparton. Ott a ti korosztályotok is szórakozik. Nagyon elegáns és jó áron van. Jó zenére hajnalig megy a tánc. Kaja van 10-ig- Asztalt jó elõre érdemes foglalni. Nézd meg a neten.
"akar, nem akar, lesz": értem miért vagytok még ennyi idõsen ilyen szinten...
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötleteket. Attól lány, hogy én annak tartom, nem a kora miatt. Ez pont olyan mint a szépség... Még azért írjatok, mert nem vágott mellbe még az egyik ötlet sem. Bulit akar, nem akar, lesz. A lényeg az, hogy ne felejtse el
Szerintem még mindig az én válaszom a legjobb. Elsõ voltam.( egy szép gyûrû) Na komolyan. Biztos akar bulit? Pl. az én páromnak már szerveztem és rájött, könyörgött nehogy megrendezzem mert õ velem akar ketten lenni. Én voltam a hülye mert õ nem is ilyen típus.
swinger klubba vidd el a negyvenes nõk imádják(gondolom)
Meglepetés bulit. az mindig jó
nehari de elég "vén lány" 4o évesen...amitõl lányt írtál attól még negyven és az már nem lány, se jobbról sem balról... Eddig nem kaptál értelmes választ, bocs az enyém se az...:-S
Arra azért vigyázz, nem biztos, hogy mindenkinek a tudtára akarja adni a korát.
Egy két 40es pár jobb arc mint néhány fiatal. :D Természetesen a meglepetés az annak a függvénye, hogy a hölgy milyen beállítottságú. ha lazára veszi a dolgokat, és modern felfogású, sztem simán fizess be egy chippendale fiút :D:D persze pár barátnõjét hívd oda, akik hasonló felfogásúak. Ha konzervatívabb, vagy régimódi, abban az esetben egy vacsora elõkelõ helyen, vagy egy "kirándulás" szép helyen pl szilvásvárad, tuti nyerõ lenne. :) de ez csak az én véleményem. 26/F

Szerintetek baj ha a párom 39-40 évesen lesz apa? Én 28 vagyok, sajnos nemrég korai vetélésem volt és a párom csak egy év mulva akar újra próbálkozni. Pedig én szeretném hamarabb.

Neki már van egyébként 2 gyereke el?z? kapcsolatból, tizenévesek. Imádja ?ket. Szerintetek nem lesz kés? 3. gyereknek ha ? már majdnem 40 lesz?

Legjobb válasz: Szerintem ezzel semmi probléma lehet, hogy azért gondolom így, mert nálunk ugyanez a helyzet:) 2 hónapos a kislányunk, a párom 40. én 29 éves vagyok. Úgyhogy HAJRÁ!

Szerintem ezzel semmi probléma lehet, hogy azért gondolom így, mert nálunk ugyanez a helyzet:) 2 hónapos a kislányunk, a párom 40. én 29 éves vagyok. Úgyhogy HAJRÁ!
ugyanm az én párom is 40 lesz. elsõ gyermeke pedig másfél. és még legalább kettõt tervezünk. egy jóbarátom is 40 évesen lett elõször apa. 43 évesen lett másodjára. a sógorom pedig 38 volt elsõ gyermeke születésénél. és még ennél is sokkal több példát látok magam körül arra, amikor a második családját alapítja a negyvenes férfi, ahogyan a ti esetetekben is. sajnálom a veletek történt. de vajon miért nem akar egy évig próbálkozni? meginogott? mindenesetre nem hiszem, hogy késõ lenne neki, pláne harmadik gyerekhez. és te is fiatal vagy még. egy év simán beleférhet, de akár több is. attól függ, hány gyereket terveztek :) egy szintén huszonéves anyuka
Az én férjem 43 évesen lett apa, elsõ gyerekünk (neki is). Az apukája 44 éves volt, mikor õ született, és tavaly halt meg. Nem gond, szerintem. Fõleg, ha úgyis szereti a gyerekeket.

Ha már ennyire spórolunk, akkor miért nem a 180ezres katonai nyugdíjkat veszik el a 35-40 éves gyalogoktól, miért a kismamákat kell szivatni, akik tesznek azért, hogy pár évtized múlva legyen adózó és járulékoló nemzedék?

Legjobb válasz: Aki 40 évesen ennyi katonai nyugdíjat kap, az a hazát szolgálta és az életét kockáztatta érte meg érted is. Én is anyuka vagyok, és nekem sem esik jól mindez, mert az én nettóm is 60000 ft családi pótlékkal együtt. 16 éve dolgozom és adót fizetek. Nos a párom katonai szervnél dolgozik, és igen, az életével játszik!

Aki 40 évesen ennyi katonai nyugdíjat kap, az a hazát szolgálta és az életét kockáztatta érte meg érted is. Én is anyuka vagyok, és nekem sem esik jól mindez, mert az én nettóm is 60000 ft családi pótlékkal együtt. 16 éve dolgozom és adót fizetek. Nos a párom katonai szervnél dolgozik, és igen, az életével játszik!
Ez különben tényleg röhej...sír a kormány, hogy alacsony a gyerekvállalási kedv....gyes megadóztatva, gyed feltételei szigorítva, vidéken az átlagkereset 100.000 Ft alatt van(nettó).Én pl.3 nyelvvizsgával és könyvelõ végzettségel nettó 63.000. Ft-ot keresek.És csodálkoznak, hogy senki nem akar gyereket.
Úgy kapok annyit hogy nem könyvelõként dolgozom ugyanis képtelenség a szakmámban elhelyezkedni...csak a szakmám könyvelõ de senki nem alkalmaz mert nincs gyakorlatom.De így nem is lesz. :(
melyik katona kockáztatja az életét??? menjetek már valamerre? 1945 óta nem volt háború kis hazánkban, ott növesztik a a seggüket napi 8 órában és 25 év után meg elmennek nyugdíjba (kapnak lakástámogatást stb..) havi 150e-ért és mellette dolgoznak és ezzel is elveszik a munkahelyet azoktól akik dolgozni szeretnének ...rohadjon meg az összes fegyveres mi meg dolgozzunk 38 évet hogy fizessük a nyugdíjukat...viccc
Tisztelt kérdezõ ! Te akkor miért nem szerelsz fel? Legalább neked is jó lenne, és nem kellene irigykedni. Menj te is katonának, rendõrnek tûzoltónak stb. Akkor te is lehetsz 40 évesen nyugdíjas. Nem lenne jó ? Vagy talán alkalmatlan vagy? Miért baj az ha a katona vidám ? sírjon talán, hogy te jól érezd magad ?
Ne haragudj annyi eszed sincs mint egy marék lepkének :) Hogy hogy jön ide? Úgy aranyom hogy mindegyik ingyenélõ és még olyan elõjogokat akarnak maguknak a katonák megtartani, ami nonszensz...ilyen pl a 25év munka uáni nyugdíj ...Te vagy hülye vagy katona vagy ezek szerint, enegem zavar hogy nekem 38 évet kell güriznem míg másnak meg 25-öt :/ Legyen neked meg a cigóknak 12 gyerekük az rájuk vall esetleg lehet Te is Ork vagy ezek szerint, remélem nem soká kiírtják az összeset :D Azt hogy meg mennyit írok én döntöm el :)
Értettem, hogy mire utaltál, csak azt nem, hogy nem látod, hogy nincs értelme ezen rinyálnod ebben a topikban? Hogy jön ez ide? Feketemunkások, cigányok, különbözõ társadalmi rétegek? Meg ne az ittenieknek ródd fel, hogy milyen gördülékenyen megy máshol az ügyintézés, míg Mo-n szenvednek vele, mikor az eredeti poszt a katonákról szól. Legyen 12 gyereked, hogy bõvüljön az adófizetõk rétege, ha ennyire nem tetszik neked a mostani helyzet. Csakis így tudsz segíteni ezen a helyzeten, nem pedig mások szidalmazásával. Mindenki hibás, rossz, naplopó, semmitérõ, csak te nem - tipikus. Jó lenne, ha magadba néznél mielõtt más dolgozó embereket becsmérelsz, akiket nem is ismersz csak beskatulyázod a foglalkozásuk miatt. Ne írj többet, mert egyik kommented röhejesebb, mint a másik.
én vagyok a beszívott látom neked is annyi eszed van mint egy marék lepkének:) szöveg értelmezési gondjaid vannak kérd a segítségemet nagyon szívesen ...de ha ilyen hülye vagy leírom még 1x csak neked ...10milla a lakosa magyarországnak amibõl 3 milla a nyugdíjas, 3milla a gyerek a maradék 4milla dolgozik amibõl termelõ munkát (tudod ebbõl van a GDP gondolom ezt is tudod mit jelent nem kisegítõbe jártál:) ) kb 2, 5milla embe végez amibõl 0, 5milla feketén dolgozik ...ergo 2milla ember tart el egy országot... a rendszámtáblás sztori egy párhuzam az itthoni és külföldi közalkalmazottak munkamoráljáról... remélem van annyira fejlett az agyad hogy felfogd :DDD
Az utolsó kommentelõ teljesen beszívott? Téged talán nem a dolgozók tartottak el, mikor gyerek voltál? A te nagyszüleidet is eltartják a dolgozók és a nagyszüleid is voltak anno dolgozók. Ez az élet körforgása! Egyébként felhívnám a figyelmedet arra az apró tényre, hogy a katonák és más állami dolgozók is fizetnek adót, nemcsak te, de neked biztos, nagyon rossz az életed és ezért másokon töltöd ki a mérgedet, pedig mások hibáztatása helyett a saját életedet kellene rendbe tenni. Annyira nem tudsz semmit a katonaságról a posztod alapján, hogy jobb, ha meg sem szólalsz. Mi köze van nekik ahhoz, hogy te mennyi idõ alatt tudod átíratni a rendszámot? Meg ha kicsit is lenne valami elképzelésed, nem írnál ilyen butaságokat, mint a közös zuhanyzás stb. Gondolkozzál már, ember vagy inkább ne írj semmit, ha semmi tapasztalatod nincs egy témáról! Csak magadat járatod le.
szerintem aki, tényleg kinn harcól a frontokon :) /ha van ilyen)az oké, megérdemli a korai nyugdíjazást. de én úgy tudom a hivatásos katonák is ücsörögnek irodákban, na õ nekik mennyire fárasztó lehet... ennyi
Kedves beszívott nethuszár! :) Ha ideges vagy, vegyél majd be gyógyszert. (Vigyázz, el ne guruljon.) De felõlem acsaroghatsz is nyugodtan tovább. Toppanthatsz a kis lábacskáiddal, ráncolhatod a szemöldöködet, sõt, moroghatsz is a muszájkabátkád mögül. (Majd lerendeznek az ápolóid, ha megunják a toporzékolásodat...) A rendszer mindettõl függetlenül továbbra is alkalmaz majd katonákat, azok meg nagyívben [email protected] a te kis buksidra meg a hisztidre. :) ) Ezért megkérnélek, hogy légyszíves írj már még pár kommentet ide (már ha az ápolóid is odaengednek a géphez), mert kiválóan szórakozom rajtad, te kis senkiházi féreg. :DD
nagyképû nem vagy rasszisa pedig pont annyira amennyire kell :D Ha ennyire hülye vagy és nem tudod felfogni amit írtam akkor menj el egy kisegítõbe talán még tudnak rajtad segíteni... Apám hivatásos katona volt Bónuszok nélkül és õk tudom miért kaptak ilyen kedvezményt de kérdezd meg a család tagjaidtól hát ha elmesélik neked bár amilyen hülye vagy azt sem fogod fel.... tudod az elmúlt rendszerben egy katona tiszt nem mehetett külföldre, egy hónapban 2 Ütit kellett adni, haza ráncigáltak minket nem egy nyaralásról gyakorlat miatt stb a mostani katonaság szanatórium ehez képest. Szerintem pl több soför hal meg mint ahány tûzoltó, katona és rendõr munka közben tehát veszélyesebb meló õk miért nem mehetnek el nyugdíjba elõbb??? Nálad biztos különb vagyok mert felfogom a dolgkokat nem a setét homály fedi az agyam mint neked :DDD
Kis Mimózám:D Nem szoktam idegeskedni pláne ilyen agyilag retardáált bénák miatt mint Te, hülyének hiába magyarázok csak a fagyit csapkodja a homlokához :P A katonák nyugdíja miatt sem idegeskedem nem soká elveszik tõlük a kedvezményeket mert nem lesz mibõl finanszírozni nekem veszteni valóm nincs mivel nem kapok így sem semmilyen kedvezményt :D Már mondtam ami nekem kell arra elõteremtem a hozzá valót :P Arra vigyázz csak ha mész most cseresznyét szedni sálat, sapkát kesztyût vegyél mert hideg van :DDDDD
Majd ha megtanultál helyesen írni, akkor gyere vissza kritizálni. Nem szállok veled vitába, mert nem érdemes, hisz csak provokálsz. Te semmivel sem vagy különb senkinél sem.
itt a lényeg: "szerintem aki, tényleg kinn harcól a frontokon :) /ha van ilyen)az oké, megérdemli a korai nyugdíjazást. de én úgy tudom a hivatásos katonák is ücsörögnek irodákban, na õ nekik mennyire fárasztó lehet... ennyi" és ténylef! a kamionosok, busz sofõrök miért nem mehetnek elõbb nyugdíjba?
Aranyos kis beszívott nethuszár! A katona bácsiknak nem veszik el a korai nyugdíját. Némileg talán (Ismered ezt a szót? Talán!) korlátozzák, de nem szûnik meg. Szóval lesz miért toporzékolnod továbbra is. :) )) Mondhatnám lesz értelme az életednek - már ha a tiedet lehet még egyáltalán életnek nevezni, kis nyomorékom. :) )
Tipikus példája vagy az olyan agymosott magyaroknak, akik azt gondolják, ha nekik szar, dögöljön meg más is. A szocialistáknak nevezett bagázs jó munkát végzett: amíg egymást öljük, õk röhögve lenyúlnak minket. Gratulálok az épületes kérdésedhez. Te is olyan vagy, mint õk, csak kicsiben: a legkisebb ellenállás felé mész. Akik pedig leírták a valóságot, félek, h' az ilyenek sosem fogják megérteni, mert csak azt látják, amit látni akarnak. A politika a sajtó segítségével mindig kipécéz magának egy-egy csoportot (régen a maszekokat, most váltakozva a köztisztviselõket, egyenruhásokat, vállalkozókat stb.), akiket lehet közösen utálni. Bedobnak egy ostoba hírt, aminek még valóságtartalma sem kell, h' legyen, elég ahhoz, h' a sok "okos" ráharapjon. Nem várom, h' megértsd, amit írtam, csak egyszerûen kikívánkozott.
Kedves 21:12-es! Hülyébb vagy, mint a sokéves átlag! Elõször nézz körül a világban, és utána ítélkezz. Mert aki még annyit sem tud (még közelítõleg sem), hogy hány katona van Magyarországon, az gyanítom mást sem tud róla. Sõt, erõs a gyanú, hogy teljesen kép és fogalom nélkül van, és csak a kis hozzá hasonló méregzsákok véleményére hagyatkozik. Na meg a még "hitelesebb" médiára. ... nyah-nyah. :) ) Elárulom neked, hogy Magyarországon úgy 21ezer katona van. És nem 600ezer! (Soha nem is volt annyi, még a kommunista idõkben sem.) Ennyit rólad. :) ) "S pont az a bajom a katonasággal hogy senki nem csinál termelõ munkát ott tehát a saját adomból finaszírozom a kis fizetésüket, lakáshozzájárulásukat stb, stb" Mint ahogy a te adódból van finanszírozva a tanárok, rendõrök, orvosok, hivatalnokok és még ezernyi más ember fizetése is. És õk sem termelnek semmit. Ez nem zavar, kis ostoba? :) ) Amúgy te mondd, mit termelsz? ... Mármint a hülye irományaidon kívûl, kis nethuszár tini. :D "a legangyobb röhej meg az mikor egy leseljetezett laktanyát volt ezredes bá aki persze nyugdíjba ment 45 évesen örzõ-védõ KFT-je véd havi több millió ft-ért" Igen, ez valóban probléma. De lehet, hogy errõl nem az egyszerû katona tehet. Mint elõttem írták is, ez a vezetõk problémája és a politikájé. De nem baj, ha nem fogod fel. Inkább fröcsögj csak tovább nyugodtan, kis ostoba. :) ) De ha ilyen jó a katonák élete, ugyan mondd már meg, miért nem vagy te is katona? Nemtán próbálkoztál, és nem vettek fel? És most meg bosszúból utálod a katonákat? :DD (Így ránézésre a pszichológián bukhattál meg. Hát igen, 70 IQ alatt nem vesznek fel katonának senkit. :) ) )
A kérdező hozzászólása: Hogy kaphatsz könyvelõként ekkora összeget? :o((((
A kérdező hozzászólása: "40 évesen ennyi katonai nyugdíjat kap, az a hazát szolgálta " ...hát ha azt annak lehet nevezni, hogy a hazát szolgálja, hogy egész nap poénokat mesélnek egymásnak és több órát átalusznak és szervezik, hogy szolgálat után hogyan jussanak prostihoz meg milyen idõelütõ társas vagy netes játékot játszanak a következõ szolgálatba, akkor fejet hajtok a hazáért tett szolgálatuk elõtt .... akiket ismerek, mind rendelkezik legalább +15 kiló súlyfölösleggel, amit a hazáért tett nagy szolgálata közepette szedett fel, mert csak üldögélt és feküdt egész álló nap ( tõlük tudom ezt, azt mondták, olyan a buli, mint a biztonsági õröknek....csak még lakást is kapnak cserébe, amit kiadnak, mert a kutya se ellenõrzi, hogy ki lakik a szolgálatiba, vagy ha mégis, majd kölcsönös segítségnyújtásért megoldjuk...ezt is tõlük tudom....) ....diploma nélkül 180as nyjugdij életfogytig? van amelyiknek nincs is gyereke olyan agresszív, hogy egy normális nõ se marad meg mellette...ez bezzeg majd gyarapítja a magyar...nem népességet, hanem államadósságot! majd a kismamától elvesszük a gyedet és nekiadjuk az "öreg" katonának, hogy eligya és legyen még egy 3.lakása.... Nem tudom elképzel, hogy a Te Párod hogyan kockáztatja az életét. :o( Én nem látom, hogy manapság sokkal kockázatosabb lenne katonának lenni, mint másnak. Sõt....buli.
A kérdező hozzászólása: A férjed erõszakkal került Irakba? A katonák közül hogyan választják ki, hogy Ferike menjen, Attila nem?Simán itthagyja a családját kockáztatva az életét? Nem gondolom, hogy egy magyar laktanyába lábát lógató katona olyna hû de nagy veszélybe lenne! Vagy mi az a veszély, ami fenyegeti õket ott? Természetesen az adóbevallását nem tudom Neked linkelni a nyja összegérõl. :O) Az egyikükrõl tudom csak pontosan emlékezetbõl, hogy 43 éves és középiskola után egybõl hivatásos lett 2x év szolgálat után. Nem gondolom, hogy õk jobban megdolgoztak ezért a nyjért, mint mondjuk egy tanár aki 6X éves koráig okítja a lurkókat. :O) De szte ha arra nincs pénz, hogy a családokat támogassuk, a gyerekek születését, akkor egy "öregnek", aki gazdasági szemszögbõl már semmi hasznot nem hajt a társadalomnak ( ez nem az én véleményem, hanema közös pénz elosztásánál szempont) akkor arra miért van? Miért ér többet egy öreg katona élete végéig, mint egy kismama 2 éve? FFi sovinizmus.
A kérdező hozzászólása: Ismerõsömmel leültünk az állásbõrzés a katonai "baraknál" ahol viháncoltak az egyenruhások. Röhögtek összevissza, a kérdésekre nem tudtak válaszolni. Volt velünk egy nagydarab fiú, neki lenézõen azt röhögték a fejébe, hogy, na Téged aztán a nagy hasaddal..... Ezt a prostis dolgot biztosra tudom. :O) És akiket én ismerek, a 1x év alatt egyszer sem helyezték át sehova. :O( õk hivatásosok.... Még midníg nem látom át azt, hogy ki kerül ki tûzharszba és ki az, aki itthon marad? Más munkahelyen is felel a dolgozó az emebreiért és a rá bízott tárgyakért.
No comment. Tényleg itthagyom a francba ezt a céget! :(( Ilyenekért, mint te, nem fogom az életemet áldozni, erre mérget vehetsz. Majd megvéded a gyerekedet úgy, ahogy tudod. Vagy végignézed a halálukat. Biztos épületes látvány lesz. ... Én ezek után biztos élvezni fogom... Remélem minél hamarabb jönnek a románok vagy a szerbek. Annnál hamarabb nevethetek - rajtad. :S
A kérdező hozzászólása: Ha olyan embertelen barmok netes vagdalkozása letérít a pályádról, mint én, akkor ....sztem ne tedd! Az én életem is volt veszélyben, amikor utazási irodában dolgoztam és jött egy fegyveres és ránk fogta. Az eddigi összes munkahelyement a használt gépekért és a leleltározott árúért anyagi felelõsséggel tartoztunk. Nem értem, hogy miért nem veszik át hivatásosnak a szerzõdéseseket? Ki a szerzõdéses és ki a hivatásos? Amúgy én lehet, hogy indulatos vagyok, mer közelrõl érint a téma, de eddig az általam ismert pár katona fiú és lány mind úgy jellemezte a mh-ét, amirõl ez a kép jött le. De, ha csak õk voltak nagyszájúak az jó nagyon.
A kérdező hozzászólása: Az jutott még eszembe, hogy lehet, hogy jobban kellene informálni az embereket arról, hogy hogyan vannak a dolgok. Egyrészt, hátha vki megerõsítést kap és katona lesz, másrész nem lesznek olyan féligse informált tagok, mint én. Elnézést, ha vkit megbántottam. Nagyon a düh, irígység és kétségbeesés beszélt belõlem. Bunkó tapló voltam. Pedig ritkán szoktam az lenni. :((( Hogyan lehet azt elviselni, hogy a Férjed Irakban van? Azt tudom csak elképzelni, hogy az éltet, hogy neki ez a hivatása és ez az érzés nagyon erõs benne, amit Te tiszteletben tartasz benne. O(((((
Örülök, hogy nyitottál a hiteles információk felé. Most már láthatod, hogy nem állítunk butaságot, hisz több katona is írt neked. Nem egyszerû az élet senkinek sem. Én nem mondom, hogy neked könnyebb, mint nekem. Az a naív dolog, ha valaki azt hiszi, hogy mindenkinek könnyebb, csak neki nehéz. Nagy szerencsénk van, hogy mi nem olyan helyre születtünk, mint Irak. A férjem azt mondja mindig, hogy annak örül, hogy van mit enni, van fedél a feje fölött és van családja. Ez számít, nem az, hogy a GYED 2000 Ft-tal több, vagy kevesebb.
A kérdező hozzászólása: "hogy van mit enni, van fedél a feje fölött és van családja" lehet, hogy ha ezt az érzést erõsíteném, erõsítené az országban sok ember magában, örülnénk magunknak és pld én itt a Balatonnak, akkor talán vidámabbak lennénk és nem döntene ki a lelki egyensúlyunkból bármilyen rossz hír (és szólnánk be másoknak)
Nem tudom Te milyen szervre gondoltál, amikor azt írtad, hogy lógatják egész nap a lábukat és alszanak. A férjem börtönben dolgozik napi kemény 12 órát körleten, ahol naponta nyeli a rabok fenyegetéseit, ahol naponta megtörténik, hogy betámadják. És igen! A hazát szolgálja, mert azokra az emberekre (bár embernek nem nevezném õket) vigyáz, akik tõled loptak meg tõlem, és akik más ember életét oltották ki. Fogalmad nincs a fegyveres szervek munkájáról. Egy börtönben nem lehet aludni, számítógépezni és játszani. A nap 12 órájában éberül kell figyelni, mert csak egy kis figyelmetlenség és kész a káosz! Éles fegyverrel dolgozik és nem lehet ezzel játszani! Gondolom Te a rendõrökre céloztál!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy hol voltak. 50ek lesznek hamarost, lehet, hogy azóta meg is változott a szervezett. Azt tudom, hogy van zenekaruk is, ahol a régi kollegákkal együtt játszanak. Lehet, hogy tényleg jó lenne csinálni egy olyan honlapot, ahol van arról pár szó, hogy hogyan zajlik az élet. Nem hivatalosra gondoltam, mert gondolom, hogy azt nem lehet. Hanem, hogy életszerû legyen a kép, ne csak az ismerõs ismerõsének az ismerõse és a média szóbeszéde legyen az infó. Vagy ez ne jó ötlet?
Kedves Katonák és Katona feleségek! Adócsalók, bûnözõk? Persze vannak csak nem 600000 mint ahány katona...A magyar honvédségnél max akkor van életveszélyben egy katona ha ráesik az iratszekrény amúgy egy igazi nyugdíjas állás, aki meg elmegy havi 500e ft-ért Irakba meghalni az arab demokráciáért hát az a saját hülyesége és felelõssége gondolom senki sem szorított fegyvert a fejéhez hogy menjen ki. S pont az a bajom a katonasággal hogy senki nem csinál termelõ munkát ott tehát a saját adomból finaszírozom a kis fizetésüket, lakáshozzájárulásukat stb, stb...a legangyobb röhej meg az mikor egy leseljetezett laktanyát volt ezredes bá aki persze nyugdíjba ment 45 évesen örzõ-védõ KFT-je véd havi több millió ft-ért mert a szegény magyar katonaság erre sem jó nyühehheheee....hát ilyen országban élünk
Szégyen amiket beszéltek és a kérdés is hülyeség. Ha a jövõ nemzedékeit ilyen emberek nevelik akkor nem fizetnek adót, sõt, szociális segélyen élõ mindenért nyafogó liberalista szemét lesz belõlük.

Mit gondoltok hogy dönt az a 40 éves nő, hogy megtudta a párja több lánnyal is csalta?

1,5 éve járnak, a pasi utazott mindig le hozzá, a távolság miatt nem túl s?r?n találkoztak. Mostanában derült ki, hogy másokkal megcsalta, az egyik n?je ráadásul terhes lett, de ? úgymond nem zavar a képbe, mert kimegy külföldre és ott is fog szülni. A másik lányt hevesen tagadja a pasi, bár nem tom minek amikor a terhes csaj is elég indok lenne... de a n? kb. még fel sem fogta ami történt és amikor beszéltem vele úgy t?nt, hogy ragaszkodik hozzá, meg hogy neki csak ? van.. A pasi, 27 éves, mindenesetre úgy t?nik védi magát és továbbra is a n?vel akarna maradni... Egy ismer?se vagyok, a legjobb ha szakit vele a n?, de akármit mondanék sztem nem hallgatna rám.. Ti mit tennétek a n? helyében?

Legjobb válasz: Én 40 éves nõ vagyok. A férjem 31 éves. Boldog házasságban élünk, de ha ebben a szituban lennék, házasság ide vagy oda, én szakítanék vele.. A nõ helyében a szakítást nem is kéne átgondolni vagy mérlegelni.. Páros lábbal dobnám ki bõröndjével együtt.

Én 40 éves nõ vagyok. A férjem 31 éves. Boldog házasságban élünk, de ha ebben a szituban lennék, házasság ide vagy oda, én szakítanék vele.. A nõ helyében a szakítást nem is kéne átgondolni vagy mérlegelni.. Páros lábbal dobnám ki bõröndjével együtt.
Én nem hiszem, hogy 40 évesen lesz annyi önbizalmam, hogy egyáltalán szóba álljak egy 27 éves pasival. A helyében biztos, hogy szakítanék, nem akarnék még több megaláztatást. Egyre kiszolgáltatottabb lesz ebben a kapcsolatban, és gondolom, nem ez volt az utolsó félrelépés a pasi részérõl. De teljesen mindegy, mit írok, ha az ismerõsöd meg akar bocsátani, meg is fog, beszélhetsz neki bármit.
Egy percet sem pazarolnék rá tovább! Az lesz a szép, mikor a terhes csajszi meggondolja magát, és gyerektartást követel!

Pár hónapom van a 40 éves munkaviszony eléréséig. Rossz nyelvek állandóan a 40-es nyugdij megszünéséről kárognak. Ugye nem igaz az eltörlése? 55/N.

Legjobb válasz: a 2014-es választásokig, biztosan nem lépi meg a hatalom. (utána, már bármi megtörténhet...) a bevezetés évében (2011): 16,5 ezer, ugyanakkor 2012-ben már, ötször többen 79,4 ezren kérték nyugdíjazásukat. Emiatt drasztikusan emelkedtek az ellátással kapcsolatos kiadások is: míg 2011-ben 26,3 milliárd forintot, tavaly ennek több mint a négyszeresét, 109 milliárd forintot fordítottak a 40 évnyi szolgálati idõvel nyugdíjba ment nõk járadékának fedezetére. Ez utóbbi kiadás nemcsak az elõzõ évit, de a 60,7 milliárd forintos elõirányzatot is jelentõs mértékben, 80 százalékkal meghaladta.! forrás: http://www.vg.hu/kozelet/politika/nyugdijba-menekulnek-a-nok..

a 2014-es választásokig, biztosan nem lépi meg a hatalom. (utána, már bármi megtörténhet...) a bevezetés évében (2011): 16, 5 ezer, ugyanakkor 2012-ben már, ötször többen 79, 4 ezren kérték nyugdíjazásukat. Emiatt drasztikusan emelkedtek az ellátással kapcsolatos kiadások is: míg 2011-ben 26, 3 milliárd forintot, tavaly ennek több mint a négyszeresét, 109 milliárd forintot fordítottak a 40 évnyi szolgálati idõvel nyugdíjba ment nõk járadékának fedezetére. Ez utóbbi kiadás nemcsak az elõzõ évit, de a 60, 7 milliárd forintos elõirányzatot is jelentõs mértékben, 80 százalékkal meghaladta.! forrás: http://www.vg.hu/kozelet/politika/nyugdijba-menekulnek-a-nok..
Ki tudja? Ma eldöntik, éjjel megszavazzák, holnap kihirdetik.
Ne parázzál, választásig tuti nem törlik el!
Biztos nem fogják elõrûlni, sem a választások elõtt sem utána. http://www.nyugdij.adohirek.hu/cimlap.html
A kérdező hozzászólása: Garantálom, hogy nem fogok visszajönni. Hála Istennek elég jó nyugdijra számitok, egy munkahelyen töltöttem az össz.idõt, megszakitás nélkül. El tudom magam foglalni családon belül, egészségem még rendben van. Számitanak rám.
Oké ha megteheted akkor add be. Csak tudod van egy- két olyan ember aki elmegy hétfõn nyugdíjba aztán kedden meg már újra visszamegy és felveszi a nyugdíjat meg a munkabért is. Az ilyen minek megy akkor nyugdíjba? Nem azért, hogy pihenjen? Nem lenne baj, ha nem lenne 1-1, 5 millió munkanélküli, de így!? De reméljük Te nem ezt szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: Nyáron már 56 leszek, és 1974-ben kezdtem dolgozni. Két év gyors és gépiró után. Igy 2014-ben lesz meg a 40 év. Már kiszámittattam. Tavaly adtam be, mert akkor még lehetett személyesen, és ingyen. A felmentési idõvel már idén szeretnék elmenni.
Bocs, azt megkérdezhetem, hogy a 40 év, hogy jött ki 55 évesen? Mert még a szakmunkás idõ sem számít bele.
Na de ha az életkorod nincs meg akkor nem mehetsz el, 40. éves munkaviszonnyal sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az együttérzéseteket. Mindenkit felpontoztam.
Biztos nem fogják elõrûlni, sem a választások elõtt sem utána . Habár ez nem biztos mert ha az mszp hatalomra kerûl mindent megszûntet ha jó ha nem - dacból mert azt a fidesz csinálta.

28 eves no vagyok a parom 40. miert van az hogy a parom a maszturbalast mindennap eltudja vegezni viszont ha velem kellene szeretkezni ket nap vagy harom nap egyast kovetoen mar nem akarja?

Legjobb válasz: Egyszerûen elmebeteg. Nem való az ilyennek párkapcsolat, keressen magának egy 65 éves nénit, annak megfelel.

Egyszerûen elmebeteg. Nem való az ilyennek párkapcsolat, keressen magának egy 65 éves nénit, annak megfelel.
Honnan kéne tudnunk? :) Kérdezd meg tõle... Lehet hogy már nem bírja szusszal... 28 évesen nem 40éves manussal kéne tolni a szekeret :) 12 év korkülömbség az durván odaver...
A kérdező hozzászólása: You kidding guys??????!!!! en nem olyan no vagyok aki csak celozgat..en eleg ramenos is vagyok..megteszem a lepeseket...!!! a masik hozzaszolonak aki ugyancsak ferfi...nagy onzo es redneck beszolas volt!!!! abbol amit irtal latszik mennyire onzo vagy es a kapcsolatodban te vagy a fontos a parod meg nem...a lenyeg hogy megadd magadnak amit akarsz es hol van akkor a szeretet?? oda-vissza adok jatek???
A kérdező hozzászólása: a 24 eves leanyzonak: lehet hogy fordult a kocka ahogy a vilag is :) nok sexmaniasak, ferfiak meg tunyak.. :) lehet nekik kene kihordani a gyereket is :X talan akkor megbecsulnenek, es hat majd 70-80 eves egyedul...ha mar nem lesznek kepesek mar magukhoz sem nyulni, akkor banni fogjak hogy miert is nem figyeltem oda a kedvesemhez...
Szia, Kérdezõ! Csak most tudtam elolvasni. Örülök hogy segíthettem. amikor 36-éves voltam, a barátnõm 18-volt. 39-évesen meg 20. Na ehhez mit szólnának a nagy okos korkülönbség ellenzõk klubjának oszlopos tagjai? :-) Jól felidegesítetted , magad az elõbb. Nem érdemes! Nyugsó!!!
A kérdező hozzászólása: Sziaaa mountain..tok jo hogy azert van ertelmes ember is...!!! En amugy mindig is jobban szerettem az idossebb ferfiakat, ezert sem zavar a korkulonbseg es soha nem lattam akadajat annak hogyha valaki idosebb az azt is jelenti hogy nem kepes semmire...
A kérdező hozzászólása: mountain te nyugodtan hivhatsz pearl-nek :)
Kedves Pearl-ke! Köszönöm a dicséretet! Szerintem nekünk amúgy barátkoznunk kellene. :-) Ha gondolod szívesen dobok privát üzibe egy E-mail címet. Természetesen a párod is szívesen megismerném. Ez mind a kettõtökre vonatkozik! Légy jó!!!
Hú, azt tudtad egyébként, hogy minél idõsebb egy férfi annál okosabb, és tehetségesebb gyermeke születik? (kutatások szerint)
A kérdező hozzászólása: ok irj egy uzenetet... :)
A férfiaknak is van lelkük. Nem akarok cinikus lenni, de sokszor egy csomó sértést le kell nyelnünk, egy csomó hisztériát meghallgatunk, aztán meg menjek az ágyba? Amúgy magamnak azt adom, amire vágyom. A nõmmel azt kell csinálni amit õ akar. Ez nagy különbség, nem biztos, hogy nem magam választom - ha már a kapcsolatból nem kapok semmi érzelmi többletet.
Azért van, mert nem kezdeményeztek, max utalgattok, célozva hogy milyen kevésszer dug meg a férfi, ezzel még jobban csökkentve az emberetek vágyát irántatok, mert csak baszogatjátok. Meglásd, ha elkapnád, betérdelnél elõtte és elkezdenéd keményen szopni meg verni, egybõl lenne kedve. Errõl ennyit... 35/f
ezzel nem sokat lehet kezdeni. én 24L vagyok a párom egy évvel fiatalabb és ugyan nem végez önkielégítést a szexuális életünk igencsak megcsappant. van h eltelik 2 hét is mire összejön:) szóval ennek semmi köze a korhoz.de tény h ha egy normális kapcsolatot nézünk már nem a férfi az aki "szexmániás" hanem a nõ és a férfi sokszor elhalasztja a dolgot:"fáj a fejem;fáradt vagyok" stb:)
Szia! Ne hidd el ezeket a kor különbségrõl szóló rémmeséket! Teljesen mindegy, hogy két ember között mennyi van, ha egyébként jól kijönnek. Ha egyébként nagyszerûen megvagytok, és örültök egymás társaságának, akkor kár lenne csak ezért dobni valakit. Aki meg a korkülönbséggel jön, annak csak azt mondom, hogy ne tapasztalja meg azt, amikor majd õ is ennyi idõsen lesz szerelmes egy 10, vagy esetleg még több évvel fiatalabb hölgybe, és csak azért röptetik, mert ennyi idõs. Nem ez számít!!!! Mellesleg ha már itt tartunk, én szintén negyven felett vagyok, de azt gondolom, hogy kinézetre sok húsz évesre ráverek 800-kört, köszönhetõen az intenzív sportnak. Olyanokat megcsinálok, hogy a tõlem 20-évvel fiatalabbak fél óra múlva lógó nyelvel sompolyognak haza. Szóval, ne hozza fel senki ellen érvként ezt a korkülönbséges agyrémet! A kérdezõ konkrét válaszára pedig azt mondom, hogy valószínûleg sokat volt elõtted egyedül, amikor is ez volt az egyetlen kielégülési formája, és nagyon erre állt rá. Nem egy nagy ügy egyébként, lehet segíteni rajta. Kezdjétek közös masztival, és idõvel változni fog, amúgy meg légy türelmes, mert egy kapcsolat nem csak a szexre épül.
Egy farokverés sosem fog annyit érni mit az igazi szex! Ha napi 2-3x verem akkor az csak pillanatnyi megoldás, viszont a rendes szex az sokkal de sokkal kielégítõbb!!! Hát ezért van h nem bírja annyira! A szex az szex a farokverés meg nem az!
Én is igy vagyok ezzel csak nálunk 16 év a korkülönbség, meg fiatalabbak vagyunk. Én rákérdeztem konkrétan hogy miért nézi a pornót állandoan velem meg miért nem sexel?? köpni nyelni nem tudott nagyon meglepõdött, sztem azt gondolta nem merem megkérdezni elég csendes tipus vagyok:) de kivertem a balhét, azt mondta nem csak a sexrõl szol a kapcsolat meg nem csak az a szeretet, és azért megy el 1 perc mulva mert annyira jo...nem nagyon hiszek neki, ha hazaér rögtön lefekszik és már alszik is, amugy nagyon jol megvagyunk minden okés, de ez az egy zavar engem. jo ha havi 1x együtt vagyunk, lehet mnegint felhozom mert már megint ki vagyok akadva...
a válasz nagyon egyszerû: a fiatal lányok sokat igényelnek, az öregebb pali meg nem bírja teljesíteni az igényeknek megfelelõen, legalább is nem minden nap.kiverni meg könnyen lehet, nem kell nagyon erõlködni.
honnan tudod hogy mindennap kiveri? Beszámol róla? Vagy elötted csinálja? Miért nem vered ki te? Ha jó nõ vagy én tolnálak! :) 31/f
A kérdező hozzászólása: mountain! Nagyon koszonom a valaszod, sokat segitettel nagyon jol esik hogy vannak akik elfogadjak a korkulombseges dolgot. kimondottan engem sosem zavart a korkulombseg.
A kérdező hozzászólása: szerintem az mellekes hogy honnan tudom hogy csinalja..nem szamol be rola hisz eleg hiu ahhoz mint a legtobb ferfi...amugy meg szerintem mint no nem hiszem hogy szivesen vegigneznem ahogy mas noket nezeget es arra csinalja es meg segitsek is be neki...szoval kosz a valaszod de azt hiszem egy kicsit RUDE vagy..
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt a fentiekben levonek, aki azt irta hogy a fial lanyok tobbet igenyelnek. Elgondolkodtato es lehet benne valami..hisz teny hogy velem nem 5 perces a dolog azt meg megtudja oldani akar 5 perc alatt is.. :) koszi
A kérdező hozzászólása: amugy van benne valami...a legtobb hires tudos, feltalalo, meg nagy ember kozott van hogy idos szulei voltak. sot magyar koltok kozott is van.!!! ugyhogy hajra idosebb pasik, soha sem keso!! :)

25 éves nő vagyok, 40 hetes terhes. Két hete elhagyott a párom egy másik nő miatt. Együtt neveltük a 8 éves lányát, akiröl lemondott az édesanyja. A párom most nem foglalkozik velem, szeretni fogja a közös babánkat?

Legjobb válasz: Otthagyott miközben a gyerekét várod? Hát ez durva. Legalább megvárhatta volna még megszülsz. Az hogy foglalkozni fog e a gyerekkel az jó kérdés. Remélhetõleg lesz annyi gerince ha pedig nem akkor õ tudja mit veszít. Próbáld meg elfelejteni, ha már ilyet tett veled. Neked minden idõdet le fogja kötni a gyerek és találd meg benne az örömödet. Ne legyél szomorú és csalódott mert azt majd a baba is megérzi. Sajnállak. Kitartásat és majd jó babázást kívánok. tymy

Otthagyott miközben a gyerekét várod? Hát ez durva. Legalább megvárhatta volna még megszülsz. Az hogy foglalkozni fog e a gyerekkel az jó kérdés. Remélhetõleg lesz annyi gerince ha pedig nem akkor õ tudja mit veszít. Próbáld meg elfelejteni, ha már ilyet tett veled. Neked minden idõdet le fogja kötni a gyerek és találd meg benne az örömödet. Ne legyél szomorú és csalódott mert azt majd a baba is megérzi. Sajnállak. Kitartásat és majd jó babázást kívánok. tymy
Szia! Láttam már korábbi napon is a kérdésedet, nagyon el lehetsz keseredve. :( Sajnálom Szerintem az a legfontosabb, hogy legyen erõd és tartásod ahoz, hogy ne hívogasd, ne keresd, ne mutasd neki, hogy keseregsz utána. Én is hasonlóképp jártam, egy új izgalom miatt hagyott el egykor a párom. Pár hónap múlva, mivel én egyáltalán nem kerestem, bár nagyon-nagyon fájt, rájött, hogy mégis mennyire hiányzom neki és vissza akart jönni, mondván, mégsem tud élni nélkülem. Hát, akkor már a mostani párommal voltam, így "lekésett" rólam. Ha keresed, hívogatod, úgymond "zaklatod", esély sincs arra, hogy hiányozni kezdj neki. Kérlek, próbáld ezt meg, megéri, csak kitartás! Véleményem szerint a picit pedig ettõl függetlenül szereti és szeretni is fogja. Tényleg szívbõl kívánom Neked, hogy úgy sikerüljenek a dolgok, ahogy szeretnéd!
2. vagyok. És még valami "zárójelben": Ha a kislányával sikerült kialakítanod egy jó kapcsolatot, akkor még jobb helyzetben vagy...
Szió! Az unokatestvéremet is terhesen hagyta ott a férje egykor. Ez azonban mit sem változtatott az apuka gyermeke iránti érzésein. Ma már a pici fiú felcseperedett, 13 éves, és az édesapjával azóta is tartják a kapcsolatot. Mellesleg az unokatestvérem is megtalálta a párját, aki szintén imádja a fiát. Remélem ez, segít egy kicsit a kérdéseid megválaszolásában, bát tudom, hogy nem minden "történet" egyforma, de erõt adhat az, hogy más is volt ebben a helyzetben, és boldogan éli az életét. Kitartás!!! Szurkolok neked! Zita
Szia ha foglalkozik a kicsivel , akkor szerencséd van, ha nem, és még genya is, akkor még a tápszer árát is követelheted, ha az idegeskedéstõl nem tudsz szoptatni. Kitartást neked! Egy ilyen ember miatt nem érdemes keseregni!
Vannak ilyen szivtelen semmirevalo emberek is?????? Ez engem annyira felidegesit még olvasni is rosz az ilyet.

21 éves vagyok.40 éves párommal összeköltöztünk de a családom nemfogadja el Mit tehetnék?

Kisbabàt is tervezünk ès nagyon szeretném ha elfogadnàk

Legjobb válasz: A lánya lehetnél ne csodálkozz azon, hogy nem fogadják el.

A lánya lehetnél ne csodálkozz azon, hogy nem fogadják el.
Nehéz helyzet. Viszont ha már a baba úton lesz, ez meg fog oldódni... Tapasztalat :) Valójában abban gyökerezik, hogy a szülõ félti, hogy egy idõsebb kihasználja a lányát, de ha már többet vannak együtt, látják, hogy a szerelem nem színlelt egyik oldalról sem, könnyebben fogadják :)
A kérdező hozzászólása: Lehetnèk de nem vagyok. Szeretjük egymàst ès jòl megvagyunk
szerintem ne törõdj senkivel se rajta kívül és majd beletörõdnek idõvel hogy te így vagy boldog
Te vagy az a tegnapi, aki megkérdezte, hogy sok-e a korkül, mert babát akarsz? Nem fog egyik napról az emberek véleménye megváltozni el kell keserítselek. Még mindig az apád lehetne és nem csodálom, hogy a szüleid sem fogadják el.
Egy kis apakomplexus becsúszott! Én sem fogadnám el, ha a lányom egy velem egykorú férfivel akarna összeköltözni! Teljes mértékig ellene vagyok az efféle korkülönbségeknek!
Kisbabát is terveztek? Van menekülõ terved arra az esetre, ha otthagyna téged a baba születése után? Van piacképes végzettséged? OK, hogy most rózsaszín köd van, de gondolj a rosszabb esetre is, mert különben rosszul járhatsz.

40 évesek vagyunk a párom is, én is. Szeretkezés után a páromnak marad a hímvesszőjébe kevés ondó, eddig ezt nem tapasztaltuk, lehet ez betegség? Vagy ez természetes dolog?

Legjobb válasz: szerintem természetes...nekem tizenéves létemre is marad benne, kiürül magától fõleg ha a magömlés után közvetlenül elmegyek a wc-re "kisdolgot" intézni... :)

szerintem természetes...nekem tizenéves létemre is marad benne, kiürül magától fõleg ha a magömlés után közvetlenül elmegyek a wc-re "kisdolgot" intézni... :)
Szerintem is természetes. Valószínûnek tartom, hogy mindenkinél így van, de lehet, hogy ti eddig még nem figyeltetek fel rá.
Ez tök normális sztem. A páromnak is így van. Nekem nem szeretkezésnél tûnt fel, hanem amikor kedveskedek neki... és rá pár percre elkezdek játszani a "fütyiével", csak bohóckodok vele, akkormég szokott jönni egy 3-4csepp.
Hogy nem vettétek észre eddig hogy marad benne?! Mindenkinek marad benne mert ez egy csõ tulajdonképpen aminek van belsõ térfogata, a kisdolog után is marad benne, a párod nem szokta utána kicsavarni a zokniját? Mert az azért van hogy alul végig húzzuk egy ujjal hogy kijöjjön belõle és ne az alsógatya igya fel! Én még higiéniai okokból a lukat is meg szoktam törölni utána egy szelet klotyópapírral, mert ott is marad húgy menthetetlenül és ez így van a spermával is.
Mondjuk ha orälissal fejezitek be És nagy väkumot alkalmazol akkor lehet nem marad benne egy csepp se
én is srác vagyok, az elöttem lévõnek igaza van.mégha kicsit durván is fogalmaz. de tényleg mindig marad benne.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Ha nem iszik elég vizet akkor besürûsödik neki! Idösebb korban már nem érzi az ember annyira a vizhiányt. Napi 2-fél 3 liter viz fogyasztása javasolt fõleg mostanábann. Ilyen nagy meleg idöszakban.
ahogy pisalas utan a mondas is tartja: utolso csepp mindig a gatyae :DDDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!