Találatok a következő kifejezésre: 40 évesek a (447 db)

Menjenek csak nyugodtan dolgozni, nem tartjuk elõ õket !!
Egyszerûen egy törvényt kell hozni: vagy dolgozol, vagy nyugdíj, a kettõt együtt nem kapod meg, így nem kell visszamenõlegesen törvénykezni. ha a fizetése több, mint a nyugdíja, úgyis dolgozni fog. És lehet egy olyan törvényt hozni, hogy ezentúl már ne kössenek olyan szerzõdést, hogy korkedvezményt kapjanak. Ennyi lenne az egész.
40 évesen nyugdíj felét fizetik. Szerinted mennyien kapják a 200e-t? Elsõnek azt kellene kérdezned, hogy mûködik a rendszer.
Nem jogos, mert a szerzõdésük szerint így mehettek nyugdíjba. Visszamenõlegesen ne változtassanak rajta.De ha jogos lenne is, akkor hova vennék õket vissza? Nincs annyi munkahely, vagy vegyél el a fiataloktól? A jövõben nem kell ilyen munkaszerzõdéseket kötni.
A kérdező hozzászólása: Sokan vannak akik nyugdíj mellet biztonsági õrök, kamionosok 40 évesen, ilyenkor nem kéne megkapni a nyugdíjat mert ha tud dolgozni mint más akkor ne kapjon nyugdíjat
Akkor ti ezekszerint nem tudjátok, hogy milyen az mikor menni alig bírsz, nem vesznek fel sehova mert munkaképtelen vagy és ennek tetejébe még a rokkantnyugdíjat is elveszik. Remélem utolsó elõtti kommentelõ is ilyen sorsra jut aztán megnézném utána is ilyen flegma f*sz módjára beszélne e.
Elõször is a kérdés kissé provokatív és a valóságot egyáltalán nem fedi. A rendõrök, katonák, tûzoltók és más állami foglalkoztatottak leginkább 45-55 közötti korban mennek nyugdíjba, az én ismeretségemben többnyire ötven körül. 200 ezer forintot csak magas beosztású fõtiszteknek, tábornoknak fizetnek ki nyugdíjba, akiknek a keresete is zömmel 300 ezer forint feletti bruttó volt. Hogy jogos e? Nézd ez egy nagyon összetett kérdés, ami magában foglalja a rendvédelmi dolgozók általános pszichikai, egészségügyi állapotát, az utánpótlás kérdését és még sorolhatnám. A honvédségnél szabályosan kirugdalják az embereket mert folyamatos létszámleépítés van, beosztások szûnnek meg. Az egykori 150 ezres néphadseregbõl ma már 28 ezren vannak, a technikai eszközöket elkótyavetyélték, elajándékozták így gondolhatod mi vár ezekre az emberekre. Hidd el nagyon sokan maradnának, ugyan már miért ne amikor sokkal több fizut kapnak mint nyugdíjat! Nem logikus szerinted?
És arról még nem beszéltem milyen hatással is lenne a munkaerõpiacra, ha megszabdalnák, átalakítanák vagy elvennék a nyugdíjakat. Hiszen akkor az embereknek vissza kéne mennie dolgozni, Szerinted az ötvenes korosztály hova kell? Pláne ha vannak vagy százezeren akiket ez érinthet. Bonyolult dolgok ezek. Szerintem a megszerzett jogokhoz már ne nyúljanak. Legyen egységes 62 éves korhatár innentõl azt szevasz. Bár sztem ez is gondokhoz vezet majd...
Aki korkedvezménnyel ment nyugdíjba, az olyan feltételekkel vállalta a munkát. Az akkori törvények lehetõvé tették, egyébként sokan nem is vállalták volna el azokat a munkaköröket. Egyébként meg kizárt, hogy valaki 40 évesen 200 e nyugdíjat kapjon, ahhoz minimum tábornokként kellett volna dolgoznia (akkor meg nem ment volna nyugdíjba) Én jogosnak vélem a rendõrök nyugdíját, meg minden kedvezményes munkakörben dolgozó nyugdíját, de sokan ellenzik.. A mostani törvénymódosítás jogos, bár visszamenõleg nem lett volna szabad hozzányúlni. Az egész egyébként azért van, mert a Fidesz revansot akar venni a sok rendõrön aki 2006-ban aktív volt és azóta nyugdíjba menekült...Mindegy, azt ügyesen elintézték, hogy utáljuk a rendõröket a magas nyugdíjuk miatt.

40 éves punci és egy 20 éves punci között mi a különbség?

lehet, hogy nagyon hülye kérdés ,de ez van...

Legjobb válasz: A 40 éves valószínûleg érettebb és tapasztaltabb szex terén.De a 40 évesnek több elvárása van mint egy 20 évesnek mivel már többmindet megért.A punija ha nem szült olyan mint a 20 évesé.Ha szült akkor tágabb kissé.

A 40 éves valószínûleg érettebb és tapasztaltabb szex terén.De a 40 évesnek több elvárása van mint egy 20 évesnek mivel már többmindet megért.A punija ha nem szült olyan mint a 20 évesé.Ha szült akkor tágabb kissé.
Semmi nem szakad el egy nõben mert szül.Mi szakad el?egy és más?Mi például?Nõ létedre ilyen hülyeséget mondani.
A két punci között semmi. A két nõ között viszont rengeteg!
pont 20 év
Az egyik feszes a másik lucskos nem tom:D
Max annyi, hogy a 40évesnek már kicsit meg vannak ereszkedve a kisajkai. Azt nem lehet mondani, hogy elhasználtabb, mert ma már a 20éves csajok nagy része többet kefélt, mint ahány együttléte volt egy 40évesnek. De sanszos, hogy már szült, ergo elszakadt már benne egy és más, és nagyobb is lesz. Nem punci lesz, hanem egy jókora muff. De persze nem tudhatom. Lány vagyok :)
A beszólogatókedvûeknek: A gát ha nem vágják fel, széthasad.
A különbség az, hogy a 40-esben legalább kétszer annyi farok megfordult!
Miért nem keresed meg azt a két puncit és kérdezed meg tõlük? :D
nagyobbat harap
salátás
A 40 éves sokkal rosszabb, nincs meg benne az a tûz és lelkesedés, mint a fiatalokban, a testüket sem tudják úgy használni. Bár nagyon nagyokat tudnak élvezni, és sokkal õszintébben beszélnek, már tudják, mi a jó nekik, és meg is mondják, ami jó, építõ jellegû. Élvezik a szexet, és kívánják, de már nem tudnak olyan élményt nyújtani egy férfinak, mint egy lelkes, ficánkoló huszonéves, és nem is túl izgató a sok ránc, meg szotyadt bõr. De van kivétel, vannak nagyon jó kondiban lévõ 40esek, akik a hatalmas melleikkel és a formás seggükkel állati izgatóak, és imádják a talajtornát bárhol bármikor bárkivel, csak nehéz õket megtalálni!
40 éves punci és egy 20 éves punci között mi a különbség? 2kg púder és szemfesték :)
Egyszer megdugtam egy 41 éves nõt, mennyei érzés volt. Igaz a teste nem volt olyan mint egy 20 évesé, de a habitusát, a jelenlétét öröm volt tapasztalni. A puncija meg semmivel nem volt rosszabb mint egy 20 évesé, érdekes módon ugyanúgy borotvált is volt. Viszont a jelenléte, az ahogy reagál rád, az pont annak szól, és pont úgy szól, aki Te vagy. Szerintem a 40 éves nõk nõk a javából, fõleg ha jól is tartják magukat! Ne hagyd ki! Ja és közben szinte folyamatosan elélvezett, egymás után számolatlanul az együttlét alatt. És 15 évvel voltam fiatalabb nála.
A mostani 30-40 éves nõknek még van némi fogalma az intim tornáról... a mostani 20 évesek zömének nincs. Éppen ezért még az is lehet, hogy a 40-es feszesebb odalent mint a 20-as, aki valószínûleg zsenge kora ellenére "használtabb" is.
Próbáld ki és megtudod! :-)
20 év tapasztalat a 40es javára
3cm széltében, és az hogy a f.rkad mellé még 2 ujjadat is bedughatod annyira tág
A kérdező hozzászólása: hogy érted, hogy már elszakadt benne valami ?
A kérdező hozzászólása: a punija ha nem szült olyan mint a 20 évesé. Ezt jó hallani :D mert bele vagyok esve egy 40 éves csajba...
Egyáltalán nem biztos, hogy széthasad.... Ezért is van ott az orvos, hogy eldöntse kell-e vágni vagy sem.
a másik salátásabb :D
Nem biztos h egy 410 evesbe ketszer anyi farok jart. Egy most negyven eves no ha eddig ferje volt 1 max 2 ferfivel fekudt le mert ugye anno nem volt enyi vedekezesi lehetoseg, nem [email protected] midnekivel. En meg ismerek olyan 20 evest akibe mar tobb mint 5 jart:D Amugy a kerdesedre valaszolva, valoszinuleg kcsit meg van ereszkedve a bore, de zerintem szexben jobb lehet mint a 20 evesek.
Hát a gát nem szakad szét mindenkinél.Jó nagy tévhitben vagy.Meg elszakad...nem cérna az. Attól egy nõ nem lesz tágabb, hogy hány pasival volt már életében.Ez is hülyeség.Az embertõl függ, kinek milyen a hüvelye nem a pasik számától.
"40 éves punci és egy 20 éves punci között mi a különbség?" Hogy csapkodja a combja belso felét, vagy nem...
az idõ vasfoga.
Puncira nincs sok különbség. Olyan nõvel voltam, aki császárral szült, ezért nem is tágult ki annyira, mint gondolnám, de a teste már más dolog. A melle megereszkedett. Hanyatt fekve a hónaljába lógott, pedig melltartóban C vagy D van neki. A feneke narancsbõrös és a bõre ráncos. A húsz éves feszes mellû és fenekû. Szebb a bõre, kívánatosabb szex közben nézni. Tapasztalatban nagy általánosságban nincs különbség. A 40 éves hevesebb a szexben, de kevesebbszer akarja, mint a 20 éves. Én közvetlen egy 40 körüli után jöttem össze egy húsz körülivel és egész más a szex. Sokkal jobb, szenvedélyesebb a fiatallal. F

Anyukák! Mit szólnátok hozzá, ha a 14 éves lányotoknak 40 éves pasija lenne?

Illetve, ha a 14 éves fiatoknak, aki meleg 40 éves barátja lenne?

Legjobb válasz: Szerintem 14 évesen se a fiúnak se a lánynak nem kellene ilyenekkel foglalkozni, még ha foglalkoznak is ne 40 évessel, ha annyira érdekli õket a "szerelem", és stb, akkor azt a korabeliekkel kellene nem 40 évesekkel..

Szerintem 14 évesen se a fiúnak se a lánynak nem kellene ilyenekkel foglalkozni, még ha foglalkoznak is ne 40 évessel, ha annyira érdekli õket a "szerelem", és stb, akkor azt a korabeliekkel kellene nem 40 évesekkel..
Én apuka vagyok. Tehát nem hozzám szól a kérdés, de nekem is van lányom. Kizártnak tartom. Egyszerûen azért, mert nem úgy neveltük. És nem is fordult elõ vele ez sem 14, sem 15, sem 16 éves korában. Stb.
Biztos dobnék egy hátast. Annak ellenére, hogy köztem és a párom között is ennyi a korkülönbség. Csak az a különbség, hogy én nem 14 éves gyerek vagyok, hanem felnõtt nõ. Biztos komolyan elbeszélgetnék külön-külön mindkettõjükkel.. Bár a 14 éves lányom 40 éves "pasijával" inkább a férjem..
Biztos ki lennék akadva. Beszélnék a gyerekkel, elõször szép szóval tiltanám, majd durván, de semmiképp sem tudnék ilyenbe beletörõdni.
Nem örülnék és elkapnám a pasit az biztos, egy 14 éves még gyerek, egy 40 éves pedig már egy öregedõ ember, mégis mit akar tõle, ez már majdnem megrontás, mert lehet elmúlt 14, de lelkileg még akkor is gyerek.
11:46 mégis miért jelentenéd fel?
Hát ez fura. Hogy ez nem normális az biztos. Elõször a gyerkõcöt/gyerkõcöket venném elõ. Kiskorúak, sõt 14 évesen nem tudom, hogy lehetnek ennyire tájokozottak, hogy "pasi"juk van. Nos. Jól elbeszélgetnék velük, persze erõszak nélkül, hogy megismerjem az álláspontukat, mit, miért, mikor, hogy, mi lesz.. Aztán meg a 40 éves pasast jelenteném fel.
11.46, nem tudom, milyen indokkal jelentenéd fel. A gyanú árnyékán egyik részében volt szó arról, hogy a 17 éves lány jött össze a 43 éves fickóval, ott is háborogtak a szülõk, de a rendõrségen megmondták nekik, hogy a rendõrség ilyen ügyekben, ahol a 14-et már betöltötte valaki, nem járhat el.
Azon gondolkodnék el elõször, hogy ugyan mit is szúrtam el ilyen csúnyán a gyerekem a nevelésében.
23-as ha a szülõk eltörik a 40 éves pasi kezét történik erõszak s le is csukják érte õket.
a pasiz jól lerendezném többet nem menne a gyerekem közelébe, és a gyerekemmel is elbeszélgetnék, mert ez nem normális
Te mégis mit csináltál gyereknevelés helyett eddig ? TV-t néztél ?
A 40-es pasi szánalmas, ráadásul 16 év alatti személy KISKORÚnak számít (aki, pedig kiskorú, az cselekvõképtelen jogilag), vagy bármi szexuálisat is tenni vele BÛNCSELEKMÉNY. Szerintem tudjátok, hogy járnak a börtönben azok, akik gyerekkel követtek el valamit. Megszellõztetném a pasinak, hogy feljelentem, plusz le járatom az egész falu/város elõtt. Ezután, pedig elbeszélgetnék a gyerekkel.
Ez jó kérdés mert én ugy tudom 14 év alatt büncselekmény. Utána kell nézni pontosan mit ir a törvény mert nagyon nem mindegy...
a pasit is feljelenteném, meg mi az, hogy van neki? õ eldönti, hogy elmegy valahova és kész? vagy ez hogy megy? hogy tudnak találkozni?
Én a rendõrségnek szólnék, mert ez pedofília.
Szerintem 14 év alatt pedofilia.
bõgnék és próbálnám kitalálni hogy mit rontottam el.
Mivel hogy az illetõ kiskorú és tankötelezett a gyámügyre kell bejelenteni az esetet.
14 év után nem kiskorú hanem fiatalkorú vagy tévedek?
http://tanuljvelem.ingyenblog.hu/9-b-tetel-kiskoru-veszelyez.. Én valószínûleg a pasi kedvét venném el -úgy, hogy még csak ne is merjen szólni a gyermekemnek - a kiskorúakkal történõ kapcsolattól. Nem nagyon érdekelne a jog. Aki a saját nevelési elvein bánkódna, az nem találkozott még ilyen nyálas, hazudozó, behízelgõ modorú pasikkal.
jobb helyeken ilyesmi meg sem fordul a 14 éves lányok fejében. ha mégis, akkor bizony pont az anyukát és esetleg az apukát kéne elõvenni. el sem tudnék képzelni ilyesmit. igaz, nekem még nincs gyerekem, de amikor én 14 voltam, akkor énekesekbe voltam szerelmes plátói szinten, és sem a párkapcsolatok, sem a szex nem érdekelt.
Mindkettõ sokkoló. fõleg a lany.
22es! Miért csuknák le a szülõket? A lány nem gyerekkorú már. Tény, hogy még nem is felnõtt, de ha erõszak nem történik, akkor nincs mit tenni.
Lehet, hogy maradi vagyok, de a 14 éves gyerekemnek inkább ne legyen szexuálisan aktív korú fiúbarátja... Ez nem az az eset, hogy "ki tudja", "lehetséges, hogy", "attól függ"... Túl egyértelmûen olyan, ami nekem cseppet sem tetszene. Mindenképpen elbeszélgetnék minimum a gyerekkel, de a másikkal is, ha hagyná (ha nem, akkor távollétében elítélném és kész). Hihetetlenül príma, már-már a mesékbe illõ teljesítményt kellene nyújtania a meghallgatáson ahhoz, hogy egymás közelébe engedjem a kettõt, persze tudom, ez nem ilyen egyszerû, de az ember megteszi, amit tud.
Nem engedném, és elbeszélgetnék vele az biztos.
A 7-es vagyok. Az biztos, hogy egy ilyen kapcsolatnak sok értelme nincs, viszont az éremnek két oldala is van. Mindenki elõvenné a fickót, de azt elfelejtik, hogy a lánynak is bele kellett mennie, tehát nem egy kis szüzecskérõl van szó.
Ha fiúról lenne szó, akkor nagy balhét csinálnék. Elég baj a melegség is, de hogy egy annyi idõs valaki pakolja a fiamat, az egyenesen hányingerkeltõ.
Nem vagytok tisztába a pedofil szó jelentésével. 14 év alattiakkal pedofil, fölöttiekkel nem. feljelenteni csak büncselekményért lehet. Ha ebbe a kapcsolatba erõszakkal bekavarnak a szülõk azzal csak közelebb hozzák a párt. A 40 éves pasi lesz az egyetlen akivel a 14 éves lány normálisan tud majd beszélgetni... Nem ez lenne a cél.
Én az apát szedném elõ elsõként a feleség helyett elbeszélgetni vele vajon miért választott a lány pótapát helyette?
i.Nem kell ezt annyira túllihegni. Nekem, mikor 15 voltam 47 éves pasim volt. Tény, hogy szexkapcsolat volt, de nem lett tõle semmi bajom...
elsõ körben elküldeném a faszit melegebb éghajlatra, ha ennyibõl nem ért, akkor majd törölgetheti a törött kezével a vérzõ orrát. (14 !!!)
A kérdező hozzászólása: Amúgy a sztori úgy néz ki, h a kiscsaj már egy éve a palival van szal már 13 évesen, de az anyja mégis hagyja, aki egyébként elvált.
Ha nem te vagy az anyja, kérdezõ, akkor meg miért érdekel? Ezért nem halad ez az ország sehová, mert mindenki a másikkal van elfoglalva!
Azért 16-os válaszoló sem semmi.
Ez durva. És anyukának nem tûnik fel, hogy a férfinek csak egy omlós kislány kell, akit dughat?
a 14 éves hozzászóló se semmi. büncselekményt mond "megoldásként". szülõket lecsukják õ meg nyugodtan hetyeghet. ez aztán a megoldás sõt példamutatás...
Ja, merthogy úgy változak nálunk a törvények, hogy 14 év felett beleegyezéssel nem minõsül semmilyen szabálysértésnek. Merthogy akkor minden cigánylányt felcsináló cigány suttyót le kellett volna csukni megrontásért, vagy erõszakos közösülésért, vagy fajtalankodásért. Így aztán most nem kell büntetni azt, amit itt is mindenki erkölcstelennek tart...

Milyen bulit szervezzek a páromnak (lány) 40. születésnapjára? Õsszel lesz 40 éves és szeretnék egy bulit rendezni neki sok baráttal és ismerőssel. Valami jó helyet keresek Győr környékén.

Csak olyanok írjanak pls. akik értelmeset tudnak hozzászólni. Köszönöm.

Legjobb válasz: 40 éves "lány", azt inkább nõnek nevezném, és nem biztos, hogy "bulit" akar tartani.

40 éves "lány", azt inkább nõnek nevezném, és nem biztos, hogy "bulit" akar tartani.
Szerintem ha 40 éves kérd meg a kezét és tartsatok egy esküvõi bulit. Bocs nem tudtam kihagyni...
Most miért kell rosszindulatúnak lenni? 40 évesen már vonuljon öregek otthonába, nem? Lány, mert gondolom, fiatalos. Az én anyám 43 évesen is csõgatyában, meg tornacipõben jár, ha olyan kedve van. Csak a szerencsétlenek gyöpösödnek be ennyi idõs korukra, de úgy látszik, ez ilyen magyar szokás.
Na jó adok egy jó tippet is. Tatán szervezd meg az autópályán 40perc Gyõrbõl. Van egy pikantó nevû zenés szórakozóhely a tóparton. Ott a ti korosztályotok is szórakozik. Nagyon elegáns és jó áron van. Jó zenére hajnalig megy a tánc. Kaja van 10-ig- Asztalt jó elõre érdemes foglalni. Nézd meg a neten.
"akar, nem akar, lesz": értem miért vagytok még ennyi idõsen ilyen szinten...
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötleteket. Attól lány, hogy én annak tartom, nem a kora miatt. Ez pont olyan mint a szépség... Még azért írjatok, mert nem vágott mellbe még az egyik ötlet sem. Bulit akar, nem akar, lesz. A lényeg az, hogy ne felejtse el
Szerintem még mindig az én válaszom a legjobb. Elsõ voltam.( egy szép gyûrû) Na komolyan. Biztos akar bulit? Pl. az én páromnak már szerveztem és rájött, könyörgött nehogy megrendezzem mert õ velem akar ketten lenni. Én voltam a hülye mert õ nem is ilyen típus.
swinger klubba vidd el a negyvenes nõk imádják(gondolom)
Meglepetés bulit. az mindig jó
nehari de elég "vén lány" 4o évesen...amitõl lányt írtál attól még negyven és az már nem lány, se jobbról sem balról... Eddig nem kaptál értelmes választ, bocs az enyém se az...:-S
Arra azért vigyázz, nem biztos, hogy mindenkinek a tudtára akarja adni a korát.
Egy két 40es pár jobb arc mint néhány fiatal. :D Természetesen a meglepetés az annak a függvénye, hogy a hölgy milyen beállítottságú. ha lazára veszi a dolgokat, és modern felfogású, sztem simán fizess be egy chippendale fiút :D:D persze pár barátnõjét hívd oda, akik hasonló felfogásúak. Ha konzervatívabb, vagy régimódi, abban az esetben egy vacsora elõkelõ helyen, vagy egy "kirándulás" szép helyen pl szilvásvárad, tuti nyerõ lenne. :) de ez csak az én véleményem. 26/F

Milyen erzes betolteni a 40 eves kort?

Noket kerdeznek, hogy milyen erzes. Pl jobban aggodnak- e a kulsejuk miatt, elegedetlenebbek-e es milyen erzes egy 30-as no mellett dolgozni peldaul, vagy magabiztosabbnak, szexibbnek erzik-e magukat. A pasik viszonyulasa miylen, a csaladi dolgok, gyerekneveles stb hogy valtozik 40 evre....stb

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Látom, a megszólított csoport nem tolong, hogy válaszoljon. Úgyhogy kénytelen leszel beérni egy 41 éves pasas válaszával egyelõre. A negyvenediket betölteni jó. Sok dolog miatt: elõször is, ha betöltötted, akkor az azt jelenti, nem haltál meg fiatalabban, ugye. Második érvem: vsz. 40 éves koromra leéltem életem felét. Ez azt jelenti, hogy sokkal fontosabbá válik az eltöltött idõ mennyisége és minõsége. Nem fogok olyasmi dolgokba idõt/energiát ölni, ami nekem nem fontos, csak esetleg valamiféle megfelelési kényszer hatására tenném. Felértékelõdik minden nap, minden hét, minden kapcsolat. Mindenképp magabiztosabbnak érzem magam: az élettapasztalatot,amit eddig felhalmoztam, senki nem veheti el, és -mivel jól strukturált tudásról van szó- rá lehet építeni egy sikeres jövõt. Hadd nyugtassam meg a hölgyeket is: a 40-es férfiak nagy része már nem a magas kollagéntartalmú, feszes bõrt, hanem az akár nevetõráncos/szarkalábas bõrbe csomagolt érettséget és szeretetre képes személyiséget keresi. Nem az összes férfi nevében nyilatkoztam! Azt még hozzá kell tennem, hogy a huszas-harmincas éveikben lévõ emberek nagy része hordoz kiéletlen vágyakat, megvalósítandó törekvéseket. Hála az Égnek, ez negyven éves korra csökken. Az öregedés karban tartható jógával és normális, méregmentes táplálkozással. Én csak elõnyét láttam annak, hogy elmúltam negyven. És a magam részérõl a hozzám hasonló korú nõkben találom meg azokat az értékeket, amit bennük, mint emberben keresek. Azoknak a nõknek, akiket zavar, hogy a fiatalságuk múlóban, akiket zavar a fiatalabb korosztály jelenléte a világon, hááát, azoknak önbizalomkúrát javaslok. Üdv R.

Kedves Kérdezõ! Látom, a megszólított csoport nem tolong, hogy válaszoljon. Úgyhogy kénytelen leszel beérni egy 41 éves pasas válaszával egyelõre. A negyvenediket betölteni jó. Sok dolog miatt: elõször is, ha betöltötted, akkor az azt jelenti, nem haltál meg fiatalabban, ugye. Második érvem: vsz. 40 éves koromra leéltem életem felét. Ez azt jelenti, hogy sokkal fontosabbá válik az eltöltött idõ mennyisége és minõsége. Nem fogok olyasmi dolgokba idõt/energiát ölni, ami nekem nem fontos, csak esetleg valamiféle megfelelési kényszer hatására tenném. Felértékelõdik minden nap, minden hét, minden kapcsolat. Mindenképp magabiztosabbnak érzem magam: az élettapasztalatot, amit eddig felhalmoztam, senki nem veheti el, és -mivel jól strukturált tudásról van szó- rá lehet építeni egy sikeres jövõt. Hadd nyugtassam meg a hölgyeket is: a 40-es férfiak nagy része már nem a magas kollagéntartalmú, feszes bõrt, hanem az akár nevetõráncos/szarkalábas bõrbe csomagolt érettséget és szeretetre képes személyiséget keresi. Nem az összes férfi nevében nyilatkoztam! Azt még hozzá kell tennem, hogy a huszas-harmincas éveikben lévõ emberek nagy része hordoz kiéletlen vágyakat, megvalósítandó törekvéseket. Hála az Égnek, ez negyven éves korra csökken. Az öregedés karban tartható jógával és normális, méregmentes táplálkozással. Én csak elõnyét láttam annak, hogy elmúltam negyven. És a magam részérõl a hozzám hasonló korú nõkben találom meg azokat az értékeket, amit bennük, mint emberben keresek. Azoknak a nõknek, akiket zavar, hogy a fiatalságuk múlóban, akiket zavar a fiatalabb korosztály jelenléte a világon, hááát, azoknak önbizalomkúrát javaslok. Üdv R.
De azért a bejgli vége már nem olyan jó...

Ez a csaj ki? [40 éves szűz (többi lent) ]

A 40 éves sz?z c. filmb?l... a filmben 1:25:05-nél mondja a nevét valami "marla" féle... de mi az igazi neve? PLS!!! (linket nem engedett szerz?i jogok miatt)

Legjobb válasz: http://www.port.hu/40_eves_szuz_the_40_year_old_virgin/pls/f..

A kérdező hozzászólása: Itt már néztem, és nem tudom hogy melyik lehet, azért kérdeztem! PLS :)
Kat Dennings

Miért 67 év a nyugdíj korhatár, ha 40 év a kötelező munka? Ha 19 évesen kezdtem dolgozni, 40 év után 59-60 éves leszek, akkor nem mehetek nyugdíjba?

Legjobb válasz: Mert nem mindenki kezd 19 évesen dolgozni. Ha tanulsz, egyetemre jársz, neadjisten doktorálsz, akkor 25-28 éves korod körül kezdesz dolgozni.

Mert nem mindenki kezd 19 évesen dolgozni. Ha tanulsz, egyetemre jársz, neadjisten doktorálsz, akkor 25-28 éves korod körül kezdesz dolgozni.
Meg aztán manapság ritka az olyan szerencsés ember, akinek negyven éven keresztül folyamatosan mindig van bejelentett munkája. Egyébként meg nem 40 év a kötelezõ munka, ennél jóval kevesebb, csak ennyi év munka után mehetnek el a nõk akkor is nyugdíjba, ha még nem érték el a nyugdíjkorhatárt. Egyébként mióta 67 a nyugdíjkorhatár? Jelenleg 62, és tudtommal 65-re tervezik emelni.
De ez is érdekes lesz ha 65-re emelik, amikor negyvenévesen már mindenhonnan kinéznek, hogy öreg vagy. És legyünk õszinték, nem egy 60-65 éves ismerõsöm van, akik már elég rozzantak szellemileg-testileg. Most nem gúnyból mondom, de a magyar viszonyok között a 65 éves emberbõl már igazi öregember válik az esetek nagy részébe. Mit akarnak azokkal még dolgoztatni? Jó a tanultabbak lassabban épülnek le, volt 68 éves óraadó magyar tanárom, aki toppon volt, de ez nem a többség.
Én nem bízom az állami ellátásban, inkább saját magam gyûjtök tartalékot, azt akkor használom fel, amikor akarom, nem kell semmiféle korhatárt elérni hozzá.
Az egyetem nem beleszámít a nyugdíjba?

Hogy számolják a 40 éves munka viszonyt nyugdijazáskor?

1960 ban születtem 1974 ota dolgozom jővőre lenne meg a 40éves folyamatos munkaviszonyomde közben voltam táppénzen ezt leszámolják belőle vagy nem?

Legjobb válasz: Szia! Az elsõ és legfontosabb feltétel, hogy nõnek kell lenned (nem írtad, milyen nemû vagy, és férfiaknak nincs 40 éves kedvezményes nyugdíj). A táppénz idõszaka beleszámít a 40 évbe, kivéve az ún. passzív táppénzt (ha folyamatos a munkaviszonyod, ez kizárt). Ha kérdésed van, szívesen válaszolom rá.

Szia! Az elsõ és legfontosabb feltétel, hogy nõnek kell lenned (nem írtad, milyen nemû vagy, és férfiaknak nincs 40 éves kedvezményes nyugdíj). A táppénz idõszaka beleszámít a 40 évbe, kivéve az ún. passzív táppénzt (ha folyamatos a munkaviszonyod, ez kizárt). Ha kérdésed van, szívesen válaszolom rá.

40 évesen már idős vagyok a külföldre településhez?

Legjobb válasz: Ez nem csak a korodtól függ, hanem attól is, hogy milyen országba mész. Pl. 40 évesen könnyebb megszokni az életet Ausztriában, mint 25 évesen Afganisztánban.

Ez nem csak a korodtól függ, hanem attól is, hogy milyen országba mész. Pl. 40 évesen könnyebb megszokni az életet Ausztriában, mint 25 évesen Afganisztánban.
Nem hinném. Régebben az angol nyugdíjasok népszokása volt délre települni. Tudom, hogy más munkaképes korban átköltözni valahova, de ha valamennyire már tudod a nyelvet és hajlandó vagy még tanulni nem okozhat ez problémát. Az is elõny ha nyitott vagy, mert ha nem sikerült az új helyen ismerõsöket szerezni, akkor eléggé el tud komorodni az ember.
Az adott országtól és a te szakmádtól, nyelvtudásodtól függ.
En nem hiszem, hogy hàtrànyod lehetne belõle, fõleg ha a képzettséged is meg van hozzà.
Soha semmihez nincs késõ szerintem, de ezt neked kell érezned.
Szerintem nem. De 50 évesen már az lennél.

A 40 eves munkaviszonyba beleszamit a GYES is?

Pl: ha valaki 1958 ban szuletett(no) es 17 eves kora ota folyamatosan dolgozik, ket gyermeke van tehat 6 evig volt GYESen akkor mikor mehet nyugdijba? Hiszen igy mar meg van a 40 eves munkaviszony.

Legjobb válasz: A 36 + 6 = 42 mit jelent? Ha a kérdezõ 1958-ban született, 17 évesen elkezdett dolgozni, akkor most a gyerekszüléssel együtt is 53 éves lesz idén, 36 éves munkaviszonnyal, amibe már bele van számolva a 6 éves gyes is. 53-ból 40, az 13. Csakhogya a kérdezõ nem 13, hanem 17 éves korában kezdett dolgozni.

A 36 + 6 = 42 mit jelent? Ha a kérdezõ 1958-ban született, 17 évesen elkezdett dolgozni, akkor most a gyerekszüléssel együtt is 53 éves lesz idén, 36 éves munkaviszonnyal, amibe már bele van számolva a 6 éves gyes is. 53-ból 40, az 13. Csakhogya a kérdezõ nem 13, hanem 17 éves korában kezdett dolgozni.
Egyébként beleszámít igen.2. voltam.
Beleszámít, most mehet.
36+6=42 Szerintem mehetsz nyugdíjba.Vidd el a papírjaidat az oepbe és ott megmondanak mindent.
Egy kicsit számolj még egyszer utána.Mert nekem csak 35 ill. 2011-ben 36 év jön ki.Ha 58-ban születtél és 17 évesen kezdtél dolgozni, akkor 75-tõl dolgozol.Ezek után számolj...
A nyugdíjfolyósítóba kell bemenni és van rá lehetõség, hogy összeszámoltasd az éveidet, nem tudom például, hogy neked még adnak-e plussz éveket a szülésre, mert nekem már nem fognak adni, ha megérem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!