Találatok a következő kifejezésre: 4. hónapja a fogamzásgátlót belara. Az (5 db)

4. hónapja szedem a fogamzásgátlót (belara). Az első két hónapban néha volt, hogy el-elfelejtettem bevenni, és csak pár óráva később vettem be, de mindig rendesen megjött. Ennek ellenére lehet baj?

Tegnap lefeküdtünk a barátommal, ? bennem ment el.

Legjobb válasz: Attól, hogy nem pont ugyanabban az órában, percben veszed be még hat a tabi, 1-2 óra eltérés megengedett, a lényeg, hogy 12 óránál ne legyen több, mert akkor már ajánlott kiegészítõ védekezést használni, de nálad tuti minden rendben. ( azzal nincs gáz, ha pl 8 helyett 10-kor veszed be)

Attól, hogy nem pont ugyanabban az órában, percben veszed be még hat a tabi, 1-2 óra eltérés megengedett, a lényeg, hogy 12 óránál ne legyen több, mert akkor már ajánlott kiegészítõ védekezést használni, de nálad tuti minden rendben. ( azzal nincs gáz, ha pl 8 helyett 10-kor veszed be)
az az elég erõs folyás a sperma..
Nem baj, ha nem mindig percre pontosan veszed be, a lényeg, hogy 12 órán belül legyél, és így még véd a tabi! Biztos, hogy nem lett baj, nem vagy terhes!
Terhes vagy! Ikreid lesznek:DD
A kérdező hozzászólása: az ilyenek kíméljenek meg...
Ha rendesen szedted semmi baj nem lehet! Jó persze ennek is van pár %-os hibaküszöb, de nem valószínü. Úgyhogy tessék megnyugodni, és élvezni a dolgokat :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes választ :) minden nap pontban szedem, oda figyelek rá :)
4 hónap alatt már jócskán kialakult a megfelelõ védettség. ne félj:)
A kérdező hozzászólása: remélem, köszönöm :) )

4 hónapja szedem a Belara fogamzásgátló gyógyszert. Most pénteken este vettem be az elsőt az 5dik levélből, de előtte szeretkeztem a barátommal. Lehet belőle baj?

Mindig este 22 körül id?ben vettem be a gyógyszert sohasem maradt ki egy nap se, és pénteken is este vettem be ugyanúgy.

Legjobb válasz: Miért lenne baj belõle, ha mindig rendesen szedted??????

Miért lenne baj belõle, ha mindig rendesen szedted??????
ha rendesen szeded amit írtál is akkor nem lehet baj mert a tabi a tabimentes napokon is véd:)
Ha rendesen szeded, akkor nincs mitõl félni! A szünetben is véd a tabletta, teljesen megbízhatsz benne!
de ha elolvastad a tájékoztatót, és aszerint használtad, nem értem, mi a kérdés. O.o
lehetsz terhes, de reménykedjunk, h nem leszel az. a levél végéig ovszer!
Sajnos terhes lehetsz, 6 hónapja szeded és még nem olvastad el azt a részt h mi van akkor ha kihagysz egyet?Ez a legnagyobb felelõtlenség!Meg h 2t vettél be..tényleg menj el dokihoz, mert sajnos van rá esély h terhes vagy, igaz h a 7 nap szünetben gondtalanul véd, de ha kihagysz így egyet nem biztonságos!
Meny el ez nõgyogyászhoz !
Annyira jó, hogy manapság mindenki fogamzásgátlót szed, de arra már nem sok embernek van esze, hogy elolvassa a tájékoztatót, vagy megkérdezze az orvost. Egyrészt nem szabadott volna egyszerre kettõt bevenned. Másrészt egy hétig kiegészítõ védekezést kellett volna alkalmaznod. Nyilván ez azért van, mert ha kihagysz egy szemet, akkor már nem olyan lesz a hatása. Ergo, igen teherbe eshetsz. De azért nyugodj meg, nincs rá olyan nagy esély. %-ban nem tudom, de kevés. Két hét múlva mindenféleképpen csinálj egy tesztet. De azt azért tényleg megírhatnád, hogy miért nem olvastad el a tájékoztatót, mert tényleg érdekel.
Ha fogamzásgátlót akarsz szedni és ilyen feledékeny vagy vegyél mellé esemény utánit is.
Hát neked tényleg nem való a fogamzásgátló... Lehetsz terhes. Amúgy minek vettél be azonnal kettõt? Gondolom azt hitted, hogy visszafele megszakítja az esetleges terhességet...?? pff. gyökér
A kérdező hozzászólása: De hány % kb h teherbe eshettem? :( -sír-
Te nem olvasol tájékoztatót? Ha kimarad nem szabad 1-et bevenni, ha eltelt 12 óra, és gondolom eltelt, mi a fenéért nem lehet a betegtájékoztatót elõtte elolvasni, szted miért van? :S az meg elég tré h egyszerre 2t vettél be....
Ügyes vagy. Gratulálok. Téged se lopnak el az eszedért.
Semmi bajod nem lesz, nem leszel terhes. Egy szem még nem a világ vége.

A héten influenzás letten, még volt 2 db fogamzásgátlóm (belara, amit egyébként 4. hónapja szedek) amikor elkezdtem antibiotikumot szedni. A tabi és az antibiotikum között mindkét nap hagytam 5-6 órát, igy lehet még belőle vmi gond?

Legjobb válasz: Azt viszont elfelejtettem leírni, hogy csüt.ön elfogyott a tabim, az antibiotikumot még szedem, de csak pénteken feküdtem le a barátommal, elõzõ napokban nem.

A kérdező hozzászólása: Azt viszont elfelejtettem leírni, hogy csüt.ön elfogyott a tabim, az antibiotikumot még szedem, de csak pénteken feküdtem le a barátommal, elõzõ napokban nem.
Szerintem nem lehet belõle gond, fõleg úgy, hogy hagytál 5-6 órát.
Ne izgulj, nem lehet baj, fõleg ha betartottad az idõket! Én is így voltam egyszer, nem lett semmi bajom!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!