Találatok a következő kifejezésre: 4. 5 vagyunk együtt (26 db)

4 hónapja vagyok együtt a barátommal és jövő hónapban lesz a névnapja és akkor 5 hónaposak leszünk! Mit vegyek neki ajándékba?

Legjobb válasz: kedvenc csoki...plüs az nemigazán illik egy fiúhoz... amit szeret mûvelni...pl sport...vagy ilyesmikkel kapcsolatos...vagy vmi kézzel készült izét:)

kedvenc csoki...plüs az nemigazán illik egy fiúhoz... amit szeret mûvelni...pl sport...vagy ilyesmikkel kapcsolatos...vagy vmi kézzel készült izét:)
A kérdező hozzászólása: 21 éves..
szerintem valami ezust dolgot(karkoto, gyuru) nem baj ha van neki mar:) de errol te fogsz eszebe jutni:D
A kérdező hozzászólása: Ez tök jó ötlet:D Köszi:D

A menszeszem utan 4 nappal voltam együtt a párommal, megszakitásos módszert alkalmaztunk (mindig igy védekeztünk, 2 éve vagyunk együtt), a peteérésem az aktustól 5 napra kelett volna legyen, ahogy számoltam, mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Kérlek irjatok.Köszönöm.

Legjobb válasz: Én már láttam olyan görbét akinek 5 napot vártak a kiskatonák. Ha egy is elszabadult és te olyan fogékony vagy akár össze is jöhetett!

Én már láttam olyan görbét akinek 5 napot vártak a kiskatonák. Ha egy is elszabadult és te olyan fogékony vagy akár össze is jöhetett!
Nekem ez a negyedik hónap, hogy megszakításos módszerrel védekezünk és még nem jött össze a baba. (bár én már szeretnék) Szerintem nem vagy terhes.
2 éve "védekezünk" így, és nem lettem terhes. Persze ez nem jelenti azt 100%-ra hogy te sem leszel az.

4.5 hónapja vagyunk együtt a párommal. Még nem szexeltünk. Szerintetek már kellett volna vagy még várjunk?

Legjobb válasz: Hát akkor kell, amikor szeretnétek. Attól is függ, hány évesek vagytok. 4,5 hónap akármilyen esetben simán belefér, nem kell sietni.

Hát akkor kell, amikor szeretnétek. Attól is függ, hány évesek vagytok. 4, 5 hónap akármilyen esetben simán belefér, nem kell sietni.
Mi 1 év után szeretkeztünk elõször, nekem az volt az 1. A legtöbb barátnõm 9-15 hónap után vesztette el.... Ez függ a korotoktól és attól is, hogy szüzek vagytok e még. Akkor szeretkezzetek, ha már mindketten késznek érzitek magatokat rá. Ez nincs idõhöz kötve :) 20/L
Csak Ti döntitek el mikor, ehhez senkinek semmi köze, ha nektek így megfelel, és ilyen tempóban jó haladni, akkor az a tökéletes! Azt csak te/ti érzitek meddig akartok még várni, vagy már megérett-e a dolog, idegenek nem ismernek sem téged, sem a párodat, a fejetekbe se látnak bele.
Mindig a nõ dönt ezen a pályán... Amikor úgy érzed akkor kell, amugy meg a párommal mi 1 hónap után feküdtünk le és õ is kezdeményezett mint nõ... :) 4, 5 hónap után már nyugodtan lehet, van akinek elsõ este megvan, de az ratyi... szerintem tedd boldoggá a párod. Nagyon fog neked örülni. Sok sikert és Boldog új évet kivánok nektek. :)
Nincs ilyen, hogy itt az ideje. Amikor ti úgy érzitek, akkor. Sok boldogságot!
hát ha mind a ketten 22 évesek vagytok akkor szerintem már itt az ideje (amugy meg ha ma is együtt szilvesztereztek akkor megpróbálhatod)
Ha a vallásotok nem tiltja, akkor lassan érdemes lenne megismerkednetek egymás testével. Enélkül szinte olyanok vagytok, mint a barátok, nem olyanok, mint a szerelmesek.
Annak a híve vagyok, hogy mindennek eljön az ideje. Azonban mégis ott van bennem a kisördög, hogy kicsit furcsának találjam, 22 éves felnõtt embeek miért várnak egy párkapcsolatban 4.5 hónapot. Nincs rá alkalmatok? Nem kívánjátok egymást?
A kérdező hozzászólása: mindketten 22 évesek vagyunk, és egyikünk sem szûz. hát az tény hogy elsietni nem akarjuk.:) csak félek hogy ez miatt a kapcsolatunk megromlik hogy még nem voltunk úgy együtt. vagy csak butaságot gondolok? :$
hány évesek vagytok?
El kell döntenetek, hogy fõként testi, vagy érzelmi alapokra akarjátok helyezni a kapcsolatotokat. Ha testire, akkor az nem szerelem, csak szenvedély, vágy, erre mondják, hogy elmúlik néhány hónap alatt, ennek valóban semmi értelme nem lenne szex nélkül. Az igazi szerelem az egészen más, már az is elég, ha vele lehetsz, ha a szemébe nézhetsz, már boldog vagy. Az illata akkor is ott lakik az orrodban, mikor épp nem vagy vele. Az a gyanúm, hogy ti is az utóbbit érzitek egymás iránt. Ebbõl a szempontból nincs határidõ, mert nektek a másik számít és nem csak a szex. De ha sorra kerül, életetek egyik legszebb élménye lesz olyan valakivel szeretkezni, aki iránt az igazi szerelmet érzed.

Ha egy fiú (24 és fél éves) viszonylag sok (4-5) olyan fotót feltesz iwiwre, amiken a barátnőjével együtt látható, külön képet is tesz föl a lányról, ez a szerelem jele nála vagy egyéb ok is vezérelheti a "felvágásra"?

A kérdésem a következ?: ha egy fiú (24 és fél éves) viszonylag sok (4-5)olyan fotót feltesz iwiwre, amiken a barátn?jével együtt látható, külön képet is tesz föl a lányról, és az adatlapján kihangsúlyozza, hogy szabadidejében legszívesebben vele múlatja az id?t, az egyértelm?en arra utal-e, hogy odáig van érte?

Legjobb válasz: Szia! Elmondásod alapján csak arra tudok gondolni, hogy a srác tényleg odáig van a csajszi iránt. Párom is rakott fel közös képet, és olyat amin csak én vagyok. Adatlapján szintén leírja,hogy szabadidelyében velem van elsõsorban. Mi több mint 3 éve vagyunk együtt, és szeretjük egymást. Azt már gondolom mondanom sem kell, hogy az én adatlapom is hasonló! 22 éves csajszi vagyok, párom 25.

Szia! Elmondásod alapján csak arra tudok gondolni, hogy a srác tényleg odáig van a csajszi iránt. Párom is rakott fel közös képet, és olyat amin csak én vagyok. Adatlapján szintén leírja, hogy szabadidelyében velem van elsõsorban. Mi több mint 3 éve vagyunk együtt, és szeretjük egymást. Azt már gondolom mondanom sem kell, hogy az én adatlapom is hasonló! 22 éves csajszi vagyok, párom 25.
Itt még az a téma sem merülhet fel, hogy vagánykodni teszi ki a képét, ha nem annyira isteni jó nõ, ha azt mondod, hogy nem annyira szép. Akkor biztosan nagyon szereti. Más okot nem látok ... 19 éves lány
Egy srác, csak úgy "poénból" nem csinál ilyeneket, oda már komolyabb érzések kellenek.:) A csajoknál más a helyzet...:PNa jó, persze nem mindig:) Tuti szerelmesek. egy srác
Szerintem is szereti.. de egyébként az is lehet ok hogy esetleg féltékennyé akar tenni valakit, mondjuk egy elõzõ bnõjét vagy bárkit, nem tudom, de szerintem inkább szerelmes ... én ezt a két lehetõséget tudom mondani
Szia.Szerintem is elég valószínû, hogy szereti a csajt.Ezt így képek meg adatlap alapján nem igazán lehet eldönteni.Élõben kéne látni a viselkedésüket....Elõfordulhat hogy nem szerelmes, csak azért van a lánnyal mert nincs más és csinos a csaj, vagy hogy fölvágjon.Bár ennek nem hiszem hogy sok esélye van. Lány vagyok.:)
Dúl a love köztük, szerintem egyértelmû. Igaz van olyan barátnõm, akit ugyanezt csinálta (rengeteg kép, minden happy), de a kapcsolatuk nagyon szar volt. Azonban ez egy férfire nem jellemzõ. A nõk alkalmaznak kirakatpolitikát folyton. Ha egy srác kirak ennyi képet, akkor az szerelmes.
Egyértelmû hogy odáig van a lányért, de nem értem hogy te meg miért izélsz a dolgon.Van barátnõje!Szeretik egymást!Ne foglalkozz velük! Ennyi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, különösen az elsõt! ... Bár nem kell magyarázkodnom, de azért elmondom: nem magam miatt kérdeztem. ... A kérdés egyébként arra irányult, hogy EGYÉB más ok lehet-e a háttérben. Elõre is köszönöm, ha kapok még válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
nekem van egy ismerõsöm, aki már 30 felett van és most van elöször barátnõje, persze mindenki buzizta rendesen, most pedig iwiwen kitett vagy 7 képet ahogy csokolja a csajt. ebbõl a helyzetböl én ugy látom hogy ezzel akarja biznyitani azt hogy õ hetero. de a te esetedben szeirtnem is szerelme s acsajba vagy tényleg valakit bosszantani akar vele. 22 éves srác.
Szerintem szereti, akkor is ha nem túl szép, mer kai fel akar vágni, vagy féltékennyé tenni valakit az inkább szép dögös csajt ölelget képeken. Hacsak nem más az ízlése. Ha pasiról van szó, akkor tuti szerelmes, nem rájuk jellemzõ ez a kirakom a párom képét. Hacsak nem az õ párja éfltékeny, és akar bizonyítékot a szerelmére, megbízhatóságára, és lehet a párja kedvéért vagy hisztiéért teszi ki a képeket, hogy a csaj megnyugodjon, mer a lánynak nincs önbizalma, lehet azért, mer a pasi helyes, õ meg annyira nem :) vagy lehet csalja, és így akarja leplezni a nõ elõtt, h le ne bukjon, gyanút ne fogjon :) bár nem tudom h az a lány te vagy e, vagy egy riválisod, esetleg barinõd
ja és az én pasim nagyon szerelmes belém, de még egy helyre se írta ki h kapcsolatban, és csak a telefonjában van közös fotónk, õ amugy nem szeret fotózkodni, meg nem nagyon szerkesztgeti adatlapját, ritkán megy oldalakra fel, és törölte magát iwiw rõl is pl szal neki a reklámozás nem fontos, ritkán mondja h szeret, inkább kimutatja mint mondja. De van h szerelmet vall, meg mondja h hiányzom neki, akkor mikor nem számítok rá és az tök jól esik :) elõzõ voltam és 24/L 5 hónapja vagyunk együtt, lassan fél éve de õ annyira nem az a tipus aki nagyon ki tudná mutatni a szenvedélyét, nem bújós saját elmondása szerint, bár én néha máshogy érzem :)

4 napja késik a menszeszem! A barátommal 1, 5 hete együtt voltam védekezés nélkül, de kivette mielőtt elment volna! De már nem vagyok együtt vele! Mit tegyek? Terhes lehetek?

Elég fiatal vagyok még egy gyerekhez, nagyon aggódok!

Legjobb válasz: Elmész a patikába, vagy drogériába, veszel egy tesztet és kiderül. Igen , akár terhes is lehetsz. A megszakításos módszer nem 100%. Hiszen az elõváladékban is vannak életképes spermák. Csak anem akkora mennyiségben mint magában a "kilõtt" anyagban.

Elmész a patikába, vagy drogériába, veszel egy tesztet és kiderül. Igen , akár terhes is lehetsz. A megszakításos módszer nem 100%. Hiszen az elõváladékban is vannak életképes spermák. Csak anem akkora mennyiségben mint magában a "kilõtt" anyagban.
Sokan nem éreznek semmit sem a terhesség elején!Menj, vegyél tesztet és csináld meg.A barátodnak majd csak szerintem teszt után szólj.De ha negatív akkor szerintem felesleges.hiszen már nem vagytok együtt.
Minek szólnál? Menj vegyél tesztet, ha pozitív (azaz 2 csík jelenik meg) akkor szólj neki, meg a szüleidnek. Ha negatív akkor minek szólnál? Ha szerencséd van és negatív, akkor meg gondolkodj el, és máskor ÍGY ne szexelj! Legyen nálad mindig gumi, ha már csinálod. Több haszna van: mindamellett, hogy nem leszel terhes, még HIV fertõzött, vagy szifiliszes sem leszel... :O
Lehet, hogy csak késik, mert rástresszelsz...
Minek megvárnia a hétvégét ha már késik simán kimutatja a teszt. Menj és vegyél MOST!
Inkább akkor aggódhattál volna amikor úgy voltatok együtt!!!! Ha annyira fiatal vagy mind szexelsz?? Gondolkozz is néha és IGEN LEHETSZ TERHES VAN UGYANIS AZ ELÕVÁLADÉK OLVASS UTÁNA!!!! Van is miért aggódnod szegény gyerek!!!
Igen, sajnos terhes lehetsz, elég sokan lesznek így terhesek, nem tudtad? Hétvégén csinálj tesztet!
Hát jó, akkor teszteljen most, csak aztán ne töltse fel 5percenként a képet, hogy mi is látjuk-e azt a halvány csíkot, ami nincs is ott!
De jó lenne, Istenem, ha ilyen könnyû volna teherbe esni. Én persze hiába várok rá :( Egyébként kedves kérdezõ, szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyél.
csinalj tesztet
A kérdező hozzászólása: Nem vetettném el, eszembe se jutna ha kiderül hogy terhes vagyok! Már megbántam hogy felelõtlenek voltunk, de viselem a következményeket!
Bocs, elfelejtettem idézõjelet használni. Na de tényleg, akkor ennyi erõvel várjon addig amíg kimarad neki már kettõ, és akkor tuti terhes. Csak ugye annál kevesebb idõ marad gondolkozni arra, hogy mi legyen a továbbiakban.
tescoba, dm-be, rossmannba 700ft az X-epil teszt! 2 darab van benne, ha egy most pozi, akkor a másikat elteheted, ha negatív, akkor van egy tartalék!
Mi a francnak vársz a 7 végéig? Menjél el szépen a dm-be ott van az a tesz h IntiMed nekem kimutatta délutáni pisibõl úgy hogy 3 napja volt az hogy nem jött meg!!!!!!
Jah és az IntiMed csak 500 Ft környéke úgy hogy nem nagy összegrõl beszélek
Valahogy én sem tudom sajnálni, bocsi.Azért az se semmi, hogy 1.5 hete még szexelt vele, most meg már csak a volt barátja...remélem, hogy nem terhes, mert a kicsit sajnálnám(gondolom elvetetné).A felelõtlensége miatt egy életet kioltani!Ez a sajnálatos!Menj, mielõbb vegyél tesztet.2 fiú+9 hetes kislány anyukája
"szegény"???? én nem tudom sajnálni. Már bocs ha annyira felnõtt h szexeljen akkor legyen ahhoz is gondolkodjon!!!! Lehet kegyetlen vagyok nem izgat pontozzatok le de sajnálni õt nem lehet. Inkább azokat akik próbálkoznak hosszú ideig és nem jön össze nekik na õket kéne nem pedig az idétlen tiniket!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintem biztosabb ha csak hétvégén csinálok tesztet! De ha addig se jön meg akkor szerintem már egyértelmû lesz! De azért reménykedek hogy megjön!
Minek várjon hétvégéig? Szegényt addig megeszi az ideg! Egy 4 napos késésnél már simán kimutatja a teszt a terhességet. Már ha terhes. Reméljük nem vagy az és egy életre szóló lecke volt ez neked!
Igen, csak aktus után 1, 5 héttel még nem mindegyik teszt mutatja ki, és aki ilyen ügyesen védekezik, az biztos a teszt leírását is elolvassa figyelmesen. :(
De ha tesztelne, akkor talán megnyugodna és elgondolkozna azon, hogy legközelebb figyelni kellene, hogy ne legyen több ilyen para.
Vegyél egy tesztet. Ha pozitív, akkor mond el a szüleidnek. Meg a volt barátodnak is, ha akarod. Van, aki ilyen egyszerûen teherbe tud esni, védekezés nélkül ez gyakran elõfordul.
A kérdező hozzászólása: Nem érzek semmi különöset, csak annyi h nem jött meg! De nagyon remélem h megjön, nem szeretnék terhes lenni! Szóljak a volt barátomnak, vagy csak a teszt után?
na mizu?

4, 5 éve vagyunk együtt és havi 1-2x szexelünk. Sosem kezdeményez. Miért? Mit csináljak?

Én 21 lány vok,? 24.Szeretni szeret,sehova nem jár el,szóval nincs senkije.Már ezerszer kérdeztem, hogy mi a baja, de nem tud értelmes választ adni.Ha én kezdeményezek, akkor "megizél", de az se vmi bombajó. Nekem rettent?en hiányzik a szenvedélyes szex.Már a szakításon gondolkozok,de együttélünk. :S

Legjobb válasz: Ez rajtad is múlik.Légy sexibb.Ha készülõdsz valahova vagy esetleg mennétek együtt valahova vegyél föl szép fehérnemût,combfixel,meg harisnyatartóval mászkálj elötte úgy,sminkeld magad abban csak késõbb öltözz fel,a legvégén.Fel fogja kelteni az érdeklõdését.Ejts le valamit elötte "véletlenül"hajolj be neki.Ne félj szenvedélyesen fogja beakasztani.Dobd fel a sexuális életet valamivel mindíg!Vibrid van?

Ez rajtad is múlik.Légy sexibb.Ha készülõdsz valahova vagy esetleg mennétek együtt valahova vegyél föl szép fehérnemût, combfixel, meg harisnyatartóval mászkálj elötte úgy, sminkeld magad abban csak késõbb öltözz fel, a legvégén.Fel fogja kelteni az érdeklõdését.Ejts le valamit elötte "véletlenül"hajolj be neki.Ne félj szenvedélyesen fogja beakasztani.Dobd fel a sexuális életet valamivel mindíg!Vibrid van?
én a szakítást ajánlom.gondolom ki lehetsz éhezve rendesen.ha maradsz is, eljön az a nap amikor máshoz mész a testi örömökért.de ha gondolod segítek:) ) xDD 24/ff
Húh, ez a sztori kisértetiesen hasonlít a barátnõmére. Csak õk 8 éve vannak együtt. Õk is nagyon keveset szexelnek, mert a fiú valahogy nem kívánja. És a barátnõm is már a szakítást látja megoldásnak. Pedig szeretik egymást, de valahogy nem mûködik. Szintén nincs senkije a barátjának, úgyhogy nem tudom miért viselkedik így.
A kérdező hozzászólása: És az normális, hogyha valaki soha életében nem masztizott? Sosem verte magának. Mai napig nem csinálja. És én vagyok az elsõ barátnõje.
A kérdező hozzászólása: Sexy vagyok, igényes, szép tangákban is szokott látni, de olyan mintha a haverom lenne. Én nem várok el sokat, heti 1-2 jó lenne, van vibrim is, egyszer volt hajlandó vele foglalkozni. Én már belefáradtam az állandó kezdeményezésbe. Fel sem tud izgatni, nem ért a sexhez. Nagyon türelmes voltam, 4, 5 év hosszú idõ.
Itt arról van szó, hogy megunta veled a szexet.Én kb 3 hét után megunom a pasikat.Tök mindegy mit csinálsz, már téged un. Ez a baj. Szakíts
Nem tudom, mit jelenthet az, hogy nem tud értelmes választ adni. Lehet, hogy értelmes az a válasz, csak te nem tartod annak. De az is lehet, hogy csak eltérõ a vérmérsékletetek. Ha ez van és meg akar tartani téged akkor valamennyit idomulnia kell hozzád. Ha pedig vele akarsz maradni, neked is hozzá. Ha szeretitek egymást, akkor ez nem lehet probléma, mert akkor, ha megbeszélitek az igényeidet, szívesen fog azzal próbálkozni, hogy neked örömet okozzon. Viszont neked is meg kell értened, ha neki sok annyi alkalom, amennyit te szeretnél. Ha szereted, ezzel sincs gond, mert az intimitásnak, a szexualitásnak a testiségnek sok más formája is van, mint a szimpla dugás.
21 évesen NAGYON fiatal és tapasztalatlan vagy. vagy kezdeményezz és tégy valamit a kapcsaolatért, te nem csak úgy h megdug, hanem tényleg. vagy hagyd ott.
Háát ez elég nagy probléma! És az még nagyobb probléma, hogy ezen csak most kezdtél el ennyire gondolkodni! 4, 5 éve te jóó isten:) Ha ennyi idõ alatt nem változott meg akkor nem is fog! Együtt éltek és akkor mi van? Nem lehet szakítani? Vagy õ tart el téged? Nincs hova menned? Semmit nem jelentenek se az évek, se a házasság se az együttélés! Ugyanúgy szakítanak az emberek szemrebbenés nélkül, ha nem megy egy kapcsolat vagy már kiszerettek a másikból! A pasid valamiért kényelmes típus kellett neki egy nõ akit néha meg*ughat, ez neki elég is, a többi idejét meg tölti ahogy tölti. A pasid egy LUSTA magának való ember lehet szerintem....ugy kell cseszegetni hogy naaaa nem megyünk el boltba ami a sarkon van?????-ez csak példa 4, 5 év....hagyd el azt javaslom, a kapcsolatok 60% a szex miatt megy tönkre és lesz vége.
Én a helyedben szakítanék. Gondolom, neked nem lakótárs és haver kell. Nem fog változni, vannak ilyen emberek, akik akár szex nélkül is vígan eléldegélnek a párjuk mellett.

Ha pé előtt 4-5 napig minden nap együtt vagyunk tényleg csökken a spermák "hatékonysága" és a teherbeesés esélye?

Legjobb válasz: Napi töb együttlét okozza csak azt, hogy a sperma egyszerûen nem tudja utántermelni magát kellõ mértékben, és a férfi gyakorlatilag steril lesz. Ha naponta egyszer együtt vagytok, az nem baj, fõleg akkor, ha a párodnak nincsenek spermaszám-gondjai. A legoptimálisabb idõköz 36 óránként csinálni. :-)

Napi töb együttlét okozza csak azt, hogy a sperma egyszerûen nem tudja utántermelni magát kellõ mértékben, és a férfi gyakorlatilag steril lesz. Ha naponta egyszer együtt vagytok, az nem baj, fõleg akkor, ha a párodnak nincsenek spermaszám-gondjai. A legoptimálisabb idõköz 36 óránként csinálni. :-)
Nem!!! Javul a minöségük, nö a szàmuk! Nem rég olvastam egy kutatàsban! S egyre több doki ajànlja!
Az átlagos spermaszám 30 millió, egy nap alatt 10 millió termelõdik újra, 2 nap alatt 20 millió. A megtermékenyítéshez ÁLTALÁBAN 20 millió szükséges. Szóval jobb két-három naponta, állítólag. De különben meg ahogy jólesik, szerintem naponta is van esély, fõleg ha nincs gond a spermaszámmal, vagy esetleg átlagon felüli :)

Féléve együtt vagyunk a barátommal, eleinte többet érintkeztünk egymással heti 4-5 alkalom most meg 1-2. Én szeretném ha több lenne. Zsarolásnak számít ha elhagyom emiatt, ő azt mondja a szeretet ne a szexen alapuljon. De ha többet kívánok mint ő?

Mennyi a természetes mennyi lehet 1 héten?

Legjobb válasz: Igen, egy nagyon gusztustalan zsarolás! Miért nem lehet megkérdezni tõle, együtt megbeszélni. Párkapcsolat fontos és lényeges része a bizalom és az õszinteség!!!!

Igen, egy nagyon gusztustalan zsarolás! Miért nem lehet megkérdezni tõle, együtt megbeszélni. Párkapcsolat fontos és lényeges része a bizalom és az õszinteség!!!!
Szerintem teljesen normális a heti 4-5 alakalom! Lehet, hogy a srác nem bírja a tempót?! Mondjuk a heti 1-2 nekem is karcsú. Egyébként zsarolás lenne tõle ily módon kikényszeríteni a szexet! (fiú vok)
Ehh... bocs, de ez közös megegyezésen alapul... szerintem... Hallottam olyanról, hogy napi 5, de szerintem 2 év után picit extrém. Olyan már nekem is volt, hogy egy nap 6ot lenyomtunk, de pl. most heti 1-2 van csak. Te tudod, mit akarsz. Ezzel 1ütt nekem úgy tûnik, hogy ha ez ennyire fontos, akkor nem vagy bele szerelmes, tehát szakíthatsz is. Amúgy ha használod a fejed, az ha elhagyod nem zsarolás. Zsarolás, ha azzal fenyegeted, h elhagyod, ha nem szexel eleget.
Srácok, a zsarolás valamivel fenyegetõzés. Ha elhagyja, az nem zsarolás. Szemétség lehet, de nem zsarolás... :P Egyébként pedig ha valakit el lehet hagyni azért, mert sokat hisztizik szerintem azért is el lehet hagyni, mert keveset szexel... Az más kérdés, hogy "picit" fura, de ha még fiatal a szex nagyon fontos.

4. 5 éve vagyunk együtt práommal, az utóbbi 4 hónapban távkapcsolatban, egy hóapja regisztrálva van társkeresőkön(függetlenként) és ismerkedik, de elég rendesen, szerinte ez egy kapcsolatba még belefér, mert hogy ez nem megcsalás. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha ez az ismerkedés csak az interneten történik addig semmi gond, de ha találkozgat is más nõkkel szerintem már probléma.Én kicsaptam volna a cirkuszt, mert nagyon féltékeny vagyok (3 éves kapcsolatban).Volt a miénk is távkapcsolat...A flört azt mondják kell, de határok között.Beszéld meg a pároddal, hogy miért van erre szüksége és ha neki más nõk kellenek, kényszerítsd választás elé.Remélem a helyes utut választja!

Ha ez az ismerkedés csak az interneten történik addig semmi gond, de ha találkozgat is más nõkkel szerintem már probléma.Én kicsaptam volna a cirkuszt, mert nagyon féltékeny vagyok (3 éves kapcsolatban).Volt a miénk is távkapcsolat...A flört azt mondják kell, de határok között.Beszéld meg a pároddal, hogy miért van erre szüksége és ha neki más nõk kellenek, kényszerítsd választás elé.Remélem a helyes utut választja!
Azzal, hogy mások elõtt függetlenek mondja magát, szerintem vérlází, hiszen van párja, Te. Én ezt nem tûrném. Ha gondol rá, már régen rossz.
Én meglepném azzal, hogy a társkeresõbe regisztrálnék független csajsziként. Ha összefuttok és kiakad szende mosollyal mondhatod: csak azt csinálom amit te! Lehet, még találnál is helyette egy hûségesebb fazont.

Az amanda lazacot (2-2, 5 cm ) lehet együtt tartani a petitella georgiae-val (4-5 cm)? A méretbeli különbségek miatt aggódom, hogy nem fogják e bántania nagyobb halak a kicsiket. Vagy inkább mondjak le róluk?

Legjobb válasz: A petitella nagyon békés, emiatt nem kell aggódnod. Viszont az amandához viszonyítva borzasztó kényes a vízminõségre és feltétlenül lágyítani kell neki.

A petitella nagyon békés, emiatt nem kell aggódnod. Viszont az amandához viszonyítva borzasztó kényes a vízminõségre és feltétlenül lágyítani kell neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!