Találatok a következő kifejezésre: 4-en volt a (217 db)

Valakinek bejött már a jónás módszer? Ha nekem 4-én volt a nagy nap, akkor már éreznem kéne vmit?

Legjobb válasz: Ez a holdnaptáros ugye? Én nem eszerint "csináltam", de amikor olvastam róla, akkor ellenõrzésként visszaszámoltam magamnál is, és egy barátnõmnél is, és meggyõzõdtem róla, hogy valóban azon a napon történt a teherbeesés. Most egyik barátnõmnek, aki babát szeretne a jónás módszer szerint kiírtam azokat a napokat, amikor teherbe eshet. Most kíváncsian várakozunk. Ha Neked nov. 4-én volt a nagy nap, akkor még nem kell érezned, hisz az még 2 hete volt. (Én anno 5-6 hetes terhes voltam, amikor feszülni kezdett a mellem, és jöttek a tünetek.) Nagyon szurkolok Neked!

Ez a holdnaptáros ugye? Én nem eszerint "csináltam", de amikor olvastam róla, akkor ellenõrzésként visszaszámoltam magamnál is, és egy barátnõmnél is, és meggyõzõdtem róla, hogy valóban azon a napon történt a teherbeesés. Most egyik barátnõmnek, aki babát szeretne a jónás módszer szerint kiírtam azokat a napokat, amikor teherbe eshet. Most kíváncsian várakozunk. Ha Neked nov. 4-én volt a nagy nap, akkor még nem kell érezned, hisz az még 2 hete volt. (Én anno 5-6 hetes terhes voltam, amikor feszülni kezdett a mellem, és jöttek a tünetek.) Nagyon szurkolok Neked!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem leírni, hogy nov.1-én jött meg, és 4-ére épp csak elmúlt. Ezért hihetetlennek tartom, hogy akkor lehetséges lett volna a fogamzás. De azért nem hagytuk ki.:) Minden hónapban menses körüli idõszakra tette, persze akkor ugye nem próbálkozunk, lehet azért nem sikerült eddig?
Szerintem bármikor teherbe lehet esni, én sem az állítólagos peteéréskor estem teherbe. (ha így lenne, akkor nem is forgalmaznának fogamzásgátlókat, mert akkor elég lenne csak azt a pár napot kihagyni 2 menzi között, és elkerülnék a teherbeesést) Persze ne keseredj el, ha nem jön elsõre össze. Én nagyon szorítok Neked!

Október 4-én volt a peteérésem, rá egy hétre volt egy két csepp vér. Azt hittem megjön, de szerencsére nem jött meg. Mérem a hőmet, elég jó 37.2. Mikor teszteljek? Félek, a csalódástól. Másfél éve szeretnénk tesóbabát. Most talán ez egy reménysugár.

Tüneteim: Fájnak a melleim, néha hányingerem van, és a hasam is görcsölget.

Legjobb válasz: Mikorra nem várod? A hõd elég szép és szerintem baba van a dologban. Várom a fejleményeket :)

Mikorra nem várod? A hõd elég szép és szerintem baba van a dologban. Várom a fejleményeket :)
A kérdező hozzászólása: Akkor nagyon remélem, egyikünknek sem jön meg szombaton:)
A kérdező hozzászólása: Na, csajok, ma reggel nekem megjött sajnos:((
A kérdező hozzászólása: Hát ha minden igaz, akkor szombatra. De néha felborul a rend:)
Szerintem várd meg míg kimarad a menzid. Akkor neked úgy 31-32 naposak a ciklusaid? Én is szombatra nem várom.
Ja elsõ válaszoló voltam, az lehagytam
Óh sajnálom :( Nálam még mindig semmi, de szerintem nincs babó (hõm alapján) :(

Ha 4. -én volt a menstruációm első napja és este kiszakadt a gumi lehetek terhes?

Mikor nem vagyok fogékony rá?

Legjobb válasz: Igen. Bármikor fogékony lehetsz rá, tehát olyan nincs, hogy nem vagy fogékony rá. Csak a matematikai esély más és más, de ez nem ad semmi garanciát.

Igen. Bármikor fogékony lehetsz rá, tehát olyan nincs, hogy nem vagy fogékony rá. Csak a matematikai esély más és más, de ez nem ad semmi garanciát.
A kérdező hozzászólása: Akkor azt mondod irány a Doki és irassak esemény utánit?
ööö szerintem ha volt termek a gumiba akk hajra es go esemenyutani ha nem volt benne termek szerintem nem gaz bar ha jobb a lelkifurkadnak by ( Kiss Àdám) :D akkor is vedd be 25 F
melyik este szakadt ki? elélvezett a pasid? mennyire rendszeres/beállt a menstruációs ciklusod? hány éves vagy? hogy állsz a gyerek-kérdéshez?

Babás vagyok? Furi tüneteim vannak, még nem teszteltem. Kedden van a nemvárt napja.2-án volt a ciklus.hu szerint peteérésem, de tojásfehérjés folyás 4-én volt. Kb. két naponta együtt voltunk.

Napok óta szurkálást érzek a mellemben, és úgy vettem észre, mintha n?tt volna.(Másodszor van rajtam a vadi új melltartóm, de kibuggyan bel?le a cicim, és olyan, mintha nehezebb lenne.), pár napja egyfolytában fájt a petefészkem, és volt szúrás szer? érzésem a méhemben. A folyásom végig nyákos, tojásfehérjés volt, de két nap óta semmi. Szerintetek teszteljek? Kimutatná már?

Legjobb válasz: Hát, ha 4-én volt a peteérés, akkor még nem mutatná ki a teszt, hisz ennek csak 8 napja. Én még várnék, ha 4-én volt pé-d, akkor inkább csütörtökre ne várd. Persze ez csak az én véleményem. Drukklok!

Hát, ha 4-én volt a peteérés, akkor még nem mutatná ki a teszt, hisz ennek csak 8 napja. Én még várnék, ha 4-én volt pé-d, akkor inkább csütörtökre ne várd. Persze ez csak az én véleményem. Drukklok!
Várj még a teszteléssel korai bármit is mondani. Lehet hogy baba lesz de lehet hogy nem. Legyen ahogy szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: Már másfél éve várjuk a trónörököst, elég sok egészségügyi kálvária után. :) A teszteléssel egyébként is várni akartam, a múlt hónap is csalódás volt. Most megvárom a mensi hetét és próbálok türelmes lenni...

Az ovulációm számítások szerint 11.4-én volt és a teherbeesésem intervalluma pedig 11.1-11.6-ig tart akkor valószínű hogy a párommal együtt töltött este után ami pénteken volt (5-én) teherbe esek?

És most olyat érzek(nem bebeszélem)mintha meg akarna jönni.Tudjátok mint mikor megvan,egy kicsit fáj vagy görcsöl nem is igazán tudom leírni mit érzek.Ez lehet annak a jele hogy megfogantam?

Legjobb válasz: Ha 4-én volt ovulációd, akkor 5-én már kicsit késõn voltatok együtt, hiába 6-ig írta az intervallumot, legkésõbb az ovu napján kell együtt lenni. De mivel ezek csak számítások, tehát lehet nem is akkor volt teljesen ovud, elképzelhetõ, hogy terhes leszel, DE most 3 nappal késõbb nem érezhetsz tüneteket. A beágyazódás a megfoganás utáni 7-10 napon fejezõdik be, addig nincs közvetlen kapcsolatban a testeddel, úgyhogy a mostani megjön érzésed valószínû nem attól van.

Ha 4-én volt ovulációd, akkor 5-én már kicsit késõn voltatok együtt, hiába 6-ig írta az intervallumot, legkésõbb az ovu napján kell együtt lenni. De mivel ezek csak számítások, tehát lehet nem is akkor volt teljesen ovud, elképzelhetõ, hogy terhes leszel, DE most 3 nappal késõbb nem érezhetsz tüneteket. A beágyazódás a megfoganás utáni 7-10 napon fejezõdik be, addig nincs közvetlen kapcsolatban a testeddel, úgyhogy a mostani megjön érzésed valószínû nem attól van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, most egy kicsit(nagyon)elkeseregtem.

4. -én volt esedékes az ovu. és mivel babát szeretnénk igy 3. -án 4. -én megvolt az együtt lét és mára is tervezett mert ugy hallottam hogy az ovu előtti és utáni 24 órában is nagy még az esély a sikerre. Hallott már valaki ilyesmiről?

Jo esélyekkel indulunk? Mikor teszeteljek el?ször?

Legjobb válasz: Soha nem "tervezetten" voltunk együtt,hanem amikor kedvünk volt hozzá. Nem védekeztünk,mégis lettek gyerekeink. Ne görcsöljetek rá,akkor biztosabb a siker.

Soha nem "tervezetten" voltunk együtt, hanem amikor kedvünk volt hozzá. Nem védekeztünk, mégis lettek gyerekeink. Ne görcsöljetek rá, akkor biztosabb a siker.

Volt már LEEP műtéted? Tapasztalat gyógyulás terén? Vérzés volt? Mennyi ideig? Nekem műtét után 1, 5 hétre megjött, ez azóta tart. Ennek már 21 napja, ma 4 hete volt a műtét.

Legjobb válasz: Nekem 2 hete volt. A mûtét napján volt egy enyhe vérzés és pici görcs. Utána kezdetben inkább vízszínû folyás, ami szép lassan halvány sárgásra váltott. kb. 1,5 hét múlva volt 2 nap, hogy 1-2 csepp vér volt és most még mindig van enyhe sárgás folyás, de napról napra kevesebb. Igaz betartom amit a dokim mondott és nem emelek, nem ugrándozom, próbálok kíméletesen mozogni, nem futok stb. Szerintem ami nálad van, az nem teljesen normális.

Nekem 2 hete volt. A mûtét napján volt egy enyhe vérzés és pici görcs. Utána kezdetben inkább vízszínû folyás, ami szép lassan halvány sárgásra váltott. kb. 1, 5 hét múlva volt 2 nap, hogy 1-2 csepp vér volt és most még mindig van enyhe sárgás folyás, de napról napra kevesebb. Igaz betartom amit a dokim mondott és nem emelek, nem ugrándozom, próbálok kíméletesen mozogni, nem futok stb. Szerintem ami nálad van, az nem teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Szia.Köszi a választ.Igen, sajna sztem se normális, mûtét után 1 hétig nekem is vizes vér volt, majd utána megjött, ami sztem már elmúlt, de folyamatosan vérzek, annyira, h tampont kell használnom :(
4 hétig semmit sem szabadna a hüvelybe tenni, tehát tampont sem. Mindenképp lásson orvos.
A kérdező hozzászólása: Pihentettem magam, nem élek nemi életet már lassan 5 hete, tampont 2 hét után használtam, a dokim azt mondta, h akkor már használhatok tampont.Még mindig vérzek, de már nem annyira. :(

4-en volt meg a mensim, 10-en vegzodott. 13-14-15-20-21-22-napokon voltunk egyutt. Megvan az esely a terhessegre?

Legjobb válasz: Megvan az esélye hogy baba lesz, de ha annyira szeretnéd, akkor miért hagytál ki 4 napot egyfolytában??? Olyankor kétnaponta ajánlott az együttlét, mert ha most a peteérésed 17-18-ra esett akkor nemlehet eredmény!ha jól számolom pont 16-17.-én lehetett pé-d, ha 29 napos a ciklusod, akkor még a 15.-e jó lehetett.

Megvan az esélye hogy baba lesz, de ha annyira szeretnéd, akkor miért hagytál ki 4 napot egyfolytában??? Olyankor kétnaponta ajánlott az együttlét, mert ha most a peteérésed 17-18-ra esett akkor nemlehet eredmény!ha jól számolom pont 16-17.-én lehetett pé-d, ha 29 napos a ciklusod, akkor még a 15.-e jó lehetett.
Meg bizony! De várdd meg a következõ mensidet és utána tesztelhetsz bátran!
megcsinálhatod, de nem biztos, hogy az eredmény valós lesz. mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: igen de sajnos negativ
Teszteltél?
Nekem a gabriel fogantatás után 12 nappal lett iszonyat halovány pozitív. A vicc az, hogy már minden tesztem egyértelmûen kétcsíkos volt, a gabriel még mindig halvány.
Szerintem várd meg azt, hogy megjön-e akkor amikor kellene, ha nem jön meg, akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: rendben :)
elsõ vagyok: én is gabriel-el teszteltem és a nemvárt elõtt 1nappal nagyon halvány kétcsikos volt. szóval:szerintem várj még legalább szombatig
A kérdező hozzászólása: rendben
Szerintem inkább várj még legalább péntekig.
Szerintem igen....de ha holnap reggel csinálod lehet hogy jobban jársz, mert reggel több a hcg a vizeletbe.....nekem 5.-én volt a peteérésem.....én is holnap vagy holnap után tesztelek Vagy holnap is meg holnap után is.....
A kérdező hozzászólása: vasárnapra nem várom
hát igen, ezért is írtam (írtuk) hogy korai! de ettõl még lehet, hogy vasárnapra már pozitív lesz..

Május 4. én volt ovuációm. Elötte is és utánna is akcióztunk! Május 15-e körül kelle érkeznie a nemvártnak! Tüneteim a has szúrkáláson, gyomorégésen kívül nincsenek! A tesztem tegnap negatív volt! Túl korai volt még a teszt?

Legjobb válasz: Én a nemvárt utáni napon teszteltem anno pozit!Lehet,hogy korai volt a teszt,mert a gyomorégés nagyon is gyanura ad okot!!!!!!Nekem is a tüneteim között volt:)!!!!! Tesztelj hétfõn!!! A hõd,hogy áll?

Én a nemvárt utáni napon teszteltem anno pozit!Lehet, hogy korai volt a teszt, mert a gyomorégés nagyon is gyanura ad okot!!!!!!Nekem is a tüneteim között volt:) !!!!! Tesztelj hétfõn!!! A hõd, hogy áll?
Van esélyed a babára! Szerintem ha késik a mensi, utána tesztelj! A gyomorégés az pontosan mit jelent? Az milyen??? Köszönöm ha válaszoltok.
A kérdező hozzászólása: 37-röl 36.5 re csökkent :(de nekem egyébként is jóval alacsonyabb a normál hõm. Nem értem! A gyomorégésem étkezés után elviselhetetlen, egyébként egész nap érzem, haspuffadással együtt!
igen...étkezés után, bármit eszel ég a gyomrod!nekem 2 hétig tartott kb, aztán elmúlt. Az, hogy leesett a hõd...nem túl jó jel!:(
A kérdező hozzászólása: ma kellett volna érkeznie a "nemvártnak" és nem is jött. még eddig!Remélem igy is marad!Kiváncsiságból megmértem a hõmet, maradt 36, 5! Olyan nehezen telnek a napok, tudom, nemkéne ezen görcsölnöm, de nemtudok másra figyelni!:((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!