Találatok a következő kifejezésre: 4-en megjött nem várt (2 db)

4-en megjött a nem várt mensim, és 10-én végzett. Most melyikek azok a pontos datumok amiken teherbe tudnak esni?

Kerlek segitsetek, nemtudok mar kiigazodni ebben, remenykedem benne hogy most visszairtok nekem.

Legjobb válasz: Szíja!20-23 dika között!Nálunk az jöttbe,hogy minden másnap gyakoroltuk a baba készitést:)

Szíja!20-23 dika között!Nálunk az jöttbe, hogy minden másnap gyakoroltuk a baba készitést:)
Június 18 környékén próbálkozz. Misszionárius póz (nõ alul, férfi felûl) Aktus során rakj kb. a derekad alá egy párnát, hogy megemeljen. Aktus után gyertyaállás 15-20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
ha 28-29 napos a cilusod, akkor 18.-tól kezd kétnaponta.

Nem várt előtti héten 4-szer (különböző napokon) teljesen egyértelmű + lett a tesztem. Ennek ellenére megjött rendesen a mensim. Nem sikerült a beágyazódás?

Vettem a gyógyszertárban tesztet (mondjuk nem ismer?s a neve, de biztos jó). Nem els? pisib?l de sajnos - lett.

Legjobb válasz: Igen,valószínû h ebben az esetben nem vagytok meddõk és a következõ baba megmarad.De idõközben azért az enyhébb vizsgálatokat folytathatjátok,ha netám mégse... Én is voltam így.

Igen, valószínû h ebben az esetben nem vagytok meddõk és a következõ baba megmarad.De idõközben azért az enyhébb vizsgálatokat folytathatjátok, ha netám mégse... Én is voltam így.
ez állítólag nagyon soikszor elõfordul, csak azok a nõk akik nem várják ennyure a babát, hogy már elõzõ héten tesztelnek, észre sem veszik.
szerintem, azéret mnej el a dokihoz meséld el mi történt, lehet, hog javasol valami megtartó gyógyszert, biztos, hogy egyértelmû pozitív volt a teszt?
A kérdező hozzászólása: Igen, férjemnek is megmutattam. Valószínûleg meggondolta magát a baba, mert a mensim idõre(31.nap) megjött. Tényleg nem akarok rágörcsölni, de ha lenne valami, amivel ez legközelebb kiküszöbölhetõ lenne, azt megtenném.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!