Találatok a következő kifejezésre: 4-5 naponta utan (5 db)

4-5 naponta pisiles utan mindig elofordul hogy van ilyen sargas-barnas nyalkas valami. Nem folyamatosan de 4-5 naponta 1-1 napra. Lehet belole gond? 11 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia!Mindenképp menj el orvoshoz!Ha rendben találja a Babót,akkor biztosan felír valami hormontablettát!Én is szedtem duphastont.23 hetes Kismami

Szia!Mindenképp menj el orvoshoz!Ha rendben találja a Babót, akkor biztosan felír valami hormontablettát!Én is szedtem duphastont.23 hetes Kismami
Igen, beszélj az orvossal, nem lesz gond, de említsd meg neki.

Szval, én ált 14:15kor ebédelek (ekkora érek haza) és ha ez az idő után vacsora, és egyébb (késő esti kaja) csak gyümölcsöt (mandarin + alma) 4-5 mandarin 1 alma. Naponta árthat? :S

Legjobb válasz: Keress kérdéseket az alábbi témában: HELYESÍRÁS! Majd ha érthetõen újrafogalmazod a kérdést, akkor válaszolni is fog valaki.

Keress kérdéseket az alábbi témában: HELYESÍRÁS! Majd ha érthetõen újrafogalmazod a kérdést, akkor válaszolni is fog valaki.
A kérdező hozzászólása: bocsánatot kérek hogy nem teljesen vagyok magyar származású hanem német:)
Urológus.
A kérdező hozzászólása: Esetleg valaki tapasztalt már hasonlót ? Fájdalmat nem éreztem, csak mintha kicsit megszorították volna a golyóimat... de aztán azonnal abbamaradt
Velem nem volt ilyen, de jobb lenne, ha elmennél az orvoshoz vele!


Mitől lehetaz, hogy a számítógépem naponta kikapcso, úgy magátol mintha ki húznám a hálózatból? Van mikor egy nap egymás után kikapcsol 4-5 alkalommal. És utána hetekig nem.

Legjobb válasz: A táp gyenge, és terheléskor nem bírja a kakaót biztosítani, vagy egyszerûen csak kezd kinyúvadni.

A táp gyenge, és terheléskor nem bírja a kakaót biztosítani, vagy egyszerûen csak kezd kinyúvadni.
Nézd meg az alaplapon a proci körüli elektrolit kondenzátorokat. He azoknak a teteje púpos vagy valami barna turutyi folyt ki belõle és rászáradt akkor azokat ki kell cserélni. Pár ezer Ft-os kiadás. Számtech. boltok szervizek vállalnak ilyen munkát.
Vagy csak simán túlmelegszik a géped és automatikusan kikapcsol.
A kérdező hozzászólása: szia. a táp 450 w vadi uj az is. tavaly a proci kivételével mindent kicseréltem benne. ez van bent jelenleg. asrock k8upgrade-nf3 alaplap ( tudom nem a legjobb ) 1 db 1gb memória, Amd semprom(tm) processor 2800 + 1, 61 GHZ videó kártya Ati radeon HD 3650 AGP Azt hiszem minden meg van, ja és egy samsung 160 gb vinyó

4 hónapos babám 3-4 óránként eszik 3-5 percet. Egy kaja után 3-4szer bukik. Nemrég beállt, hogy 2 naponta van kaki. Ezek összefüggnek?

Csak anyatejet kap. Nem szoktam mérni mennyit eszik, mert szépen gyarapszik. Sajnos sokat túrózik emiatt,állandó felügyeletet igényel.

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy összefüggnek-e ezek. Szerintem a 3-5 perc szopi elég kevés, vagyis én arra következtetek ebbõl, illetve a kissé sok bukásból, hogy nagyon mohó a babád. Ha így van, próbálj szopi közben is büfiztetni, vagy ha esetleg túlságosan ömlene a tejci a cicidbõl, akkor próbálj szopi elõtt lefejni kicsit, hogy ne ömöljön annyira a kicsi szájába. Ha ezek nem segítenek, akkor bukás elleni szert adj neki (asszem nutrilion meg még van egy valami). Anyatejes babánál szerintem jó a 2 naponta kakilás, van olyan baba, aki akár 5-6 napig sem tud. Remélem azért tudtam valamennyit segíteni. 3,5 hós kislány anyukája.

Azt nem tudom, hogy összefüggnek-e ezek. Szerintem a 3-5 perc szopi elég kevés, vagyis én arra következtetek ebbõl, illetve a kissé sok bukásból, hogy nagyon mohó a babád. Ha így van, próbálj szopi közben is büfiztetni, vagy ha esetleg túlságosan ömlene a tejci a cicidbõl, akkor próbálj szopi elõtt lefejni kicsit, hogy ne ömöljön annyira a kicsi szájába. Ha ezek nem segítenek, akkor bukás elleni szert adj neki (asszem nutrilion meg még van egy valami). Anyatejes babánál szerintem jó a 2 naponta kakilás, van olyan baba, aki akár 5-6 napig sem tud. Remélem azért tudtam valamennyit segíteni. 3, 5 hós kislány anyukája.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!