Találatok a következő kifejezésre: 4-5 napja folyásom van, (21 db)

Már 8 napja vérzek, de nem olyan erösen ép hogy van valami kis rózsaszínes folyás az utóbi pár napban! Elötte csak 4-5 napig tartott a mensesem! Mi lehet ez, terhes lehetek? Örülnék egy babának! :-) ) ) ) )

Legjobb válasz: Ha az elsõ 4-5 nap a szokásoshoz hasonló volt, akkor nincs túl sok esélye a babának, de ilyenkor akár tesztelhetsz is egyet. Az ilyen jellegû elhúzódó vérzés, sem terhességben sem egyébként nem természetes dolog, megérne egy orvos látogatást a dolog.

Ha az elsõ 4-5 nap a szokásoshoz hasonló volt, akkor nincs túl sok esélye a babának, de ilyenkor akár tesztelhetsz is egyet. Az ilyen jellegû elhúzódó vérzés, sem terhességben sem egyébként nem természetes dolog, megérne egy orvos látogatást a dolog.
A kérdező hozzászólása: hát nem olyan volt mint szokott lenni jóval kevesebb
Ha már 8 napja vérzel szerintem nincs baba. Vannak akik véreznek, de ilyenkor a mensi jóval kevesebb és nem is tert csk 2-3 napig, 8 nap az már sok.
A kérdező hozzászólása: De nekem csak 4-5 napig szokott tartani az mensesem
még 13-ig 10 nap van hátra, az még nagyon sok. Milyen hosszú ciklusaid vannak?
A kérdező hozzászólása: 30-31 nap
Szerintem ez a folyás nem arra utal, ha nincs más tüneted, valami, ami más, mint ált. vagy hasonló, mint mior megjön, nem vagy terhes.
ez nem terhességre utal
Ez nekem felfázásos tünetnek tûnik. Semmi esetre sem terhességnek. Fõleg, hogy 2 napja voltatok együtt......
ez nemutal terhességre
Nekem ha nincs folyásom akkor szokott megjönni! Várj egy kicsit aztán ha nem jön meg, tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Még a prolaktin szinten túl magas (810), amíg nem megy le addig nem igen tudok teherbeesni, így emiatt félek, hogy valami gyulladás miatt van.
Hát biztos azért van ez, mert meg fog jönni. Nekem is szokta elõre jelezni.
A kérdező hozzászólása: Akkor viszont korábban fog megjönni, mert mensi elõtt 1-2 nappal szoktam érzékeny lenni e téren. Köszönöm a válaszokat.

Már 4-5 napja napja barnás-rózsaszínes folyásom van a gyógyszertől. Ez természetes? (12 napja szedem)

Köszi!

Legjobb válasz: a pecsételõ vérzés az elsõ 2 hónapban nem gáz..de ha ez foltatódik, akkor azt jelezd az orvosoddal!!!!!!

a pecsételõ vérzés az elsõ 2 hónapban nem gáz..de ha ez foltatódik, akkor azt jelezd az orvosoddal!!!!!!
A kérdező hozzászólása: De nem is vérzés, inkább csak enyhe barna színû. Mindenképp megyek vele orvoshoz már a jövõhéten, ha egy így folytatódik. Köszi a választ!
Szerintem ne aggódj emiatt! Nekem is volt az elsõ hónapban végig :S Aztán amikor végeztem az elsõ levél gyógyszerrel, akkor rendesen megjött a menstruáció és a második levélnél már nem volt folyás. Akkor én is megijedtem kicsit, hogy mi lehet ez, de többen mondták, hogy náluk is ilyen volt az elsõ hónap...
A kérdező hozzászólása: Ó köszönöm szépen most megnyugtattatok!:)

Hat napja késik, bár az útobbi idöben mindig volt 4-5 nap késés. De a hőm 36.9C! De néha kicsit görcsölök és van fehér folyásom. Sikerült teherbe esnem?

Babás vagyok vagy csak beképzelem.Nem merek tesztet csinálni,mert sokszor csalodtam manapság.

Legjobb válasz: Tudom milyen szar az egy csík, de legalább megmutatja, mi a helyzet, ez is idegõrlõ, amiben most vagy. És a két csíkot olyan jó látni... Tesztelj holnap REGGEL! Szorítok!!!

Tudom milyen szar az egy csík, de legalább megmutatja, mi a helyzet, ez is idegõrlõ, amiben most vagy. És a két csíkot olyan jó látni... Tesztelj holnap REGGEL! Szorítok!!!
tesztelj!!!drukkolok

Menstruáció előtt (elvileg a fogamzásgátló hatására) mindig fehér folyásom van 4-5 napig. A szex most eléggé fáj, olyan, mintha nem lennék kitágulva, egy idő után elmúlik a fájdalom, de nem értem, hogy miért lehet ez?

Nem is aztmondanám,hogy fáj,hanem csíp.Befolyásolhatja az,hogy miután leborotváltam a nemiszervem,utána eléggé kipattogott,egy darabig nagyon fájt,aztán viszketett,én hülye pedig elkapartam...:( Valaki írjon légyszi tapasztalatot vagy valamit :( Remélem menstruáció után elmúlik...:(

Legjobb válasz: szerintem gombát van,mert az szokott csípni, meg tõle fáj a szex :(

szerintem gombát van, mert az szokott csípni, meg tõle fáj a szex :(
Ja, nekem is fájt a szex, meg volt is folyásom (bár ha normális mennyiségû, állagú és színû, akkor még nem kell pánikolni), és kiderült, hogy van gombám. Menj el a nõgyógyászhoz, ad majd gyógyszert neked és a barátodnak is, és ha minden jó, akkor 2-3 hét alatt megoldódik ez a probléma.(nem tudom, nálatok mennyit kell várni a nõgyógyászál idõpontra)

10. -ére nem várom.4-5 napja fáj a mellem, fehéres folyásom van, a hőm 36, 8 szurkál a hasam. Szerintetek?

Legjobb válasz: Még korai lenne letenni a voksunkat, hiszen ha minden igaz, mostanság kezdõdik/kezdõdött el a beágyazódás. Ilyenkor nehéz bármit is mondani, mert az elkövetkezendõ hétben jelentkezõ tünetek, menstruációt is jelezhetnek. Hiszen a babás és nem babás tünetek kezdetben nagyon hasonlóak lehetnek.

Még korai lenne letenni a voksunkat, hiszen ha minden igaz, mostanság kezdõdik/kezdõdött el a beágyazódás. Ilyenkor nehéz bármit is mondani, mert az elkövetkezendõ hétben jelentkezõ tünetek, menstruációt is jelezhetnek. Hiszen a babás és nem babás tünetek kezdetben nagyon hasonlóak lehetnek.
A kérdező hozzászólása: Igen, igazad van, csak most ez kicsit furcsa. Eddig nem, volt ilyen. Mar van egy kislányom vele is szinte az eslõ pillanattól kezdve éreztem, hogy valami más. Mivel volt egy vetélésem igy nagyon izgulok. Köszönöm a válaszod.
Én 4 napja voltam terhes amikor érzékeny mellekkel, mellbimbókkal ébredtem. Már akkor gyanús volt. Remélem neked is sikerült a teherbeesés. :)

Rózsaszínes folyás mitől lehet? Még 4-5 napom van a nem vártig.

Olyasmi érzésem van mint amikor megszokott jönni, de el?tte soha nem volt rózsaszínes folyásom, hanem megjött.

Legjobb válasz: Akár baba is lehet.A rózsaszínes pecsételés annak a jele is lehet. Én naon szoritok!!!

Akár baba is lehet.A rózsaszínes pecsételés annak a jele is lehet. Én naon szoritok!!!
50-50%. Nekem hétfõn jött meg (mára elmúlt), elõtte barnáztam 3 napot. A kis "rosszulléteim" (émelygés, szurkáló érzet a méhemnél) megmaradtak, így csináltam egy tesztet ma, és van egy halvány második csíkom.
Majd írd meg az eredményt :) Szorítok!!!
Szerintem meg fog jonni...En is rozsaszinezek mostanaban, es ilyen soha nem volt, csak amiota babara vagyok :)
Sziasztok :) Elso vagyok... Mi a helyzet veled kerdezo? Hogy vagy? Elmult mar a barnazgatasod? Kivancsi vagyok, idegesito dolgog ez a pecseteles dolog menszi idejen....es hat a varkazosas meg idegtepo.... Irj :)
Mindkettõ lehet az az igazság!!! Dorciii86 neked viszont gratulálok a pozi teszthez!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm az érdeklõdést, kedves 1. Elmúlt a rózsaszínes folyásom, de szerintem nem akkor volt az ovum, amikorra a ciklus behúzta, így vagy a 15.napon, vagy a 12.napon vagyok ma pé. után. Csináltam már tesztet, én mintha látnék rajta halványan de 2.csíkot, fel is tettem, de a többség negatívnak látta. Hétfõn vagy kedden tesztelek legközelebb, ha addig nem jön meg.
Hajrá! Én is drukkolok, hogy legyen 2. csík. Nekem azóta szerencsére erõsödik a 2. csík.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!