Találatok a következő kifejezésre: 4-5 napja a jobb (9 db)

36-ik hetet kezdem.4-5 napja a babám mozgását csak jobb oldalon érzem, néha egészen oldalt is. Jelezheti ez a baba fekvésében azt, h esetleg keresztben van? Sem alul sem felül nem érzek semmit. Más is érzi ezt? Lassan be kellene fordulnia azt hiszem.

Legjobb válasz: Valószínûleg arra az oldalra állnak a lábai, és amikor rúg, azt érzed. Nem hiszem, hogy keresztben van, de nemsoká uh, és kiderül. Ne aggodalmaskodj:) Könnyû szülést neked!

Valószínûleg arra az oldalra állnak a lábai, és amikor rúg, azt érzed. Nem hiszem, hogy keresztben van, de nemsoká uh, és kiderül. Ne aggodalmaskodj:) Könnyû szülést neked!
szia.sokáig nekem is keresztben feküdt.a 32 hetes uh-on nagy megdöbbenésemre azt mondta a doki h már meg van fordulva, és fejjel lefelé van.pedig még a mai napig leginkább oldalt érzem a mozgását. 32+4 hetes km
Szia! Én is kétoldalt érzem a kis végtagjait és nekem farfekvéses DE én határozottan érzem és látszik is a feje fennt:-)))
Elõzõ vagyok.39 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek:) Megjátjuk....

21 éves srác vagyok és nincs olyan nap, hogy ne gondolnék a szexre. Van, hogy csak felmegyek egy oldalra azt csak körbe nézek, de 2-3, jobb esetben 4-5 nap után már aktusra "vágyom". Nevezhető ez szexfüggőségnek? Mi lehet a megoldás?

Van valami megoldás rá? Vagy ez embere válogatja?

Legjobb válasz: Szia Dehogy vagy szexfüggõ! Ez teljesen normális, egészséges fiatal ember vagy aki kívánja a szexet. Akkor lenne baj ha ez ellenkezõleg lenne! :))

Szia Dehogy vagy szexfüggõ! Ez teljesen normális, egészséges fiatal ember vagy aki kívánja a szexet. Akkor lenne baj ha ez ellenkezõleg lenne! :) )
dehogy baj. mindenki legalabb 1szer egy nap gondol a szexre. es az hogy kivanod az meg termeszetes , nyugi nem vagy az:D.. remelem hogy segitettem [16/l]
Én is ilyen vagyok, minden normális fiú ilyen. 21 évesen te egy hormonbomba vagy. Fogj egy nõcit :) ha épp nincs
Minden _n o r m á l i s_ faszi ilyen, fõleg 21 évesen. Akik itt írják, hogy 22 évesek, de még szüzek azokkal valami komoly baj van, bár õk megpróbálják elfogadtatni magukat a társadalommal. Azt a lányok találták ki, hogy várni kell, meg nincsenek felkészülve, meg nem gondolnak rá, meg 21 évesen még szüzek meg félnek meg a fiú csak azt akarja és ezért inkább nem szexelnek velük egyebek, hiszen tudod, sok ilyen balfék van itt az oldalon is. Veled semmi baj nincs! 25/f
A kérdező hozzászólása: Valójában nemrég vesztettem el a szüzességemet, de sokszor úgy érzem bármikor tudnék szeretkezni. Most nincs senkim így egyéni megoldások vannak.

4-5 napja szúrkál a jobb petefészkem (nekem csak az van mert a balt ciszta miatt kivették)meg egyre jobban húzódik középre a szúrkálás. Lehetett már a beágyazódás?

12-13-án volt peteérésem (ovu teszt) együtt voltunk elötte, aznap,utána. 4-5 napja szúrkál a jobb petefészkem (nekem csak az van mert a balt ciszta miatt kivették)meg egyre jobban húzódik középre a szúrkálás. a h?m 37 már napok óta. Lehettett már a beágyazódás? mikor tesztelhetek leghamarabb és milyen teszttel? 30-án kell megjönnie.délutánonként hányingerem is van néha de gondolom ez még nem annak a jele ugye?

Legjobb válasz: a tünetek alapján elvileg lehet az. ha biztos eredményt akarsz akkor a nemvárt elsõ vagy második napján tesztelj, 20 vagy 25-ös érzékenységû teszttel. (használati útmutatón rajta van az érzékenysége). nekem a 25-ös kimutatta az elsõ napon. sok sikert!

a tünetek alapján elvileg lehet az. ha biztos eredményt akarsz akkor a nemvárt elsõ vagy második napján tesztelj, 20 vagy 25-ös érzékenységû teszttel. (használati útmutatón rajta van az érzékenysége). nekem a 25-ös kimutatta az elsõ napon. sok sikert!
Szia.Igen elképzelhetõ, hogy az vagy, de ne idegeskedj. Csináltas egy tesztet, vannak nagyon jó terhességi tesztek.amik elég hamar kimutatják a terhességet.13-óta pedug már eltelt egy hét.Szóval a teszt kimutatja..Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat azt elfelejtettem írni hogy 4-5 napja a mellbimbóm is nagyon érzékeny. meg néha viszket is egy kicsit pedig azt nem szokott.ez lehet jel?
elsõ vagyok. lehet az is jel. de még ne csinálj tesztet, mert a beágyazódás a peteérés után kb 7.nap, és utána kezd csak el hcg-t termelni a szervezet, azért ajánlatos az elsõ nemvárt napon csinálni a tesztet, úgy már biztos eredményt ad


4-5 napja zsibbad a jobb lábamon a nagy lábujjam és nem akar elmúlni. Mit kellene tennem vele? Masszírozás nem segít, sem a cipőcsere.

Legjobb válasz: Irány az orvos. Valami keringési probléma. Ha nem nézeted meg, akkár el is veszítheted.

Irány az orvos. Valami keringési probléma. Ha nem nézeted meg, akkár el is veszítheted.
Nem csak vérkeringési probléma... Lehet porc kopás, sõtt még nyak csigoja kopás is, vagy sérv, és még nagyon sok más dolog. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni :)
A kérdező hozzászólása: ezek közül mindegyik rossz!

Spermavizsgálat 3. vagy 5. napon jobb, mert a 4. napon nem megy?

Pénteken kell menni a férjemnek vizsgálatra, ma dolgozik. Tegnap voltunk együtt - az péntekig 5 nap. Holnap lehetünk még szerintetek? (Szerintem igen, és megmondjuk majd a dokinak!)

Legjobb válasz: Nekünk 5 nap van a papíron. Viszont Czeizel doki szerint elég a 3 nap is!!! Legyintett az 5 napra! :) Mi szerdán megyünk és szombaton voltunk együtt utoljára.

Nekünk 5 nap van a papíron. Viszont Czeizel doki szerint elég a 3 nap is!!! Legyintett az 5 napra! :) Mi szerdán megyünk és szombaton voltunk együtt utoljára.
A kérdező hozzászólása: Tehát: nekem azt mondta a nõdoki, hogy "gyönyörûek az eredményeim". És hozzá tartozik, hogy nekünk már van két gyönyörû gyermekünk is. Erre mondta õ azt, hogy aki már szült és jók az ereményei (tökéletes a hormonom és UH minden hóban kimutatja a peteérést, rendszeres ciklus + szültem már), ott valsz. a férfival van a baj. A férjem ereménye viszont 0, 7 millió/ml a 20 millió minimum helyett. (Ezt te is látod, milyen rossz:( Erre mondta a doki, hogy kizárt a terhesség. Én nagyon bízom a vitaminokban. A lombik kizárt, nem megyek bele semmiféle hormonális kezelésbe. Én mondtam, hogy esetleg még egy átjárhatóságit bevállalok, de a doki szerint ilyen sp-ereménnyel teljesen fölösleges kínozni engem. És veled mi van?
Hûha! :(( De tényleg jók ezek a vitaminok amit most szed a párod!! Még azt olvastam, hogy a folsav is nagyon jó a férfiaknak!!! Jótékony hatással van a spermára, meg a termelõdésére! És akkor most meddig kell szednie??? Lesz újbóli vizsgálat?
A kérdező hozzászólása: Jajj, képzeld, annyira rossz lett, hogy a nõdoki azt mondta, hogy ezzel az eredménnyel azonnal a lombikhoz kezdene, annak is ahhoz a fajtájához, amikor befecskendezik a spermát a petesejtbe. Az én eredményeim jók, azt mondta, hogy teljesen felesleges nálam bármiféle beavatkozás, mert természetes módon - szerinte - kizárt a terhesség. Nem csüggedünk, E-vitamin, C-vitamin és tökmagolaj-kúrán van a férjem. Itt már többektõl olvastam, hogy ez a kombináció csodákra képes!!!!
Na, hogy sikerült???? :)
szintén elsõ vagyok. Nekem is be van ígérve egy hsg. Kicsit tartok tõle...
A kérdező hozzászólása: Mi kedden együtt voltunk este és pénteken este magánrendelésre megy a férjem. Az nagyjából 3*24 óra. Remélem, nem lesz gond. (Neki nagy az önbizalma:) ), hogy minden O.K. lesz! Aztán hétfõ nõdoki, és ha a laborom és a férjem jók, akkor nekem laparoszkópos átjárhatósági. Majd írok a férjem eredményérõl.
Szia! Én írtam neked! Meg van az eredményünk, nagyon jó lett, tehát elég ezek szerint a 3 napos szünet is!! :) Ha van kedved, írd meg, hogy nektek milyen lett! üdv S
A kérdező hozzászólása: Én is arra gondoltam, hogy holnap még együtt leszünk és a 3. napra fog esni a vizsgálat. Elvégre amúgy sem 4 + 5 naponként vagyunk együtt, hanem legrosszabb esetben is másnaponként. Ha a 3. napos jó lesz, akkor nincs mitõl tartani.
A kérdező hozzászólása: A férjem 3 hónap múlva van visszarendelve a magándokihoz, de az önértékelése a 0-án van, azt mondta, hogy mindent beszed, de oda mégegyszer nem megy. Én tudom, hogy úgyis el fog menni, de nagyon-nagyon sajnálom. Ez szörnyû lehet egy férfinak. Ja, és az elsõ két gyermekünk igazi szerelemgyerek, minden "kínlódás" nélkül. De õk már 8 és 10 évesek, tehát eltelt egy kis idõ.

Cickafark - palástfü, vagy málnalevél - palástfü. Melyik a jobb kombinácio a sikeres teherbeeséshez? Nagy gond ha ezeket a teákat nem a ciklus elsö napján kezdem el inni, hanem a 4-5-ik napon?

A ciklusom rendszeres 28 napos, csak valoszinüleg peteérésem nincs. Most kezdtem el hömérözni is.

Legjobb válasz: Szia! A cickafark-palástfű 1:1 arányú keveréke lenne jobb. A málnalevelet már teherbeesés után szokták javasolni. Mindedj, mikor kezded, csak rendszeresen idd. (1/4 l vízhez 1 púpozott teáskanál fű - 2-3 perc áztatás elég neki - lehetőleg reggeli előtt fél órával) Én úgy tudom, ha rendszeres a ciklusod, akkor van pé-d, csak egy kicsit rá kell segíteni! Szerintem tök jó, hogy gyógyfüvekkel kezdesz :) Sok sikert! :)

Szia! A cickafark-palástfű 1:1 arányú keveréke lenne jobb. A málnalevelet már teherbeesés után szokták javasolni. Mindedj, mikor kezded, csak rendszeresen idd. (1/4 l vízhez 1 púpozott teáskanál fű - 2-3 perc áztatás elég neki - lehetőleg reggeli előtt fél órával) Én úgy tudom, ha rendszeres a ciklusod, akkor van pé-d, csak egy kicsit rá kell segíteni! Szerintem tök jó, hogy gyógyfüvekkel kezdesz :) Sok sikert! :)
Málnalevél pé-ig, (nem baj, hogy késõbb kezded inni)Palástfû menzeszig!
A cickafarkat semmiképp ne hagyd ki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget. Cicka, - és palástfüteát sikerült vennem, de filteresek. Reggel, este iszom egy bögrével.
Én inkább arra gondolnék, hogy a füle fájhat.
Szia! Elsõ babámnál a fog miatt volt, másodiknál szimplán zavarta a haja. Mikor levágtam a haját h ne lógjon rá a fülére, abbahagyta a véresre vakarást (vagy pont ezzel egyidõben szûnt meg a valódi ok, ami nem tudom mi volt :) )
Én több hónap tapasztalata alapján azt gondolom, a lányom akkor kapirgál a füle körül és húzogatja felette a haját, ha fáradt, álmos.
Ilyet az én lányom is csinált egy idõben, fogalmam sincs, miért. Lehet, hogy csak éppen felfedezte, hogy van füle meg haja. Egy darabig csinálta sokszor, aztán abbahagyta.
Nálunk is az álmosság jele egy ideje a kisfiamnak, most 11 hónapos, én elvileg a fülemet fogtam úgy aludtam el picinek õ meg egy ideje a haját és a fülét babrálja utána nem sokkal már alszik is.(vagy ha nagyon nyûgös elaltatom)

Nagyon vékony lány vagyok! Jobb napokon 47kg! Szerintetek mikor kezd el majd látszódni a terhesség? Most 4-5 hetes körül vagyok!

Legjobb válasz: Szia ,en 168cm vagyok es 42kilo voltam mikor terhes lettem...3.honaptol keztem hizni ,es a 6. honapba kezdett latszani a hasam ,onnantol csak nott nott...65kilossan mentem szulni.de mondanam h nagy hasam volt, csodalkoztak is h csak ekkorka... a masodik babamnal mar 9hetessen akkora pocim volt mint az elsovel 6 honapossan ...:D akkor keztem a terhesseget 52kiloval.utolso honapba vagyok es hatalmas hasam van 62kilogramm vagyok. amugy ket kislanyom lessz :)

Szia , en 168cm vagyok es 42kilo voltam mikor terhes lettem...3.honaptol keztem hizni , es a 6. honapba kezdett latszani a hasam , onnantol csak nott nott...65kilossan mentem szulni.de mondanam h nagy hasam volt, csodalkoztak is h csak ekkorka... a masodik babamnal mar 9hetessen akkora pocim volt mint az elsovel 6 honapossan ...:D akkor keztem a terhesseget 52kiloval.utolso honapba vagyok es hatalmas hasam van 62kilogramm vagyok. amugy ket kislanyom lessz :)
Oh ez nagyon változó. ismerek olyan vékony lányt aki mint a ház akkora hasa volt, és ismerek olyat aki még 30-ik hét fölött is eltudta volna titkolni. szerintem te már 15-ik hét utántól látni fogod a dudorodást. igazán mindenkinek 20-ik hét után kezd el nöni a hasa igazán.
Én is vékony vagyok, és viszonylag késõn kezdett el látszódni, 18-20 hetsen még csak jóllakottnak néztem ki. A végére sem lett nagy hasam, a szülés elõtti napokban még csak 6 hónap körülinek gondoltak, akik nem tudták a terhességem korát. Csak a súlyból nem lehet tudni, mert egy hozzám hasonló mérettel rendelkezõ ismerõsömnek végig sokkal nagyobb hasa volt, mint nekem.
Szia! Én is 47 kilósan estem teherbe.Pici hasam volt végig. Mikor szülni mentem sem látszott többnek 6 hónaposnál. Amugy olyan 20-22 hetesen kezdett el látszani, hogy alakul valami.De igazán terhes pocim, majd csak a vége felé volt. Kislányom lett 3300 g és 50 cm.
Szia!n Én a 15. hét után kezdtem domborodni, de hanyatt fekve még akkor sem látszott.

A kislányom most 5 hetes napi 3-4 széklete van, de nehezen, a gázok gyötrik. Milumil HA1et szed! Valaki tud jobb tápszert? Lehet emiatt fáj a pocija?

Legjobb válasz: Ennyi idõsen a hasfájás oka leginkább a tejcukor szokott lenni, mert még fejletlen a kis emésztõ rendszere.

Ennyi idõsen a hasfájás oka leginkább a tejcukor szokott lenni, mert még fejletlen a kis emésztõ rendszere.
nálunk is ez volt a helyzet nehezen volt széklete oly annyira hogy volt mikor be is pirult a feje. szóltam a dokinak és akkor azt javasolta ennyi idõsen hogy kamillateát itassak vele etetés elõtt 15-30ml. De úgy készítettem el hogy 1dlhez 1db kocka cukorral jól ki fõztem (jó sötétre) be is vált.
Mi a lányunk születése óta a Milupa fermentáltat esszük.Igaz lassabb volt a széklet ürítése de sose fájt a hasa. Ez egy kimondottan hasfájás elleni tápszer.
A Bebának is van hasfájós babáknak való tápszere: Beba Sensitive, A Milumilnak a Fermentált és a Komfort (nálunk ez vált be, de a babám hasfájása kemény széklettel is társult, ezt oldotta a tápszer) Az említett Beba S. jó azoknak, akik hajlamosabbak több és lazább székletet "produkálni". Sztem a napi 3-4 kakis pelus sok csak tápszeres babának, de kérd ki az orvosotok véleményét is!
A kérdező hozzászólása: Most az orvos a komfortot írta fel neki, ettõl még szörnyûbb a helyzet.Már nappal sem tud aludni, a napi alvása 2-3 óra.Nagyon kemény tõle a széklete, csak kúp segítségével tud kakilni
Szia! Nekem 7 hetes a babám, milumil ha 0+ tápszert kap (anyatej mellé) és szintén nem tud aludni, ma is mindössze 1, 5 órát aludt napközben. A széklete hígabb. A tápszer okozhatja? Miért írtad, hogy még rosszabb helyzet, amióta a másik tápszert kapja? Születésétõl ezt a Milumilt kapja és most jött elõ nála ez a gond (nem alvás), tehát nem az elejétõl?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!