Találatok a következő kifejezésre: 4-5 hetesen csak (60 db)

4-5 hetesen csak petezsák látszik, jónak számít?

4 vetélésen vagyok túl, az utolsó vérzésem dec 16-án volt, 35 naposak a ciklusaim, ezért is kellett korán UH-ra menni. Január 16-án lett pozitív a tesztem, és jan 23-án voltam orvosnál aki méhen belül látott petezsákot de semmi mást, méretet nem mondott, kaptam progeszteront és 2 hét múlva kell visszamenni. Szerintetek lesz szívhang? Nagyon félek :(

Legjobb válasz: 4-5 hetesen még normálisnak számít. De azt kivizsgálták, h az elõzõ 4 vetélésnek mi lehetett az oka? Így megértem, hogy már nem mersz örülni.

4-5 hetesen még normálisnak számít. De azt kivizsgálták, h az elõzõ 4 vetélésnek mi lehetett az oka? Így megértem, hogy már nem mersz örülni.
A kérdező hozzászólása: Így néz ki [link]
A kérdező hozzászólása: Tegnap élõ embriót láttunk 6, 5 mm-es Crl-el :) ))))) gyönyörûûû
A kérdező hozzászólása: Dejóó köszönöm :) Én kb ilyet láttam a monitoron [link]
Nah, a nagy izgalomba lemaradt:) [link]
Kedves kérdezõ! Gondoltam megmutatom neked a mi kis picurinkat 5 illetve 7hetesen. Azért az elsõn kicsit vicces, hogy pizza formájú:) Persze azóta csodaszép magzattá fejlõdött. 25+4hkm
A kérdező hozzászólása: Jaj utolsó, megmondod hogy mit láttatok holnap? nagyon drukkolok, nekem is pici fekete folt volt, találtam hasonló képet kb 4-5 mm lehetett. Várlak a hírekkel
Nekem is 16.án lett pozitív a tesztem és valószínû január 4.én lettem terhes :) Én 22.én voltam orvosnál, akkor egy kis fekete foltot láttunk, azt mondta egy hét múlva újra nézzenek meg. Holnap megyek ultrahangra remélem már nekem is látszódik majd valami. Szerintem két hét múlva nálad már tuti lesz szívhang, elsõ babámnál úgy volt.
A kérdező hozzászólása: Még a 3 napot is tudom mikor jöhetett össze:) )) dec 27, 30, vagy jan 4 :) ) Férjem sokat dolgozott, nem is tudtunk volna többször együtt lenni.
1. vagyok. :) Akkor jó, ha kezelnek is ezzel. Szerintem akkor így rendben lesztek! Drukkolok! :) És két hét múlva remélem írsz majd.. :)
Gratulálok:) Igen, tökéletes, sokunknál (nálam is) 6 hetesen is csak petezsák látszódot... Aztán cirka 2-3héttel késõbb már szívhangja is volt:) Mérete ilyen "idõs" korban még épphogy csak pár miliméter, szóval szerintem következõre simán majd lesz méret is, ne aggódj!!! Ne görcsölj, az nem tesz jót!! Remélem azért megírod 2hét múlva, hogy milyen "nagy" már:)
A kérdező hozzászólása: Igen Pco és IR-es vagyok, azóta kezelnek
4-5 hetesen teljesen normális, hogy még csak a petezsákot látta a doki. Általában a 8 héten már mindenkinél van szívhang. Szorítok, hogy minden rendben menjen. Te pedig ne idegeskedj, úgy teszel a legtöbbet a babádért :)
1. vagyok. Tök jó hír, gratulálok! :) :) :)

Miért van az hogy 4-5 hetesen csak a petezsákot látni? Nekem a petezsákom 9mm de a magzati elemeket nem látja a dokim, ilyenkor persze hogy minden kismama a legrosszabbra gondol! Vagy ez csak náalm van így?

Legjobb válasz: Én is 4 és fél hetesen voltam dokinál, nekem még a petezsákot sem látta, csak a megvastagodott méhnyálkahártyát. Azóta eltelt majd egy hét, de legközelebb csak január elején kell mennem, addig meg izgulhatok ;) Szóval ne aggódj, 2 hét múlva már talán a szívhangot is elkaphatod ;) Mikor mész legközelebb?

Én is 4 és fél hetesen voltam dokinál, nekem még a petezsákot sem látta, csak a megvastagodott méhnyálkahártyát. Azóta eltelt majd egy hét, de legközelebb csak január elején kell mennem, addig meg izgulhatok ;) Szóval ne aggódj, 2 hét múlva már talán a szívhangot is elkaphatod ;) Mikor mész legközelebb?
Teljesen normális hogy 4-5 hetesen csak a petezsák látszik. Nekem is csak az látszott. 2 hét múlva mentem újra akkor már a kis szivecskéje is látszott:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat aranyosak vagytok!am január 14dikén kell vissza mennem a dokihoz, és most megnyugtattatok egy kicsit!puszi

Most került hozzánk egy 4-5 hetes cicus, tegnap óta megy a hasa. Nem tudom megállapítani, hogy mitől, eddig csak tasakos Whiskas Juniort adtunk neki + a Rossmannból vettünk neki macskatejet. Lehetséges, hogy ezektől van a probléma?

Legjobb válasz: Normális körülmények között egy 4-5 hetes cicának még anyatejre van szüksége. Ennek híján tejpótló tápszerrel kellene etetni. Ezt lehet kapni állatos boltokban, állatgyógyszertárban vagy állatorvosnál. A tápszert cumisüveg vagy fecskendõ segítségével tudod vele megitatni. A tápszer mellett már kaphat szilárd ételt is, de ilyenkor még nem ez a fõ tápláléka. Az anyacica kb. 7-8 hetes korukig szoptatja a kicsiket, ekkor lehet teljesen áttérni a junior tápra. Lehet, hogy az eledeltõl van hasmenése, de lehet más oka is pl. paraziták vagy vírusos fertõzés. Mindenképpen nézesd meg egy állatorvossal. Õ majd bõvebb információval tud szolgálni.

Normális körülmények között egy 4-5 hetes cicának még anyatejre van szüksége. Ennek híján tejpótló tápszerrel kellene etetni. Ezt lehet kapni állatos boltokban, állatgyógyszertárban vagy állatorvosnál. A tápszert cumisüveg vagy fecskendõ segítségével tudod vele megitatni. A tápszer mellett már kaphat szilárd ételt is, de ilyenkor még nem ez a fõ tápláléka. Az anyacica kb. 7-8 hetes korukig szoptatja a kicsiket, ekkor lehet teljesen áttérni a junior tápra. Lehet, hogy az eledeltõl van hasmenése, de lehet más oka is pl. paraziták vagy vírusos fertõzés. Mindenképpen nézesd meg egy állatorvossal. Õ majd bõvebb információval tud szolgálni.
A kérdező hozzászólása: Mi is úgy gondoltuk, hogy ott kéne maradnia még az anyukájánál, de sajnos meghalt, és mivel már ettek is, ezért ideadták már most. Köszönöm szépen a választ, mindenképp utána járok! :)
Egyenlõre én is fecskendõvel etetném cicatápszerrel. Majd 7 hetes korától ráérsz neki adni száraztápot és alutasakost!
Én is kb. ilyen idõs korában kaptam a cicusomat.Pot ugyan ez volt:hányt az elsõ napokban, de ez nem vírus vagy betegség, csak simán megviselte az, hogy mégcsak most vált el az anyukájától meg a tesóitól.Tehát nem kell izgulni és nem kell egybõl az állatorvoshoz rohanni.A gyomrát is megviselte a kaja váltás.Csak arra ügyelj, hogy nehogy kiszáradjon.Inkább gyakrabban itasd a macskatejjel+azért rakj ki vizet is.Nem kell aggódnod, pár napig még tuti ilyen lesz, de amint beilleszkedik, ez is elfog múlni:)
Elõzõ vagok: Hoppá, azt akartam írni, hogy hányt és hasmenés is volt, szóval ugyanúgy igaz a hasmenésre is, csak azr elfelejtettem írni...Bocsi!:)
Féreghajtót kapot? Az is okozhat ilyesmit. Meg a hirtelen eledelváltás. Még nagyon kicsi és érzékeny.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) Nem kapott féreghajtót, de várok még vele 1-2 napot, hátha tényleg csak az eledelváltás, és az új környezet miatt rossz a gyomra. Szegénykémnek még ma is ment a hasa, remélem megoldódik, ha pedig nem elviszem állatorvoshoz!
Azt ugye tudod hogy féreghajtó mindenképpen kell neki. Már csak azért is mert az emberre is veszélyes lehet.
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam, hogy szükséges, de akkor kapni fog! Köszönöm az értesítést!

4-5 hetesen még csak a petezsák látszik?

Legjobb válasz: 4. hét A beágyazódás befejezõdik. A magzatburok és a méhlepény kezdeményeinek szétválásával kialakul az amnionüreg, amely a baba lakhelye lesz. Az embrió belsõ sejtjei két csíralemezre oszlanak. Kialakul az elsõdleges szikhólyag, a májnak megfelelõ embrionális szerv. Bemélyedések, úgynevezett lacunák keletkeznek az embrión. A beágyazódás befejezõdik, az embrió már szövettanilag kapcsolódott anyai szervezettel, a fogamzás teljessé vált. 5. hét Ekkor az embriópajzs, amelybõl késõbb a baba kifejlõdik, már 0,1 mm nagyságú. Az ultrahangos vizsgálaton már látható a petezsák, benne a primitív csík, amely már a baba testének kezdeménye. Most alakul ki a szívcsõ, az emberi szív kezdeménye is, de ekkor még nem pulzál. Megkezdõdik az érrendszer és az emésztõrendszer differenciálódása, fejlõdése. Megjelenik a másodlagos szikhólyag, ami az elsõdleges szikhólyagból fûzõdik le. A hét végére az embrió már 2 mm-esre nõ, három csíralemezbõl áll, és elkezd saját vérsejteket termelni.

4. hét A beágyazódás befejezõdik. A magzatburok és a méhlepény kezdeményeinek szétválásával kialakul az amnionüreg, amely a baba lakhelye lesz. Az embrió belsõ sejtjei két csíralemezre oszlanak. Kialakul az elsõdleges szikhólyag, a májnak megfelelõ embrionális szerv. Bemélyedések, úgynevezett lacunák keletkeznek az embrión. A beágyazódás befejezõdik, az embrió már szövettanilag kapcsolódott anyai szervezettel, a fogamzás teljessé vált. 5. hét Ekkor az embriópajzs, amelybõl késõbb a baba kifejlõdik, már 0, 1 mm nagyságú. Az ultrahangos vizsgálaton már látható a petezsák, benne a primitív csík, amely már a baba testének kezdeménye. Most alakul ki a szívcsõ, az emberi szív kezdeménye is, de ekkor még nem pulzál. Megkezdõdik az érrendszer és az emésztõrendszer differenciálódása, fejlõdése. Megjelenik a másodlagos szikhólyag, ami az elsõdleges szikhólyagból fûzõdik le. A hét végére az embrió már 2 mm-esre nõ, három csíralemezbõl áll, és elkezd saját vérsejteket termelni.
A kérdező hozzászólása: Nekem még csak egy sötét zsák alakú foltocska volt az ultrahangon, az orvos azt mondta, hogy még fiatal a terhesség. Ezért kérdeztem. Köszi a válaszokat.
Nekem 5 hét 3 naposan 2 mm-es pötty látszott, ugyhogy ne izgulj:-) nézegesd a http://www.babnet.hu és a http://www.babzo.hu oldalt, mindkettõn van heti lebontás, nálam pontosan bevált minden, ami oda van írva:-) 21 hetes kismama:-)

Ma voltam dokinál, 4-5 hetes terhes vagyok.2mm volt a petezsák. Ti nem féltek még így az elején, hogy ne adj Isten elmegy a baba? Csak én aggódok ennyire?

Legjobb válasz: Nem csak Te aggódsz! Bár én csak 7 hetesen csináltam pozitív tesztet (hogy miért, az hosszú sztori, de én is nagyon féltem, hogy elmegy, úgyhogy mindig beszéltem hozzá, hogy nagyon akartuk õt, és tartson ki. Késõbb már sokminden más miatt is fogsz aggódni, de azért hidd el a túlzott parázás sem tesz jót neki. Pozitív gondolkodás a lényeg. Ne hallgass meg, ne olvass el negatív, paráztatós hozzászólásokat, véleményeket. Gondolj mindig arra, hogy minden rendben lesz és vigyázz nagyon a babádra! (-:

Nem csak Te aggódsz! Bár én csak 7 hetesen csináltam pozitív tesztet (hogy miért, az hosszú sztori, de én is nagyon féltem, hogy elmegy, úgyhogy mindig beszéltem hozzá, hogy nagyon akartuk õt, és tartson ki. Késõbb már sokminden más miatt is fogsz aggódni, de azért hidd el a túlzott parázás sem tesz jót neki. Pozitív gondolkodás a lényeg. Ne hallgass meg, ne olvass el negatív, paráztatós hozzászólásokat, véleményeket. Gondolj mindig arra, hogy minden rendben lesz és vigyázz nagyon a babádra! (-:
22-14: köszi a történetet! Érdekes volt:) ) Nekem már 4 napja késik. Csütörtökön tesztelek eget, hátha. 2 nap késésnél még negatív volt:(
Ez a babó még nagyon picurka, és ha ilyen korán pozitívat teszteltél, a hormonjaiddal minden rendben lehet. Én már csak ezért sem aggódnék. Beszélgess vele, hogy mennyire szereted, és várod, és neki most az a dolga, hogy kapaszkodjon erõsen, és növekedjen! Nekem segíteni szokott még a "mantrázás", amikor azt mondogatom magamnak, hogy egy egészséges baba fejlõdik a méhemben. Majd írd meg, mi volt a köv. uh-on! ;)
21:57-nek: 10 évig azt hallgattam a dokimtól, hogy nehezen fogok teherbe esni, mert az egyik petefészkem alig mûködik és sokszor volt a másik petefészkemnél gyulladás. Amikor nem jött meg a menstruációm május 8-án, tesztet csináltam 4 napra rá, negatív lett. Elmentem dokihoz, megvizsgált, azt mondta, hogy nincs baba. Belenyugodtunk, elvégre csak 2 hete volt az esküvõnk, azóta próbálkoztunk. Az idegeskedésnek tudtuk be. Május 30-ig nagyon sok volt a munkám (könyvelõ vagyok, 15 beszámolóm, adóbevallásom volt), sokat túlóráztam, szerveztük a nászutat.(Igazából elõtte azért nem csináltam tesztet, hogy ne rontsa el a kedvünket, hogy megint negatív) Tüneteim nem voltak. Elmentünk nászútra. Ott megint nem jött meg, de görcsölgetett a hasam, és a második héten hánytam. Amint hazajöttünk pozitív lett. Kiderült, hogy kb. május 3-4. körül fogant a Drága!
Elõzõ vagyok: 22 hetes km
08:56-nak: ha 4-5 hetes vagy, akkor inkább abban reménykedj, hogy 8 hónap múlva születik meg... :D Ezt amúgy én is mindig benézem... 8 hetes kismami
Jogos a félelmed. Fõleg most, az influs idõszakban. Amint lázas leszel, rögtön csillapítsd és ügyelet vagy doki. Egy 37hetes hasas doki:-)
Szerintem természetes hogy aggódsz:) De nem kell! Az elsõ válaszolótól kérdezem hogy miért csak a 7. héten lett pozitív a tesztje?
Szia! Én is tegnap voltam dokinál és 4-5 hetes vagyok. 3mm-es petezsákot látott. egy kicsit sztem mindenki aggódik, de bízzunk benne, hogy nem lesz semmi baj és 9hónap múlva egészséges kisbabát szülünk. Így lesz, mert így kell lennie!!! Boldog babavárást!
Én is paráztam és még mindig parázok néha.De fõként a pozitív dolgokra gondolj és akkor nem lesz semmilyen gond.Ha majd elõször látod dobogni a kicsi szívét, az egy nagy élmény lesz.28 hetes km.
Szia mi annyira paráztunk párommal hogy szeretkezni nem mertünk amikor bújt már húztam el magam hogy nehogy baj legyen nagyon régóta akartuk de ez természetes hogy félsz szerintem. Ezek majd helyre állnak mindenkinél. Majd elkezdesz megnyugodni amikor kapod a dokidtól a jó híreket csak pozitívan mert nem lesz semmi bajotok! 14+5

4-5 hetes terhes vagyok. hétfön amikor voltam orvosnál csak a petezsák méretét mondta ami 4mm, azt már nem, hogy lát-e szikholyagot. miért nem mondta, nem is látta? 30-án kell visszamennem. remélem rendben lesz minden.

Legjobb válasz: Nyugi! Nekem már majdnem hat hetes korban lehetett látni csak a szikhólyagot, pláne ha egy kicsit késõbb fogant mint középidõ. Mire mész addigra már a kis szivecskéje is verni fog! Gratula!

Nyugi! Nekem már majdnem hat hetes korban lehetett látni csak a szikhólyagot, pláne ha egy kicsit késõbb fogant mint középidõ. Mire mész addigra már a kis szivecskéje is verni fog! Gratula!
Biztos, hogy minden rendben van, nyugodjj meg! És gratula!
Szia! Ilyenkor még csak a petezsák látszik, majd szépen kialakul mindene, csak adj neki ídõt! És nyugodj meg, bizti minden rendben lesz. Egy 9 hetes kismami. A legjobbakat!
Nekem is csak a petezsákot látta, és most járunk a kislányommal a 26. hét végén! További szép babavárást!

Az lehetséges hogy 4-5 hetes terhesen fél óránként kell pisilni? De annyira, hogyha nem megyek rögtön akkor úgy érzem bepisilek. De éjjel nem kell csak ritkán kimennem.

Legjobb válasz: Nekem is így volt ha nem is fél óránként, de nagyon sûrûn, akkor még nem tudtam, hogy babás bagyok azt hittem felfáztam de semmi már tünetem nem volt aztán kiderült és utánaolvastam a neten és mindenhol azt olvastam, " gyakori vizelési inger" ugyhogy ok. de nem tartott sokáig már 13 hetes vagyok de már több hete nincs ilyen érzésem.

Nekem is így volt ha nem is fél óránként, de nagyon sûrûn, akkor még nem tudtam, hogy babás bagyok azt hittem felfáztam de semmi már tünetem nem volt aztán kiderült és utánaolvastam a neten és mindenhol azt olvastam, " gyakori vizelési inger" ugyhogy ok. de nem tartott sokáig már 13 hetes vagyok de már több hete nincs ilyen érzésem.
Szia! Én is így voltam! Akkor még dolgoztam .Busszal kb 6 perc a munkahely de mire odaértem majd be pisiltem mindig! Pedig indulás elött is pisiltem!
Szia! Ez teljesen normális reakció, van akinél korábban jön, van akinél késõbb.Nálam szintén már az elején megvolt, azóta sem múlt el, szóval én rohangálok pisilni, éjjelente is minimum háromszor, pedig még csak a 15. hetet kezdtük:-))))Mi lesz késõbb?:-)

4+4-5 hetes terhességnél normális, hogy csak 2mm-es a petezsák?

Volt már sajnos 2 vetélésem üres petezsák miatt,ezért nagyon félek,ovulációs tesztet csinálok már egy pár hónapja,hogy nézzem a ciklusom menetét.16.-án együtt voltunk a párommal és 17.-én lett elõször pozitív az ovulációs teszt.Az érdekessége az volt ennek a ciklusnak,hogy máskor legkésõbb 3-ad nap szinte nem látszott a teszt csík,annyira le esett az lh szint,most viszont 5 napig egy lehelettel volt halványabb a teszt csík mint a kontrol vonal,de szerintem 18-19.-én foganhatott meg,de az orvos azt mondta,hogy a 21.-ei együttlétünkbõl is foganhatott,mert annak pont megfelelne,de ez annyiból kizárt,hogy 29.-én már pozitívat teszteltem.Nagyon félek!Nem szeretnék még egy terhességet elveszíteni.Szerintetek reménykedjek?

Legjobb válasz: Azt még elfelejtettem hozzá írni,hogy vettem fogamzás jelzõ tesztet és az is az én nézõpontom támasztja alá

A kérdező hozzászólása: Azt még elfelejtettem hozzá írni, hogy vettem fogamzás jelzõ tesztet és az is az én nézõpontom támasztja alá
Nekünk 5+2-n volt 2mm-es. Maholnap megszületik. Nyugi, minden rendben lesz, csak pozitív gondolkodás!!!
Abból még bármi lehet, kérlek ne aggódj. :) Természetes, hogy két vetélés félsz, de kérlek picit lazíts, nagyon rá vagy pörögve. Én hasonló cipõben jártam, de ennyire nem szabad csak ebben élni. Élj természetesen, nem kell oda semmilyen ovulációs teszt, a természet úgyis maga oldja meg... most pedig menj és küld a pozitív energiákat a pocidba!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a nyugtató szavaitokat!Bízom benne, hogy nem lesz gond.Jövõhéten kiderûl!
A kérdező hozzászólása: Ma már elõrébb vagyunk a 2üres petezsákhoz képest.Már van szikhólyag és embrió csomó is.
Szia. Mi újság veled?
Jaj d ejó Megszületett azóta?

Találtam egy cirmicicát. Nagyon kicsi. De eszik, meg iszik, csak éppen nem tudja az almot, és így xar. Kék a szeme neki még szal kb 4-5 hetes lehet. Nagyon kicsi, és állandoan igényli a figyelmet. Mit tegyek?

nekem erre nincs energiám...

Legjobb válasz: Add oda egy olyan ismerõsödnek,akinél jó helye van. Egyébként az alomra hamar rászoknak. Megmutatod neki 3-4 alkalommal és tudni fogja. :)

Add oda egy olyan ismerõsödnek, akinél jó helye van. Egyébként az alomra hamar rászoknak. Megmutatod neki 3-4 alkalommal és tudni fogja. :)
Sok figyelmet nem igényel. Én már felneveltem egy cicust akit 2 hetesen mentettem meg a haláltól. A nap nagy részében úgyis csak alszanak. Amikor felébred enni és inni kell Neki adni utána pedig gyengéden masszírozni a pociját majd alomra tenni és az elsõ mancsaival egy kicsit megkaparod vele a homokot. Hamar rá fog szokni.
A kérdező hozzászólása: de ez a cica folyton nyávog, és addig nem nyugszik meg míg az ölembe nem veszem itt dorombol elalszik, aztán ha leteszem valahova újra addig ordít míg nem veszem az ölembe...
Azért mert most Te vagy az Anyja. Kell Neki a meleg. Zacsit töltsd meg langyos vízzel és tedd bele egy dobozba/kosárba arra pedig tegyél törülközõt és tedd mellé a cicát. Én anno így oldottam meg.
A kicsiknek nagyobb a hõigénye, s anyja híján nálad keresi a meleg ölelést.

Légyszi normális, hogy 4-5 hetes terhessen, csak mell feszülést és fáradságot érzek? !

Szóval a menzeszem előtt éreztem,1-2 hétig,hogy megfog jönni,görcsölt/a menzesz nem jött meg a fájdalom elmúlt)A mell fájdalma,feszülése megmaradt de hányingerem nincs!Mit kell érezni 4-5 hetes terhességnél?!Normális ez az érzés?!

Legjobb válasz: Igen, normális, nem mindenkinél van émelygés, meg hányás... nekem is csak ezek voltak, ami neked is. elégedj meg ezzel. :-)) jó egészséget!

Igen, normális, nem mindenkinél van émelygés, meg hányás... nekem is csak ezek voltak, ami neked is. elégedj meg ezzel. :-)) jó egészséget!
4-5 hetes terhességnél elõször is látni kell egy két csíkos tesztet:) ) amúgy minden normális, amíg nincs vérzés, vagy több napos barnázás. van, akinek semmi nem fáj, fõleg ilyen korán, van, aki már ilyenkor szenved.
Semmit nem kell érezni, mivel a terhesség nem betegség, hanem egy természetes folyamat. Lehet, hogy te a szerencsések közé tartozol majd, aki egy fia szédelgés, és hányinger nélkül megy majd a szülõszobára. A terhesség járHAT(!!) szédüléssel, hányingerrel, farkasétvággyal, ételundorral, szagérzékenységgel, hasfájogatással, mellfeszüléssel, álomkórral, fáradékonysággal....és még egy sor egyéb tünettel. De egyáltalán nem törvényszerû, hogy ebbõl neked bármelyik is legyen. Ettõl még teljesen egészséges terhes lehetsz:) És ettõl még lehet egészséges terhes az is, akinél szinte minden tünet jelentkezik.
Ennyi idõs terhesen nekem sem volt semmilyen tünetem, még mellfeszülés sem. Sõt, még utána sem egy darabig. Sírtam is a férjemnek, hogy biztos már nem is vagyok terhes, ezért vettem egy tesztet, ami azonnal erõs 2 csíkos lett, és megkönnyebbültem :) 2 hétig volt émelygésem, kb. 7-8 hetesen, fejfájás 12 hetesen, és ennyi. Ja, meg a végén az a sok "kellemes" tünet, mint lábdagadás, reflux, stb... Addig örülj, amíg nincs semmi!
A hányinger általában 6 hetesen kezdõdik, türelem :) (De nem kötelezõ.)
Én is most vagyok 4 hetes, és a mellfájdalmon és fáradtságon kívül nekem sincs semmi, talán a puffadás egy picit... de két csíkos tesztünk van. Nem érzem én sem várandósnak magam, de néha rá-ránézek és akkor újra elhiszem :) )) Reméljük, hogy szerencsések leszünk, és nem szenvedjük meg nagyon az elsõ trimesztert! :) Sok boldogságot nektek is! :)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm amiket eddig írtatok, megnyugató volt olvasni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!