Találatok a következő kifejezésre: 4-5 hetes normális ha szurkál a (2 db)

4-5 hetes terhességnél normális ha szurkál a méhem körül?

Legjobb válasz: persze. menzis érzéseid nincsenek?

persze. menzis érzéseid nincsenek?
A kérdező hozzászólása: Szia! Mensi elõtt görcsöltem, ez meg olyan nyillalós-szurkálós érzés. Elsõ baba, így nincs tapasztalatom, ezért félek kicsit.
Szia. Az elején, és persze késõbb is sokszor fogsz érezni szurkálást, nyilallást. Nekem a 8. hétig kemény menstruációs görcseim voltak. Többször elhangzik, hogyha nincs erõs görcs, vérzés, akkor nem kell aggódni, és így 31 hetesen már én is hajlok erre. Én úgy csináltam, hogyha nem éreztem elviselhetetlen fájdalmat, vagy 2 napnál tovább nem tartott a dolog. akkor nem mentem dokihoz, mert tényleg magyon sok változáson megy keresztül a testünk és ezt jelzi. Persze azért az aktuális vizsgálatokon megemlítettem. Szóval én úgy gondolom, hogy nem kell aggódnod!
Közben látom, hogy felmerült a menstruációs kérdés. Pont akkor írtama választ. 31hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Ha mellette nagyon világos barnás folyásom van, az se gond? 6-7 hétig nem akartam dokihoz menni, menjek inkább?
én azért elmennék a helyedbe
A kérdező hozzászólása: Köszi, már be is jelentkeztem keddre, az a biztos.
Jobb ha mész, én úgy tudom hogy a világos rózsaszínes-barnás folyás az nem jó jel.
A barnás folyás is lehet mensitõl, de én is bejelentkeztem. Kiderült, kevés a sárgatesthormon, kaptam gyógyszert, és most 18 hetesen minden oké már hónapok óta. A szúrkálás szokott még lenni, de inkább a petefészkemnél.Szval az sosem baj ha megnézeted magad, jól teszed, legfeljebb megnyugszol.És most az is nagyon fontos. Gratula a picihez!

4-5 hetes terhességnél normális ha úgy érzem mintha felfáztam volna? Görcsölget, fáj a derekam, szúrkál a hasam alja (néha petefészeknél is), állandóan pisilnem kell. Időnként nyilalgat a hüvelyemnél.

Legjobb válasz: Szia! Hát a görcsök, derék fájás okésak, a pisilés is szerintem, de has alji szurkálás és nyílalás a hüvelybe nem tudom, hogy terhességi jelek e pontosan. Most akkor te már tudod, hogy terhes vagy és azért kérdezed, hogy ez probléma e? Vagy csak gondolod, hogy terhes vagy? Egyébként ha terhes vagy akkor a vérzés, barnázás jelent ebben az idõszakban problémát.

Szia! Hát a görcsök, derék fájás okésak, a pisilés is szerintem, de has alji szurkálás és nyílalás a hüvelybe nem tudom, hogy terhességi jelek e pontosan. Most akkor te már tudod, hogy terhes vagy és azért kérdezed, hogy ez probléma e? Vagy csak gondolod, hogy terhes vagy? Egyébként ha terhes vagy akkor a vérzés, barnázás jelent ebben az idõszakban problémát.
Ugyanennyi idõs vagyok, és ugyanezeket érzem! Elvileg normális :)
"Tökéletes". Jó pocakosodást kismama!
Szedsz magneziumot kedves kerdezo? Nekem sokat javitott a gorcsolgetesen. En kb 7 hetes vagyok. Nekem napi 3x1 magnerotot írt fel a doki. Boldog babavarast!
Én is ezt éreztem, bár bennem fel sem merült a terhesség gondolata. Simán hólyaghurutra gyanakodtam, ittam is a medveszõlõlevél teát veszettül, de szerencsére egy gyönyörû szép kisfiú lett belõle :) . Viszont rendesen megundorodtam szegény medveszõlõlevéltõl, azóta sem bírom a szagát sem :) . Rendesen szúrt, görcsölt a hasam, petefészkem, mindenem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Ha látott doki és mondtad is neki, hogy ezek a panaszaid, akkor szerintem nem kell aggódni. Majd kiderül baba lesz e belõle vagy inkább más. Sajnos csak a türelem marad számodra. :D De drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Bocsánat az elírásért, telefonról írok. Az orvosnak is mondtam ezeket, de semmi kórosat nem látott. Lehet nem elég alaposan vizsgált, vagy csanem tudom. Lehet normálisak a tünetek csak én nem. :)
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi nyilalgatások az elsõnél is voltak. Uh-n nem láttak még nem látott az orvos semmit, azt mondta korai terhesség lehet. Vérzés, folyás, semmi sincs. Max ilyen víz szerû vmi.
Hát szerintem nem normális. Éppenséggel akár normális is lehetne, de ha nagyon fáj az azért már nem normális. Egy kis hasi fájdalom, ami simán elviselhetõ az belefér, de ha ennyire fáj akkor szerintem érdemes a dokit majd meglátogatnod hétfõn, biztos ami biztos. Lehet, hogy terhes is vagy és közben fel is fáztál, jobb ha kezelik. Nekem elsõ babával volt erõs hasfájásom napokig, erõs mensi görcsök aztán el is ment. A másodikkal semmi fájdalmam nem volt egy két itt szúr ott fáj leszámítva, de ezek ilyen kis kellemetlenségek voltak nem erõsek.
A kérdező hozzászólása: Akkor is normális, ha szinte állandóan fájdogálok? Néha már úgy érzem gyógyszer nélkül nem bírom tovább. Elsõ terhességemnél nem volt ilyen, csak késõbb éreztem kis gombócot odalenn.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tapasztalatokat, tanácsokat! Este már bevettem egy magnéziumot, gondoltam kipróbálom, és jobb lett. Elsõ terhességemnél majdnem csak középidõben kellett elkezdeni szednem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!