Találatok a következő kifejezésre: 4-5 hetes normális ha (8 db)

4-5 hetesen normális, ha pfészek tájékán nyilallgat? Hol az egyik, hol a másik. Niért nem a méhem? Változik a pfészek is?

Legjobb válasz: Lehet,hogy "dolgozik" a petefészek a terhesség megtartásán(a sárgatest)én is éreztem.

Lehet, hogy "dolgozik" a petefészek a terhesség megtartásán(a sárgatest)én is éreztem.
A szalagok miatt érzed, nekem is volt ilyen annak idején. Ha nem görcsölsz, normális.
én ma vagyok 5 hetes, és nekem is van naponta többször is, délután kicsit erõssebb, tegnap meg mintha picit (egy pillanatra) a méhemnél is éreztem, sõt van egyszer sgyszer kicsit mensi szerû görcs, de sokkal enyhébb, és nagyon rövid ideig tart, pár pillanat.Remélem én is hogy ez normális. Mikor mész orvoshoz?

5 hetesen normális, ha gyakran "korog" az alhasamnál és naponta 4-5 alkalommal pár percig olyan, mintha meg akarna jönni?

Legjobb válasz: Szia! Én is 5 hetes terhes vagyok. nekem is vannak napközben hasfájásaim olyan mintha meg akarna jönni. Nekem még hányingerem van ég a gyomrom és néha a fejem is.Voltál már nõgyógyásznál? Nekem volt egy vetélésem augusztusban remélem a mostani pocaklakó megmarad.Sok boldogságot és jó egészséget nektek.

Szia! Én is 5 hetes terhes vagyok. nekem is vannak napközben hasfájásaim olyan mintha meg akarna jönni. Nekem még hányingerem van ég a gyomrom és néha a fejem is.Voltál már nõgyógyásznál? Nekem volt egy vetélésem augusztusban remélem a mostani pocaklakó megmarad.Sok boldogságot és jó egészséget nektek.
NE aggodj, nekem az egész terhességemet végig kisért a megjön érzés, persze nem mindig hanem idõközönként.
5 hetesen teljesen normális, hogy megjön érzésed van, majd el fog múlni idõvel. Az, hogy korog odalent nem hiszem, hogy terhességi tünet, de ki tudja. Minden nõnél más és más tünetek vannak, az normális. Van, akinek nincs is tünete, az is teljesen normális. Még annyi tüneted lesz a következõ 8 hónap alatt, hogy a végén nem aggódsz ilyenek miatt:)
Sziasztok! Én 7 hetes kismama vagyok.És nekem is folyton ilyen érzésem van.Én nagyon rosszul vagyok, állandó hányinger közben meg korog a hasam, de kajára nem tudok nézni. Kitartás ez egy ilyen idõszak. Van már a babátoknak szívmûködése?
Sziasztok!Nálam is ez volt a hejzet, de nálam ez ugy mutatkozott meg hogy terhességelõtt.pl:27.énjött meg és elõtte párnappal jelentkezett a hasfájás meg a hangulatváltozás, de terhesség alatt is ez volt csak menzesz nélkül, és azt figyeltem meg hogy mindenhónapban ez igy ment, és anyukámon is ezt megfigyeltem igaz õ nem terhes csak a változókorbanvan!
A kérdező hozzászólása: Holnapután megyek dokihoz, bár akkor szerintem még nem lesz zsívmûködés, mert az csak a 6. héten van. Köszönöm a nyugtatást, rám fér.
Nekem meg volt ilyen érzésem. S most 5 hét 3 naposan (2 napja) elmúlt. ez vagy jó vagy rossz. szóval nem tudom mi a jó. holnap megyek dokihoz ... KITARTÁS MINDENKINEK! ÉS BOLDOG BABAVÁRÁST!

4-5 hetes terhességnél normális ha úgy érzem mintha felfáztam volna? Görcsölget, fáj a derekam, szúrkál a hasam alja (néha petefészeknél is), állandóan pisilnem kell. Időnként nyilalgat a hüvelyemnél.

Legjobb válasz: Szia! Hát a görcsök, derék fájás okésak, a pisilés is szerintem, de has alji szurkálás és nyílalás a hüvelybe nem tudom, hogy terhességi jelek e pontosan. Most akkor te már tudod, hogy terhes vagy és azért kérdezed, hogy ez probléma e? Vagy csak gondolod, hogy terhes vagy? Egyébként ha terhes vagy akkor a vérzés, barnázás jelent ebben az idõszakban problémát.

Szia! Hát a görcsök, derék fájás okésak, a pisilés is szerintem, de has alji szurkálás és nyílalás a hüvelybe nem tudom, hogy terhességi jelek e pontosan. Most akkor te már tudod, hogy terhes vagy és azért kérdezed, hogy ez probléma e? Vagy csak gondolod, hogy terhes vagy? Egyébként ha terhes vagy akkor a vérzés, barnázás jelent ebben az idõszakban problémát.
Ugyanennyi idõs vagyok, és ugyanezeket érzem! Elvileg normális :)
"Tökéletes". Jó pocakosodást kismama!
Szedsz magneziumot kedves kerdezo? Nekem sokat javitott a gorcsolgetesen. En kb 7 hetes vagyok. Nekem napi 3x1 magnerotot írt fel a doki. Boldog babavarast!
Én is ezt éreztem, bár bennem fel sem merült a terhesség gondolata. Simán hólyaghurutra gyanakodtam, ittam is a medveszõlõlevél teát veszettül, de szerencsére egy gyönyörû szép kisfiú lett belõle :) . Viszont rendesen megundorodtam szegény medveszõlõlevéltõl, azóta sem bírom a szagát sem :) . Rendesen szúrt, görcsölt a hasam, petefészkem, mindenem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Ha látott doki és mondtad is neki, hogy ezek a panaszaid, akkor szerintem nem kell aggódni. Majd kiderül baba lesz e belõle vagy inkább más. Sajnos csak a türelem marad számodra. :D De drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Bocsánat az elírásért, telefonról írok. Az orvosnak is mondtam ezeket, de semmi kórosat nem látott. Lehet nem elég alaposan vizsgált, vagy csanem tudom. Lehet normálisak a tünetek csak én nem. :)
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi nyilalgatások az elsõnél is voltak. Uh-n nem láttak még nem látott az orvos semmit, azt mondta korai terhesség lehet. Vérzés, folyás, semmi sincs. Max ilyen víz szerû vmi.
Hát szerintem nem normális. Éppenséggel akár normális is lehetne, de ha nagyon fáj az azért már nem normális. Egy kis hasi fájdalom, ami simán elviselhetõ az belefér, de ha ennyire fáj akkor szerintem érdemes a dokit majd meglátogatnod hétfõn, biztos ami biztos. Lehet, hogy terhes is vagy és közben fel is fáztál, jobb ha kezelik. Nekem elsõ babával volt erõs hasfájásom napokig, erõs mensi görcsök aztán el is ment. A másodikkal semmi fájdalmam nem volt egy két itt szúr ott fáj leszámítva, de ezek ilyen kis kellemetlenségek voltak nem erõsek.
A kérdező hozzászólása: Akkor is normális, ha szinte állandóan fájdogálok? Néha már úgy érzem gyógyszer nélkül nem bírom tovább. Elsõ terhességemnél nem volt ilyen, csak késõbb éreztem kis gombócot odalenn.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tapasztalatokat, tanácsokat! Este már bevettem egy magnéziumot, gondoltam kipróbálom, és jobb lett. Elsõ terhességemnél majdnem csak középidõben kellett elkezdeni szednem.
A kérdező hozzászólása: es mikor elvesztetted, fajt a hasad, vagy semmit sem erzetel, csak vereztel?
Semmit nem éreztem, csak az ultrahang mutatta ki, hogy már nem él a magzat - kisujjam körménél is kisebb barna foltok voltak a wc papíron, csak ennyi. A második babánál hetekig feküdtem, de nem használt. A harmadik babánál is rögtön elkezdtem barnázni, aztán nagyon sürgõsen fölkerestem egy maszek rendelõt, ahol végre komolyan vettek. Még aznap hormonszintet néztek, aztán este már el is kezdtem földugdosni magamnak a progeszteronbogyókat.
Menj el a dokihoz!Minél hamarabb. Jobb félni mint megijedni. Nekem is volt egy kevés barnázásom az ötödik héten. Kaptam rá gyógyszert és feküdnöm kellett majdnem végig az elsõ trimeszterben. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert lehet a vetélés elsõ jele is! Nehogy késõ legyen!
Szia! Nekem is volt barnázásom 5 hetesen. Kaptam rá MagneB6-ot kb. 5 napig tartott. Nekem azt mondta 2 doki is, hogy amig nem görcsölök nincs baj. Ne idegeskedj, mert az sokkal ártalmasabb. Minden rendben lesz. Hála az égnek a barnázás nagy %-ban ártalmatlan. Boldog babavárást:) 18hkm
Na, voltál dokinál? Mit mondott?

4-5 hetes terhességnél normális ha szurkál a méhem körül?

Legjobb válasz: persze. menzis érzéseid nincsenek?

persze. menzis érzéseid nincsenek?
A kérdező hozzászólása: Szia! Mensi elõtt görcsöltem, ez meg olyan nyillalós-szurkálós érzés. Elsõ baba, így nincs tapasztalatom, ezért félek kicsit.
Szia. Az elején, és persze késõbb is sokszor fogsz érezni szurkálást, nyilallást. Nekem a 8. hétig kemény menstruációs görcseim voltak. Többször elhangzik, hogyha nincs erõs görcs, vérzés, akkor nem kell aggódni, és így 31 hetesen már én is hajlok erre. Én úgy csináltam, hogyha nem éreztem elviselhetetlen fájdalmat, vagy 2 napnál tovább nem tartott a dolog. akkor nem mentem dokihoz, mert tényleg magyon sok változáson megy keresztül a testünk és ezt jelzi. Persze azért az aktuális vizsgálatokon megemlítettem. Szóval én úgy gondolom, hogy nem kell aggódnod!
Közben látom, hogy felmerült a menstruációs kérdés. Pont akkor írtama választ. 31hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Ha mellette nagyon világos barnás folyásom van, az se gond? 6-7 hétig nem akartam dokihoz menni, menjek inkább?
én azért elmennék a helyedbe
A kérdező hozzászólása: Köszi, már be is jelentkeztem keddre, az a biztos.
Jobb ha mész, én úgy tudom hogy a világos rózsaszínes-barnás folyás az nem jó jel.
A barnás folyás is lehet mensitõl, de én is bejelentkeztem. Kiderült, kevés a sárgatesthormon, kaptam gyógyszert, és most 18 hetesen minden oké már hónapok óta. A szúrkálás szokott még lenni, de inkább a petefészkemnél.Szval az sosem baj ha megnézeted magad, jól teszed, legfeljebb megnyugszol.És most az is nagyon fontos. Gratula a picihez!

Hányszor kakil az 5 hetes babátok? Normális, ha pár hete többet kakilt, mint most? Napi 4 nem kevés?

Legjobb válasz: Nem kevés, normális hogy ritkult. Nálunk is úgy volt, hogy újszülötten meg pár hetesen minden pelus kakis volt, 1 hónapos kora körül kezdõdött, hgy kb. csak minden 2-ba volt, most ott tartunk (3 hó)hogy napi 1x kakil.

Nem kevés, normális hogy ritkult. Nálunk is úgy volt, hogy újszülötten meg pár hetesen minden pelus kakis volt, 1 hónapos kora körül kezdõdött, hgy kb. csak minden 2-ba volt, most ott tartunk (3 hó)hogy napi 1x kakil.
Nekem egy hónapos korától heti egyszer kakilt. A védõnõ szerint még ez is normális.
nem, nyugi ez teljesen normális:) nem kell tõle megijedni!
Nem probléma, nyugi!A méhszallagok nyúlása okozza a "szurkálást". Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Huh, akkor jó! Köszönöm :) !

Mit tegyek, ha a 3 hetes kisbabám nem alszik napközben max.4-5 órát összesen. Sokat van mellen, ahol el is alszik, de ha leteszem sír és megint enni kér. Éjszaka betartja a 3 órás szopi, majd alvás-t. Mennyire normális ez ebben a korban?

Legjobb válasz: Szerintem egy jó pár bébi csinálja ez ha elalszik a ciciden cirógasd meg a füle tövétõl a nyakáig hátha megébred rá! De ha gyarapodik akkor idõvel kitudtok alakítani egy közös napi rutint ami mindkettõtöknek jó!

Szerintem egy jó pár bébi csinálja ez ha elalszik a ciciden cirógasd meg a füle tövétõl a nyakáig hátha megébred rá! De ha gyarapodik akkor idõvel kitudtok alakítani egy közös napi rutint ami mindkettõtöknek jó!
Kihagytam egy T-t az ez után tehát ezt.
Nekem ua volt de nagyon hasfájós lett az álandó ráetetéstõl.Egyszer hagytam sírni míg el nem aludt(persze idõnként kivettem az ágyból, megszeretgettem, visszatettem)és a fáradságtól kialudta a 3 órát, utána meg szigorúan betartottam a 2, 5-3 oránkénti szopit.A cumihoz is hozzászoktattam és így sokkal könnyebb volt kivárni az idõt.Szerintem minden babának kell valami az anyján kívül ami megnyugtatja és én a cumi mellett döntöttem és bevált.Aztán pikk-pakk 4 oránként kezdett el enni és most 5.hetes.Remélem sikerül neked is ráállni egy evési rendre.Az a lényeg szerintem hogy ne bosszankodj, hanem bármi is van kezeld ugy mintha a világ legegyszerübb dolga lenne.A babád ezt megérzi és nem fog álandóan cicin lógni. :-)
Szia nekem is 3 hetes a babám, és szintén nem akkar aludni.Ma is reggel 5 órától csak 2 órát aludt este 9-ig.Sajnos nem tudtam elaltatni mindennel próbálkoztam, és csak a kezekbe aludt el, de csak 5-10percig.Éjjel 3 óránként kel fel szopizni.Szerintem nem lehet velük semmit csinálni hogy többet aludjanak.Én annak is nagyon örülök hogy az éjjelt áttalussza, mert vannak olyan babák akik meg pont fordítva csinálnak nappal alszanak.A didire meg nemjó rakni minden órában, mert hasfájós lehet a baba, én is tudom mert az elsõ babám mindig cicin volt fél óránként, és nagyon hasfájos volt.A kisleány is az mikkor eszik 2óránként, mert elõtte nagyon keveset evett.Szerintem legyünk nyugottak, mert 3 hónapossan megváltoznak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!