Találatok a következő kifejezésre: 4-5 hetes mennyire normális (3 db)

Sárgás színű folyás 4-5 hetesen, mennyire normális? Aggódnom kellene?

Egy hete tudtam meg, hogy babát várok. NAgy a boldogság :) Viszont észrevettem ma, illetve tegnap este is, hogy enyhén sárgás folyásom van, ilyen mustárszínű (bocs, nem tudom szebben leírni)...Annyit lehet itt olvasgatni arról, hogy ha sötétebb, barnásabb színű a folyás, akkor gond van. Én ahogy vizsgálom az alsóneműmet, sötét sárgát látok...de annyira parázni kezdtem, hogy mi lehet a gond, hogy azon gondolkodom, menjek-e egy kicsit hamarabb dokihoz, mert amúgy kb 2 hét múlva terveztem....Lehet hogy gombás fertőzést? Volt valakinek hasonló tünete? REmélem, hogy nem csap át barnába a folyásom színe :(

Legjobb válasz: Mindenképp orvos, mert a fertõzés is bajt okozhat ilyenkor!

Mindenképp orvos, mert a fertõzés is bajt okozhat ilyenkor!
Ha fertõzés, akkor én inkább bakteriálisra gondolnék, mert a gombás az fehér, túrószerû darabokkal...de végül is mindegy is hogy mi, a lényeg, hogy szerintem menj vissza a dokihoz hamarabb! Én a jobb félni, mint megijedni elvet vallom!
A kérdező hozzászólása: Amúgy kicsit jobban megvizsgálgattam magam. IGazából a folyásom inkább krémes, fehéres (hüvelybõl néztem), viszont a bugyimon valamiért sárgásan szárad meg. Ez normális ugye?
A gombás fertõzés darabos fehér. Ha a folyásod fehér, de sárgára szárad, az elvileg normális, fõleg ha nincs mellette égõ és viszketõ érzés. A lényeg, hogy említsd meg a dokinak, abból gond nem lehet!!!
Szia!Csak hogy megnyugtassalak te nem látod milyen színû folyik ki de mire észreveszed addig már bocs de szárad egy kicsit illetve sok megy egy helyre mivel nem rakosgatod a tisztasági betétedet :) )) ezért tûnik sárgának mert sok összehalmozódott meg a fehér folyást ne lepedõ fehérnek gondold :D nekem az elõzõ terhességemmel volt ilyen valamikor sok valamikor nincs ha gombás valami lenne az viszketne meg büdös stb. Én nagyon utána jártam ennek orvosnál is voltam meg sokat olvastam mire rátaláltam erre amit leírtam neked :) de azért persze nézesd meg magad
A kérdező hozzászólása: Persze, mindenképp megemlítem a dokimnak. De egyenlõre csak jövõ hét csütörtökre kaptam idõpontot. Elõzõ terhességemnél inkább vizes folyásom volt, nem ilyenre emlékeztem...ezért is kezdtem egy picit aggódni. De megnyugtattatok :) Köszönöm :)

4-5 hetes terhességnél mennyire normális az átlátszó folyás?

Nincs szaga se.

Legjobb válasz: Szia.Teljesen norma´lis a egész terhesség ideje alatt. 38hetes kismama.

Szia.Teljesen norma´lis a egész terhesség ideje alatt. 38hetes kismama.
Szia! Én is 5 hetes vagyok. Tegnap voltam dokinál. Teljesen normális, és állítólag késõbb is, de abból még nincs tapasztalatom:) Egyébként néha nálam is jelentkezik.
Amíg színtelen-szagtalan a folyás addig semmi baj. Nekem is van, ez ilyenkor természetes.

Mit tegyek, ha a 3 hetes kisbabám nem alszik napközben max.4-5 órát összesen. Sokat van mellen, ahol el is alszik, de ha leteszem sír és megint enni kér. Éjszaka betartja a 3 órás szopi, majd alvás-t. Mennyire normális ez ebben a korban?

Legjobb válasz: Szerintem egy jó pár bébi csinálja ez ha elalszik a ciciden cirógasd meg a füle tövétõl a nyakáig hátha megébred rá! De ha gyarapodik akkor idõvel kitudtok alakítani egy közös napi rutint ami mindkettõtöknek jó!

Szerintem egy jó pár bébi csinálja ez ha elalszik a ciciden cirógasd meg a füle tövétõl a nyakáig hátha megébred rá! De ha gyarapodik akkor idõvel kitudtok alakítani egy közös napi rutint ami mindkettõtöknek jó!
Kihagytam egy T-t az ez után tehát ezt.
Nekem ua volt de nagyon hasfájós lett az álandó ráetetéstõl.Egyszer hagytam sírni míg el nem aludt(persze idõnként kivettem az ágyból, megszeretgettem, visszatettem)és a fáradságtól kialudta a 3 órát, utána meg szigorúan betartottam a 2, 5-3 oránkénti szopit.A cumihoz is hozzászoktattam és így sokkal könnyebb volt kivárni az idõt.Szerintem minden babának kell valami az anyján kívül ami megnyugtatja és én a cumi mellett döntöttem és bevált.Aztán pikk-pakk 4 oránként kezdett el enni és most 5.hetes.Remélem sikerül neked is ráállni egy evési rendre.Az a lényeg szerintem hogy ne bosszankodj, hanem bármi is van kezeld ugy mintha a világ legegyszerübb dolga lenne.A babád ezt megérzi és nem fog álandóan cicin lógni. :-)
Szia nekem is 3 hetes a babám, és szintén nem akkar aludni.Ma is reggel 5 órától csak 2 órát aludt este 9-ig.Sajnos nem tudtam elaltatni mindennel próbálkoztam, és csak a kezekbe aludt el, de csak 5-10percig.Éjjel 3 óránként kel fel szopizni.Szerintem nem lehet velük semmit csinálni hogy többet aludjanak.Én annak is nagyon örülök hogy az éjjelt áttalussza, mert vannak olyan babák akik meg pont fordítva csinálnak nappal alszanak.A didire meg nemjó rakni minden órában, mert hasfájós lehet a baba, én is tudom mert az elsõ babám mindig cicin volt fél óránként, és nagyon hasfájos volt.A kisleány is az mikkor eszik 2óránként, mert elõtte nagyon keveset evett.Szerintem legyünk nyugottak, mert 3 hónapossan megváltoznak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!