Találatok a következő kifejezésre: 4 nappal menstruációm elött (43 db)

Ha valaki menstruáció előtt 1-2 nappal esik teherbe, azt is 4 hetes terhességnek veszik?

és ha elmarad a mensi 1 hét után kimutatja?

Legjobb válasz: Elég kicsi annak az esély, hogy menstruáció elõtt 1-2 nappal ess teherbe, mert a peteérés kb a ciklus közepén van. Beágyazódás utána 7-10 nappal.

Elég kicsi annak az esély, hogy menstruáció elõtt 1-2 nappal ess teherbe, mert a peteérés kb a ciklus közepén van. Beágyazódás utána 7-10 nappal.
igen es igen
Igen, a másodiknak igaza van, de ez csak általában van így. Vannak kivételes esetek. Ha valaki ilyen, akkor igen, elmarad a mesni és igen, egy hétre rá kimutatja, és igen, akkor is az elõzõ mensi elsõ napjától számolnak.

A Menstruációm késik, még csak 4 napja. Már van egy fiam, nála már a terhesség elején a várható menstruációm előtt 2 nappal pozitívat mutatott a teszt. J?

Legjobb válasz: Most is csináltam tesztet, negatív lett. A késés okát nem értem. A férjemmel szexeltünk, óvszerrel védekezve, csak pár alkalommal az elõzõ menszesz óta. Nem fogyasztottam citrusféléket, nem stresszelek, nem végzek megterhelõ fizikai munkát, nem fogyókúrázom, minden normálisan megy. Az egyetlen különbség, hogy tibeti kefirgombából készült kefirt eszem minden este már egy hete. Elméletileg antibiotikus hatása van, ami késeltetheti a menszeszt. Nem tudom Esetleg olyan van köztetek aki ugyanezt tapasztalta a kefirfogyasztásnál? Párnap múlva csinálok újabb tesztet, abbahagyom a kefir fogyasztását és majd elmegyek orvoshoz úgy egy hét múlva. Csak lelkileg nagyon megkavart ez a késés.

A kérdező hozzászólása: Most is csináltam tesztet, negatív lett. A késés okát nem értem. A férjemmel szexeltünk, óvszerrel védekezve, csak pár alkalommal az elõzõ menszesz óta. Nem fogyasztottam citrusféléket, nem stresszelek, nem végzek megterhelõ fizikai munkát, nem fogyókúrázom, minden normálisan megy. Az egyetlen különbség, hogy tibeti kefirgombából készült kefirt eszem minden este már egy hete. Elméletileg antibiotikus hatása van, ami késeltetheti a menszeszt. Nem tudom Esetleg olyan van köztetek aki ugyanezt tapasztalta a kefirfogyasztásnál? Párnap múlva csinálok újabb tesztet, abbahagyom a kefir fogyasztását és majd elmegyek orvoshoz úgy egy hét múlva. Csak lelkileg nagyon megkavart ez a késés.
Biztos, hogy a kefír miatt van. Ha abbahagyod a fogyasztását várhatólag 1-2 héten belül minden a régi lesz.:)

4 nappal a menstruációm elött egy minimális barnás folyás jelentkezett, kb 10 napja nagyon feszülnek a melleim. Mi lehet ez a barna folyás?

Legjobb válasz: Ha sikerült teherbeesned, akkor ez a beágyazódás körül pár napig elõfordulhat, ha nem akkor pedig a mensi elõjele, ami nekem néha volt, néha meg nem. Megijedni nem kell, legyen otthon teszted és 4 nap múlva meg is csinálhatod..persze a használati útmutató szerint.

Ha sikerült teherbeesned, akkor ez a beágyazódás körül pár napig elõfordulhat, ha nem akkor pedig a mensi elõjele, ami nekem néha volt, néha meg nem. Megijedni nem kell, legyen otthon teszted és 4 nap múlva meg is csinálhatod..persze a használati útmutató szerint.
Beágyadásra utalhat. A beágyazódás a 7-12 DPO-ig van, szóval ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor erre utalhat.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat

Menstruáció előtt 4 nappal hüvelyből páfrány? 4 nap múlva kellene nem megjönnie. Most néztem a mikroszkópot, de hüvelyből, voltak benne páfrányok.5 napja reggel nyálból is páfrányos.

Legjobb válasz: Nézd, én nem hiszek benne. Nekem nem volt páfrányom, de találtam egy régi kérdést nem ezzel kapcsolatban, ott leírta a kérdezõ, hogy csak páfránya volt, buborék nem. És fia lett.

Nézd, én nem hiszek benne. Nekem nem volt páfrányom, de találtam egy régi kérdést nem ezzel kapcsolatban, ott leírta a kérdezõ, hogy csak páfránya volt, buborék nem. És fia lett.

Peteérés előtt 3-4 nappal voltunk együtt párommal. Ma van 1 napja, hogy késik, a menstruációm. A mellbimbóim már kb.1 hete érzékenyek, meg picit fáj. Menszesz előtt sose szokott fájni! Volt már veletek ilyen? Lett baba? Szerintetek babás lehetek?

Ja, és a hasam néha egyszercsak begörcsöl, és szurkál. Tesztet még nem veszek, azzal még várni akarok.

Legjobb válasz: Jah, és a hasam is " kemény " olyan vagyok mint aki fel van puffadva. :$

A kérdező hozzászólása: Jah, és a hasam is " kemény " olyan vagyok mint aki fel van puffadva. :$
A kérdező hozzászólása: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/?calc_type=fecu.. Hát ez a kalkulátor 12-ére mutatta a peteérést, mi meg eéõtte 3-4 nappal voltunk együtt, tehát 8 és 9.-e körül, de lehet inkább 9, mert akkor volt hétvége. Ma reggelre sem jött meg amugy...
Szia! Nekem is érzékeny volt a mellem..és késett a mensim..teszteltem és pozitív lett:) 2tesztet is csináltam..ugyhogy lehet, hogy te is babás vagy!!
Biztosra tudod mikor volt peteérésed? Ha igen tesztelj! Simán lehetsz babás. Írd meg légy szíves az eredményt feltétlen! Drukkolunk.
A kérdező hozzászólása: És azt nem tudjátok, mi váltja ki ezt a puffadást? Amugy van, hogy néha fáj is... Mitõl??
Én úgy emlékszem, szedtem is valamit a puffadásra, de régen volt, nem vennék rá mérget.A változások ott bent sokmindenre kihatnak, kihathatnak.Ha felkeresed az orvost, említsd meg neki!Lehet, hogy változtatást is javasol a táplálkozásra vonatkozóan.
Igen, sõt késõbb is számíthatsz rá.
A kérdező hozzászólása: Engem leginkább ez a puffadásos dolog zavar. Ha mondjuk terhes lennék, ez normális???
:) Igen gyanús:) ) Én pár nappal a késés után még menzeszhez hasonló has- és derékfájást, és pecsétet is produkáltam!Aztán a másnapi teszt(5 napos késéskor) mindent felefedett.Hamarosan 1 éves lesz:) )
A kérdező hozzászólása: És amikor késett a menszid, hány nap után teszteltél?

Menstruáció előtt pár nappal (4-3 nap) mekkora az esélye annak, hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: Elég kicsi, de vannak olyan ritka kivételek, akiknek a peteérésük mensi elõtt, vagy épp alatt van, bármilyen furán is hangzik. De elõtte 3-4 nappal egy átlag esetben tényleg nagyon kicsi az esély, de nem lehetetlen.

Elég kicsi, de vannak olyan ritka kivételek, akiknek a peteérésük mensi elõtt, vagy épp alatt van, bármilyen furán is hangzik. De elõtte 3-4 nappal egy átlag esetben tényleg nagyon kicsi az esély, de nem lehetetlen.
mi márc.18-án voltunk együtt, és 21-én kellett volna megjönnie.most 6 hetes vagyok!már szabályos petezsákom van 28 mm.ritka eset, de van!
Van esélyed a terhességre. Fõleg, ahogy írod, hogy kétszer voltatok együtt. Egy nem rendszeres kapcsolatban még nagyobb esélye van a "soron kívüli" pete kiszabadulásának, így a fogamzásnak. A hímivar sejtek már az elõváladékban ill. második együttlétnél a hímvesszõben lévõ maradék ondóváladékban is aktívak.
Én a mensi elõtt egy héttel estem teherbe, (5-6 nappal elõtte).Én is úgy tudom, hogy nem gyakori dehát... drukkolok h ugy legyen ahogy szeretnéd
A kérdező hozzászólása: Hát tesztet azt fogok venni mindenképp, csak aza baj h nekem nem szokott késni, és fura lenne ha pont most....de bár úgy lenne!
Akkor gondolom para lenne a terhesség. Lehetsz terhes ám az elõváladéktól is. Hogy megnyugodj vegyél egy tesztet. Szerintem csak pár nap késésrõl van szó. Nekem Januárban és februárban 21-én jött meg, márciusban 25-én és most áprilisban nem várom hogy megjöjjön.
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok!
Hány éves vagy, hogy "nagyon félsz"? Én 30 vagyok és menstuáció elötti napos estem teherbe. Ámultam és bámultam pedig mindig minden napra pontos szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: Pénteken voltunk együtt, és kedden kellett vna megjönnie, de még most sem jött meg, pedig 14 éves korom óta renszeresen volt, és mindig pontosan jött meg, soha nem késett egy napot sem. Ráadásul nem bennem ment el, csak kétszer csináltuk és nem védekeztünk, és az elõzõbõl maradhatott vissza még. Nagyon félek :S
A kérdező hozzászólása: Hát egyáltalán nem rendszeres a kapcsoltunk, mert sajnos voltam olyan hülye, hogy a volt barátommal feküdtem le...még azóta sem jött meg, elõbb elmondom anyunak, és aztán tesztet kell csinálni, de még mindig reménykedem!

Ha menstruáció előtt 1-2 nappal 36.4 a hőm (nappal mért), akkor már biztosan meg fog jönni?

H?görbét nem vezetek,és reggel nem is tudtam mérni,csak napközben mértem kiváncsiságból.

Legjobb válasz: szia!! a napközbeni hõ nem számít!! reggel kellene mérni!! hát ha nem napközbeni hõ lenne a 36,4 hanem reggeli akkor azt mondtam volna ,hogy tuti meg fog jönni!! de így nem lehet tudni!!

szia!! a napközbeni hõ nem számít!! reggel kellene mérni!! hát ha nem napközbeni hõ lenne a 36, 4 hanem reggeli akkor azt mondtam volna , hogy tuti meg fog jönni!! de így nem lehet tudni!!

A rosszullet 4 nappal a varhato menstruacio elott jelenthet terhesseget?

Legjobb válasz: Mit értesz konkrétan a rosszullét alatt? Hánysz? Nekem ezek a terhesség 7. hetétõl kezdõdtek csak. Addig annyi bajom volt, hogy ugye nem jött meg és szédültem nagyon sokat és rengetegszer jártam pisilni és a melleim majd szétdurrantak, de émelygés se hányás nem volt még 4 nappal a mensi elõtt.

Mit értesz konkrétan a rosszullét alatt? Hánysz? Nekem ezek a terhesség 7. hetétõl kezdõdtek csak. Addig annyi bajom volt, hogy ugye nem jött meg és szédültem nagyon sokat és rengetegszer jártam pisilni és a melleim majd szétdurrantak, de émelygés se hányás nem volt még 4 nappal a mensi elõtt.
A kérdező hozzászólása: Emelygek, hanyingerem van, gyengenek erzem magam es sokat , sot rengeteget pisilek.Ma ahogy felkeltem, ra olyan 3-4 oraval kezdodott...De akkor ez meg korai lenne, ugye?Tehat lehet veletlen is?Amugy a gyakori pisiles mar kb. 3-4 napja tart.

10-es érzékenységű terhességi teszt kimutathatja a terhességet, menstruáció előtt 3-4 nappal?

14-én vagy 15-én kellene megjönnie, viszont már nagyon türelmetlen vagyok és szeretnék tesztelni hamarabb! Van értelme?

Legjobb válasz: Nekem is halvány pozitív lett 4 nappal elõtte. Én is nagyon kiváncsi voltam, és minél elõbb tudni akartam, nem vagyok az a típus, aki hetekig ül a dolgon, hogy majd egyszer kiderül aztán majd lesz valami... Szerintem nyugodtan tesztelj, és ha negatív lesz, azt ne vedd biztosra.

Nekem is halvány pozitív lett 4 nappal elõtte. Én is nagyon kiváncsi voltam, és minél elõbb tudni akartam, nem vagyok az a típus, aki hetekig ül a dolgon, hogy majd egyszer kiderül aztán majd lesz valami... Szerintem nyugodtan tesztelj, és ha negatív lesz, azt ne vedd biztosra.
Szerintem ne tesztelj, nagy valószinüséggel - lesz a teszt, ha terhes vagy, ha nem. Még nagyon korai. Majd ha kimaradt, akkor tesztelj.
13-as vagyok, GRATULÁLOK!! :) )
Gratulálok, a legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem egy halvány pozitívat! :) Bízom benne, hogy tényleg sikerült és nem lesz semmi baj, erõsödni fog a 2. csík! Madarat lehetne velem fogatni, annyira boldog vagyok!
Nemvárt elõtt 4 nappal a Clearblue, és onnantól az összes!! :) Most vagyok 5+1, tegnap voltam dokinál, minden rendben! :) Nekem a melleim lettek nagyon érzékenyek, és meg is nõttek, innen gondoltam, h babás vagyok.. :) Sztem tesztelj!!!! Drukkolok!!!
Nekem menszi elött 3 nappal lett halvány pozitiv a facelle teszt. De ugy, hogy aznap reggeli elsõbõl még nega lett (másik márkájú). Ja és 25-üs volt. Szerintem ha van otthon jopár darab teszted, vagy nem sajnálod rá a pénzt, akkor tesztelgethetsz. Erre pl a vaterás tesztek amik 70-100 ft körül vannak nagyon jók, és vannak 10-es érzékenységüek is.
9-es vagyok: nekem az volt a feltûnõ, hogy már jóval havi elõtt nagyon erõsen éreztem a szagokat és olyan furán émelyegtem, meg a melleim is érzékenyek lettek. Nem is bírtam ki, hogy megjöjjön, elõtte azt hiszem 4 nappal teszteltem és ott volt a 2 csík, még ha halványan is. Aztán másnap vettem még egy pár tesztet, mert tökre élveztem, hogy pozitív és gyönyörködtem a megjelenõ 2 csíkban. :) ))) Szóval ezt én nem tudtam kibírni. :D
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babához! :) Csak már azt sem tudom igazán, hogy ezek valós jelek? Vagy már csak bebeszélem magamnak, mert annyira szeretném, hogy sikerüljön!
Én sem bírtam ki és havi elõtt 4-et is csináltam, mert voltak jelek. :) Nemsokára szülök. Vegyél tesztet és csináld meg. Ha negatív akkor csinálj másikat pár nap múlva, ha mégsem jönne meg. Sok sikert.
Várj még pár napot szerintem. Bár nekem a 25 teszt rögtön pozi lett ennyi idõvel a mensi elõtt. Szorítok, hátha babó van!:) 29hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagytok! Megpróbálok türelmesebb lenni, csak nagyon nehéz, mivel elsõ baba lenne és tudom, hogy a párom is nagyon szeretné!
A kérdező hozzászólása: Csak azért vagyok ilyen türelmetlen, mert pár napja furcsa jelek mutatkoznak. Olyan érzésem van, mintha hõemelkedésem lenne, fel vagyok puffadva, éhségrohamok törnek rám és duzzadtak, érzékenyek a melleim!
ne türelmetlenkedj! gondolj arra, hogy repülnek az évek.. mert ez így igaz. egy hét plusz pár nap semmi egy élethez képest.. csak az elmaradt után tesztelj, mert ez így fals eredményt adhat. én is meg voltam lõve, mégis kivártam, amíg hét napot késett. persze Neked nem kell ennyit várnod, de legalább a három napos késést szerintem bírd kivárni.
De az is lehetséges, hogy kimutatja már.
Nekem 3 nappal elõtte halványan ott volt a 2. csík.
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen! Aranyosak vagytok! :)

Ha a menstruacio elott van nemi barnazas vagy 4-5 napig az mitol lehet?

Es utana van par nap piros ver...es miert van az, hogy felszedek par kilot menstruacio elott, latvanyosan?

Legjobb válasz: Az, hogy 4-5 napig van barnàzàs (nekem csak néhàny óra barnàzàs, de az sem mindig, inkàbb rózsaszines)szerintem nem normàlis, és utàna piros vér. En megnézetném magamat dokival. A hizottsàg, teltségérzés viszont normàlis.

Az, hogy 4-5 napig van barnàzàs (nekem csak néhàny óra barnàzàs, de az sem mindig, inkàbb rózsaszines)szerintem nem normàlis, és utàna piros vér. En megnézetném magamat dokival. A hizottsàg, teltségérzés viszont normàlis.
az 1. kérdés: nem tudom pontosan megmagyarázni, de normális dolog. 2.: hát nem tudom, nekem a hasam tûnik nagyobbnak (hájasabbnak) de az is természetes, mert olyankor felfúvodik.
az a barnázás a menstruáció közeledésének a jele ami természetes. felszedsz pár kilót* a testünk ijenkor vizesebbé válik úgymond és mindenünk nagyobbnak látszik. :)
a barnzás 4-5 nappal elõtte normális. Nõgyógyász mondta

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!