Találatok a következő kifejezésre: 4 nappal mensim elött pozitív (5 db)

Mensi előtt 4-5 nappal 25-ös teszt már kimutatja, ha baba van? Volt valaki aki ilyen teszttel mensi előtt pozitívat tesztelt?

Legjobb válasz: Szia!szerintem ez egyén függõ,sok olyat olvasok itt,hogy már a nemvárt napja elõtt + lett a teszt,én vehettem akármilyen érzékenyet,az elsõ babámnál a nemvárt utáni 4.,most a 2 terhességemnél pedig csak a nemvárt utáni 5.nap lett + a teszt.miden nap teszteltem,mert nagyon vártuk,de csumára negatív volt addig minden teszt,és totál elkeseredtem.aztá azokon a bizonyos reggeleken meg éppen hogy csak lepisiltem,már el is ugrott a 2 csík,nem kellett hozzá 15 másodperc.sok szerencsét

Szia!szerintem ez egyén függõ, sok olyat olvasok itt, hogy már a nemvárt napja elõtt + lett a teszt, én vehettem akármilyen érzékenyet, az elsõ babámnál a nemvárt utáni 4., most a 2 terhességemnél pedig csak a nemvárt utáni 5.nap lett + a teszt.miden nap teszteltem, mert nagyon vártuk, de csumára negatív volt addig minden teszt, és totál elkeseredtem.aztá azokon a bizonyos reggeleken meg éppen hogy csak lepisiltem, már el is ugrott a 2 csík, nem kellett hozzá 15 másodperc.sok szerencsét
Mi lett végül??
8. vagyok Ugyanúgy voltam, mint te. A derekam fájt de rettenetesen, és a hasam görcsölgetett, mintha meg akart volna jönni. De éreztem, hogy baba!!! Nagyjából, most vagyok 5 hetes, tegnap óta érzékenyek csak a mellbimbóim, és a kávé szagától rettenetesen érzem magam.
Nekem 5 nappal korábban lett pozi, de ez egyénfüggõ! Ovu után 12.napon érdemes próbálkozni a tesztel!
Nekem a peteérés után 9-ik (!) napon a 25-ös teszt már mutatta. Ezen nagyon el voltam teljesen képedve, mert elszámoltuk magunkat, és a 25-ik ciklusnapomon volt peteérés, és természetesen késett, és amikor "elméletileg" a nemvártnál voltam akkor már látszott a csík, és a dokinál voltam a szerintem 5hetes terhességgel, amikor még csak 4hetes volt....
A kérdező hozzászólása: Ja és én is szorítok mindenkinek, aki babát szeretne!!!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ és a drukkot! Már van 2 kislányunk, de szeretnénk még egy babát (férjem fõleg egy kisfiút). 8. válaszoló neked voltak valamilyen tüneteid, ill. szól azoknak is a kérdés, akik nemvárt elõtt teszteltek. Nekem a derekam akar leszakadni már vagy 4 napja és feszül a hasam alja, néha görcsöl, mintha meg akarna jönni, de mellfeszülés és egyéb tünet nincs. Vajon összejött a baba?
Szia! Nekem a nemvárt elõtt 3-4 nappal volt pozitív esti vizeletbõl. szurkolók minden leendõ anyukának! Kitartás!! egy 10 hkm
Én múlt héten nem várt elõtt 4 nappal teszteltem +at, 25ös teszttel. Tuti biztos voltam benne, hogy baba van!!! Azóta sem jött meg:) :) Dokihoz januárban megyek, remélem rendben lesz minden! Nektek drukkolok, írd meg, hogy mi lett az eredmény!!!
Tudom, hogy rossz. Mi már 10. hónapja próbálkozunk a babával és csak nem akar jönni. A 10 hónapból 4-szer késett. volt olyan, hogy 6 napot is, az amúgy hajszálpontos ciklusom. Direkt nem teszteltem, mert nem akarom tudni, hogy terhes voltam-e. De olyan jó lenne már végre újra anyukává válni! Nekem már van egy fiam, úgyhogy legalább annyit biztosan tudok, hogy nem lehetetlen. Nagyon szorítok nektek is!
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló van igazság abban, amit írsz, lehet várok még, de olyan nehéz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó alatt a 2. válaszolót értettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utolsó én is szorítok nektek! Úgy tesztelnék már, de azt sem akarom, hogy értelmetlenül ellõjek egy tesztet. Várok még válaszokat!
Kimutathatja, de: 1. Korántsem biztos, hogy gyerek is lesz belõle. Attól még, hogy lesz egy pozitív teszted, nem biztos, hogy nem jön meg a menstruációd és ezzel együtt nem megy el a baba. Szinte minden nõnél elõfordul legalább élete során legalább egyszer, hogy úgy volt terhes, hogy nem is tudott róla. Egyszerûen csak késett vagy a szokásosnál picit erõsebb volt a vérzés. Mire tesztelt volna, a baba már nem volt sehol. 2. Egy mensi elõtt 4-5 nappal elvégzett teszt hiába negatív, attól még simán lehetsz terhes. Szóval igen, mutathat pozitívat, de igazából nem jelent semmit.
Szerintem még nem.én is nagyon szeretnék már babat nagyon és alig várom hogy pozi legyen.Szorítok:)
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklõdést, 2 nappal hamarabb megjött az a fránya nemvárt. Szóval próbálkozunk tovább!

4 nappal a mensim elött pozitív lett a terhességi tesztem. A ciklusom normál 27 napos. Mennyire lehet bízni a tesztben?

Legjobb válasz: Az esetek nagy szazalekaban, olyan van, hogy negativat mutat a tesz terhesseg eseten. De olyan, hogy pozitivat mutat es nem vagy terhes... nos, olyat nem nagyon produkal... Udvozlunk a klubban 20 hetes mamo

Az esetek nagy szazalekaban, olyan van, hogy negativat mutat a tesz terhesseg eseten. De olyan, hogy pozitivat mutat es nem vagy terhes... nos, olyat nem nagyon produkal... Udvozlunk a klubban 20 hetes mamo
Milyen tesztet használtál? Csak azért kérdezem, mert nekem is pozitív lett a Medi-lab, mégis megjött. Persze ez nem jelenti azt, hogy nálad is ez lesz. Remélem gratulálhatok! :)
A kérdező hozzászólása: Gravi-HCG -ét használtam
A kérdező hozzászólása: Gabriel is pozitív lett.Remélem mindkettõ nem tévedhet?
Tuti babó van a dologban! Gratula!!
Szia! Én mensi elõtt egy nappal teszteltem pozitívat és most 13 hetes vagyok! :) Szóval az már biztos, hogy babát vársz!!! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! :)
igen, augusztus a 8. hónap
Gratulálok a 10-es ikrekhez:XDD
Ovu teszt nem jelent semmit, de a halvány pozitív terhességi teszt bíztató. Milyen tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: Igen ez a 8. Honapunk januarba vagtunk bele! Szoval neked lehet semmit nem jelent elso valaszolo! Ha ilyen buta vagy ne is irj! Az ovulacios tesz pedig rengetegen hasznaljak jos tesztnek!
3. vagyok. Igen, tudom, de megbízhatatlan ilyen szempontból, nekem legalábbis negatív volt, amikor terhes voltam. Mártogatós vagy lepisilõs tetsztet használtál? Elsõ 2 válaszoló nem gonoszkodik, csak szexualitás kategóriába tetted fel a kérdést teherbeesés helyett és itt 20 év körüli srácok vannak fõleg.
Szia! Nekem is mensi elõtt 3 nappal lett egy nagyon halvány tesztem, és igen, baba volt. Szurkolok, hogy nálad is így legyen. :) Ha vannak terhességi tüneteid (nekem mellfájdalom, mindjárt megjön érzés, iszonyú fáradtság napi 12 óra alvás mellett is), akkor igen, nagy valószínûséggel sikerült. :) Szorítok nagyon! :)
Hát..én kizárólag a teherbeesés kategóriában vagyok, szerintem jó helyen van a kérdés, és az elsõ válaszoló szerintem is gáz! A halvány pozitívnak hihetsz!!Drukkolok, hogy baba legyen ! :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a biztato szavakat:) aranyosak vagytok:) en is kivanok nagyon sok sikert mindenkinek Aki babat szeretne:)

Erősen pozitiv az LH tesztem a nem várt mensi előtt 4 nappal. Lehet hogy baba, vagy lehet pé ilyen későn?

Legjobb válasz: Álítólag az LH-tesztet lehet használni mint jós teszt,ha erõs + ,akkor lehet baba a dologban.Saját tapasztalatomat tudom leírni:Nekem is a nem várt elõtt háromszor is erõs pozitív lett mégis megjött,de hallottam olyat is akinek baba volt.Mindenkinek más. Én kívánom,hogy neked baba legyen!!sok szerencsét!!

Álítólag az LH-tesztet lehet használni mint jós teszt, ha erõs + , akkor lehet baba a dologban.Saját tapasztalatomat tudom leírni:Nekem is a nem várt elõtt háromszor is erõs pozitív lett mégis megjött, de hallottam olyat is akinek baba volt.Mindenkinek más. Én kívánom, hogy neked baba legyen!!sok szerencsét!!

Pozitív ovuteszt mensi előtt 4 nappal?

Vettem ovutesztet a következ? ciklusomra! Most csak úgy csináltam egyet (sokat rendeltem) és totál pozitív. Illetve az els? csík melyik? Mert elég vékonyka Wondfo teszt és ezen nem jelöli! Na mindegy a lényeg,hogy az els? csík er?sebb,mint a 2.!

Legjobb válasz: Lehetsz terhes? Mert nekem akkor volt nagyon erõs az ovuteszt(erõsebb volt az elsõ csík, mint a kontrol), mikor terhes lettem. Nem volt itthon hcg teszt, azért csináltam ovuteszttel.Sztem ha van esély babára,tesztelhetnél terhes teszttel is. sok sikert!

Lehetsz terhes? Mert nekem akkor volt nagyon erõs az ovuteszt(erõsebb volt az elsõ csík, mint a kontrol), mikor terhes lettem. Nem volt itthon hcg teszt, azért csináltam ovuteszttel.Sztem ha van esély babára, tesztelhetnél terhes teszttel is. sok sikert!
gratulálok! Mikorra nem vártad?
Elsõ pisibõl biztos erõsebb lenne! :)
Akkor gratulálok! :) )
A kérdező hozzászólása: Igen, mert annyira erõs volt az ovu teszt, hogy elszaladtam! Már csináltam is 3-at, ebbõl kettõ egyfajta, és nagyon halványan igaz, de mindegyiken ott a két csík!:)
Ja, közben átváltottál terhestesztre? :)
A kérdező hozzászólása: Már három nagyon halvány tesztem! Mind 3 percen belül jött ki! Nem hiszem el!
A zöld vége felõl van a kontrollcsík, a másik a tesztcsík. Az utóbbinak poz.teszt esetén erõsebbnek kell lennie a másiknál.
énnekem 2 napja volt ugyanolyan erõs a 2 vonal ovulációs teszten, és ma csináltam terhességit, de csak idõ után jött elõ nagyon halvány vonal... Egyébként elvileg jelezhet terhességet (A HCG és LH hormon nagyon hasonlóak), ismételd meg az ovulációs tesztet, és ha erõsödött, még biztosabb lehetsz benne. Olyan is van, hogy csupán magas maradt abban a hónapban az LH szinted.
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon halvány pozi!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát most csináltam egy X-epilt, de az negatív! Lehet, hogy tényleg most lehet az ovum?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Elvileg hétfõ körül kellene nem megjönnie, de ez sem tuti, mert nem teljesen szabályosak a ciklusaim, 29-32 naposak, meg nem is tudom, hogy mikor volt ovum. Szóval még parázok azért! De meglepõdtem, hogy ennyivel elõtt délutáni pisibõl kimutatta!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!