Találatok a következő kifejezésre: 4 napot de megjott eleg (5 db)

4 napot kesett de megjott eleg eros gorccsel es megvolt 4 napig rendes verzessel (talan kicsit erosebb mint szokott). De paar nappal utana elkezdett hajni a hasam alja, derekam, hanyingerem van. Lehetek terhes?

Rossz a kozerzetem!Mult heten kaptam vedooltast.

Legjobb válasz: Szia Szerintem ha erõsen görcsöltél és a vérzés is a megszokott volt akkor nem. Persze biztosat egy nõgyógyász tud mondani. Képes az ember bizonyos dolgokat elõidézni (pl. émelygés) pszichésen is. Tudom magamról...

Szia Szerintem ha erõsen görcsöltél és a vérzés is a megszokott volt akkor nem. Persze biztosat egy nõgyógyász tud mondani. Képes az ember bizonyos dolgokat elõidézni (pl. émelygés) pszichésen is. Tudom magamról...
Nem lehetsz terhes. A vér mennyisége és minõsége is túl sok. Nyugi, az ilyen tünetek elfõfordulnak. Nekem is mensi után még szokott problémám lenni.

Terhes vagyok vagy mi lehet? 4 napot kesett aztan eleg eros fajdalommal megjott. Megvolt kicsit eros verzessel vagy 3 napig. Mar 4-5 napja elmult de olyan mindjart megjon erzesem van.

Fajdogal a hasam alja,derekam,hanyingerem van reggel.

Legjobb válasz: Akkor miért nem védekeztél?Amúgy ilyenkor rengeteg nõ beképzeli a terhesség tüneteit (a barátnõim minden hónapban).Amúgy nekem peteérésnél szoktak hasonló tüneteim lenni.

Akkor miért nem védekeztél?Amúgy ilyenkor rengeteg nõ beképzeli a terhesség tüneteit (a barátnõim minden hónapban).Amúgy nekem peteérésnél szoktak hasonló tüneteim lenni.
A kérdező hozzászólása: Ha terhes is lennek akkor meg az oltas elott joval eshettem teherbe!!!!!!Nem hiszem hogy bekepzelem(de tudom mire gondolsz!)mert most nem is foglalkozok vele, sok dolgom van!!Csak rossz a kozerzetem!!
lehet az injekció kavart be.szerintem erõs vérzéssel, nem vagy terhes, nyugi.

Mostanában 4-8 napokat késett a menzeszem, de végül mindig megjött. Most 16 napja késik, de semmi. Elég sűrű fehéres-átlátszó folyásom van, de mindig szokott lenni több-kevesebb. Baba, vagy megint a szervezetem játszik velem?

A 7. késési napon nem reggeli vizeletb?l végzett teszt negatív. Szerintetek mi lehet a baj? Ha mégis baba van a dologban, megtartjuk, bár kicsinek érzem az esélyét, hiszen negatív a tesztem. Párommal megszakításos módszerrel védekeztünk egész hónapban, az elmúlt két hétben nem (amióta elvileg menstruálnék).

Legjobb válasz: lehet a menszeszed idején amikor nem védekeztetek akkor volt rendkívüli peteérésed és az megtermékenyült. nem lehet ez is, és akkor még jó hogy negatív a teszted. majd késõbb lesz pozitív vagy nem tudom mi lehet veled. nekem mind a 2 terhességemnél volt olyan folyásom amilyet te írsz. majd írj mi lett ha tesztelsz.

lehet a menszeszed idején amikor nem védekeztetek akkor volt rendkívüli peteérésed és az megtermékenyült. nem lehet ez is, és akkor még jó hogy negatív a teszted. majd késõbb lesz pozitív vagy nem tudom mi lehet veled. nekem mind a 2 terhességemnél volt olyan folyásom amilyet te írsz. majd írj mi lett ha tesztelsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenképp megírom, mi lett!
én akkor lettem terhes a 3.-kal, mikor már meg kellett volna jönnie. Én is vártam egy darabig - kb 10 napig -, de semmi. aztán teszteltem és + lett.
A kérdező hozzászólása: Szerintem egy hét késés után nappali vizeletbõl ki kellett volna mutatnia, ha terhes lennék. Szerintem. 1 éve voltam már terhes, akkor a késés második napján reggeli vizeletbõl egybõl + lett, méghozzá nagyon erõsen. Szóval ha babás lennék, szerintem már kimutatta volna egy hét késés után, függetlenül attól, hogy reggeli vagy nappali vizeletrõl van szó. De majd kiderül... :) Köszönöm a véleményeket, tanácsokat, nagyon bizonytalan vagyok, beleélni sem akarom magam abba, hogy esetleg babám van, hiszen mostanában sokszor késett pár napot, bár igaz, nem ennyit.
A kérdező hozzászólása: 17 nap késéssel, barnás vérzéssel, de megjött. Én már nem értek semmit.
Sajnálom :( Nekem is késett, én sem mertem reménykedni, de amikor még többet késett sajnos elkezdtem reménykedni. Aztán tegnap megjött... De el fog jönni a mi hónapunk is! :)
A kérdező hozzászólása: Remélem! :)
szia lett babád?

A gyógyszer enyhíti a menstruációs fájdalmat? Még csak az első levelet hagytam abba, 4. napon megjött, de elég fájdalmas görcseim vannak. Ez enyhül idővel?

Legjobb válasz: Enyhülni fog. Én pl meg sem érzem, amikor mensizek, de van, amikor azért kell egy fájdalomcsillapító. De nekem enyhébbek lettek a görcsök. Szerintem következõ mensikor már neked is enyhülni fog.

Enyhülni fog. Én pl meg sem érzem, amikor mensizek, de van, amikor azért kell egy fájdalomcsillapító. De nekem enyhébbek lettek a görcsök. Szerintem következõ mensikor már neked is enyhülni fog.
Persze, hogy fog enyhûlni a görcseid.Nem csak a védekezésre alkalmas hanem a fájdalom csillapitásban is.Szerintem mikor már másodszór megjön már nem fog ennyire fájni.
Enyhül! Nekem olyan görcseim voltak hogy kórházba kerültem vele, de a gyógyszer óta nagyon enyhe fájdalmat érzek! :)
Igen, meg.
A kérdező hozzászólása: de ha barna akkor hogy-hogy megjött?mármint csak egyszer jött egy nagyon pici vér.és a többi barna
sok lánynak akár az elsõ ár alakalommal csak barna jön, neked mint mondtad volt vér is azért. nyugi ez iyg telejsen normális, ahogy az is ha akár most pár hónapig nem jön meg. Ez már menstruáció volt.
Azért barna, mert még kevés a vér, és nem folyik ki rögtön, hanem egy ideig a hüvelyedben marad és ott megalvad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!