Találatok a következő kifejezésre: 4 napot de (1082 db)

Lehetek terhes ha: szedem a diane fogamzasgatlot 1 honapja es egyutt voltam a baratomal mensi utan 4 nappal, de nem vedekeztunk?

Aztan bevettem a postinort (72 oras surgosegi fogamzasgatlot) aztán rá 1 nappal ujra egyut voltunk de elszakadt a gumi de nem élvezett el de az a "második menet" volt már.a diane-t folytatom szedni!

Legjobb válasz: Tehát ha jól értelek... Megjött, elkezdted szedni a tabit és miután elmúlt a mensi (addigra hány tabit szedtél be?), azután 4 nappal nem védekeztetek. Ebben az esetben gyanítom nem vártad ki a fog.gátló hatóidejét (ami legtöbbször 2 hét), így nem hathatott, tehát teherbe eshettél. Ezért bevetted az esemény utánit...Ebben az esetben is van 15 % esély a teherbe esésre (pearl index). De rá egy napra megint baleset volt. Akkorra már nem vonatkozik az esemény utáni hatása, és még a fog.gátlód sem védett addigra, szal akkor ismételten teherbe eshettél (még ha kicsi is az esélye, mert csak elõváladék került beléd). Kérdés, hogy addigra hány fog.gátlót vettél be, tudott-e hatni addigra. Azt kéne tudni, mennyi tabit szedtél be az 1. balesetig, majd a 2.-ig és mennyi a hatóideje a diane-nak. Az esemény utánit meg a fog.gátlót nem egyszerre kéne szedni... A helyedben 2 hét múlva csinálnék egy terhességi tesztet, mert így piszkosul nehéz kitotózni, hogy most milyen esélyeid vannak a terhességre. Ha úgy értetted, hogy már benned volt 1 levél és épp az 1. gyógyszermentes napjaid tartottad, mire jöttek a balesetek, akkor addigra valószínûleg védett voltál, tehát nem kellett volna a 72 órás sem, mivel a fog.gátló a szünetben is hat. Ebben az esetben az orvosnak nem kellett volna felírnia a 72 órásat. Nem is értem, miért írta... Gyanítom, hogy addigra a fog.gátlód is védelmet nyújtott. Egyébként a diane fogamzásgátló hatása csak mellékhatás, eredetileg bõrproblémákra való gyógyszer és egyáltalán nem gyenge! Pont ezért szabad max. fél évig szedni! Szal jól félreinformált a dokid.

Tehát ha jól értelek... Megjött, elkezdted szedni a tabit és miután elmúlt a mensi (addigra hány tabit szedtél be?), azután 4 nappal nem védekeztetek. Ebben az esetben gyanítom nem vártad ki a fog.gátló hatóidejét (ami legtöbbször 2 hét), így nem hathatott, tehát teherbe eshettél. Ezért bevetted az esemény utánit...Ebben az esetben is van 15 % esély a teherbe esésre (pearl index). De rá egy napra megint baleset volt. Akkorra már nem vonatkozik az esemény utáni hatása, és még a fog.gátlód sem védett addigra, szal akkor ismételten teherbe eshettél (még ha kicsi is az esélye, mert csak elõváladék került beléd). Kérdés, hogy addigra hány fog.gátlót vettél be, tudott-e hatni addigra. Azt kéne tudni, mennyi tabit szedtél be az 1. balesetig, majd a 2.-ig és mennyi a hatóideje a diane-nak. Az esemény utánit meg a fog.gátlót nem egyszerre kéne szedni... A helyedben 2 hét múlva csinálnék egy terhességi tesztet, mert így piszkosul nehéz kitotózni, hogy most milyen esélyeid vannak a terhességre. Ha úgy értetted, hogy már benned volt 1 levél és épp az 1. gyógyszermentes napjaid tartottad, mire jöttek a balesetek, akkor addigra valószínûleg védett voltál, tehát nem kellett volna a 72 órás sem, mivel a fog.gátló a szünetben is hat. Ebben az esetben az orvosnak nem kellett volna felírnia a 72 órásat. Nem is értem, miért írta... Gyanítom, hogy addigra a fog.gátlód is védelmet nyújtott. Egyébként a diane fogamzásgátló hatása csak mellékhatás, eredetileg bõrproblémákra való gyógyszer és egyáltalán nem gyenge! Pont ezért szabad max. fél évig szedni! Szal jól félreinformált a dokid.
Egyrészt véd a két levél közt is a tabletta, másrészt ilyenkor még nincs érett petesejted, tehát nincs mit megtermékenyíteni. A peteérés egyéntõl függõen a ciklus 10-15 napján kezdõdik el. Vagyis akkor lesz érett petesejt. van olyan fogamzásgátlási módszer is ami erre alapoz. De az állítólag nem teljesen biztonságos. Detti 22/L
Okos lehet a dokid... A diane gyenge??? Én 2 évig szedtem, és az abbahagyása olyan hormonzavart okozott, hogy már 1 éve nem akar jönni a baba. A legundorítóbb gyógyszerek egyike. Ráadásul nem fogamzásgátló, hanem olyan gyógyszer, aminek a MELLÉKHATÁSA a fogamzásgátlás... Keress másik nõgyógyászt!
kedevs válaszolók, szerintem nem száz százalákig kizárt a terhesség, simán lehet terhes, ha valaki akár egy napot is kihagy és ha esemény utáni után történik "baleset", arra sem garancia az ha bevette valaki a tablettát, én az utolsó együttléthez képest 10-14 nappal csinálnék egy terhességi tesztet és utána nyugodnék csak meg teljesen. Kedves válaszoló, nem igaz, hogy mensi után két héttel nem lehet teherbeesni, mert a középidõ normálisan egy héttel a mensi utolós napja után van, vagyis akkor a legfogékonyabb az ember lánya a terhességre. Kedves Kérdezõ! maradj az oldalom, mert úgy vettem ki a bejegyzéseidbõl, hogy van szükséged némi ismeretre a nemiséggel kapcsolatban. és ha elfogadsz egy tanácsot, akkor legközelebb szex elõtt kérdezz kevesebb idegeskedéssel jár!
Az orvosod akkor jól átvert!A diane az egyik legerõsebb fogamzásgátló!Ettõl vannak jóval gyengébbek is ugyanezért az árért.
nem lettél volna terhes a tabi a szünetben is véd!!! jól megkavartad a szervezeted
Tanulsz biológiát??Menstruáció után nem lehetsz 2hétig csak elõtte 1hét!Mert akkor van peteérésed!!!!
A kérdező hozzászólása: kõszõnõm, nekem azt mondta a patanásokra irja fel és egyike a leg gyengébeknek, jól át vert akor!!!nos akor meg nyugottam, de mégis milyen bajom lehet hogy be vettem a másik tabletát is?(hányinger, fáratság, érzékenység?? mert ezeket érzem)
A kérdező hozzászólása: bocs, nem tanulok biológiát.lógot a tanárnõ, nem mindenhol egyformán adják le a leckét! kõsz a megértést és a válaszokat
A kérdező hozzászólása: biztosra akartam menni! azért mert azt mondta az orvos hogy a diane nagyon gyenge tableta. lehetek terhes vagy nem? és miért vagyok csont száraz ezek után?
Valaki durván lepontozta a hasznos válaszokat :) Gratulálok...
A kérdező hozzászólása: hanyadik naptol érezhetek terheség elõjeleket?? mert nem tudom de vagy be beszélem magamnak......vagy a tableták melékhatása??
Szerintem az lenne a legtisztább, ha szolnál az orvosodnak, vagy egy másik orvosnak, ha ebben a jelenlegiben már nem bízol. Az meg fogja neked pontosan mondani, hogy mire mennyi az esélyed, mert ez itt így már nagyon zavaros. Nem tudom hány éves lehetsz, de szerintem mielõtt ilyen helyzetekbe kerülsz kicsit olvass és érdeklõdj utána a dolgoknak. A bajt könnyebb megelõzni, mint késõbb orvosolni. És ez nem játék, mivel itt emberi életekrõl, köztük a sajátodról is szó van. Nem az a baj, hogy létesítesz szexuális kapcsolatot, hanem az, hogy mindezt úgy teszed, hogy nem vagy tisztában a dolgokkal. Érdeklõdj és olvass utána.
A kérdező hozzászólása: nah 100% nem vagyok terhes. kõsz a válaszokat

Pár napja mellfeszülésem van, az alhasamban enyhe fájdalom és fehér folyásom is. A menstruációm késik 4 napja, de a teszt negatív attól még lehetek terhes?

A párommal két hete voltunk együtt mert külföldön dolgozik.

Legjobb válasz: annak idején én is csináltam 2t,negatív lett mindkettõ.másfél hét múlva nagyon erõs pozitív.azóta szépen növekszünk.pár nap múlva még tesztelj,jövõ héten valamikor.szorítok!

annak idején én is csináltam 2t, negatív lett mindkettõ.másfél hét múlva nagyon erõs pozitív.azóta szépen növekszünk.pár nap múlva még tesztelj, jövõ héten valamikor.szorítok!
A kérdező hozzászólása: 3 tesztet csináltam mindegyik negatív :(
A kérdező hozzászólása: Elnézést de rosszul számoltam, a hétvégén már 3 hete lesz
biztos hogy nem terheseg 3 teszt nem teved!
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam ki és csináltam még egyet :) és pozitív lett! :) Jövõhéten megyek dokihoz akkor tényleg kiderül, hogy babás vagyok vagy nem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy szorítottál és a válaszokat is köszönöm nektek!

1 hete késik. Tesztet csináltam mikor még 3 napja késett negatív lett. De azóta se jött meg. Mellem igen érzékeny és "mindjárt megjön" érzésem van már kb 4 napja de menszim meg sehol. Gyenge folyásom is van. Akkor most mégis terhes lehetek?

Legjobb válasz: A teszt csak egy bizonyos idõvel a beágyazódás után mutatja ki biztosan a terhességet. Csinálj mégegyet, ha az is negatív, akkor nem vagy terhes biztosan.

A teszt csak egy bizonyos idõvel a beágyazódás után mutatja ki biztosan a terhességet. Csinálj mégegyet, ha az is negatív, akkor nem vagy terhes biztosan.
A kérdező hozzászólása: áá ma sajnos nem de holnap már tesztelni fogok
Teszteltél már? Ha negatív, akkor is menj el orvoshoz. A közhiedelemmel ellentétben ciszta nem okoz pozitív terhességi tesztet (csak eszméletlenül ritkán), viszont a hõt magasan tarthatja, a vérzés nem jön meg, a terhességi teszt viszont negatív marad.
mi újság?csináltál tesztet??
A kérdező hozzászólása: jó ideje figyelem de tudtam egy ideig normális .
A kérdező hozzászólása: több mint 14 napja
A menszesz közeledtével inkább csökkenne. Mióta magas a hõdd, hány napja? ha több, mint 14 napja, akkor babagyanús a dolog. Ha kevesebb, mint 14 napja, akkor normális, hogy magas.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat de a hõm is magam 37.2 37.3 között van. de ez lehet a menszi közeledte miatt is nem??
Csinálj újabb tesztet, hátha csak lassan növekszik a HCG mennyisége a szervezetedben. Meg az is lehet, hogy nem félidõben estél teherbe, hanem késõbb, ezért nem mutatja ki még a teszt. Ha 2 hét késés után se jönne meg, akkor teszteredménytõl függetlenül javaslom, hogy keresd fel a nõgyógyászodat.
A kérdező hozzászólása: negatív még mindig.

Késett 4-napot de ma megjött, normális mennyiségű és színű, ha 3-napig tart akkor lehet baba?

Legjobb válasz: Nem szeretnélek elkeseríteni, de valószínûleg nincs baba:(

Nem szeretnélek elkeseríteni, de valószínûleg nincs baba:(
Valószínû nincs baba , de csinálj 1 tesztet.
Ebbõl egyedül az lehet jó jel, hogy késett. Végülis egy tesztet csinálhatnál, ha bizonytalan vagy.
nincs baba... nekem 14 nap késéssel sem volt.

Segítséget kérek! Az utolsó ultrahangos papírom szerínt holnap leszek 9 hetes. Hétfőn vizsgált meg a doki aki azt mondta, hogy 9 hét 4 nap de a kis könyvembe 9 hetet irt. Akkor most mikor menjek 12 hetes ultrahangra? Honnan számoljam?

Legjobb válasz: Szia! Valószínûleg pár nappal nagyobb a babád, de szerintem akkor menj amikor a mensi szerint a 12. hétben vagy, tehát 11+vmennyi naposan. Nálatok nem adnak pontos idõpontot a vizsgálatra? Nálunk elõjegyzett idõpont nélkül szóba sem állnak az emberrel...

Szia! Valószínûleg pár nappal nagyobb a babád, de szerintem akkor menj amikor a mensi szerint a 12. hétben vagy, tehát 11+vmennyi naposan. Nálatok nem adnak pontos idõpontot a vizsgálatra? Nálunk elõjegyzett idõpont nélkül szóba sem állnak az emberrel...
Az uh-adatok alapján menj.
3. válaszoló vagyok. Igaz fontos a 12. heti UH, de nyugodj meg nem lesz semmi baj.Én 11+2 hetesen voltam és nem lett rossz az eredmény.Ha késõbb mész pár nappal abból sem lesz gond.Ha tudod pontosan, hogy mikor fogant a babád akkor kitudod számolni, hogy mikor vagy 12 hetes.
elsõ vok: 11. vagy a 12. hétben kell megcsinálni, de nem naphoz kötött mint pl az AFP, mert az uh-n fizikai valójában vizsgálják meg a babát fejétõl a talpáig minden szervét megvan-e, nyakiredõ vastagság jó-e, hasfal zárt-e stb, mindegy az a néhány nap! Minden jót!
Szia!A kiskönyvbe mindig a betöltött hetet írják.Én 12+2 hetesen voltam az ultrahangon.Az jó volt, nem volt gond.
A kérdező hozzászólása: Nyakiredö érték mikor jo?és rossz? Mi van olyankor ha rossz?
Akkor úgy menj ahogy a dokid mondta.Nem kell pont a 12. hetet betöltött napon nyakiredõre menni.Én is pl. 12+5 hetesen voltam és teljesen ok minden és nem szóltak hogy fú nem pont kerek 12.hetesen mentem.
A kérdező hozzászólása: Úgy tudom h a 12 hete uh nagyon fontos.Nem baj ha késõn megyek vagy korán?
A kérdező hozzászólása: Nem kell idõ pont!Azt mondta a doki h találkozunk 3 hét mulva zz uh és õ a 9 héttel számolta.
Szia! A terhességi heted még sokszor változhat.A kis könyvben beírt hetek száma szerint számold a dolgokat.Nekem 3 héttel nagyobb a babám, de nem foglalkoznak vele. Boldog Babavárást! 34 hetes
Nekem 11 hetesen és 1 nposan csinálták meg a 12. heti UH-ot, mivel akkor más miatt (haematóma) úgyis mennem kellet.
Akor még a seb rajta van?
Ha seb van rajta, akkor ne érje strand víz. Fürdõvíz érheti, de azért ne ázzon el.
Szerintem ha éri (balatoni/strand víz) komoly baj nem lesz belõle, fõleg ha gyógyultnak nyilvánították. Ha felázik a seb akkor fájhat neki, de mivel a homlokán van (és nem a lábán )erre kevesebb az esély. A gyerekeken gyakran vannak sebek fõleg nyáron, itt-ott elesnek a biciklivel stb.Én elég eleven gyermek voltam, a frissen gyógyult seb sem tudott vissza tartani a strandon. Max figyeljetek rá, hogy ne legyen állandóan a víz alatt, és ha kijön ne fedjétek le kötéssel, hagyd megszáradni a levegõn. Én engedném fürdeni.
A kérdező hozzászólása: Háát, lekenték pirosra, így még erre sem nagyon tudnék válaszolni, hogy van-e rajta seb, mert megfogni meg nem merem. :S Csak ugye holnap lesz utoljára idén strand idõ, és nagyon imádja vizet, de leginkább merülni. 99%, hogy nem megyünk így, csak imádom, mikor boldog. De persze most a feje fontosabb, hogy ne ázzon szét.
A kérdező hozzászólása: Azt mondod? Azóta még a széltõl is félem. Nagyon csúnya látvány volt. Mentõ is vitte el, stb.
Ne viccelj, a fiamnak összevarrt seb volt a homlokán-hajtõnél-és 10 nap után már õ is mehetett vízbe(a Velencei tó partján érte a baleset, oda mentünk vissza a varrás után).Akkor 5 éves volt, fürdött is amikor már lehetett.Jelentem, pár év eltelt azóta, és makk egészséges a mai napig!
Tényleg állatorvoshoz kell vinned!!!Sürgõsen! A macskák max. 2 óra alatt leellenek. Nem 3 nap...
Úristedn ha a hülyeség fájna... Szerencsétlen macska :S:S Nem kéne talán elvinned egy orvoshoz és nem elletni többet???? Ááá neeem, már 3 napja el kellett volna!
Ez egy remek gondolat! Kérdezõnek: ORVOS!
De, sajnos van, amelyik napokig. A miénk elsõ fialó volt, de valami hitvány, beteg, hibás macska lehetett, kóborként ragadt nálunk.. Megfialt egy este 1 kismacskát, aztán semmi. De a hasa nagy volt, jött-ment. Felhívtam egy állatorvost, azt mondta, hogy bizony, 3 napig is eltarthat. Aztán láttuk, hogy fájdalmai lehetnek, nyávogva kapkodott a farka felé. Beraktuk a kocsiba, irány az orvos. Mire odaértünk, félig lógott ki belõle egy döglött kismacska. Azt kihúzta az orvos, és a következõt ajánlotta: meg kell mûteni, eltávolítani a benne lévõ döglött kismacskákat. Ez kezelésekkel, kontrollal zz.30 ezer forint, vagy elaltatja, 1500 ft. Két gyerek mellett ez utóbbit válaztottuk. Rozika így fejezte be földi életét.Azóta volt 3lánymacskánk, ivartalanítottuk õket 15 ezer/fõ. Egyik pár hét múlva eltûnt, másikat elütötte elõttünk az autó. A 3. itt fekszik mellettem.Szerintem õ az utolsó, többet nem fogadok be.:((
Vidd el állatorvoshoz, és amint lehet ivartalanítasd is. Nem nagyon való a kezedbe élõ állat, kölyök macska meg pláne nem....
úr isten! vidd el azonnal ovoshoz, vagy meghal! ez nem normális viselkedés...(hogy 4 napja szül)
A kérdező hozzászólása: Az állvemhességrõl kérdeztem nem pedig a szülés folyamatairól! A cicám már lassan 4 éves és már volt párszor vemhes, akkor nem volt semmi gond, egy délután leforgása alatt megszült. Amúgy meg lehet, hogy már 4 napja tart a szülés, de nincs vele semmi gond, normálisan eszik, alszik, piszkít, meg amit egy macska csinál. Mellesleg velem alszik 2 hónapos kora óta, és egyszer sem feküdtem rá. Ha tényleg komoly baja lenne azt észrevettem volna! Van egy testvére is, nála már az elsõ szülésnél komplikációk voltak, és nem néztem tétlenül, hanem rögtön vittem az orvoshoz! Köszöni jól van! És a kérdésemre normális válaszokat várnék! Mi az hogy a hülyeség fájna? Bocs de mégis hány éves vagy? 5? Légyszíves normális válaszokat írjatok!
Ha beírod a googleba, hogy álvemhesség cicánál, akkor kiad oldalakat, ahol a cicatartók ezzel a kérdéssel fordulnak az orvoshoz. Valamelyik gyógyszert is ajánl. De nem jobb volna megmutatni orvosnak? Így kizárhatod, hogy nem valami más bajjal küzd a cicus.

Lehet hogy az alma veri ki? 4 napja de-tt almát kap 5 es fel hos fiam, 2 napja a hata es a pocija kipirosodott meg kipattogott.

lehet az alma?de nem korai neki már.eddig csak szopizott

Legjobb válasz: Nem korai,és nem hiszem,hogy az almától pattogott ki.A csalánkiütés az arcon meg a karokon jön ki.Lehet,hogy a melegtõl vannak a kiütések.

Nem korai, és nem hiszem, hogy az almától pattogott ki.A csalánkiütés az arcon meg a karokon jön ki.Lehet, hogy a melegtõl vannak a kiütések.
Lehet az almától, ne add neki, kapjon akkor inkább répát, vagy sütõtököt. Ha elmúlt a kiütés, akkor lassan próbálhatod újra adni az almát, meglátod, hogy tényleg az okozta-e. De az is lehet, hogy a kicsikéd még nem kér, csak anyatejet, és azért csapta ki a kis bõrét, vagy csak nem tetszett neki:) Adj mást, az én fiam kiköpte a sima almát, barackkal keverve ette csak meg. ҝ
Elsõnek: az én fiam a paradicsomtól lett tiszta csalánkiütés, de csak a hasán, és a hátán. A bõrgyógyász mondta, hogy akár az almától is kijöhet, gyereke válogatja, ki mit bír. ҝ
5ésfél hós a lányom és kicsapta a bõrét az alma.

Ebben a hónapban késik már 4 napja, de kb 2 napja fehéres, tojássárgája szerű folyást tapasztalok, melleim is kicsit érzékenyebbek, mitől lehet? Ez lehet terhesség vagy valami más miatt van?

Január óta nincs kapcsolatom, tehát azóta már kétszer rendesen, er?sen megjött, ebben a hónapban késik már 4 napja, de kb 2 napja fehéres, tojássárgája szer? folyást tapasztalok, melleim is kicsit érzékenyebbek, mit?l lehet? Ez ugye már biztos nem lehet terhesség miatt?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag kizárt a terhesség.

Gyakorlatilag kizárt a terhesség.
tuti nem terhesség.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!