Találatok a következő kifejezésre: 4 napos után csináltam tesztet (2 db)

4 napos késés után csináltam tesztet és halvány csík lett a második, de orvoshoz csak 1 hétre rá kaptam időpontot. Egyik este egy erős görcsre ébrettem, volt egy kis vérzés. Most volt orvosnál és nem lát terhességet. Miért?

NAGYON SZERETNÉNK MÁR EZT A BABÁT!!!!!

Legjobb válasz: Sajna elõfordul ilyen. Valami oknál fogva nem maradt meg a baba. Lehet, hogy sárgatest hormon elégtelenség, leht, hogy egyszerûen nem lett volna életképe. Sok oka lehet sajna. Ne adjátok fel, nem fog megismétlõdni! Sok sikert.

Sajna elõfordul ilyen. Valami oknál fogva nem maradt meg a baba. Lehet, hogy sárgatest hormon elégtelenség, leht, hogy egyszerûen nem lett volna életképe. Sok oka lehet sajna. Ne adjátok fel, nem fog megismétlõdni! Sok sikert.
Csatlakozom az elõzõhöz! Próbáld a jó oldalát nézni a dolognak!A szervezet szelektál, valószinûleg nem lett volna egészséges a baba.Az is szerencse hogy még az elején megtörtént a vetélés és igy nem kellett mûvileg kikaparni a méhedet. A dokid biztos fog adni terhességmegtartó gyógyszert a következõ babánál, úgyhogy ne izgulj és sok sikert!
Én 10 nap után mentem, 2 negatív teszttel. Egyszeri hormoningadozás volt valszeg, semmi komoly.
A dokid hülye. Az enyém azt mondta, hogy mielõbb lásson orvos, mert minden rendellenesség csak korai idõszakban menthetõ, és a bajt is elõbb észre lehet venni. Nekem a lelkemre kötötte, hogy menjek, ahogy olyasmit tapasztalok, ami nem szokványos. Nem magándoki, nem a pénz miatt mondta, csak lelkiismeretes. Nem is értem, hogy az, hogy nem lát semmit, miért kifogás. Van vérvétel, ultrahang, már a ritkulást is látni, hogy jó helyen van-e, természetesen nem lesz szívhang, de ez nem baj, nyomon követhetõ az esemény! Menj orvoshoz, csak ne hozzá!
Persze, hogy várj még. Lehet, hogy csak késik, de lehet, hogy baba van, csak kicsit késõbb fogant, és még nem tudja kimutatni a teszt. De pár napos késéssel még tényleg nem érdemes orvoshoz rohangálni. Én 2 hét késés után mentem, és akkor már látszott is szépen az uh-on. 2 hetet te is nyugodtan vérhatsz, ha pozitív, ha negatív a teszt. Persze azért utána mindenképpen érdemes elmenni, hogy ha nem terhes vagy, akkor miért nem jön meg, de pár nap után még nem, mert bármi lehet.
Nekem azt mondta 2hét késés után menjek.
A kérdező hozzászólása: Hát, akkor azt hizem várok még egy kicsit. Semmi tüntetem sincs, jól vagyok csak eddig évek óta mindig napra pontosan megjött, most meg nem.:S
És múltkor mikor 5 nap késésnél orvoshoz mentél? Akkor miért késett? Nem derült ki?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!