Találatok a következő kifejezésre: 4 napos nincsen semmi (10 db)

Lehetséges, hogy 4 napos késést nem mutat ki az x-epil terhességi tesz? Még mindig nem jött meg reggel a kávét kihánytam, meg néha meg meg szédülök! Meg persze még mindig nem jött meg de semmi más tünetem nincsen!

Legjobb válasz: én ebben a tesztben nem bizok,mert volt 3 pozitiv tesztem,ezzel is csináltam és negatív lett.de 4 napos késést kimutathat.próba szerencse

Sajnálom:(
én ebben a tesztben nem bizok, mert volt 3 pozitiv tesztem, ezzel is csináltam és negatív lett.de 4 napos késést kimutathat.próba szerencse
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy ilyen késõn de nem nagyon volt lehetõségem most netezni! Csináltam tesztet és negatív lett! :(
én úgy emlékszem, de javíts ki ha mégsem így van, hogy az X-epil-re rá van írva, hogy a kimaradt mensi után egy héttel mutat eredményt. Szóval még simán lehetsz babás.
A kérdező hozzászólása: Elvileg az van rajta, hogy fogantatás után 7 nappal. Nem tudom jó lenne, ha lenne még rá esély nem akarom magam beleélni, mert múltkor medi-lab lett halvány pozítiv még õsszel és még sem volt baba.
A kérdező hozzászólása: Örülnék neki, ha baba lenne, de majd kiderül, most eldöntöttem, hogy a következõ teszttel várok hétfõig, ha persze addig nem jön meg nah meg ha kibírom addig hogy ne csináljak tesztet! Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Nekem kimutatta már 2vel elõtte is.
Simán lehetsz terhes szerintem, a jelek legalábbis arra utalnak;)
Nekem a nemvárt napján már pozit mutatott.
barátnõmnek ez a teszt 16 napos késésnél mutatta csak ki.Úgyhogy lehetséges
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nah azt meg nem írtam le konkrétan, hogy ma csináltam és negatív lett, azért tettem fel a kérdést, hogy hihetek-e neki vagy sem!
Szerintem simán! Barátnõmnek nem várt után 10 nappal lett nagyon halvány pozitív! Szóval várj még egy kicsit, két nap múlva, ha nem jön meg, akkor csinálj még egyet!

Ma vagyok 4 hetes 4 napos terhes normális az hogy semmi tünetem nincs még? Se hányás se mellfeszülés stb?

Legjobb válasz: Teljesen normális!Nekem se volt semmi bajom a 6.-7. hétig!!

Teljesen normális!Nekem se volt semmi bajom a 6.-7. hétig!!
miért ne lenne normális?nem mindenkinek vannak tünetei vagy vannak olyanok is akiknek csak késõbb jelentkezik.
Teljesen normális. Én sem vettem volna észre semmit (kivéve a menzesz kimaradását), ha nem tervezett a babánk. Az egész terhesség alatt egyszer sem hánytam, nem émelyegtem, nem voltam érzékeny a szagokra, a mellfeszülést is csak kb. 8 hetesen éreztem. Talán csak fáradékonyabb lettem. Este 8kor már aludtam egész reggel fél 7ig. Örülj neki, hogy Te is a szerencsések közé tartozol, bár még nem vagy lekésve semmirõl sem. Egy 5 hós baba anyukája
Szia! Én tegnap tudtam meg, hogy 12+4 hetes terhes vagyok. Pozitív lett a teszetem múlthéten, mert 1x hánytam, de gyomorrontástól volt, és elmentem tegnep a dokihoz és már 60mm és nagyon szép a babuci. :-)))Semmilyen tünetem nem volt, se szédülés, hányinger, semmi. Azért sem vettem észre, mert a mensim eddig se volt rendszeres, meg 3 éve abban a tudatban éltem, hogy peteérésem sincs. Kellemes babavárást, és szép kismamakort kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
Szia! 22 hetes vagyok és eddig semmi terhességi tünetem nincs, kivéve, hogy mocorog a bébim :) A hányós kismamák nagyon irigyelnek. Semmi baj nem lesz akkor sem ha egész terhesség alatt nem lesz semmi tüneted. Az sem igaz, hogy ha az anyukádnak volt neked is lesz. Az én anyukám végig hányta a terhességét (de csak velem) még a szülõ ágyon is hányt, terhesség kezdetén 55 kg volt a végén pedig 51. Hiába evett minden kijött belõle, sokszor volt kórházban is ez miatt, de szerencsére nem lett bajunk. Ezt csak azért mondtam el, hogy az hogy nem vagy rosszul még a jobbik véglet. Ne aggódj! Inkább örülj neki, hogy jól vagy. Kívánom, hogy ez után se legyen semmi kellemetlen a terhességed körül. Boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: VISZONT KIVÁNOM NEKED IS.:) )))))

6+4 napos terhes vagyok, ha a hőm továbbra is fennt van, akkor ugye semmi baj nincs a babával?

Tavaly sajnos volt egy elhalt terhességem, akkor nem mértem ilyenkor már a h?m..

Legjobb válasz: Semmi baj nincsen!

Semmi baj nincsen!
Ne aggodalmaskodj!! Most minden rendben lesz, merd elhinni!!! :) Gondolom az elõzõ terhességrõl tud a dokid és ennek fényében figyeli a mostani terhességedet!! Én nagyon szorítok, hogy most minden rendben legyen!!! Beszélj hozzá, hogy kapaszkodjon erõsen odabent!! :) 27hkm
én még csak 4+5 vagyok, nem mérem a hõmet, de volt 2 elhalásos vetélésem az elmúlt 2 évben... nagyon aggódok, és nincs semmi tünetem a hasfájáson kívül, 2 napja volt kicsi émelygés és kicsit feszül a cicim... ennyi. egyenlõre semmi öröm, senki nem meri elhinni a babát (én, apa, tesók...), nehogy megint baj legyen... mi is simogatjuk, erõsítjük :) szorítok nektek :)

9 hetes és 4 napos vagyok. Már 2 napja nincs semmi panaszom. Elötte volt mellfeszülés, fejfájás, hányinger. Volt már másnak is ilyen? Kicsit izgulok nehogy valami baj legyen? !

Legjobb válasz: Nincs mitõl félned!Nekem olyan borzalmas mellfeszülésem és émelygésem volt,hogy iszonyat.Aludni sem tudtam,Majd egy reggel úgy keltem (10.héten),hogy semmi bajom.Megreggeliztem,bedobtam egy tejes kávét és ez azóta sincs másképp.Ma vagyok 20 hetes:)

Nincs mitõl félned!Nekem olyan borzalmas mellfeszülésem és émelygésem volt, hogy iszonyat.Aludni sem tudtam, Majd egy reggel úgy keltem (10.héten), hogy semmi bajom.Megreggeliztem, bedobtam egy tejes kávét és ez azóta sincs másképp.Ma vagyok 20 hetes:)
Nekem is a 9-10. hét körül volt hogy semmi panaszom nem volt, minden elmúlt. De pár nap múlva visszatért. Ne aggódj minden rendben van! De ha az megnyugtat menj el a dokidhoz egy uh-ra. Sok boldogságot kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.elmegyek egy uh-ra az a tuti.

4 hetes és 2 napos terhesség esetén nem baj ha nincs semmi tünetem?

A cicim sem fáj és nem feszül, a hasam sem fáj, semmi terhes tünetem nincs. Ez normális? Sokan mondják, h mensisen fáj a hasuk és fáj a mellük...sem fejfájás, sem elszinez?dés a mellen...

Legjobb válasz: Inkább örülj neki ha semmi panaszod,nem biztos hogy ez sokáig így marad.Amúgy nekem a 7 héten kezdõdött minden,és azóta szinte egyfolytába van valami,de ettõl nem kell fennakadni,ez ezzel jár.És ha az egész terhességed alatt nem lesz panaszod,akkor neked egy szuper terhességed lesz,örülj neki!

Inkább örülj neki ha semmi panaszod, nem biztos hogy ez sokáig így marad.Amúgy nekem a 7 héten kezdõdött minden, és azóta szinte egyfolytába van valami, de ettõl nem kell fennakadni, ez ezzel jár.És ha az egész terhességed alatt nem lesz panaszod, akkor neked egy szuper terhességed lesz, örülj neki!
Ugyan dehogy baj. Inkább örülj neki. Lehet lesz még, hogy visszasírod ezt az állapotot. Nekem 6 hetesen jöttek a tünetek de csõstül és egyik percrõl a másikra. Rettenetes volt, de az eredmény ismeretében azt mondom megérte. :) )
Még ráérsz vele. :) Ha 2-4 hét múlva sincs semmi, akkor nagyon szerencsés vagy. Nekem a szagérzékenység a 6. héten kezdõdött, de csak a kávéra. Öklendezés a 7. héttõl minden reggel. 1-szer volt hõhullám-remegek-elájulok érzés, a 8. héten. A cicik csak este érzékenyebbek, de csak érintésre, meg ha fázom. A hasam nem fájt mensisen, talán csak max 2 hete kezdett napi 1-2 percre! Mindenki más! 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Én azt sem bánom ha végig kell hánynom a 9 hónapot, csak legyen egészséges ez a több éve váró baba!
nekem az 5. betöltött hét után kezdõdött az ájulós mindent kihányós hidegrázós orrvérzõs hasfájós állapot, de a 13. hét végével elmúlt :) A hasfájás orrvérzés megmaradt, de nem lehet minden tökéletes :) 17. hetes manóváró

A családommal egy napos kirándulást tervezünk. A krítériumok: Ingyen és május 4-5 legyen. Nincsen semmi ötletem. Szerintetek hová menjünk?

Autóval megyünk.. szóval a távolság nem akadály....

Legjobb válasz: Ha rendezvények érdekelnek, akkor nézd meg ezeket az oldalakat: fesztivalkalauz.hu, itthon.hu, iranymagyarorszag.hu, programturizmus.hu. Ha csak úgy elmennétek valahová, nagyon sok szép hely van, ahol érdemes egyet sétálni. Pl. Tatai vár, Székesfehérvári Bory-vár valamint a történelmi óváros vagy a Rác utcai skanzen, Szentendre belvárosa vagy a skanzen, Vác történelmi óváros, Martonvásári kastélypark, Gödöllõi kastély és kastélypark, Pécsi Tettye tér és környéke, Pécs egész belvárosa (dzsámik, barbakán, székesegyház), Visegrádi vár valamint az apátkúti-patak völgye, Budapest Sas-hegyi tanösvény, Balatonedericsi Afrika-park. Ezek nem mindegyike ingyenes, de pár száz forintból megúszható. Ajánlom még a keszthelyi múzeumokat, rengeteg féle van, pl. nosztalgiamúzeum, játékmúzeum, népviseletes babamúzeum, vadászati kiállítás, vasútmodell kiállítás.

Ha rendezvények érdekelnek, akkor nézd meg ezeket az oldalakat: fesztivalkalauz.hu, itthon.hu, iranymagyarorszag.hu, programturizmus.hu. Ha csak úgy elmennétek valahová, nagyon sok szép hely van, ahol érdemes egyet sétálni. Pl. Tatai vár, Székesfehérvári Bory-vár valamint a történelmi óváros vagy a Rác utcai skanzen, Szentendre belvárosa vagy a skanzen, Vác történelmi óváros, Martonvásári kastélypark, Gödöllõi kastély és kastélypark, Pécsi Tettye tér és környéke, Pécs egész belvárosa (dzsámik, barbakán, székesegyház), Visegrádi vár valamint az apátkúti-patak völgye, Budapest Sas-hegyi tanösvény, Balatonedericsi Afrika-park. Ezek nem mindegyike ingyenes, de pár száz forintból megúszható. Ajánlom még a keszthelyi múzeumokat, rengeteg féle van, pl. nosztalgiamúzeum, játékmúzeum, népviseletes babamúzeum, vadászati kiállítás, vasútmodell kiállítás.
Ez lehet fertõzés jele, elvileg nem szabadna száraznak lennie.
A terhesség során inkább a fordítottja van. Több váladékozás. Nekem is változó, van mikor több, van hogy kevesebb, alig észrevehetõ, de nem szárazság. Ez furi. Szerintem szólj a dokidnak!

4 napos csecsemőnek nincsen semmi ilyenkor szokásos reflexe, nem sír, nem eszik. Mennyi remény van a felépülésre?

Legjobb válasz: Nekem 3 napig csak aludt a babám. Nem szopizott, nem sírt. Szerintem az érzéstelenítõtõl volt, mert sajnos császárral szültem. Aztán bepótolta:)

Nekem 3 napig csak aludt a babám. Nem szopizott, nem sírt. Szerintem az érzéstelenítõtõl volt, mert sajnos császárral szültem. Aztán bepótolta:)
A kérdező hozzászólása: õ is sajnos császárral született pontosabban 5napja, és sajnos neki 1perces szívleállása is volt :( de azért valamennyire megnyugtattál, köszönöm.
Szia.Ha császáros vagy, akkor val.színõ még nyomnotok kellene a kórházi ágyat. Ha valami nem stimmelne a babuciddal már megmondták volna neked.Ne aggód, bár tudom mondani könnyû, az én picurkám is császáros volt még szopizni sem akart, nemhogy sírni.Sõt amúgy sem volt egy sírós gyerkõc lehet ez alkati kérdés is. Nyugi minden rendben lesz:) Ne borulj ki csak szeresd õt és meglátod fog még õ neked sírni meg hisztizni:)
A kérdező hozzászólása: igazából a nõvérem babájáról van szó, még kórházban vannak, a picit szondával táplálják.nagyon aggódom érte, értük, hogy mi lesz, marad-e valami fejlõdési rendellenessége a babának :(

17 hetes 6 naposan jók ezek az adatok? BPD:41, 1 FL:27, 4 CRL ÉS FS-hez nincs írva semmi.

Legjobb válasz: tökéletesek! a BPD a fejkörfogata az FL- femur vagyis combcsont hossza a CRL a hossza fejtetõtõl fenékig, biztos nem tudták úgy megmérni. Az adataid hasonlóa

tökéletesek! a BPD a fejkörfogata az FL- femur vagyis combcsont hossza a CRL a hossza fejtetõtõl fenékig, biztos nem tudták úgy megmérni. Az adataid hasonlóa
hasonlóak a miénkhez nálunk aBPD:41 a FL:28 ez volt a 18. héten szép babavárást!
Jók. Az én babámnak a 16. héten volt a BDP: 40 mm, a FL: 21, 4 mm
Szia! Nekünk 18 hetesen BPD: 42 FL: 27 Boldog babavárást! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!