Találatok a következő kifejezésre: 4 napos nincsen (29 db)

Lehetséges, hogy 4 napos késést nem mutat ki az x-epil terhességi tesz? Még mindig nem jött meg reggel a kávét kihánytam, meg néha meg meg szédülök! Meg persze még mindig nem jött meg de semmi más tünetem nincsen!

Legjobb válasz: én ebben a tesztben nem bizok,mert volt 3 pozitiv tesztem,ezzel is csináltam és negatív lett.de 4 napos késést kimutathat.próba szerencse

Sajnálom:(
én ebben a tesztben nem bizok, mert volt 3 pozitiv tesztem, ezzel is csináltam és negatív lett.de 4 napos késést kimutathat.próba szerencse
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy ilyen késõn de nem nagyon volt lehetõségem most netezni! Csináltam tesztet és negatív lett! :(
én úgy emlékszem, de javíts ki ha mégsem így van, hogy az X-epil-re rá van írva, hogy a kimaradt mensi után egy héttel mutat eredményt. Szóval még simán lehetsz babás.
A kérdező hozzászólása: Elvileg az van rajta, hogy fogantatás után 7 nappal. Nem tudom jó lenne, ha lenne még rá esély nem akarom magam beleélni, mert múltkor medi-lab lett halvány pozítiv még õsszel és még sem volt baba.
A kérdező hozzászólása: Örülnék neki, ha baba lenne, de majd kiderül, most eldöntöttem, hogy a következõ teszttel várok hétfõig, ha persze addig nem jön meg nah meg ha kibírom addig hogy ne csináljak tesztet! Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Nekem kimutatta már 2vel elõtte is.
Simán lehetsz terhes szerintem, a jelek legalábbis arra utalnak;)
Nekem a nemvárt napján már pozit mutatott.
barátnõmnek ez a teszt 16 napos késésnél mutatta csak ki.Úgyhogy lehetséges
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nah azt meg nem írtam le konkrétan, hogy ma csináltam és negatív lett, azért tettem fel a kérdést, hogy hihetek-e neki vagy sem!
Szerintem simán! Barátnõmnek nem várt után 10 nappal lett nagyon halvány pozitív! Szóval várj még egy kicsit, két nap múlva, ha nem jön meg, akkor csinálj még egyet!

Ma vagyok 4 hetes 4 napos terhes normális az hogy semmi tünetem nincs még? Se hányás se mellfeszülés stb?

Legjobb válasz: Teljesen normális!Nekem se volt semmi bajom a 6.-7. hétig!!

Teljesen normális!Nekem se volt semmi bajom a 6.-7. hétig!!
miért ne lenne normális?nem mindenkinek vannak tünetei vagy vannak olyanok is akiknek csak késõbb jelentkezik.
Teljesen normális. Én sem vettem volna észre semmit (kivéve a menzesz kimaradását), ha nem tervezett a babánk. Az egész terhesség alatt egyszer sem hánytam, nem émelyegtem, nem voltam érzékeny a szagokra, a mellfeszülést is csak kb. 8 hetesen éreztem. Talán csak fáradékonyabb lettem. Este 8kor már aludtam egész reggel fél 7ig. Örülj neki, hogy Te is a szerencsések közé tartozol, bár még nem vagy lekésve semmirõl sem. Egy 5 hós baba anyukája
Szia! Én tegnap tudtam meg, hogy 12+4 hetes terhes vagyok. Pozitív lett a teszetem múlthéten, mert 1x hánytam, de gyomorrontástól volt, és elmentem tegnep a dokihoz és már 60mm és nagyon szép a babuci. :-)))Semmilyen tünetem nem volt, se szédülés, hányinger, semmi. Azért sem vettem észre, mert a mensim eddig se volt rendszeres, meg 3 éve abban a tudatban éltem, hogy peteérésem sincs. Kellemes babavárást, és szép kismamakort kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
Szia! 22 hetes vagyok és eddig semmi terhességi tünetem nincs, kivéve, hogy mocorog a bébim :) A hányós kismamák nagyon irigyelnek. Semmi baj nem lesz akkor sem ha egész terhesség alatt nem lesz semmi tüneted. Az sem igaz, hogy ha az anyukádnak volt neked is lesz. Az én anyukám végig hányta a terhességét (de csak velem) még a szülõ ágyon is hányt, terhesség kezdetén 55 kg volt a végén pedig 51. Hiába evett minden kijött belõle, sokszor volt kórházban is ez miatt, de szerencsére nem lett bajunk. Ezt csak azért mondtam el, hogy az hogy nem vagy rosszul még a jobbik véglet. Ne aggódj! Inkább örülj neki, hogy jól vagy. Kívánom, hogy ez után se legyen semmi kellemetlen a terhességed körül. Boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: VISZONT KIVÁNOM NEKED IS.:) )))))

6+4 napos terhes vagyok, ha a hőm továbbra is fennt van, akkor ugye semmi baj nincs a babával?

Tavaly sajnos volt egy elhalt terhességem, akkor nem mértem ilyenkor már a h?m..

Legjobb válasz: Semmi baj nincsen!

Semmi baj nincsen!
Ne aggodalmaskodj!! Most minden rendben lesz, merd elhinni!!! :) Gondolom az elõzõ terhességrõl tud a dokid és ennek fényében figyeli a mostani terhességedet!! Én nagyon szorítok, hogy most minden rendben legyen!!! Beszélj hozzá, hogy kapaszkodjon erõsen odabent!! :) 27hkm
én még csak 4+5 vagyok, nem mérem a hõmet, de volt 2 elhalásos vetélésem az elmúlt 2 évben... nagyon aggódok, és nincs semmi tünetem a hasfájáson kívül, 2 napja volt kicsi émelygés és kicsit feszül a cicim... ennyi. egyenlõre semmi öröm, senki nem meri elhinni a babát (én, apa, tesók...), nehogy megint baj legyen... mi is simogatjuk, erõsítjük :) szorítok nektek :)


8 hetes 4 napos vagyok. Igazából nincs semmilyen terhességi tünetem. Ezek szerint bízhatok benne hogy már nem is lesz?

Mellfájdalom van egy kicsi na meg a gázok zavaróak kicsit de semmi több.

Legjobb válasz: Szerencsés vagy. Bizony a terhesség végén is lehetnek tünetek: puffadás, vizesedés, derékfájás, cukorprobléma, súlygyarapodás (nagy)..., álmatlanság vagy rosszalvás, gyakori vizelési inger.... Szóval még nincs vége, de ha odafigyelsz, ezek jó részét egészséges életmóddal, odafigyeléssel elkerülheted.

Szerencsés vagy. Bizony a terhesség végén is lehetnek tünetek: puffadás, vizesedés, derékfájás, cukorprobléma, súlygyarapodás (nagy)..., álmatlanság vagy rosszalvás, gyakori vizelési inger.... Szóval még nincs vége, de ha odafigyelsz, ezek jó részét egészséges életmóddal, odafigyeléssel elkerülheted.
Nekem a 10. hét körül jelentkeztek a tünetek(többnyire hányinger, a mellfeszülés nem jött vissza), azelõtt nem is éreztem h terhes vagyok! Boldog babavárást! 31 hetes kismama
Én valamikor a 8. hét és a 9, hét között kezdtem a hányást, és abba se hagytam félidõig. De kívánom, hogy szerencsés legyél, és már ne is legyenek!
nekem az elsõ 3 hónap nem volt vészes. a 12-14.héten jött elõ sok tünet (hányás és hasonlók), de utána megint elmúlt. úgy tudom, ezt örököljük anyukánktól.
Semmi sem biztos.Nekem a 9. héten kezdõdött!

Elméletileg 3hetes és 4 napos vagyok. A teszt ma 10-es érzékenységűvel -. A szeméremcsont felett keményebbnek és kidudoródobbnak érzem a méhemet. Ez normális terhesség esetén? Baba vagy megjön? Pisilni elég sokat járok, egyéb tünet nincs.

Legjobb válasz: Bocs, de ezeket a tüneteket még csak te képzeled. Ilyenkor még nincsenek tünetek, hiszen még csak most tart a beágyazódás folyamata. Én is bebeszéltem már mindenféle tünetet magamnak. Csak a nem várt napján tesztelj elöször, de lehet, hogy csak késõbb mutatja ki.

Bocs, de ezeket a tüneteket még csak te képzeled. Ilyenkor még nincsenek tünetek, hiszen még csak most tart a beágyazódás folyamata. Én is bebeszéltem már mindenféle tünetet magamnak. Csak a nem várt napján tesztelj elöször, de lehet, hogy csak késõbb mutatja ki.
Akkor még korán teszteltél.cSináld 7.-én lehet akkor már halvány pozi lessz.Akkor még csak pár napja ágyazódhatott ba.Ha megtörtént.
A tesztnek már + nak kellene lennie.Nekem a nemva´rt napján már pozitív lett.Mióta késik?? Lehet még kevés a HCG szinted.
A kérdező hozzászólása: 7-ére nem várom, úgyhogy még nem késik.
A méhedet ilyenkor még nem tudod érezni, ha terhes lennél is csak a 12. hét körül éri el a szeméremcsontot. Valószínû puffadás miatt érzed keménynek a hasad ez és a pisilés is normális menzi elõtt is. Akkor tesztelj ha már késik. Addig 50-50%. (amúgy nekem is már a nem várt elõtti délután + lett a tesztem és nem a 10-es hanem a 25-ös lily medilab, one minute)
Bocsi, de akkor honnan tudod, hogy terhes vagy, ha még nem is késik és a teszt is nega?

34+4 naposan még nincs előtejem, ez jelentheti azt, hogy kevés tejem lesz a szülés után?

Legjobb válasz: Szia. Nekem egyáltalán nem volt elõtejem a terhesség alatt és én is azon paráztam végig hogy biztos nem lesz tejem. Aztán szülés után megindult a kolosztrum pár nappal késõbb meg már az igazi tejci:) Szerencsére nincs összefüggés ne aggódj ezen. Kívánok neked szép terhességet és könnyû szülést!

Szia. Nekem egyáltalán nem volt elõtejem a terhesség alatt és én is azon paráztam végig hogy biztos nem lesz tejem. Aztán szülés után megindult a kolosztrum pár nappal késõbb meg már az igazi tejci:) Szerencsére nincs összefüggés ne aggódj ezen. Kívánok neked szép terhességet és könnyû szülést!
Nekem sem volt elõtejem, a terhesség alatt. Pénteken szültem és hétfõ éjjel - már itthon - beindult a tej. A kórházból tápszerrel küldtek haza minket. Agyon paráztattak a hülye nõvérek, aztán itthon a nyugiban szépen simán beindult, nem volt semmi gáz. Nem tudtam literszám fejni, de annyi mennyiség amennyire a babámnak szüksége volt mindig megvolt. Ne izgulj lesz tej!
Szia! Eggyáltalán nem függ össze a két dolog.Mármint hogy terhesség alatt van-e elõtejed vagy nincs hogy késõbb lesz-e.Nekem az elsõ terhességemnél már nagyon korán elkezdett csöpögni.Aztán jósokáig tudtam szoptatni.A második terhességemnél semmi sem volt és 2 éves koráig szoptattam.Most ismét terhes vagyok és most sincs elõtejem de nem vagyok elkeseredve, mert tudom hogy fogok tudni szoptatni. 32 hetes kismami

9 hetes és 4 napos vagyok. Már 2 napja nincs semmi panaszom. Elötte volt mellfeszülés, fejfájás, hányinger. Volt már másnak is ilyen? Kicsit izgulok nehogy valami baj legyen? !

Legjobb válasz: Nincs mitõl félned!Nekem olyan borzalmas mellfeszülésem és émelygésem volt,hogy iszonyat.Aludni sem tudtam,Majd egy reggel úgy keltem (10.héten),hogy semmi bajom.Megreggeliztem,bedobtam egy tejes kávét és ez azóta sincs másképp.Ma vagyok 20 hetes:)

Nincs mitõl félned!Nekem olyan borzalmas mellfeszülésem és émelygésem volt, hogy iszonyat.Aludni sem tudtam, Majd egy reggel úgy keltem (10.héten), hogy semmi bajom.Megreggeliztem, bedobtam egy tejes kávét és ez azóta sincs másképp.Ma vagyok 20 hetes:)
Nekem is a 9-10. hét körül volt hogy semmi panaszom nem volt, minden elmúlt. De pár nap múlva visszatért. Ne aggódj minden rendben van! De ha az megnyugtat menj el a dokidhoz egy uh-ra. Sok boldogságot kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.elmegyek egy uh-ra az a tuti.

21+4 napos kismama! Sürün kell pisilni járnom! Mi lehet az oka? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Szia! hisz ez természetes terhesség alatt! NAgyon is! Nincs baj!

Szia! hisz ez természetes terhesség alatt! NAgyon is! Nincs baj!
Egyszerûen csak a baba az oka. Ez a terhesség alatt természetes. Jársz azért néha vizeletvizsgálatra? Mondjuk havonta? Csak mert én igen és akkor megnézik, hogy van e baci a vizeletben. Az is okozhatja, de ha a sûrû pisilés mellett nincs más tünet, akkor bizony a bébid rendezkedik odabent! Az én babám nagyon szereti a hólyagom. Néha olyat belevág, hogy azt hiszem leszakad! 24 hetes kismami
Szia Én az elsõ idõkbe jártam sokat aztán végre újból kevesebb idõt töltöttem ott és mostanában újra sûrûn járkálok (inkább rohanok mikor úgy rúg) 31 hetes
Ugyan, miért lenne baj? Érdekes amúgy, hogy ezt csak most tapasztalod, mert én végig, mióta terhes vagyok. 19hetes kismama

4 napos a kisfiam, tegnap már volt tejem, DE nagyon kemények a melleim és telis-tele van csomóval! A kicsi nem szopizik, tehát lefejem, igaz nincs sok, de ez is iszonyú fájdalmas! Hogy lehetne ezen segíteni?

A párom masszírozza el a csomókat,de ez is nagyon fáj és nem az összeset sikerül!Mit csináljak?

Legjobb válasz: Meleg vizzel nem nagyon ertek egyet. Viszont, minel tobbszor fejni (vagy jobb lenne eroltetni a szopizast is minel tobbszor) es masszirozni. Ki kell masszirozni, tudom, hogy faj, de meg jobban faj, ha begyullad, illetve magas laz is lehet tole. A babat meg muszaj valahogy ravenni, hogy szopizzon, lehet, rossz a technikad? Mert, ha szopizna, beallna a kereslet-kinalat egyensuly hamar es nem kellene fejni, illetve csomok is eltunnenek.

Meleg vizzel nem nagyon ertek egyet. Viszont, minel tobbszor fejni (vagy jobb lenne eroltetni a szopizast is minel tobbszor) es masszirozni. Ki kell masszirozni, tudom, hogy faj, de meg jobban faj, ha begyullad, illetve magas laz is lehet tole. A babat meg muszaj valahogy ravenni, hogy szopizzon, lehet, rossz a technikad? Mert, ha szopizna, beallna a kereslet-kinalat egyensuly hamar es nem kellene fejni, illetve csomok is eltunnenek.
engedj rá meleg vizet, és közben masszírozátok ki, különben begyulladhat
Igen, meleg vízzel borogasd, és minél többet fejj ki belõle, ne vegyél melltartót, hadd folyjon, az én fiam sem akart szopni az elején, de mikor hazajöttünk a kórházból, rákezdett...nem okoskodnék, de szerintem erõltesd a szoptatást, igazán az tudna segíteni. Kitartás.
Vegyél meleg zuhany... egy kis idõ után kezd el kimaszírozni a csomókat ( még a zuhany alatt ) Amint úgy érzed könnyebb, nem fáj...száll ki a zuhanyzóból, törölközõbe bujj be és rögtön kezdj el mellszívózni/fejni Sokkal könnyebb lesz meglásd...
Itt részletes összefoglalót találsz az elzáródáshoz: https://drive.google.com/?tab=wo&authuser=0#folders/0B_O7kTL.. (saját írásom, forrásmegjelöléssel terjesztheted)
Nekem kórházban túró borogatast raktak rá! Fogj 2db pelenkát (eldobhato) kend be túróval a belsejét és mind a két melled borogasd be vele! Megkönnyíti a melleid és enyhíti a fájdalmat! Ezen kívül maszirozd tudom, hogy fáj de rosszabb ha begyullad vagy esetleg elzarul a tejcsatorna!
Meleg víz szerintem jó rá, nekem is nagyon csomós volt. Gondolom nagyon fáradt vagy, de fejd valahogy le teljesen, meg szoptatást tényleg erõltesd, nekem begyulladt és felment a lázam, akkor meg már nem lehet szoptatni, ameddig le nem megy a hõd. Körkörösen masszírozd, majd fejd, én kézzel tudtam csak az elején.
A kérdező hozzászólása: És ha egyszer sikerülne kimasszírozni a csomókat akkor többet nem is csomósodna be?Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi segítséget!
De becsomósodhat máskor is, ha túltelítõdik. Ezt kell megelõzni, ez a jövõben a legfontosabb (végig az egész szoptatás alatt ügyelni kell erre).

Van olyan aki nem veszi meg 3000. -ért autópályamatricát a 4 napos helyett? (mivel az már nincs)

Sztem irreálisan sok magyarországhoz képest ha hétvégén lemegyek a balatonra akkor még plusz költség 3000!?

Legjobb válasz: Off: Viszont, ha két egymást követõ hétvégén mész le a balatonra, akkor spóroltál egy ezrest...

Off: Viszont, ha két egymást követõ hétvégén mész le a balatonra, akkor spóroltál egy ezrest...
és miért muszáj autópályán menni? van fõút, meg másmilyen út is, csak esetleg 1 órával tovább utazol. ha sietõs kedvében van az ember az más, de lehet menni mindenhova pálya nélkül
A kérdező hozzászólása: Elsõ hozzászolónap írom ha két egymást követõ hétvégénm egyen 4 napossal 2800 ft lenne így 3000 akkor hol sporoltam?
Utolsó áron 1650 volt a 4 napos matrica ára, az két hétvégével számolva 3300 ;-) Hogy ON is legyek, biztos sokan vannak akik nem veszik meg ennyivel drágábban a matricát, de nem tartom valószínûnek, hogy ez 10-15%- feletti lenne.
En nem vettem meg eddig , a regi 3-ason mentem mindig, amikor pestre kellett , kb fel oraval hosszabb csak - dogoljon meg az osszes nyomorek torvenyalkoto, aki megszavazta es aki ugy kommunikalja, hogy ez mennyire jo is lesz nekunk .
A kérdező hozzászólása: Egyetértek az elöttem nyilatkozóval és az is dögöljön meg aki kifizetteti velünk a benzinben az útadót és még plussz autópályamatricában is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!