Találatok a következő kifejezésre: 4 napos milyen (21 db)

Milyen ruhákat (és miből, mennyit) vinnétek magatokkal 4 napos budapesti rokonlátogatásra, ha színházlátogatás is lesz a program?

Legjobb válasz: Attól is függ, milyen a stílusod, meg hogy férfi, avagy nõ vagy-e, kedves kérdezõ :) Én speciel 4 napra vinnék - 1-2 farmert - 4 olyan vagány felsõt, amit felvennék az utcára - 1-2 olyan felsõt, amiben el lehet menni pl. vacsorázni, vagy moziba, valamilyen szórakozóhelyre - 1 szett otthoni ruhát - 1 kiöltözõset a színházba Tudom, kicsit sok, de hát istenem, ilyen vagyok, nem szeretek felkészületlenül elutazni sehová :D

Attól is függ, milyen a stílusod, meg hogy férfi, avagy nõ vagy-e, kedves kérdezõ :) Én speciel 4 napra vinnék - 1-2 farmert - 4 olyan vagány felsõt, amit felvennék az utcára - 1-2 olyan felsõt, amiben el lehet menni pl. vacsorázni, vagy moziba, valamilyen szórakozóhelyre - 1 szett otthoni ruhát - 1 kiöltözõset a színházba Tudom, kicsit sok, de hát istenem, ilyen vagyok, nem szeretek felkészületlenül elutazni sehová :D
Nyilván színházba kicsit elegánsabbat, de amúgy Budapestre semmi különös nem kell. Szóval idõjárásnak megfelelõen azt és annyit, amennyit otthon is használnék.
ádámkosztümöt!
1 otthoni ruha 1 a szinházba kintre meg idõjárástól függöen 2-2 db, mert szerencsétlen vagyok és képes vagyok magam összekoszolni
Manapság már a színházba sem kell túlöltözni. Egy normális felsõvel (vagy blúzzal, mellénnyel) akár nadrágot is felvehetsz.

MILYEN GYORSAN SZÕRÖSÖDNEK A KISNYUSZIK? Van egy 2 v 3 napos nyuszim és csupasz. De már néztem hogy 4 napos korban már szőrösek. Akkor most eggyik napról másikra beszőrösödik majd?

nagyon félek mert éjszaka leh?li a leveg? és kihül a pici teste...bevan takarva meg minden...eddig nem volt ez...de most nem tudom mit tegyek.:(

Legjobb válasz: lehûlik

A kérdező hozzászólása: lehûlik
Hát, nagyon gyorsan kinõ a szõrük. :) Egyébként a hideg miatt ne aggódj, azért épít az anyanyúl fészket, hogy melegen legyenek. Gondolom a tiéd is épített, nem? Olyankor a szõrével is kibéleli. És persze nyúlfüggõ az is, hogy mikor szõrösödik. Van, amelyik kicsit lassabban fejlõdik.
Na, mi van a kicsikkel?
A kérdező hozzászólása: hát nem élték túl, 2 nyuszi is szült kicsiket de mind elpusztult, nem rendezték õket, az elsõnél rögtön aznap elpusztultak a masik nyulnal meg 5.-ik nap :((( nem tudom miert pusztultak el 5 nap utan...:(
Sajnálom. :(( Az anyák gondozták õket? Most fialtak elõször? Mert lehet, hogy nem tudták, mi a dolguk. A nyúl napi 1x szoptat, de a kicsiknek jóllakott kinézetet kell kelteniük, tejtõl duzzadó pocakkal. Másik lehetséges ok a nagy meleg: a nyár nem kedvez a kicsik túlélésének.

4 napos baba milyen tápszert kaphat?

Tegnap ment haza a keresztfiam a korházból.A n?véremnek kevés a teje szegény baba sír ,mert éhes de nem tudjuk jól lakatni csak cukros vízzel.Kicsit sárga és súlya is csak 2700g.Tudtunk szerezni Humana Start tápszert.Az lenne a kérdésem,hogy azt a fajtát kaphatja egy négynapos csecsem??Sajnos az orvos csak hétf?n tudja megmondani,most nem tudjuk elérni.Kérem aki tudja válaszoljon,mert az én babám 5 hos és csak 1 hónapja tápszeres ezért én sem tudom ennyi 4-5 napos babánál ez hogy m?ködik.

Legjobb válasz: Szia! Én bevinném az ügyeletre, mert nekünk is sárga volt a babánk, és borzasztóan aluszékony, ezért nem is evett, mi is négy naposan vittük be (egy napot voltunk otthon a két kórház közt) és már ki volt száradva. :( Õ 2500 gramm volt. A Heim Pálban nagyon lelkiismeretesek voltak. Nekünk az aluszékonyság miatt a légzésfigyelõ is riasztott rengetegszer, tulajdonképpen ezért indultunk, és hál istennek amiatt nem mentünk késõn. A gyerekorvosunk különben aznap volt kint, és az egészbõl semmit nem vett észre. Szóval szerintem az a legmegnyugtatóbb, ha látja egy orvos, esetleg vesznek tõle vért és néznek egy billirubin szintet, mert ha az nagyon felszökik, az lehet gáz. Mi a határán voltunk a vércserének, de megúsztuk, hogy épp idõben értünk be. Szurkolok, hogy minden jó legyen!

Szia! Én bevinném az ügyeletre, mert nekünk is sárga volt a babánk, és borzasztóan aluszékony, ezért nem is evett, mi is négy naposan vittük be (egy napot voltunk otthon a két kórház közt) és már ki volt száradva. :( Õ 2500 gramm volt. A Heim Pálban nagyon lelkiismeretesek voltak. Nekünk az aluszékonyság miatt a légzésfigyelõ is riasztott rengetegszer, tulajdonképpen ezért indultunk, és hál istennek amiatt nem mentünk késõn. A gyerekorvosunk különben aznap volt kint, és az egészbõl semmit nem vett észre. Szóval szerintem az a legmegnyugtatóbb, ha látja egy orvos, esetleg vesznek tõle vért és néznek egy billirubin szintet, mert ha az nagyon felszökik, az lehet gáz. Mi a határán voltunk a vércserének, de megúsztuk, hogy épp idõben értünk be. Szurkolok, hogy minden jó legyen!
A Start tápszert csak az orvos írhatja fel, ezért feltétlen keressétek fel, õ dönti el, milyet adhattok neki. Próbálkozzatok a védõnõnél, hátha tud segíteni. A cukros vizet szerintem mellõzzétek, inkább próbálkozzatok a teával, pl. kamillatea.
Minél többet legyen mellre téve és beindul a tejtermelés. Sok sikert!!!
A Humana Start tápszert már születéstõl kezdve lehet adni neki. De hétfõn mindenképp nézzem meg a gyerekorvos. Ha a baba sárga, akkor itatni is kell sokat (teával). Ha kis súlyú a baba, akkor lehet, hogy írnak fel majd anyatejet receptre.
Nem ez volt a kérdés.
1. hívd fel az ügyeletet! és kréj orvosi tanácsot. 2. ha sárga, akkor irány vissza a kórház, mert lehet, hogy azért nem eszik, mert "álmos". Nem játék a sárgaság! Elég kicsi a súlya, lehet, hogy korán engedték haza. Nem akarok huhogni, de jobb félni, mint megijedni!! 3. Ne adjatok neki cukros vizet, legyen mellre téve, mert csak attól fog beindulni a tejtermelés! ha tápot adtok neki 4 naposan, akkor búcsút lehet inteni az anyatejes táplálásnak.
Mindenképpen menj orvoshoz. Már csak azért is, mert tápszert receptre lehet csak venni! Az én babám négy napos kora óta kap tápszert. (Milupa Milumil HA Start 1-et.)
Szia! Nem tudom miért nullázod le a választ, ha segítõ szándékkal írja az ember. Nem tudom azon kívül milyen tanácsot vársz, hogy menj el orvoshoz vele, ne adj neki cukros vizet? Mindegy, te tudod...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Én nem pontoztam egy választ sem!! Megoldodott a probléma addig addia szopizott a pici, míg a végén beindult a tejcsi.Különben a korházba azt mondták amíg nincs elég tej a vízzel potoljuk ki, mert 5napos babának elég 20ml tejcsi annyi meg volt(Szerintem ez butaság)


MILYEN 4 NAPOS ÜNNEP JÖN MOST HÉTVÉGÉN? Nem vagyok képben, sokat dolgozom, most írták hogy lesz. Pünkösd talán? Miért 4 nap? Mikortól.

Legjobb válasz: május 1 - munkaszünet, a pénteket jövõ héten dolgozzuk le,május 10-én, szombaton. A szo-vas pedig szünet. Nem Pünkösd, az késõbb lesz.

május 1 - munkaszünet, a pénteket jövõ héten dolgozzuk le, május 10-én, szombaton. A szo-vas pedig szünet. Nem Pünkösd, az késõbb lesz.
De rossz idõ lesz, sajnos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Ha jól sejtem, a munkád nem szellemi jellegû.

Milyen mérete volt a babátoknak a 23-24. héten? A mi méreteink 23+4 naposan:/Kisfiú/ BPD: 5.94 OFD: 7.58 HC : 21.45 AC: 18.89 FL: 4.26

Legjobb válasz: 23. héten: Bpd 55 mm, Fl 40 mm, becsült súlya 550 gramm (kislány). Született 40 hét 3 napra 3330 gramm, 54 cm.

23. héten: Bpd 55 mm, Fl 40 mm, becsült súlya 550 gramm (kislány). Született 40 hét 3 napra 3330 gramm, 54 cm.
grav.24: BPD:64; TAD:61; FL:48 (TAD=mellkas átmérõje)a fiam 4150g-mal és 56cm-re született a 41. héten császárral. A lányom: Grav.23-24: BPD:63; TAD:55; FL:43; ö 3800g-mal és 54cm-rel született a 39. héten. Ne aggodj, tökéletes méretei vannak a babádnak!!! De ha nem múlik az aggodalmad, akkor csináltass 4d-s UH-ot és minden kiderül... Ha ott azt mondják, minden rendben, akkor minden rendben! További szép napot! Pihenj sokat! Brigitta
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Tegnap voltunk 4D-n!Rendben volt minden.Az érdekelt inkább, hogy ebben a korban kinek mekkora volt a babája! 63dkg-ra saccolták!
Mi 24 hetesen voltunk 4D-n és akkor saccolták 609 gr.-ra.
24+3 napos voltam 4 D eredmények: BPD:63, HC:227, AC:200, FL:43, becsült súlya 750 gr most a 36. hét vége felé vagyunk

Milyen 3-4 napos fogyókúrákat tudtok ajánlani? 17/f

olyan 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Ismertek 3-4 napos diétákat?

Legjobb válasz: 3-4 nap alatt nem fogsz leadni 3 kilót. zsírból tuti nem. legyen az 3 hét , diéta és sport.

3-4 nap alatt nem fogsz leadni 3 kilót. zsírból tuti nem. legyen az 3 hét , diéta és sport.
Amit nem eszel meg az nem hízlal. Egyél kevesebbet. És hozzá sok salátát, meg vizet :)

5 hetes 4 napos terhes vagyok, ma azonban nagyon pici nagyon-nagyon halvány barnázást vettem észre. Utrogestant is szedek és holnapo megyek dokihoz uh-ra. Ha valaki barnázik az milyen színű? Nekem tényleg nagyon halvány volt.

Legjobb válasz: Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!

Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!
Szia! Nálam is ez volt a helyzet és minden oké.Ne aggódj!30 hetes kismama
Szia! Nálam is hasonló a helyzet, két gyermekem van, akikkel problámamentes volt a terhességem, ám a mostaninál minden másképp megy! A terhességem legelején már barnáztam, kaptam utrogestant, de a barnázás maradt és a dokim felemelte 3x2-re és elmúlt! A 12. hétig kellett szednem és kicsit féltam tõle, hogy mi lesz, ha már nem kell bevennem. A dokim azt mondta, hogy mostmár elég nagy a babám és nyugodjak meg minden rendben lesz. Így is volt. Amikor barnáztam, akkor az vagy egészen halványbarna vagy olyan is volt, hogy élénk rózsaszínes volt. A babám mindezek ellenére teljesen jól van és 1 héttel ídõsebbnek ír az uh, mint amennyi hetes terhes egyébként vagyok. A legjobbakat ! Egy 13 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! A barnázás elmúlt. Lehet aznap kicsit lecsökkent a progeszteronszintem. Mondtam a dokinak, mert tegnap voltam vizsgálaton...nem mondott rá semmit. Ma megyek UH-ra. Már nagyon várom, hogy tudjam minden ok.
Holnap szombati nap szerint lesz.
A kérdező hozzászólása: Kösz!
Marhára nem szombat lesz... Munkaszüneti napi menetrend lesz.
A rendeletbõl idézve: "augusztus 19., hétfõ pihenõnap. "
A kérdező hozzászólása: Jó, de akkor nézhetem a "szabad- és munkaszüneti napokon"t, szóval rendben.:)
"A rendeletbõl idézve: " És mi köe van a rendeletnek egy közlekedési vállalat közlekedési rendjéhez? Segítek: semmi. Ha segíteni akarsz legközelebb ne a rendeletet, hanem a "volán közlekedési naptár" szavakat pötyögd be a googlebe.
Jah, azt már meg sem említem, hogy "pihenõnapi" közlekedési rend nem létezik, de ha létezne, akkor sem szombatot jelentené, mert a szombat hivatalosan szabadnap és nem pihenõnap.
Vasárnapi vagyis munkaszüneti napi menetrend lesz érvényben.

Ki milyen 4 napos edzéstervet ajánl?

Legjobb válasz: Egy ilyen pl jó lenne: http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=98

A kérdező hozzászólása: tényleg nem rossz a csütörtök nem karcsú kicsit csak vállal? hasazni én minden nap szoktam
A kérdező hozzászólása: a hát az nagyobb bõvebb izomcsoport inkább attól kéne elvenni a tricepszet és a kisebb vállhoz áttenni nem?
Nem karcsú, de ahogy érzed. Ez csak egy minta, nem kõbe vésett terv. Sõt hetente is változtathatsz benne gyakorlatokat vagy azok sorrendjét, stb. A hasnak elég heti 3 edzés is.
Nem is az intenzitás, a rendszerességgel figyeld! Hány percenként fáj?
A méhszájadat nem nézte?
A kérdező hozzászólása: Bementem nst-is csináltak, kicsit keményedek de az orvos azt mondta ez normális ilyenkor mikor megnézte az nstmet.Minden ok.Köszönöm szépen mindenkinek!
Reméljük nincs baj... Majd írj kérdezõ :)
Hogy vagy?
Nagy valószínûséggel jóslófájásaid vannak! :-)
Nekem az elsõ terhességemnél volt az 36 hetesen, hogy gyengén görcsölt, szinte alig, 2-3 órát és utána egyszer csak elfolyt a magzatvíz, pedig elõtte 2 nappal teljesen zárt volt a méhszáj 3000-es.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Úgy lesz.
Nézesd meg magad. Mindegy, hogy rendszeres vagy sem, erõs vagy sem. Menj be a terhesgondozóba vagy keresd meg az orvosod és nézesd meg magad. Inkább menj fölöslegesen, mint, hogy megszülj most. Még ne, kell még a babának néhány hét, hogy teljesen kifejlõdjön. Szóval sipirc orvoshoz és írd meg nekünk, hogy mit mondott.
Nekem ugyanez volt mùlthèten, nem mèrhetö ha nem folyamatos fàjàs ami a derèkba sùgàroz.. pàrosult hozzà nekem hànyàs ès magas vèrnyomàs is. Èn voltam a kórhàzban 3 nap alatt a 3000-res röl 2100 es lett az èrtèkem, a ctg enyhe jòslot mutatott csak de mint 2. szülö tudom h az èrtèknèl sokkal jobban fàjt. Emelt magne b6, ès haza jöttünk. Szerintem hivd fel a dokid, ha nincs akkor a kòrhàzat , mond el panaszod, egy vizsgàlatot megèr igy az ünnep elött. :) Boldog baba vàràst. 35+5 hetes km
A kérdező hozzászólása: Hát folyamatosan érzem, hogy valami nincs rendben, soha nem szoktam görcsölni szinte.De nem erõsen, csak olyan tompán.magnéziumot szedek, már az elejétõl fogva a terhességemnek.
Elöször is bevennék 1 magnéziumot. Ha ez egy félóra után nem hat, akkor mégegyet. Ha az sem hat és a fájások erösebbek, folyamatosabbak, akkor bemennék a korházba.
A kérdező hozzászólása: De.Még mindig teljesen zárt.Szóval csak jóslók voltak.De azért jó, hogy bementem mert megnyugodtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!