Találatok a következő kifejezésre: 4 napos kb. mennyivel (4 db)

Uj, kb 4 hetes Samsung Galaxy Young telefonom képernyõje összekarcolódott annak ellenére, hogy 4 napos kora óta tokban tartom. Érdemes-e, illetve lehetséges-e kicseréltetni az üveget, ha igen kb. mennyibe kerülne?

Legjobb válasz: Megvenni se volt érdemes. Ilyen szépség hiba miatt rákölteni feleslegesen,meg butaság. Vegyél rá kijelzõvédõ fóliát és nem fogod látni.

Megvenni se volt érdemes. Ilyen szépség hiba miatt rákölteni feleslegesen, meg butaság. Vegyél rá kijelzõvédõ fóliát és nem fogod látni.

4 napos babánák kb. mennyivel kell gyarapodni egy-egy etetéskor?

Én arra gondolok, lemérjük, etetés, majd ismét mérés, és az eredmény 10 gramm.

Legjobb válasz: Abban kórházban, ahol én fogok szülni, elég naturálisan gondolkodnak, ami szerintem jó. Ott azt mondták, hogy teljesen felesleges mérlegre tenni naponta, bõven elég, ha heti egyszer a védõnõnél megmérik. A többi fals eredmény lesz úgyis. Ráadásul az anya beleõrül:) Ígyhát én be sem szereztem mérleget.

Abban kórházban, ahol én fogok szülni, elég naturálisan gondolkodnak, ami szerintem jó. Ott azt mondták, hogy teljesen felesleges mérlegre tenni naponta, bõven elég, ha heti egyszer a védõnõnél megmérik. A többi fals eredmény lesz úgyis. Ráadásul az anya beleõrül:) Ígyhát én be sem szereztem mérleget.
Mint ahogy mi felnõttek is különbözünk, a babák sem egyforma étvágyúak. Vannak babák, akik már az elsõ napokban sokat esznek egyszerre, és vannak, akik gyakrabban és kevesebb mennyiséget. A 10 gr. ugyan nem a nagyétvágyúak közé tartozik, de lehet, hogy a tejed sokkal táplálóbb és zsírosabb, mint mondjuk, annak az Anyukának, akinek a babája 60 gr. eszik egyszerre. Úgyhogy a lényeg valóban az, hogy átlagosan hetente milyen súlygyarapodása a babának. (Megjegyzem ez sem mindíg mérvadó, az én babám volt, hogy 7 héten keresztül nem hízott, viszont utána duplán behozta a lemaradást.)Ezen valóban nem szabad idegeskedni.
Teljesen egyetértek a fennt szólókkal. Mi is kölcsönöztünk a védõnõ tanácsára mérleget és néztük eleinte kiszopja e súlyának 1/6-odát amit kell, de soha-soha nem evett annyit de szépen gyarapodott még többet is mint kellett volna! Bár ha hasfájós a baba nem árt látni mennyit evett, nehogy a hasfájós sírást éhségnek vedd és még ráetess mert akkor mégjobban fog fájni a pocaka. Az a 10gramm tényleg kevés nem lehet, hogy 100gramm hogy elnézted?

Hogy kell kiszamolni hogy mennyi napos a ciklusom (peldaul julius 17-en voltam es augusztus 12-en -minden honapban kb.4-5 nap kulonbseg) en 26 napos ciklust szamoltam, jol szamoltam ki?

Legjobb válasz: Ajánlom a www.ciklus.hu oldalt. Számol, jelez hogy holnap ez meg az..., statisztikákat készít. Nekem egyszerûsítette az életemet.:)

Ajánlom a http://www.ciklus.hu oldalt. Számol, jelez hogy holnap ez meg az..., statisztikákat készít. Nekem egyszerûsítette az életemet.:)
Igen, jól számoltad. :-)
Ciklusod elsõ napja az a nap, amikor megjön: nem csak foltozgat, hanem rendesen pirosas vérzés van.Utolsó nap pedig a köv. mensi elõtti nap. A ciklus.hu tényleg sokat segít, csak regizned kell és beírni az adatokat, õ meg számol mindent!

Egy 4-5 napos utazás görögország valamelyik szigetére 2 fő részére repülővel mennyibe kerül kb. ha mindent beleszámolunk?

Legjobb válasz: 4 v 5 napra nem érdemes menni, mivel ilyenkor csak a szálloda jöhet szóba, mivel az apartmanokat csak 1hétre lehet kibérelni. Illetve repülõjáratot sem biztos, hogy találnál ami 4, 5 nap múlva jön visszafelé. Elég nehéz behatárolni az árat, mivel Korfu pl jóval olcsóbb mint Santorini, de a legtöbb sziget már eleve ki van lõve, mivel oda csak charter járatok mennek, azok is hetente. De hogy válaszoljak is a kérdésedre, szerintem semmivel sem lenne olcsóbb, mint azoknak akik egy hétre befizetnek valamelyik irodánál, szigettõl függõen olyan 200ezertõl..

4 v 5 napra nem érdemes menni, mivel ilyenkor csak a szálloda jöhet szóba, mivel az apartmanokat csak 1hétre lehet kibérelni. Illetve repülõjáratot sem biztos, hogy találnál ami 4, 5 nap múlva jön visszafelé. Elég nehéz behatárolni az árat, mivel Korfu pl jóval olcsóbb mint Santorini, de a legtöbb sziget már eleve ki van lõve, mivel oda csak charter járatok mennek, azok is hetente. De hogy válaszoljak is a kérdésedre, szerintem semmivel sem lenne olcsóbb, mint azoknak akik egy hétre befizetnek valamelyik irodánál, szigettõl függõen olyan 200ezertõl..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, tudod ezt a 4-5- napot csak úgy megközelitöleg írtam szóval lehet 1 hét is végülis. De akkor olyan 200ezerért már lehet menni.:D szia
Tavaly nyáron mi Kefalónia szigetére mentünk a párommal, apartmanban szálltunk meg. Kaja nem volt az árban, csak a szállás, de nem vészes, mi vittünk sok tésztát, ilyesmit, mert konyha az volt minden szobában. Ha jól rémlik 70 000 volt /per kopf. Igaz, ez last minute-os út volt, 2 nappal leõtte tudtuk meg, hogy lehet menni. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!