Találatok a következő kifejezésre: 4 napja volna (136 db)

4 napja feküdtünk le, védekeztünk. De most sűrű pisilési inger, ritkán fura hányinger szerű érzés, fejfájás.4 nap múlva jelentkezhetnének ezek a tünetek ha baj történt volna?

nekem ez volt az els?. lehet ezért is mert csak "felborult" a testem?

Legjobb válasz: ez a kérdés tegnap is volt 3 nappal írva. Nem, nem jelentkezik 4 nap után sem.

ez a kérdés tegnap is volt 3 nappal írva. Nem, nem jelentkezik 4 nap után sem.
jaj istenem. én 4 hónapos terhes vagyok, és ha nem tudnám, testi jelekbõl semmit nem vennék észre, pláne nem 4 nap után!
Akármilyen hihetetlen én 5 nap után már produkáltam jeleket: sûrû pisilési inger (nem felfázás, meg tudtam különböztetni) állandó alhatnék, MELLFESZÜLÉS. Tipikus premenstruációs szindróma tüneteim voltak, de elcsodálkoztam, hogyhogy a ciklusom közeptáján érzem ezt, mikor ezt az ember mensi elõtt pár nappal érzi. akkor kezdtem gyanakodni és lám, 1 héttel késõbb határozott pozitívat teszteltem. Csak azért írtam ezt le, hogy nem lehetetlen, hogy ilyen korán terhességi tüneteket észleljen valaki.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat. ma viszont megjött...de hallottam olyanról, hogy valakinek ettõl függetlenül, megjött és terhes volt :/

Kb 2, 5 hetes terhes vagyok, ma voltam orvosnál 3mm mért, azt mondta, hogy nagyon picike, nem tetszik neki, hogy kb 4 napja reggel-este görcsölök. Mi okozhatja a görcsölést? Esetleg a menzesz elmaradása? Pont 4 napja kellett volna megjönni.

Legjobb válasz: Nem mondta a doki, hogy mi a baj? Ilyenkor azért szoktak valamit mondani, mivel a sok idegeskedés árthat. Lehet, hogy a dokid ezzel sokkal nagyobb bajt csinált, mintha nem mondott volna semmi rosszat. Mindenesetre pihenj sokat és igyál sok folyadékot. Gondolom a terhes vitamint azt szeded amúgy is. Próbálj meg nem idegeskedni.

Nem mondta a doki, hogy mi a baj? Ilyenkor azért szoktak valamit mondani, mivel a sok idegeskedés árthat. Lehet, hogy a dokid ezzel sokkal nagyobb bajt csinált, mintha nem mondott volna semmi rosszat. Mindenesetre pihenj sokat és igyál sok folyadékot. Gondolom a terhes vitamint azt szeded amúgy is. Próbálj meg nem idegeskedni.
Ha 3 mm, akkor kb.5+4 hetes terhes vagy. Egyébként nem jó ha görcsölsz de nem is feltétlenül baj. Ilyenkor még nem használ a Magne B6? De csak mondta volna a doki...
Ha 4 napja kellett volna megjönnie akkor 4, 5 hetes terhes vagy.Ugyanis az utolsó mensi elsõ napjától számolják a terhességet. Az hogy picit görcsölsz még nem lenne baj, nálam is így volt a legelején. De ha az orvos túl picinek találja, akkor sajnos lehet, hogy nem fejlõdik és el fog menni a baba. Nagyon drukkolok, hogy ne így legyen, még ne éld bele nagyon magad.Ha el akar menni el kell engedni. Majd írd meg pár nap múlva, hogy mi lett, tart e még a görcs.A Legjobbakat Neked!
3. hozzászoló: csajok segitsetek nem merek tesztet csinálni még mert tegnapelõtt azaz a nemvárt után 2 nappal teszteltem délután és sajna negatív lett szerintetek lehet baba a dologban én is érzem a görcsölést de szerencsére nem vérzek!Mi már 3 éve várunk a babóra és már annyira örülnék ha ez õ lenne!Szerintetek?
Az esedékes menszesz idõpontjában elõfordulhatnak kisebb görcsök, mivel a szervezeted "emlékszik" rá, hogy meg kellene jönnie. Ha azonban nem múlik el és görcsök mellé barnás folyás vagy vérzés is jelentkezik, akkor feltétlenül menj el az orvoshoz, mert ez a vetélés korai jele lehet!
A terhességi kort az utolsó mensitõl számold, szóval úgy 5-6 hetes terhes lehetsz nem? Na mind1 igazából nem ez a lényeg, hanem h ilyenkor teljesen normális a mensi szerû érzés, én kicsit véreztem is az elején, amikor meg kellett volna jönnie.Ha nem kezdesz el vérezni akkor nincs baj, viszont ha igen akkor azonnal orvos! Gratu a babádhoz!
Én is görcsölgettem pláne a nemvárt elõtt és utána is kb. egy másfél hétig. Szedtem magnéziumot, az segített és sokat pihentem.
Nalam annyi idõs terhesen még nem is látta a doki.Én is görcsöltem, aztán elmúlt!Ha nem vérzel szerintem nincs nagy gond. 20hetes kismama
Szia nekem is pont 4 napja kellett volna megjönnie de még nem voltam dokinál.Nem mondta hogy korán mentél esetleg?Légyszi ird már meg miket mondott!Köszike
3. válaszolónak: Csinálj még egy tesztet! MI bajod lehet?! Itt vannak a magzati méretek: http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html

Én 4 napja szedte be az első levelet a Stodettéből! Most 7 nap pihi! De viszont ahogy abba rá 2 napra megjött a bajom pedig csak 26. -án kellett volna megjöjjön! Szerintetek ez nem baj?

Legjobb válasz: nemkellett volna kiszámolnod h mikor jön meg. ha foggátlót szedsz, akkor új ciklus következik, amit nem hasonlíthatsz össze a régivel, amikor még nemszedtél gyógyszert. a 7 napos szünetben neked a 2. napon jött meg, akkor ez valószínûleg így lesz, amíg szeded a tablettát. ennek a vérzésnek már semmi köze a régi menzeszedhez

nemkellett volna kiszámolnod h mikor jön meg. ha foggátlót szedsz, akkor új ciklus következik, amit nem hasonlíthatsz össze a régivel, amikor még nemszedtél gyógyszert. a 7 napos szünetben neked a 2. napon jött meg, akkor ez valószínûleg így lesz, amíg szeded a tablettát. ennek a vérzésnek már semmi köze a régi menzeszedhez
szerintem ha már fogamzásgátlót tudsz szedni, akkor olvasi is tudhatnál, betegtájékoztatót mondjuk...
Jól értem: 4. napja szedted be a 21. szemet? És most megjött? Hát jól tette hogy megjött. A gyógyszerszünet 3. 4. vagy 5. napján kellene elvileg megjönnie ha valaki gyógyszert szed. Miért 26án kellett volna megjönnie??? Nem értelek. L/22

A barátnőm első szex után már 4. napja vérzik.4. napon meg elég sokat. Ez természetes? Azt mondja hogy szerinte megjött mert pénteken történt a dolog. és rá 5 napra kellett volna neki megjönni. Akkor hogy megjöhetett hamarabb és azért vérzik még?

Legjobb válasz: Hát azért ezt igy elég nehéz megmondani. Elvileg lehet, hogy éppen megjött neki. A menstruációs vérzés és a szüzesség elvesztésekor jelentkezõ vérzés között azért van némi különbség. A menstruációs vérzés kicsit más jellegû, megfogalmazni elég nehéz, talán a sûrûbb a megfelelõ kifejezés rá. A szûzesség elvesztésekor jelentkezõ vérzés olyan mintha sebbõl vérezne, hiszen tulajdonképpen ez az is.És az nem tarthat több napig.

Hát azért ezt igy elég nehéz megmondani. Elvileg lehet, hogy éppen megjött neki. A menstruációs vérzés és a szüzesség elvesztésekor jelentkezõ vérzés között azért van némi különbség. A menstruációs vérzés kicsit más jellegû, megfogalmazni elég nehéz, talán a sûrûbb a megfelelõ kifejezés rá. A szûzesség elvesztésekor jelentkezõ vérzés olyan mintha sebbõl vérezne, hiszen tulajdonképpen ez az is.És az nem tarthat több napig.
Azért egy elsõ szexuális együttlét stresszel is jár. Szerintem a nagy izgalomtól csak hamarabb megjött a menzesze.
A kérdező hozzászólása: de már 5.napja tart.. normális ez?
A menstruáció normális esetben 1-5 napig tart.
A kérdező hozzászólása: kb 1 hete vannak kisebb görcseim, de semmi más
Mivel az a 72 órás tbletta iszonyat nagy hormon adag volt a szervezeted nek, igy ösze zavarhatja a szervezeted, de mindenképp vegyél egy tesztet... amert én azt a tabletta után terhes maradtam....
A kérdező hozzászólása: ma veszek tesztet, de nagyon aggódok!
A kérdező hozzászólása: ja és köszi!:)
ne aggodj. nem leszel terhes, csak kicsit összezavarodtak a dolgok. maskor rendesen védekezni. ha meg gumibaleset volt, akkor hasznaljatok mellé pharmatexet. ugy elkerulheto a 72 oras tabletta.
A kérdező hozzászólása: gumi baleset volt!

Már 3 hete kellett volna megjönnie, 4 napig 37 volt a hőm, 2 napja 36, 8-36, 9. A teszt negatív. Lehetek terhes?

Elvileg már 3 hete kellett volna megjönnie,4 napig 37 volt a h?m,2 napja 36.8-9.Csináltam tesztet,negativ lett.Dokihoz szerintem még korai,mert ekkora terhességet nem hiszem hogy lát.Csak a 2.hétt?l kezdett fájni a mellem,viszont 3 hete olyan vagyok mint egy lufi.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem pár nap múlva csinálj még egy tesztet! De ha 3 hete kellett volna megjönnie és kb 28 napos ciklusod van, akkor az azt jelent, h 5 hetes terhes vagy, amit sztem a doki már lát (fõleg hüvelyi uh-on)! Sok sikert!

Szia! Szerintem pár nap múlva csinálj még egy tesztet! De ha 3 hete kellett volna megjönnie és kb 28 napos ciklusod van, akkor az azt jelent, h 5 hetes terhes vagy, amit sztem a doki már lát (fõleg hüvelyi uh-on)! Sok sikert!
Szia...nekem 1 het keses utan mar latta a doki...ugyhogy mehetsz huvelyi uh-ra
Menjél orvoshoz, a tesztek nem 100%-osak! Ennyi idõsen már érdemes menni, hogy elküldhessen a különbözõ vizsgálatokra. Gratulálok!
Nekem is látták az 5 hetes terhességem, én is arra voksolok, menj dokihoz:-)

A closti kinek mikorra tette a peteérést? A 16. napon vagyok, 4 napja negativ az ovu tesztem. Félek hogy lemaradtam volna róla?

Legjobb válasz: De nekem az ezelõtti 3-4 hónapban mindig volt peteérésem. Legalábbis az lh teszt szerint. Mindig a 15-16. napon. Most meg ráadásul még a clostit is szedtem, és nincs peteérésem??? Ez hogy van?

A kérdező hozzászólása: De nekem az ezelõtti 3-4 hónapban mindig volt peteérésem. Legalábbis az lh teszt szerint. Mindig a 15-16. napon. Most meg ráadásul még a clostit is szedtem, és nincs peteérésem??? Ez hogy van?
Nekem nem lett. Ill. lett 1 21 mm-s tüszõm, ami nem repedt meg tüszõrepesztõ injekcióval. Aztán elmentem endokrinológushoz. PCOS vagyok, amit gondoltam. Nézd meg: http://www.pcos.hu
Szia!Az elsõ válaszolótól kérdezném, hogy amikor beadtad a tüszõrepsztõt, akkor nem éreztél erõs görcsöket, szúrkálásokat a petefészkedben? Nekem nemrég volt inszemem, és most nagyon megijedtem, hogy lehet hogy nekem sem repedt meg?? Nekem is 20 mm tüszõm lett a closytól a 10-dik napon. Szombaton kellett beadnom a szurit, és már vasárnap majd leszakadt a derekam, görcsöltem stb. Aztán hétfõn volt az inszem, és elõtte nem nézték meg Uh-on, hogy mi a helyezet. Ma vagyok a 19-dik napon. Neked voltak hasonló tünetied! Köszönöm a válaszod!
Egy hónapig szedtem a clostit. Amíg szedtem, abban a hónapban 35 napos lett a ciklusom. Utána amikor nem szedtem akkor a 19. nap volt tüszõrepim (szépen látszik a hõmbõl) és most már 8 hetes vagyok. Szóval nem biztos hogy lemaradtál róla. Drukkolok Neked hogy jöjjön a baba!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: Elõtte mielõtt szedted a clostit, hány napos volt a ciklusod? Amikor 35 lett, akkor a 19. napon volt a pé? Hányadik naptól szedted a clostit? Köszi a választ elõre is.
Szia. Utolsó vagyok. PCOS-es vagyok, elõtte volt 43 napos ciklusom is. A hormonvizsgálat tökéletes lett, aszerint semmi bajom sincs (csak uh-n látszik). A ciklus 3. napjától kellett szednem. Azt nem tudom hogy akkor mikor volt pém, mert akkor nem mértem, de gondolom hogy (35-14=21) szóval a 21.nap körül +/- 1 nap lehetett. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, még bizakodok hogy most lesz a napokban. Holnap megyek UH-ra, kiderül.

4. hónapja szedek tabit.4 napja vettem be az utolsót. Kb 2 napja kellett volna megjönnie. (bár vizsgaidőszak van és fel is vagyok fázva és gyógyszert is váltottam) Ennyi késés még belefér vagy baj van?

Legjobb válasz: 2 nap még belefér. De ha több lesz, azért csinálj tesztet. Drogériákban vagy gyógyszertárakban elég jó áron is lehet venni

2 nap még belefér. De ha több lesz, azért csinálj tesztet. Drogériákban vagy gyógyszertárakban elég jó áron is lehet venni
Eléggé ellened szólnak a körülmények, úgyhogy simán betudható a késés ezen okoknak. Ha nem jönne meg, a biztonság kedvéért csinálhatsz tesztet.
EÉn mikor gyógyszert szedtem, nekem mindig csak az utolsó gyógyszermentes napon jött meg. Megjött és már másnap kezdtem szedni. Mondjuk nekem végig ez volt.

Miért van az hogy ma megjött és a hőm 37? Amúgy csak 4 nap múlva kellett volna megjönnie!

Legjobb válasz: Elõbb következett be valamilyen okból valószínûleg ebben a hónapban a peteérés, és így elõbb is jött meg. Izgalom hatására, bármitõl megjöhet elõbb. Nekem az esküvõnk elõtti hónapban jött meg 3-4 nappal elõbb. Boldoggá tett, mert így elkerültem, hogy pont menstruáljak a nagy napon:))

Elõbb következett be valamilyen okból valószínûleg ebben a hónapban a peteérés, és így elõbb is jött meg. Izgalom hatására, bármitõl megjöhet elõbb. Nekem az esküvõnk elõtti hónapban jött meg 3-4 nappal elõbb. Boldoggá tett, mert így elkerültem, hogy pont menstruáljak a nagy napon:) )
A kérdező hozzászólása: Szia! A peteérésem a 18. napon volt! Amúgy a ciklusaim 32-33 naposak! Köszi a választ!

4 nappal mielõtt megjött volna barnáztam egy fél napig. Aztán elmúlt, mintha elvágták volna, majd megjött rendesen. Szerintetek ez mi lehet? Lehet, hogy "valaki" meg akart tapadni, aztán mégsem sikerült? Vagy csak hiú ábrándokat kergetek.

Legjobb válasz: Hát ha beágyazódás volt, de mégsem sikerült, akkor (nem bántásból) jobb hogy megjött idõben, és nem egy missed ab-bal végzõdött. Valószínûleg már nem fog kiderülni. De új hónap, új remény! Ezért nem jó ha valaki menses elõtt tesztel, mert nagyot lehet csalódni. Sok sikert neked!

Hát ha beágyazódás volt, de mégsem sikerült, akkor (nem bántásból) jobb hogy megjött idõben, és nem egy missed ab-bal végzõdött. Valószínûleg már nem fog kiderülni. De új hónap, új remény! Ezért nem jó ha valaki menses elõtt tesztel, mert nagyot lehet csalódni. Sok sikert neked!
Ez már nem fog kiderülni, de szerintem ne ez legyen inkább ábránd, hanem, hogy a következõ hónap sikerül! :) Sok szerencsét! Most már ne agyalj ezen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!