Találatok a következő kifejezésre: 4 napja van, (1242 db)

4 napom van még a nem várt mensiig, de nagyon fáj a mellem, és jól láthatóan kék erek jöttek elő rajta! Lehet a terhesség jele?

Legjobb válasz: Az a helyzet, hogy a premenstruációs szindróma szinte ugyanolyan tünetekkel jár, mint maga a terhesség. Vagyis arra érzékeny egyének ugyanazt tapasztalják pár nappal a menzesz elõtt, mint aki tényleg terhes. Ez a hormonok miatt van, visszatarja a szervezeted a vizet, azért duzzad meg a melled. Azonban ha megjön, rengeteget pisilsz, és a folyadék leadásával megszûnik a mellfeszülés is. Még légy türelemmel legalább 4 napot, aztán ha nem történik semmi, tesztelj! Drukkolok!

Az a helyzet, hogy a premenstruációs szindróma szinte ugyanolyan tünetekkel jár, mint maga a terhesség. Vagyis arra érzékeny egyének ugyanazt tapasztalják pár nappal a menzesz elõtt, mint aki tényleg terhes. Ez a hormonok miatt van, visszatarja a szervezeted a vizet, azért duzzad meg a melled. Azonban ha megjön, rengeteget pisilsz, és a folyadék leadásával megszûnik a mellfeszülés is. Még légy türelemmel legalább 4 napot, aztán ha nem történik semmi, tesztelj! Drukkolok!
Lehet, de nem biztos. Voltak ilyen tüneteim nekem is és nem voltam terhes és érdekes, hogy mikor terhes voltam, akkor ilyet nem tapasztaltam.
éN is hasonloképpen vagyok!Szerintem lehetsz terhes!Majd irj hogy mi történt veled!

4 napom van még a mensiig, 28-án volt pé-em, a hőm 37. Ma va egy pici hát ilyen barnás vérzés folyás. De semmi mensire utaló jel, nincs görcs semmi. Lehet ez beágyazódás jele?

Legjobb válasz: Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.

Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.

Lehet baba? Még 4 nap van a NEM várt mensiig és most 4. napja a hőm 37, a mellem napról napra jobban fáj, és napról napra álmosabb vagyok, már napközben is.

folyásom nincs, a nyákom fehér s?r?.

Legjobb válasz: Lehet, hogy terhes vagy, de várj még egy kicsit, majd csináljj tesztet. Szórítok! :)

Lehet, hogy terhes vagy, de várj még egy kicsit, majd csináljj tesztet. Szórítok! :)
A ho a mensi elott 24 oraval szokott leesni ugyhogy a magas ho meg nem bisztos hogy babat jelent.
lehet persze. remélem tényleg baba.

4 napom van hogy megtanuljak 50 oldalt biologiából hogy a legegyszerűbb? :S

Pótvizsgára készülök segitsetek.El?re köszönöm:)

Legjobb válasz: 50/4=12,5 oldal. Ez szinte semmi. Elolvasod háromszor, négyszer, értelmezed, majd felosztod részekre és megtanulod. Ez nagyon kevés mennyiség. Ismételni sem ártana a vizsga elõtt. Tanulj meg egy nap 20 oldalt, majd az utolsó napon csak ismételsz.

50/4=12, 5 oldal. Ez szinte semmi. Elolvasod háromszor, négyszer, értelmezed, majd felosztod részekre és megtanulod. Ez nagyon kevés mennyiség. Ismételni sem ártana a vizsga elõtt. Tanulj meg egy nap 20 oldalt, majd az utolsó napon csak ismételsz.
Jahh és felkelsz reggel, nyolctól elkezdesz tanulni, és ha lassú vagy, akkor is tudsz vagy este nyolcig tanulni, ha nem éjfélig, ennyi idõ alatt 80-100 oldalt is meg lehet tanulni. Ne szórakozz, ne gépezz, ne baszakodj, erõltesd meg magad, négy napot csak kibírsz gép tévé haverok nélkül, ha nem sikerül 365 napod fogja bánni, vagy több.
Ha 4 napot nem vagy képes kibírni és 50 oldalt beseggelni, meg is érdemled a nbukást ne is haragudj...
A kérdező hozzászólása: Kössz:DD
Hát akkor hajrá! :D
A kérdező hozzászólása: Nem, csak hát mindig azt mondogattam majd holnap elkezdek tanulni és nem de mostmár tényleg kéne tanulnom.
Ha tudtad, hogy nehezebben megy a tanulás (mert közbe "szórakozol") akkor miért hagytad mostanra a tanulást? 4 nappal ezelõtt derült ki, hogy pótvizsgáznod kell?
50 oldalt egy nap is meg tudnál tanulni, úgyhogy döntsd el, neked mi a legjobb, felosztani vagy egyszerre. Én biztos az utóbbit választanám, de ne utolsó napra hagyd, mert ha mégsem sikerül, az gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon a válaszokat nehéz lesz nem szórakozni:S:S
Mondjuk kezd el tanulni, ne itt kérdezz hülyeségeket!

4 Napja van ajak piercingem (szépségpötty) és ma reggel mikor felkeltem vérzett:S lehet valami gond van vele . Mit tegyek?

Legjobb válasz: Na eröt vettem magmamon es kiegeszitem egy "NORMALIS" valsszal az ediggi valaszom. Szoval 4 nap mint mondottam nem eleg hogy begyogyuljon foleg hogy nem is szelözik a seb mivel el van fedve a piercingel. Arra meg kell varni egy par hetet. Amit tudok ajanlani: neha oxigenes vizzel öblögesd le, felkeleskor a reggeli nyallal, mielött meg barmit is ennel vagy innal vagy netan fogat mosnal, kicsit kend be, kicsit undorito de szerintem hatasos. Lefekves elött egy kis sebtapasszal ragazd le hogy ne tudjon beakadni semmibe. Igy mar megfelel kislanyka?? :D

Na eröt vettem magmamon es kiegeszitem egy "NORMALIS" valsszal az ediggi valaszom. Szoval 4 nap mint mondottam nem eleg hogy begyogyuljon foleg hogy nem is szelözik a seb mivel el van fedve a piercingel. Arra meg kell varni egy par hetet. Amit tudok ajanlani: neha oxigenes vizzel öblögesd le, felkeleskor a reggeli nyallal, mielött meg barmit is ennel vagy innal vagy netan fogat mosnal, kicsit kend be, kicsit undorito de szerintem hatasos. Lefekves elött egy kis sebtapasszal ragazd le hogy ne tudjon beakadni semmibe. Igy mar megfelel kislanyka?? :D
Szepsegpötty, b++ lefordulok a szekröl. :) ))))) Több mint valoszinü alvas közben beakadt es felsertetted mert 4 nap alatt nem nagyon gyogyul be. :S
A kérdező hozzászólása: hÁT ENNYIT A NORMÁLIS EMBEREKRÕL xD..
Hallod kislany, megkaptad a normalis valaszodat is es az anyazast melözd mert lehet idösebbek az en gyermekeim mint te kislany. Am ha az en gyermekeim raknanak magukba ilyen vasakat kiveve fül tuti sajat kezemmel tepnem ki aztan johetnenek a gyermekvedelmisek. XD
Söt töllem kaptad az egyetlen valasz a kerdesedre. :S
A kérdező hozzászólása: Inkább várnék a normális válaszra minthogy ilyeneket olvasasak....
Szia Különösebb gondot nem okoz h vérzett elõfordul. Ápold tovább ahogy eddig míg meg nem gyógyul. A helyedben nézegetném az ajak belsõ részén a lyukat h-h gyógyul.

Lassan 4 napja van mar hasmenesem normalis ez?

Felek mert altalaban ez 1-2 napos szokott lenni. Es nagyon gorcsol a hasam (ugy mintha most epp meglenne). Tegnap elakartam menni orvoshoz de nem tudtam elmozdulni otthonrol ... Olvastam a neten,, hogy most van egy uj virus ami hanyasos hasmeneses 3-4 napig tart, de szerencsere hanyni nem hanyok , de a masik miatt kezdek aggodni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: mindenképp diétázz. Még ami szokott segíteni ha csak valami bélflóra probléma van és nem vírus az a kaukázusi kefir. Igyál egyet hátha helyre jön tõle. A vírusos hányásos nem szokott 4 napig tartani szeritnem. Nem szedtél antibiotikusom nem régen?

mindenképp diétázz. Még ami szokott segíteni ha csak valami bélflóra probléma van és nem vírus az a kaukázusi kefir. Igyál egyet hátha helyre jön tõle. A vírusos hányásos nem szokott 4 napig tartani szeritnem. Nem szedtél antibiotikusom nem régen?
Aktív szén. Ez rendbe fog rakni.
A kérdező hozzászólása: Nem szedtem, nem akarok szentabletat bevenni mert az a legjobb elvileg ha hagyom kiurulni a szervezetembol
Az aktív szén nem árt ... Egyrészt szilárdítja a székleted... Aminek gondolom tudnál örülni másrészt adszorbeálja az oda nem illõ dolgokat. Írtad hogy aggódsz a hasmenésed miatt de elzárkózol egy veszélytelen gyógymódtól... Gondold át még egyszer.

Ha a ciklusom során 4 napig van peteérés előtt tojásfehérjeszerű nyálkám, majd pozitív az ovutesztem utána szárazság van kb.3 napig, akkor volt ovulációm?

A ciklusom nem szabályos 35-40 nap közötti.

Legjobb válasz: A száraz napon már biztosan elmúlt z ovulációd, hiszen a nyáknak az a lényege, hogy csúszóssá, könnyebb tegye az utat a petéhez. Szerintem ha száraz napjaid voltak, vannak, akkor teljesen rendben van a ciklusod.

A száraz napon már biztosan elmúlt z ovulációd, hiszen a nyáknak az a lényege, hogy csúszóssá, könnyebb tegye az utat a petéhez. Szerintem ha száraz napjaid voltak, vannak, akkor teljesen rendben van a ciklusod.
A kérdező hozzászólása: A ciklusom nem pontos 34-40 nap közötti, néha 42. Így is teherbe eshetek?
A kérdező hozzászólása: Senki nem tud tanácsot adni?
Szia! Hõmérõzöl vagy használsz ovu tesztet? Ezekkel ki tud számítani mikor van pé és persze, miért ne eshetnél teherbe 42 napos ciklussal!!!
A kérdező hozzászólása: Ovutesztet használok, egy vagy két napig pozitív szokott lenni. Az nem gátolja a teherbeesést ha változó a ciklusom, hol 35 hol 42 napos vagy mikor mennyi?

A tüszőrepedést megelőzi pár nappal a folyás és a hasszurka? Nekem már 4 napja van folyásom és hasszurkám, de ma nem volt csak folyás. Lehetett ma a tüszőrepedés?

Ma vagyok a 12.napon és clostit szedek. A 8. nap óta tapasztalom ezeket. A cicim is érzékenyebb pár napja.

Legjobb válasz: Szia. Igen, tüszõrepedést megelõzõ napon, napokban megváltozik a nyák állaga, tojásfehérjére emlékeztetõ, jóval lazább,mint elõtte, nyúlós és nagyobb mennyiségû. Megkönnyítí az utat a spermiumok számára, és ideális körülményt biztosít így. Ovuláció után pedig száraz, többnyire sûrû krémes. A hasszurkálás valakinek mindig van, nekem csak mióta gyógyszert szedek. Fokozatosan erõsödik az ovuláció napjához közeledve, feszítõ, szurkáló érzés a petefészek környékén.

Szia. Igen, tüszõrepedést megelõzõ napon, napokban megváltozik a nyák állaga, tojásfehérjére emlékeztetõ, jóval lazább, mint elõtte, nyúlós és nagyobb mennyiségû. Megkönnyítí az utat a spermiumok számára, és ideális körülményt biztosít így. Ovuláció után pedig száraz, többnyire sûrû krémes. A hasszurkálás valakinek mindig van, nekem csak mióta gyógyszert szedek. Fokozatosan erõsödik az ovuláció napjához közeledve, feszítõ, szurkáló érzés a petefészek környékén.
Ha méred a hõmérsékletedet, akkor abból is láthatod, mikor volt a tüszõrepedés. Abból utólag tudod. Megugrik 0, 2-0, 4 fokkal az ébredési hõd. Pl ha tüszõrepedés elõtt 36, 3-36, 4 között váltakozik, akkor tüszõrepedés után 36, 6-36, 8 körül lesz, és fenn is marad a menstruációig ebben a tartományban. ciklus.hu oldalon ha vezeted, szépen nyomonkövethetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A hõmet nem mérem, de nekem fehéres krémesebb állagú a folyásom. Ma csak néha éreztem a jobb petefészkemet, amolyan nyomást, de az elmúlt napokban egyfolytában fájt. Remélem hogy akkor most van pé-m, azaz tüszõrepedésem. Ma is voltunk együtt és két napja is. Remélem sikerül...

5 napja késik már hányingerem is van. De azért nemgondolom hogy a baba miatt van hányinger mert ha büfögök akkor elmulik kis időre! De már 4 napja van hányingerem. Más tünet nincs. Akkor nem ezért van hányinger ugye?

Legjobb válasz: Ha egyébként nem szokott késni a menszid,akkor én csinálnék a helyedben egy tesztet. A hányinger sok mindentõl lehet, pláne hogy influenzás idõszakban vagyunk, de lehet, babától is. A nõvéremnek az 5.héttõl fájt a melle, hányingere volt. Akkor csinált tesztet, de neki egyébként is késett máskor is pár napot.

Ha egyébként nem szokott késni a menszid, akkor én csinálnék a helyedben egy tesztet. A hányinger sok mindentõl lehet, pláne hogy influenzás idõszakban vagyunk, de lehet, babától is. A nõvéremnek az 5.héttõl fájt a melle, hányingere volt. Akkor csinált tesztet, de neki egyébként is késett máskor is pár napot.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem szokott késni!De peteg sem vagyok!!!!! Ez az egy reményem van hogy babám lesz a hányinger!De hát ezsem biztos hogy attol lehet mert ha büfög valaki és jobban lesz akkor tuti nem attol volt nem???
Csinálj egy tesztet!!Nekem már akkor feszült a cicim mielõtt meg kellett volna jönnie!!És a hányinger lehet a babától.Az hogy a büfi enyhíti kis idõre ez normális.De ha büfi után visszajön az émelygés az valami miatt van, és a tünetekbõl ítélve babától!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!!Igern püfi után 10 másodpercig jobb volt de ennyi aztán ugyan ugy visszajött a hányingerem

Csináltam ma tesztet negatív lett! 4 nap van a mesiig! Mikor próbálkozzam még egy tesztel?

Legjobb válasz: Szia! Várd ki azt a 4 napot és csak utána tesztelj. Nekem a nem várt mensi napján halványan mutatta ki a terhességet.

Szia! Várd ki azt a 4 napot és csak utána tesztelj. Nekem a nem várt mensi napján halványan mutatta ki a terhességet.
Várj a mensiig, és ha nem jön meg, akkor tesztelj újra, szerintem.
Clearblue-val tesztelhetsz menzi elõtt 1-2 nappal, vagy a nem várt elmaradásakor bármelyik másik teszt is jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!