Találatok a következő kifejezésre: 4 napja sárgát (11 db)

Tisztelt Hölgyem! Nőgyógyászati kontrollt javaslok. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Tisztelt Hölgyem! Nőgyógyászati kontrollt javaslok. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

10 hetes vagyok.4 napja voltam együtt a párommal, azóta ég a hüvelyem, kissé fáj a petefészkem. A folyásom sötétebb sárga a szokásosnál. Komolyabb fájdalmam nincs. Mire utalhat? -lehet, hogy vetélés előjele, vagy változhat a folyás színének erőssége?

Legjobb válasz: Szerintem lehet, hogy valami hüvelygyulladást kaptál el. Ilyenkor gyakoribb az ilyen. Nekem akkor volt sárgásabb a folyásom, de kaptam rá a nõgyógyászomtól olyan hüvelykúpot, ami kimondottan terheseknek van.

Szerintem lehet, hogy valami hüvelygyulladást kaptál el. Ilyenkor gyakoribb az ilyen. Nekem akkor volt sárgásabb a folyásom, de kaptam rá a nõgyógyászomtól olyan hüvelykúpot, ami kimondottan terheseknek van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, némileg megnyugtatott. Felkeresem a nõgyógyászomat, és kikérem a véleményét. További szép napot!

Mitől lehet peteérésem után vagyok 4 nappal és ilyen sárga színű krémes folyásom van? De nagyon kevés.

Legjobb válasz: Nekem a peteérés után egy hétig pont ilyen a folyásom. AZtán nagyon száraz, és mensi elõtt lesz vizes.

Nekem a peteérés után egy hétig pont ilyen a folyásom. AZtán nagyon száraz, és mensi elõtt lesz vizes.
A sárga az nem tetszik. De ha bugyidon nézed és ugye akkor ott szárazan sárga az nem gond (megsárgul egy picit). De ha ujjal megnézed frissen akkor is sárga? Mert az nem túl szerencsés. Amúgy nekem is mensi után krémes folyásom van, most kifejezetten testápolószerû és sok. És én is 4 dpo-n vagyok.
A kérdező hozzászólása: ha az ujjamon nézem akkor nem sárga! Miért nem tetszik?
A kérdező hozzászólása: Tudnátok segítteni hogyan kell beraknom ide a görbémet? Mert próbálkoztam vele de nem sikerült! Akkor meg is nézhetnétek szerintetek mi az esélyem hogy baba legyen e hónapban!

Már 4-5 napja sárga folyásom van, de még nem jött meg az első. Szóljak anyunak? Nem tudom miért de valamiért szégyenlem...

Legjobb válasz: Ezt egyáltalán nem kell szégyellni, ez természetes dolog, minden lány átesik ezen. Ha jó a kapcsolatod az anyukáddal, akkor nyugodtan beszélgess vele errõl.

Ezt egyáltalán nem kell szégyellni, ez természetes dolog, minden lány átesik ezen. Ha jó a kapcsolatod az anyukáddal, akkor nyugodtan beszélgess vele errõl.
Ne szégyeld! Ez a felnõttéválás útja. Szerintem hamarosan megjön az elsõ mensid.
Lehet betegség is. Fiatal lányok még könnyebben fertõzõdnek - és ez érintheti a késõbbi termékenységedet is. Menj el orvoshoz! Ha szégyelled, mehetsz anyukáddal, vagy nélküle is.
Igen, most már itt az ideje, hogy szóljál. Kb 5 év telt el...

4 napja valami sárgát találok a bugyimban (folyékony). Mitől lehet?

13 éves vagyok és lány...

Legjobb válasz: Miert kell igy riogatni ezt a szerencsetlen gyereket! Ha meg nem menstrualsz akkor valoszinu annak az elojele h hamarosan fogsz. Ha nem faj semmi akkor ne aggodj. Szinte minden nonek van folyasa. Ha sok van akkor elmehetsz gyereknogyogyaszhoz adhat ra huvelykupot.

Miert kell igy riogatni ezt a szerencsetlen gyereket! Ha meg nem menstrualsz akkor valoszinu annak az elojele h hamarosan fogsz. Ha nem faj semmi akkor ne aggodj. Szinte minden nonek van folyasa. Ha sok van akkor elmehetsz gyereknogyogyaszhoz adhat ra huvelykupot.
Én is pont erre gondoltam, hogy talán a menzesz elõjele lehet, hiszen nem csak fehér folyás létezik, a menstruációt gyakran elõzi meg fehér, sárga, vagy barna folyás. Ha nincs nagyon erõs szaga, nem extrémen sok és nem viszketsz sehol, nem fáj semmi, akkor ez lehet az.
Szia, ha nem viszket, csíp és nincs rossz szaga akkor természetes. Ha ez ez a három van akkor orvos.
Nem csak szeretkezés útján kapsz fertõzést! a hüvelygombát bárhogy, bárhol, bárkitõl elkaphatod!mondjuk ha véletlenül egy törölközõt használtál vkivel! de ha nem csip, nem viszket, nincs szaga, akkor természetes...
Fertõzés.
Bepisiltél?
A kérdező hozzászólása: Nem ilyesmire gondoltam.Egyik sem nyert.Nem szokásom bepisilni, meg nem is fertõzés, az 100%
A kérdező hozzászólása: Hát sztem az utolsó lehet a leg, , igazabb, ,

Stanzolol La pharma 10mg os sárga, 8hetes kúra napi 4 szemre megyek fel piramisba csinálom végig, a végén hcg szükséges szerintetek?

hcg 2x1 vagy pedig elég lenne tápkieg is. pl HOS testo pump ?!?

Legjobb válasz: Helló! Napi 4 szemet nyomjál.Reggeli és esti étkezés után 2 szem. Semmi értelme a piramisnak.Javaslom inkább a zitazoniumot(kúra alatt antiösztrogén.Kúra után helyreállít). De ha nem tudsz hozzájutni,akkor HOS az jól hangzik.

Helló! Napi 4 szemet nyomjál.Reggeli és esti étkezés után 2 szem. Semmi értelme a piramisnak.Javaslom inkább a zitazoniumot(kúra alatt antiösztrogén.Kúra után helyreállít). De ha nem tudsz hozzájutni, akkor HOS az jól hangzik.
A kérdező hozzászólása: Kb.1 hete kapja ezt a tápszert, azota volt már ilyen majd elmult és most megint de akkor ez most betegség?
most kezdteted ezzel pótolni este?
szia! Nekünk antibiotikum szedése után volt vizes széklet napi 3-4-szer. A dokim azért kért egy tenyésztést de nem volt semmi. Protexin restoret kellett innia két hétig. Valami nem tetszik a gyomrocskájának. Azért kérdezd meg a dokit mert ezt hasmenésnek mondják. Üdv
Szia! Mi 6 hetesek vagyunk, és sajna nem tudok szoptatni, és Õ is a HA Start Aktívot kapja. Nálunk a széklet vagy zöld, vagy sárga. A sárga sokkal folyósabb mint a zöld. Én is gondolkodtam normális lehet-e mert csak pár napja van ez, de azt mondták igen, de azért majd megkérdezem a dokit!
Azonnal menj dokihoz! Ne itt kérdezõsködj! Te jó ég 2 hete kezdõdött és még nem nézett meg orvos? Hogy lehet valaki ilyen felelõtlen?!?!
A kérdező hozzászólása: Szia! Gartulálok a gyerkõcökhöz:-)! A fõnököm volt olyan rendes és át rakott 2 mûszakba juni végéig kell dolgoznom mert nem rég véglegesítettek és van 3 hónap próba idõ amit sajna le kell töltenem ezér megyek dolgozni máképp már nem járnék!
Szia! Hát nálam is bonyolult, mert a kezdetektõl mindig idõsebb nek tûnt a baba, és valószínû az is, mert a peteéréstõl a 9 napon már pozitív teszt és hányingerem volt. Fokozatosan 1-2-3 napokkal mérték idõsebbnek, a doki a 31.héten húzta meg a határt, úgy számolva most töltöm a 33+4 napom, péntekem töltöm be a 34-et, a 9 . héten is volt uh, akkor mondta a doki hogy olyan valami is ki van fejlõdve ami csak a 10.hét után lesz, az egy hét mínusz már ott is meg volt. Õ lesz a 3.babám, fiú. Van két lányom 4 és 2 évesek, tavaly volt egy vetélése. Meddig melózol? Nem tudnál kevesebb mûszakot dolgozni, késõbb csak nehezebb lesz a pocak miatt.
A kérdező hozzászólása: Ez egy kicsit bonyolult amikor ki tettem ezt a kiírást akkor el voltam számolva akkor voltam 7 hetes és most vagyok 9hetes és 4 napos szerdán leszek 10 hetes:D!! És te mennyi idõs terhes vagy? elsõ baba?
Vigyázz magadra nagyon! Éjszaki mûszak nem túl bababarát. Mikor mész vissza dolgozni? Nekem a 23.hét óta görcsök, keményedés van, fekvésre ítéltek, gyógyszert kell szednem, durva jóslóim vannak egy ideje, és valószínû tágulok, mert barnáztam, de doki szerint ha nincs sok görcs nincs baj, és szinte természetes már a többedik gyereknél a tágulás ilyenkor. 33+2 Köszi a magyarázatot, bár kicsit furcsa hogy nem mindegyik végzi a piszkos munkát:-) Hanyadik héten vagy már?
A kérdező hozzászólása: van olyan, hogy szülész-nõgyógyász õk vállalnak szülést is a nõgyógyász az meg csak vizsgál! Egyébként én is kényszerpihenõn vagyok nem rég jöttem ki a kórházból mert voltam olyan hülye hogy be mentem éjszakás mûszakba dolgozni és reggelre rosszul lettem meg görcsöltem de akkor még volt ez a barnás folyás a doki erre azt mondta, hogy legalább 4 napot bent kell lennem mikor ki engedtek akkor meg csak úgy jöhettem haza ha táppénzre megyek és pihenek! De az azóta nincs semmi bajom a terhes tüneteken kívül:D!!
Örülök neki hogy sikerült dokit találnod :-) Miért is haragudnék hogy most írsz? Nekem most tengernyi idõm van a kényszerfekvés miatt, ami még 3 hétig tart, aztán nekem sem lesz idõm figyelgetni mindenre. Lehet naiv a kérdés, de mi a különbség a szülész és a nõgyógyász közt? A szülész, mint a szülésznõ csak férfi de nem doki mint a nõgyógyász?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Ne haragudj hogy most írok :) ! A régebbi dokim csak nõgyógyász nem szülész! De most már van fogadott orvosom aki nagyon rendes :)
Szia! Örülök a jó híreknek, hidd el sem, mi baj nem lesz, erõs volt most is, holmi bacik sem ártottak, úgyhogy határozottan meg akar születni :-) Én is ezt mantráztam magamnak mikor az ömlõ vér ellenére dobogott a szivecskéje! Lassan mehetsz a 12. hetire. Én is gondolkodtam hogy megelõzésképp használok tejsavas kúpot, de mindig elfelejtettem dokit megkérdezni hogy lehet-e? Az elõzõ dokit hanyagolod ugye?
A kérdező hozzászólása: Szia! Voltam nála és meg ultrahangozott azt mondta a kicsi szépen fejlõdik szívhang is volt már és arra is azt mondta pozitív a szívverése, írt fel hüvely krémet Vitagyn C ez a neve. Beszéltem sógor nõmmel is mert neki is nem rég született babája és õ azt mondta neki ez az egész terhessége alatt volt és ilyen hüvely kúpot kellett neki használni. Egy kicsit így meg nyugodtam de azért még félek hisz nagyon az elején vagyok még de nagyon szeretném ezt a kicsit :)
Szia! Mi volt ma a másik dokinál? Sajnos én is halogattam tavaly a dokihoz menést mikor 5 hetesen kis rózsaszín valami volt a papíron. Nem volt folyásom, 10. héten megint 1x rózsaszín valami, mehettem a mûtõbe. kb 4 nap telt el a tünet és a doki közt, hiába kaptam hormont elment a baba, mint utólag kiderült beteg volt. Betöltöttem most a 32.hetet, de a 7. héttõl ömlött belõlem a vér, mert folyton levált egy kis darab belõle mert a méhszájra készült nõni. 18.hétig véreztem, és lassan minden ok lesz, senki nem tudja megmondani mi a természetes, mert ez mindenkinél más. A bûzös folyás egyértelmûen fertõzésre utal ami vetélést, koraszülést okozhat, dokid nyilván tudta hogy 2 hét alatt már kialakulhatott a fertõzés és a természet majd eldönti hogy mi lesz. Ezzel együtt a doki a felelõtlen, mert kezelni kell a fertõzést bármi is van a babával, mert a jövõbeli terhességeidre is hatással lehet! Mikor most 5 hetesen görcsökkel dokihoz mentem, annyit mondott bízzuk a természetre, nem ad hormont míg szívdobogás nem látszik, mert akkor már nagyobb az esély, akkor haragudtam rá de valahol értettem is, ha beteg a baba úgysem tehet semmit a doki sem, fõleg ilyen terhességi korban.
A kérdező hozzászólása: Tegnap este felhívtam a dokit õ azt mondta csak pihenjek ma el megyek egy másikhoz! Kedves elsõ nem felelõtlen vagyok csak amikor megkérdeztem errõl mást akkor õ is azt mondta ez normális.Nekem ez az elsõ és nagyon szeretnék a párommal ezt a babát!
ezzel már akkor orvoshoz kellett volna menni!!!!!
Miért nem mentél el dokihoz?
azonnal menj dokihoz.nagyon vetélés gyanús!! kivànom hogy minden rendben legyen! 9hkm
Szia! Köszönöm a gratulát! :-) Tehát akkor június végéig melózól? Rendes fõnököd van! Szorítok neked! Írj majd kérlek ha túl vagy a 12 heti uh-n, kíváncsi vagyok hogy mi a helyzet veletek! Minden szép és jót nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!