Találatok a következő kifejezésre: 4 napja perzsa (2 db)

4 napja van perzsa kiscicánk. Magától nem megy be az alomba, csak beletesszük! Mit csináljak?

Legjobb válasz: Az jó, ha beleteszitek, így megtanulja, hogy hol végzeheti el a dolgot. Ne aggódj, idõ kell neki is, míg rájön erre, mint egy kisgyereknek, akinek a szobatisztaságot tanítják. 4 nap még kevés szerintem, de egy-két hét és magától fog az alomba menni.

Az jó, ha beleteszitek, így megtanulja, hogy hol végzeheti el a dolgot. Ne aggódj, idõ kell neki is, míg rájön erre, mint egy kisgyereknek, akinek a szobatisztaságot tanítják. 4 nap még kevés szerintem, de egy-két hét és magától fog az alomba menni.
A nagymamámnál télen született kiscicák lehettek csak bent, és berkott nekik egy tál homokot, mikor már az anyuk nem nyalta öket akkor automatikusan megtalálták a homokot, a macska puha helyre szeret csinálni. ha nem használja macska almot, próbálj homokot elöször, aztán ha azt megszokta már tuti a macskaalom is megteszi neki.
Biztos hogy meg fogja találni (és a homok vagy a föld tényleg jobb) mert ha nem találnak mást nálunk a virágcserépbe csinálják végsõ megoldásként..:) Nem is akar majd máshova menni! Idõ kell neki és türelem.
ha nincs a közelében cicamama, akkor nincs, aki megtanítsa neki, hogy mire való az alom rá lehet vezetni a cicukát, úgy, hogy amikor látod, hogy épp wc-znie kell, akkor beleteszed az alomba és megfogod a két elsõ mancsát, és megkaparod vele az almot - ezt az állatorvos javasolta, mert egy ingert indít el a cicában - pár alkalommal megcsináltam és odaszokott az alomra, így rájött, hogy mire való sok sikert
Nekem autómatikusan belement az alomba a kiscicám.Mivel a macskák normális esetben oda csinálnak ahol el tudják kaparni az anyagot.
A perzsák ÁLTALÁBAN gyûlölik az almot!!! Sima, finom kvarchomok, amibõl bármelyik homokbányában ingyen beszerezhetõ néhány tonna otthonra.. Arra vigyázz, hogy a perzsák ha egyszer megszokják a homokot, soha de soha nem fognak többé alomba menni. (érzékeny a tappancsuk) Nem-mellesleg egészségesebb a homok. (Veterán macskatartó harminc éves tapasztalata.)

Igaz, hogy felelőtlenség napi 4-5 óránál többet a szabadban, hagyni egy Perzsa cicát?

Legjobb válasz: Majd valakinek megtetszik és akkor lõttek a pénznek is meg a cicának is. Ezek a fajta cicák nem udvarra valók...

Majd valakinek megtetszik és akkor lõttek a pénznek is meg a cicának is. Ezek a fajta cicák nem udvarra valók...
Nekem fél perszám van és kinti macska..mégsem érzem felelõtlenségnek
A kérdező hozzászólása: De hát az mégiscsak félperzsa...Anyám 50.000ft-t költött rá mégis kint tartja.
Ismerõsömnek perzsája van, és kint tartja!Nem vitték el neki még egyiket sem! Semmilyen állatot nem tart a lakásba, mondjuk én sem tartok csak hörcsögöt!De se kutya macska, azoknak nem ott a helyük!
Nem megy tele a szõre mindenféle cuccal? Én a Maine Coonomat vittem ki sétálni egy kicsit, utána fél óráig kefélhettük a hasát. Egyébként a perzsák tényleg nem az udvarra valók. El fogják lopni. A perzsa pedig tipikusan szobamacska. Miért költöttetek akkor olyan sokat rá, ha úgyis csak kint tartjátok? Mutogatni a szomszédnak?
Úristen, szerencse, hogy nem tõlem van a cica, mert már mennék is érte.. Perzsának a lakásban a helye, nem az udvaron.Remélem még ivaros is és felcsinálja valami utca harcosa(nincs bajom a házicicákkal)Felelõtlenek vagytok, bár kitudja honnan van a cica, de ha eddig negatív volt akkor már sajnos lehet pozitív bármire ha találkozgat más macskákkal.A szõrérõl nem is beszélve.
A kérdező hozzászólása: Nekem is Perzsaám van de én rendesen tartom. Ivartalan, oltva van, stb. Anyám is szereti a cicákat de szerinte kint a helyük:(((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!