Találatok a következő kifejezésre: 4 napja napja feküdtünk le a (15 db)

A menstruációm már 6 napja késik, 13-án kellett volna megjönnie és most 19. -e van. Kb.4. -e tájban feküdtem le a párommal. Ha a tesztem negatív lett, védekeztünk, speriumölő gyógyszert szed akkor miért késik?

És most nem értem, 3 nap késés után vettem egy tesztet, ami kimutatja a 3napos terhességet, negatív lett, nincsenek tüneteim, nincs mellfeszülésem, stb. Talán a fehérfolyásom több mint szokott lenni, védekeztem a barátommal(óvszer)emellett ? szed spermiumöl? gyógyszert, a teszt negatív lett mégis késik. Hormonzavar vagy valami más? Segítsetek légyszíves mert aggódom...Van okom rá?

Legjobb válasz: Nincs okod rá, ez a kis idõ késés még belefér.

Nincs okod rá, ez a kis idõ késés még belefér.
az idegességtõl nekem is volt h késett több mint 1 hetet is... csak nyugi és meg fog jönni:)
Csinálj még egy tesztet holnap, aztán menj orvoshoz, szerintem.Nem írtad hány éves vagy, de felnõtt korban egy hét késésre már odafigyelnék(csak a rossz tapasztalataim miatt mondom).
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, ilyen korban elméletileg még gyakran elõfordul az ilyesfajta késés, szerintetek terhes vagyok? Hisz a teszt csak negativ lett =O

Nem rég feküdtem le a barátommal s történt egy kis baleset s félünk attol h teherbe estem.4 napra rá feküdtem le vele miután beteg voltam s hallottam h olyankor néhány napig kicsi az eséje h teherbe eshetem. Ez mennyire igaz. Van okom félni?

Legjobb válasz: Szia! Ezen az oldalon nem az a lényeg, hogy megnyugtassuk a kérdezõket, hanem, hogy válaszoljunk nekik!!! Nem tudlak megnyugtatni! Ez azt jelenti, hogy kb. a ciklusod 9.napján lehettél. A naptármódszer nem biztonságos. Igenis teherbe lehet esni a ciklus bármelyik pontján!Sajnos van okod félni, fõleg, ha beléd élvezett! Szóval ha nem védekeztetek akkor nyomás eseményutáni tabiért, ha nem akarsz babát! Remélem nem lesz semmi baj. Ja, és a menstruáció nem betegség! :)

Szia! Ezen az oldalon nem az a lényeg, hogy megnyugtassuk a kérdezõket, hanem, hogy válaszoljunk nekik!!! Nem tudlak megnyugtatni! Ez azt jelenti, hogy kb. a ciklusod 9.napján lehettél. A naptármódszer nem biztonságos. Igenis teherbe lehet esni a ciklus bármelyik pontján!Sajnos van okod félni, fõleg, ha beléd élvezett! Szóval ha nem védekeztetek akkor nyomás eseményutáni tabiért, ha nem akarsz babát! Remélem nem lesz semmi baj. Ja, és a menstruáció nem betegség! :)
Szia nyugodj meg a mensi után nem eshetsz teherbe
Megnyugtatni én sem foglak, ugyanis az esély mindig megvan a teherbeesésre, akár menstruáció alatt is. Lehet, hogy az esély kisebb, de a lényeg, hogy mindig megtörténhet... Azért sok szerencsét!
Nagyon nem valószínû. A stressz valószínûbb, de vegyél tesztet, hogy megnyugodj.
A kérdező hozzászólása: tervben van, de elotte meg akartam varni a 35 napot..
Nem valószínû
A kérdező hozzászólása: Akkor miert keshet a menszezem? Nem voltam beteg sem stresszes.
Én is igy jártam és elmentem nõgyógyászatra és ott azt mondta a doki, hogy a menses elsõ 2 napján a legkisebb az esélye a terhességnek, de a többi napján már ugyanannyi az esélye a terhességnek, mintha nem lenne meg a mensesed. Ajánlom nézd meg tesztel, vagy menj el nõgyógyászhoz. Én végülis nem maradtam terhes, de a doki amit mondott pár hétig izgultam, mire a teszt 100%-osan kimutatta hogy mégsem maradtam terhes.
A kérdező hozzászólása: maradtal? Oszinten egy honapja tortent es ugy emlekszem, hogy hasznaltunk gumit, de mar nem vagyok biztos.. Amugy semmi tunete nincs, bar azt tudom, hogy van akiknel tunet mentes
vegyél egy tesztet
#3! és ezt egy nögyogyász mondta? Hol vette a diplomáját? Kérdezd csak meg töle!

4 napja feküdtünk le, védekeztünk. De most sűrű pisilési inger, ritkán fura hányinger szerű érzés, fejfájás.4 nap múlva jelentkezhetnének ezek a tünetek ha baj történt volna?

nekem ez volt az els?. lehet ezért is mert csak "felborult" a testem?

Legjobb válasz: ez a kérdés tegnap is volt 3 nappal írva. Nem, nem jelentkezik 4 nap után sem.

ez a kérdés tegnap is volt 3 nappal írva. Nem, nem jelentkezik 4 nap után sem.
jaj istenem. én 4 hónapos terhes vagyok, és ha nem tudnám, testi jelekbõl semmit nem vennék észre, pláne nem 4 nap után!
Akármilyen hihetetlen én 5 nap után már produkáltam jeleket: sûrû pisilési inger (nem felfázás, meg tudtam különböztetni) állandó alhatnék, MELLFESZÜLÉS. Tipikus premenstruációs szindróma tüneteim voltak, de elcsodálkoztam, hogyhogy a ciklusom közeptáján érzem ezt, mikor ezt az ember mensi elõtt pár nappal érzi. akkor kezdtem gyanakodni és lám, 1 héttel késõbb határozott pozitívat teszteltem. Csak azért írtam ezt le, hogy nem lehetetlen, hogy ilyen korán terhességi tüneteket észleljen valaki.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat. ma viszont megjött...de hallottam olyanról, hogy valakinek ettõl függetlenül, megjött és terhes volt :/

Ha a menstruációm 4. napján vettem be a tablettát, és rá a 4. napon feküdtem le a barátommal, de gumi nem volt, akkor is védett?

anyukám azt mondta, neki védett akkor is...

Legjobb válasz: Elvileg sem kell védenie: "Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az elsõ 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia" Tuti,hogy a te tablettát tájékoztatója is ilyesmit ír.Ha a 4.napon kezdted el szedni,akkor még 7 napig kell az óvszer.Gondolom azért jöttél ide megkérdezni,mert mégsem bízol abban,amit anyud mondott és abban sem,hogy "elvileg" védenie kell.Elöbb olvasd el a tájékoztatót és csak utána csinálj hülyeséget.

Elvileg sem kell védenie: "Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az elsõ 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia" Tuti, hogy a te tablettát tájékoztatója is ilyesmit ír.Ha a 4.napon kezdted el szedni, akkor még 7 napig kell az óvszer.Gondolom azért jöttél ide megkérdezni, mert mégsem bízol abban, amit anyud mondott és abban sem, hogy "elvileg" védenie kell.Elöbb olvasd el a tájékoztatót és csak utána csinálj hülyeséget.
netegtájékoztató mit ír? meg mit mondott az orvos mikortól véD?
A kérdező hozzászólása: nemtudom... de elv. védenie kell ilyenkor is... sensonette-t szedek.
A kérdező hozzászólása: +haltam
Azért még ne ugorj ki az ablakon, lehet szerencséd.De most már figyeljetek oda és csinálj majd tesztet!
Miért nem olvastad el a tabletta betegtájékoztatóját? Nem azzal kellene kezdeni, mielõtt beveszel vmit? Legyen már eszed. Amúgy nem, 7 nap kiegészítõ védekezés kellett volna. "A megelõzõ hónapban hormonális fogamzásgátlást nem használt nõk az elsõ bevont tablettát a menstruáció elsõ napján vegyék be. Amennyiben a Sensonette szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, Ön azonnali védettséget kap a teherbeesés ellen. A 2.-5. napon is elkezdheti a gyógyszerszedést, de ekkor kiegészítõ fogamzásgátlást (pl. óvszert) kell alkalmaznia az elsõ 7 napon. " Ezt konkrétan a Sensonette betegtájékoztatójából másoltam ki. "anyukám azt mondta, neki védett akkor is..." Ezt a baromságot meg gondold már végig. Attól, hogy õ már negyedik napon szexelt, és nem lett terhes, nem azt jelenti, hogy hatott a tabletta. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: igaz, hogy nem kellett volna... egyszerûen felelõtlen voltam és kész... az én hibám, én csak megkérdeztem :( :/
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat, szerencsére nem lettem terhes, ezentúl jobban odafigyelek :)

4 napja feküdtünk le a barátommal de nem védekeztünk. Csak megszakítás volt. Tegnap délelőtt elkezdtem barnázni de mostmár vérzek erősen. Ez lehet a beágyazódási vérzés vagy csak megjött? Még annyit hogy nekem még soha nem volt menstruációm.

Legjobb válasz: anyám... más meg évekig próbálkozik hiába... 4 nap alatt kb semmi nem történik, valószínûleg menstruálsz. Ha szexelni van eszed, akkor normális védekezésre miért nem gondoltok?

anyám... más meg évekig próbálkozik hiába... 4 nap alatt kb semmi nem történik, valószínûleg menstruálsz. Ha szexelni van eszed, akkor normális védekezésre miért nem gondoltok?
Hány éves vagy kedves kérdezõ? Igazából elõször magamban azt mondom hogy Istenem milyen emberek vannak, de perc múlva azon gondolokozom, hogy borzasztó, hogy fûvel fával csinálják a fiatalok, lehet még csak nem is igazán szerelmes, lehet a túl korai szex örökre nyomoat hagy benne , mert pl. nem igy képzelte a dolgot. Ti mit gondoltok errõl?
Ha erõsen vérzel akkor valószínû menstruálsz. Attól még mert még nem menstruáltál simán lehetsz terhes, úgyhogy védekezzetek mindig! A megszakítás nem jó módszer!
Ha a vérzés erõs piros, akkor szerintem ez menstruáció. A beágyazódásos vérzés (ha egyáltalán van, nekem nem volt) csak pecsételés és barnás színû.
Hány éves vagy? Ez szerintem is csak menstruáció, mert 4 nap után még nem lehet (nagykönyv szerint) beágyazódás. Ha szexuális életet élsz, akkor VÉDEKEZZ!!!!
A kérdező hozzászólása: Ez volt az elsõ együttlétem és nagyon megbántam hogy nem védekeztünk, óriási hiba volt és az biztos hogy legközelebb mindig védekezni fogunk...
A kérdező hozzászólása: És ha ez most csak menstruáció akkor ugye nem lehetek terhes??
- 4 nap után nem tud beágyazódni semmi. - ha szexelsz, legyen annyi eszed, hogy védekezel. - nemileg éretlen tini miért akar szexelni, de most komolyan kérdezem, nem csesztetés, pusztuljakmeg, ha értem. ?
Kedves KÉrdezõ! Ez nem játék! Akár egyetlen együttlét is elég ahhoz, hogy teherbe ess. Ne hagyd magad hülyeségekre rábeszélni, a védekezés nagyon fontos, gondolj bele, nyilván nem szeretnél még babát... Ez nem versenyfutás, gondolom max 14 éves lehetsz, még rengeteg idõd lesz az életben a szexre, és ami fontos, hogy ahhoz megfelelõ, olyan partnert válassz, akit tényleg szeretsz, és amikor már érett leszel rá.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szerelmes vagyok ebbe a fiúba akivel megtörtént, de ezek után nem is foglalkozott velem úgyhogy kihasznált rendesen.Én meg itt vagyok egyedül és teljesen bele vagyok zúgva egy olyan srácba akinek csak a szexre kellettem nekem sem könnyû és nagyon megbántam.Nem elõször próbálkozott már egy párszor mondtam neki hogy ne, de most belementem de kár volt mert csak kihasznált...
Akkor remélem ez jó tanulópénz volt, ha valaki igazán szeret még akkor is kitart melletted ha évekig nem fekszel le vele. Hány éves vagy és hány éves ez fiú?
A kérdező hozzászólása: Én 16 leszek a fiú májusban töltötte a 18-at.
semmi esélye. ha védekeztetek akkor, amikor benned volt, akkor tök mindegy, hogy elõtte vagy utána vagy bármikor volt- e orál.
Szerintem sincs semmi esélye, hogy terhes lehetnél!!! Ne aggódj!
3 perc?:D az oráltól meg nem lehetsz terhes. tudod, gyomorsav

A barátommal kb 4 napja fekudtunk le de csak megszakitassal vedekeztunk. Ma volt ilyen feherfolyasom vagy mim ez jelent valamit?

Legjobb válasz: azt tanácsolom neked hogy máskor vigyázz.18 leszek és nemis igy csináltuk hanem picikét betettük és most igy vaok terhes.holnap meek nõgyógyászhoz.ugyhogy leen számodra ez tanulság és szoritok hogy neked ne legyen ilyen problémád.menj el majd vegyél tesztet reméljük hogy negativ lesz.de addi ne emészd magad csak rosszabb mosmár ha igy alakult nem tehecc semmit csak vársz.reméljük a élegjobbakat:)

azt tanácsolom neked hogy máskor vigyázz.18 leszek és nemis igy csináltuk hanem picikét betettük és most igy vaok terhes.holnap meek nõgyógyászhoz.ugyhogy leen számodra ez tanulság és szoritok hogy neked ne legyen ilyen problémád.menj el majd vegyél tesztet reméljük hogy negativ lesz.de addi ne emészd magad csak rosszabb mosmár ha igy alakult nem tehecc semmit csak vársz.reméljük a élegjobbakat:)
A megszakítás nem védekezés, ti védekezés nélkül feküdtetek le, aminek köztudottan eredménye lehet a terhesség, majd a baba, ha eddig ez kimaradt most már ezt is tudod. A fehér folyás meg sok mindent jelenthet, google a jó barátod na meg a nõgyógyász.
Te is gondolom tudod, hogy a megszakítás nem védekezés, nem hiába tetted föl ezt az okos kérdést. Igen, lehetsz terhes, jóhogy. "Ma volt ilyen feherfolyasom vagy mim.." erre meg inkább nem is mondanék semmit-.-
szegény gyerek...
A kérdező hozzászólása: ezek a válaszok... :D inkább akkor úgy kérdezem a fehér folyás jelentheti azt hogy nem vagyok terhes?
Ez a kérdés :D Terhességrõl a beágyazódás után beszélünk, ami kb.12-14 nap, így négy nap után még szó sincs róla, maximum megtermékenyítésrõl, aminek nincs jele, így a terhességet most kizárni sem lehet és megerõsíteni sem, sem folyásból, sem jósgömbbõl :P Csinálj tesztet két hét múlva és tanulj meg védekezni.

A peteérésemkor feküdtünk le, és 4 napja késik a menszeszem, fehérfolyásom van, és néha fáj a méhem, mintha megakarna jönni, de semmi. Ez azt jelenti, hogy kisbaba?

Legjobb válasz: Persze lehet, szorítok hogy az legyen! Szerintem próbálj még pár napot várni, és ha már 1 hete késik, csinálj egy tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl. Én a Gabrielet ajánlom nagyon. Sok sikert, szorítok, hogy + legyen! :))))))

Persze lehet, szorítok hogy az legyen! Szerintem próbálj még pár napot várni, és ha már 1 hete késik, csinálj egy tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl. Én a Gabrielet ajánlom nagyon. Sok sikert, szorítok, hogy + legyen! :) )))))
Szia! szintén ugyanaz a tünet csak annyi külömbséggel, hogy nekem már 5 napja késik, és nemigazán fájdogál a méhem. Néha néha belenyilal, de nem úgy, mintha meg akarna jönni. Szorítok mindkettõnknek!!:)
A kérdező hozzászólása: jajj, de aranyosak vagytok!én is drukkolok neked!és köszönöm!
NEKEM KéT NAPOT KéSETT DE VLHOGY MáSHOGYAN éREZTEM MAGAM A MELLEM MAJD LESZAKADT úGY FáJT, A PETEFéSZKEM SZúRT, BELENYILALT íGY MEGCSINáLTAM , NAGYON HALVáNYAN SZINTE ALIG LEHETETT éSZRE VENNI DE OTT VOLT A KéT CSíK, NEM AKARTAM ELHINNI EZéRT MáSNAP CSINáLTAM MéG EGYET, GYONYORUEN MEGJELENT A MáSODIK CSíK IS , AZÓTA BEIGAZOLÓDOTT, BABáS VAGYOK...PRÓBáLD MEG HA NEM JELENIK MEG A KéT CSíK, NE ADD FEL , PRÓBáLD MEG PáR NAP UTáN...SZORíTOK......
A kérdező hozzászólása: 5 NAP UTÁN MEGJÖTT SAJNOS!DE MAJD PRÓBÁLKOZUNK MÉG...!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!