Találatok a következő kifejezésre: 4 napja két (152 db)

Holnap reggel leszek a nemvárt mensi utáni 4. napon, két napja negatívat teszteltem, de azóta sem jött meg. Mindig 28 napra pontosan jön meg, de nagyon fáj a hasam, totál megjövős érzésem van. Lehet hogy csak késik?

Reménykedem azért, lehet még baba ugye? Valaki volt már hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: nekem a nemvárt elõtt 1héttel és a mensi után 2héttel is meg volt az az érzés hogy mindjárt megjön. Úgyhogy bármi elõfordulhat én 2hét után teszteltem erõs + :) 30hkm

nekem a nemvárt elõtt 1héttel és a mensi után 2héttel is meg volt az az érzés hogy mindjárt megjön. Úgyhogy bármi elõfordulhat én 2hét után teszteltem erõs + :) 30hkm
A kérdező hozzászólása: én is reménykedem hogy így lesz, a kisfiammal is hasonlót éreztem, remélem kistesó van a dologban :) gratulálok neked 30hkm :)
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg, de a tesztem negatív....
A kérdező hozzászólása: sajnos még mindig negatív a tesztem....már aggódom
A kérdező hozzászólása: nem tudom jár e valaki még erre, de akkor mikor a kérdést feltettem sajnos megjött :( doki szerint volt egy kis zavar a mensimben, de 2 hónap múlva minden helyreállt, és újra 28 napra jön meg, és hétfõn pozítívat teszteltem, már a nemvárt napján, nagyon boldog vagyok, remélem minden rendbe is lesz :)
gratulálok!!!

Hogy tudnánk legolcsóbban pár napot a Balatonnál tölteni? Kb mennyiből jönne ki 3-4 nap két főnek?

Legjobb válasz: Ezen az oldalon olcsó szállásokat szoktak ajánlani, elég korrektek a szállások is: www.balcsi.hu Pl kaja nélkül egy fõre: 6 nap / 5 éj - étkezés nélkül - 17 990.-Ft / fõ

Ezen az oldalon olcsó szállásokat szoktak ajánlani, elég korrektek a szállások is: http://www.balcsi.hu Pl kaja nélkül egy fõre: 6 nap / 5 éj - étkezés nélkül - 17 990.-Ft / fõ
20.-a után már utószezon, mi mindig akkor megyünk, idõ jó, nyaraló már kevesebb, és olcsóbb a szállás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)


Az baj, hogy nem telik el 1 hónap (30 nap) két oltás között, hanem csak 4 hét (28 nap)? A gyerekorvosunk 4 hetenként adja a kötelező oltásokat és a pneumococcus ellenit.

Legjobb válasz: Di-Per Te oltásnál meg kelett várni a dátum szerinti köv. hónapot nem csak a 4 hetet ezért 1 oltást 5 hét mulva kaptunk a pneomónál nem gond 4 hét is elég

Di-Per Te oltásnál meg kelett várni a dátum szerinti köv. hónapot nem csak a 4 hetet ezért 1 oltást 5 hét mulva kaptunk a pneomónál nem gond 4 hét is elég
Nem baj.
Szerintem nem gond, legalábbis az én kisfiam is így kapta meg.

Most nyáron napi 4 liter vizet iszom. Ha ősszel, télen csak napi két litert az baj? Lelassul az anyagcsere?

Ebben a melegben kívánom nagyon a sok folyadékot, de télen képtelen lennék meginni többet.

Legjobb válasz: Igen, függ a vízszükséglet a testsúlytól is. Úgy olvastam, hogy testsúlykilogrammonként 40-50 ml víz, amire szüksége van a szervezetnek alapból. Kerestem a cikket, de nem találtam most sehol. Ha megtalálom, belinkelem. Ilyenkor nyáron amúgy is többet iszik az ember, mivel több vizet ad le a szervezete az izzadás miatt. Nem baj, ha télen nem iszod meg a napi 4 litert, akkor úgysincs rá szükség, nem veszítesz annyi vizet.

Igen, függ a vízszükséglet a testsúlytól is. Úgy olvastam, hogy testsúlykilogrammonként 40-50 ml víz, amire szüksége van a szervezetnek alapból. Kerestem a cikket, de nem találtam most sehol. Ha megtalálom, belinkelem. Ilyenkor nyáron amúgy is többet iszik az ember, mivel több vizet ad le a szervezete az izzadás miatt. Nem baj, ha télen nem iszod meg a napi 4 litert, akkor úgysincs rá szükség, nem veszítesz annyi vizet.
szerintem nem lassul, mert nyáron több folyadékot is veszítesz( pl: izzadással)
sportolóknak, fogyni vágyóknak minimum 20kg-onkánt 1liter viz szükséges! vagyis neked minimum 2 és fél... ha többet iszol az nem árt, sõt gyorsítja az anyagcserét stbtb. én minden étkezés elött iszok fél liter vizet, meg edzés elött, közben meg amikor meg kivánom és igy kb. napi 6liter vizet iszok, mégse vagyok 120kg, ha a 20kgonkénti 1litert nézzük.

Clostilt szedtem a hónapban, pé elött 3-4 nappal fájt a petefészkem pé alatt is, majd elmúlt 2-3 napra demost megint fáj mind két oldal.A hőmet csak pé-től nézem és már 4. napja 36, 8. Mitől fájhat megint?

Legjobb válasz: Szia! A stimu az sajnos ilyen, akár az egész ciklusban szurkálhat valahol. Nekem 5 clostis hónap volt és mindegyikben ez volt.

Szia! A stimu az sajnos ilyen, akár az egész ciklusban szurkálhat valahol. Nekem 5 clostis hónap volt és mindegyikben ez volt.

Ha Sinlacot adnék 4 hónaposomnak, azt is be kell elõször vezetni (hogy elsõ nap 1 kiskanállal, 2. nap két kiskanállal, stb), vagy rögtön adható nagyobb adag? (pl fél deci)

Legjobb válasz: Nekünk ezt nem kellett bevezetni, rögtön evett 120 grammot 4,5 hónaposan vacsira. :) AZ én lányom egyébként csúnyán tejallergiás, minden mással óvatosak voltunk, ezt adhattuk nyugodtan.

Nekünk ezt nem kellett bevezetni, rögtön evett 120 grammot 4, 5 hónaposan vacsira. :) AZ én lányom egyébként csúnyán tejallergiás, minden mással óvatosak voltunk, ezt adhattuk nyugodtan.

Hogyan tüntessek el 4 nap alatt két herpeszt?

Sziasztok sürgősen kérném a tanácsotokat hogy tüntessek el a számról két herpeszt 4 nap alatt sos !

Legjobb válasz: Az év mindennapján szedjél C-vitamint a jövõben. 4 nap alatt nem tudom.

Az év mindennapján szedjél C-vitamint a jövõben. 4 nap alatt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: értem köszi!
Ha mar kijött, nem tudod gyorsan eltüntetni, magatol elmulik, kenjed valami virus ölö kremmel, van a gyogyszertarban több fele, esetleg van herpeszre valo ragtapasz is, es mint az elözö irta, az immunrendszert kell erösiteni.
A kérdező hozzászólása: Értem mert olvastam más embernél is hasonló kérdéseket és az egyiknek azt írták hogy tegyen rá össze nyomot fokhagymát és egy óra múlva el múlik ez be válhat ?
Ha mar valaki kiprobalta, probald ki, az is virusölö, de hogy attol gyorsabban elmuljon, mint a herpeszre valo kremtöl, ami szinten virusölö?Nincs mit veszitened.
A kérdező hozzászólása: értem okés ki probáltam egy fél óráig volt rajta és nem fáj és kisebb lett ! :D de jó ! :D azért más tanácsokat is kérek !
cinkes paszta!! gyorsan leszárítja: )
A kérdező hozzászólása: értem köszi!

A mensim elöbb jött meg két napig volt meg elötte utána barnáztam.4-nap telt el mióta megjött a hőm 36, 9 ébredéskor az átlaghőm 36, 4 teszt negatív lett reggel mi van ilyenkor?

a hasam alja fáj feszül folyamatosan. mi lehet?

Legjobb válasz: nekem is ilyen volt az elõzõ után. nem baba sajnos... a mensi után még rendezõdnek épp a hormonok. majd a következõ hónapban összejön... kitartás! :))

nekem is ilyen volt az elõzõ után. nem baba sajnos... a mensi után még rendezõdnek épp a hormonok. majd a következõ hónapban összejön... kitartás! :) )
A kérdező hozzászólása: irjatok még légyszi menjek orvoshoz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!