Találatok a következő kifejezésre: 4 napja jött meg ma teszteltem (3 db)

4 napja nem jött meg ma teszteltem és pozitív. Mikor menjek először nődokihoz? Mikor érdemes?

Legjobb válasz: Én minjdárt mentem, ahogy + tesztem lett, meg is haltam volna, ha nem tudom meg biztosan hogy valóban terhes vagyok. Akkkor 5 hetes 3 napos voltam az uh szerint. Sokaknak csak 6-7 hetesen látszik a baba az uhon. De a kisköny miatt jobb minél elõbb elmenni. Ha esetleg nem ltszik a baba, úgyis visszahívnak. Dönts belátásod szerint.

Én minjdárt mentem, ahogy + tesztem lett, meg is haltam volna, ha nem tudom meg biztosan hogy valóban terhes vagyok. Akkkor 5 hetes 3 napos voltam az uh szerint. Sokaknak csak 6-7 hetesen látszik a baba az uhon. De a kisköny miatt jobb minél elõbb elmenni. Ha esetleg nem ltszik a baba, úgyis visszahívnak. Dönts belátásod szerint.
szia.én 5-hetesen mentem, de még korai volt.nem vizsgált meg és nem is ultrahangozott(hüvelyi). azt mondta, hogy az elkövetkezö 2-hét a legveszélyesebb, mert ilyenkor alakúlnak ki a szervei, úgyhogy elbeszélgettünk, megbeszéltük a szexel kapcsolatos kérdéseket és mivel nem volt egyébb panaszom 6-hetesen kell visszamennem. ha nincs panaszod, akkor ráérsz, de ha van, akkor minél elöbb!gratula a babához és vigyázz magatokra.
Mehetsz most rögtön (én rohantam!), várhatsz a 6. vagy 8. hétig is de a 12. hétig nincs jelentõsége, ha nem mész. Egyéni, hogy mit látnak ilyenkor az ultrahangon, van, akinél még semmit. A kiskönyv és az elsõ vizsgálatok miatt érdemes hamar menni.
Én is 6 hetesen mentem orvoshoz, mert nagyon kiváncsi voltam, hogy minden rendben van-e, de a dokim azt mondta, hogy ráértem volna a 12. hét elõtt elmennem hozzá, de nem késtem le semmirõl. Meg azért is jó menni, mert megtudod, hogy méhen belüli és nem kívüli. Engem ez érdekelt nagyon. Na meg hogy minden ok. Sok sikert neked is! Gratulálok! Egy 3 hónapos kismama
Én tesztelés után 2 nappal mentem, de akkor még csak 4 hetes volt a babóca és alig látszott belõle valami. Így vissz kellett menni két hét múlva, hogy eghallgasuk a szívhangját. Dobog is szépen ahogy kell.:)
Számold ki kb.hány hetes terhes lehetsz.Ebben segítséget nyújtanak az internetes születési kalkulátorok.Általában tapintással az 5-6.héten tudnak biztosat mondani, az ultrahang pedig a 6.-7. héten mutatja ki a terhességet.

A hőm állandó 37, ma 4 napja hogy nem jött meg, nem teszteltem, de bal oldalon szúró fájást érzek, és néha jobb oldalt is a hasamba?

ezek normálisak ha valaki terhes?vagy megjöhet még és annak a jele? holnap csinálok egy tesztet.

Legjobb válasz: Válaszoltál a kérdésedre. Csinálj tesztet. Egyébként azok alapján amit leírtál lehet terhesség!

Válaszoltál a kérdésedre. Csinálj tesztet. Egyébként azok alapján amit leírtál lehet terhesség!

Április 6 -án voltunk együtt a párommal tüneteim voltak 4 napig rózsaszines folyásom volt, 25-én kellett volna a mensimnek megjönnie 7 napot késett 2 negativat teszteltem. Ma jött meg barnás vérzés, el vagyok keseredve mikor lessz újabb peteérésem?

Legjobb válasz: Az az április 6 nekem kicsit korainak tûnik a 25-éhez képest. Szerintem az nem volt igazán jó idõpont. Ez persze függ a ciklusod hosszától is. Én azt javaslom, hogy regisztrálj a ciklus.hu-n és ott mindent ki tudsz számoltatni a kalkulátorokkal, vezetni tudod a ciklusodat is. Nekem ez segített, ma reggel halvány pozitívat teszteltem. Még nem merem elhinni ...

Az az április 6 nekem kicsit korainak tûnik a 25-éhez képest. Szerintem az nem volt igazán jó idõpont. Ez persze függ a ciklusod hosszától is. Én azt javaslom, hogy regisztrálj a ciklus.hu-n és ott mindent ki tudsz számoltatni a kalkulátorokkal, vezetni tudod a ciklusodat is. Nekem ez segített, ma reggel halvány pozitívat teszteltem. Még nem merem elhinni ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!