Találatok a következő kifejezésre: 4 napja fáj (274 db)

Clostilt szedtem a hónapban, pé elött 3-4 nappal fájt a petefészkem pé alatt is, majd elmúlt 2-3 napra demost megint fáj mind két oldal.A hőmet csak pé-től nézem és már 4. napja 36, 8. Mitől fájhat megint?

Legjobb válasz: Szia! A stimu az sajnos ilyen, akár az egész ciklusban szurkálhat valahol. Nekem 5 clostis hónap volt és mindegyikben ez volt.

Szia! A stimu az sajnos ilyen, akár az egész ciklusban szurkálhat valahol. Nekem 5 clostis hónap volt és mindegyikben ez volt.

4 napja fáj a torkom elviselhetetlenül. Voltam ma reggel dokinál és azt mondta, hogy mandula elhalás, most 5 napon keresztül kell, napi 2 injekcíot kapnom.Most ez mit jelent, hogy elhalt?

van 1 cicám,gyülöli öt a mostoha apám,azt mondja hogy biztos a cicámtól kaptam el valamit,hogy beszívtam véletlen egy pár szörszálat.ugye ennek semmi köze a cicámhoz?most ki kell majd veni a mandulámat,ha nem gyógyul meg?ja,és fenicilint kapok injekvíoként.alig tudok enni,annyira fáj,inni sem tudok.mit csináljak?

Legjobb válasz: A nõvéremnek is mindig fájt a mandulája, õ Aloe Verát szedett valamilyen foghagymás tablettát és azóta nem is fájt a mandulája. Azt nem tudom, hogy a cicádnak köze van-e a betegséghez, de szerintem próbálj ki valamilyen növényi eredetü szereket, lehet segítenek. Mihamarabbi gyógyulást!

A nõvéremnek is mindig fájt a mandulája, õ Aloe Verát szedett valamilyen foghagymás tablettát és azóta nem is fájt a mandulája. Azt nem tudom, hogy a cicádnak köze van-e a betegséghez, de szerintem próbálj ki valamilyen növényi eredetü szereket, lehet segítenek. Mihamarabbi gyógyulást!

3-4 napja fáj a hasam alja és le akar szakadni a derekam. Van, amikor erősen fáj, és egyik percről a másikra teljesen megszünik. Ha fáj, folyamatosan fáj akár órákig is. Mi lehet ez? 32 hetes vagyok.

És ilyenkor a hasam is bekeményedik.

Legjobb válasz: szia! ezek jóslófájások. Mindenképp beszélj a dokiddal, lehet, hogy több magnéziumot kellene szedni. De ne aggódj, nekem is voltak korán, és még mindig egyben vagyunk. 39 hetes kismama

szia! ezek jóslófájások. Mindenképp beszélj a dokiddal, lehet, hogy több magnéziumot kellene szedni. De ne aggódj, nekem is voltak korán, és még mindig egyben vagyunk. 39 hetes kismama
Én is ugyanigy érzek napok óta és estére mindig a legrosszabb!! A meleg fürdö nekem szokott segiteni...33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen, estére a legrosszabb. Ilyesmi lehet a rendes fájás is?

Péntek óta (4 napja) fáj a fejem miért?

Próbáltam masszíroztatni, pénteken vettem be gyógyszert, mit kellene még csinálnom?Ma reggel is fejfájásra keltem. Az egész fejem mintha nehéz lenne..... :(

Legjobb válasz: pénteken vettel be gyógyszert,ma hetfö van..ha folyamatosan faj én egy nap kettõt szednek,vagy rá van irva hogy szedd.

pénteken vettel be gyógyszert, ma hetfö van..ha folyamatosan faj én egy nap kettõt szednek, vagy rá van irva hogy szedd.
alacsony v.ny. csak úgy is lehet, nem kell ahhoz ok.. Ez a rossz idõ is ronthat rajta amúgy. Nekem is alacsony általában 85-105 között mozog.Szédülést fejfájást , rossz közérzetet okozhat. Még hormonálisan is lehet.Figyeld nem e a menstruáció környékén, (elõtte, közbe utána )vagy e nagyon rosszul, mert akkor összefügghet.
A kérdező hozzászólása: XD hihi május 17én jött meg a mensim, és 5 nap mulva elmult. 25 körül együtt voltunk a párommal, de lehetetlen h terhes legyek
Honnan tudod, hogy lány?
Nem lehet, hogy terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: 23
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Elmentem templomba, és ittam egy kávét.... :) Kicsit jobb már...már csak attol h elmentem kicsit itthonrol :) Mitöl lehet alacsony a vérnyomásom?
Hát az bizony igen alacsony. Kávé, egy kis mozgás, esetleg energiaital feljebb viheti a vérnyomásod.
A kérdező hozzászólása: ettem, ittam rendesen, de most hogy mondod megmértem a vérnyomásom..... 105/60 és a pulzusom 60.
Ettél, ittál rendesen? Vérnyomást tudsz esetleg mérni-nem túl magas vagy túl alacsony?
Szerintem sincs különösebb oka. Lehet, hogy a közeledõ frontot érzed, vagy éppen csak görcsöl az egyik izmod. Majd elmúlik, ha meg nem, menj orvoshoz.

Már 4 napja fáj a mellem 7főn megkellene neki jönni de ilyen hamar még nem szokott fájni. Néha olyan érzésem van mint ha megjött volna. Mikor jön máááár? ! -. -"

Legjobb válasz: Nekem is hétfõn kellene, de már két napja fáj a hasam, a mellem meg már elõtt egy héttel olyan szinten, hogy még aludni sem tudok. Ilyenkor én is alig várom, hogy megjöjjön:( és ez így megy minden hónapban.

Nekem is hétfõn kellene, de már két napja fáj a hasam, a mellem meg már elõtt egy héttel olyan szinten, hogy még aludni sem tudok. Ilyenkor én is alig várom, hogy megjöjjön:( és ez így megy minden hónapban.
A kérdező hozzászólása: az hogy olyan érzésem van mint ha megakarna jönni az normális?
sajna tök normális, nyugi
A kérdező hozzászólása: a stressz befolyásolhatja hogy mikor jön meg...pl ha én már 4 napja azon sztresszelek h megjön e már ak tényleg késhet tõle?

Mitöl lehet? Kb 4 napja fáj a hasam alja.10 napja csináltam terhességi tesztet ami pozitív lett, ezután megjött, de nem olyan volt mint előtte, hanem enyhébb. Ez valamilyen terhességgel kapcsolatos dolog vagy mi lehet?

Legjobb válasz: vagy méhen kivüli terhesség, mert annál korán fáj a has, és vérzés is elõfordulhat, ez azt jelenti, hogy elõbb megtermékenyült a petesejt és beágyazódott, mielõtt leérte volna a méhet, vagy a hasüregben fejlõdik a baba, vagy a petevezetékben, és ez csak egy ideig tágul, ezért fájhat neked. Lehet a vérzés az valójában nem menstruáció, hanem kezd szétmenni a petevezeték és ez okozza a vérzést, ilyenkor sürgõsen el kell menni orvoshoz, mert elvérezhetsz, belehalhatsz. Nem akarlak ilyesztgetni de nagy valószinüséggel ez lehet a gond, én csak jót szeretnék neked. A rendellenes terhességeknél amugyis erõteljesebb a hcg hormon a vizeletben, ezért mutatta már ki a teszt, ahogy az ikerterhességnél is korábban jelentkeznek a tünetek. De vannak olyan terhességi alatti vérzések, amik az elõzõ menstruációbol megmaradt fel nem oldódott méhnyálkahártyából származnak, van akinek egészségügyi kaparásra van szüksége, ha magától nem tisztul ki, így a hónap közepette is történhetnek vérezgetések váratlanul. Bizonyosodj meg róla h tényleg terhes vagy e. Hcg hormont terhességen kivül még a pajzsmirigy betegek is észlelhetnek, ez a hormon háztartás felborulása miatt lehet. Ha mégsincs baba a nõdoki felír egy ciklus szabályzó fogamzásgátlót. Remélem minden rendben lesz.

vagy méhen kivüli terhesség, mert annál korán fáj a has, és vérzés is elõfordulhat, ez azt jelenti, hogy elõbb megtermékenyült a petesejt és beágyazódott, mielõtt leérte volna a méhet, vagy a hasüregben fejlõdik a baba, vagy a petevezetékben, és ez csak egy ideig tágul, ezért fájhat neked. Lehet a vérzés az valójában nem menstruáció, hanem kezd szétmenni a petevezeték és ez okozza a vérzést, ilyenkor sürgõsen el kell menni orvoshoz, mert elvérezhetsz, belehalhatsz. Nem akarlak ilyesztgetni de nagy valószinüséggel ez lehet a gond, én csak jót szeretnék neked. A rendellenes terhességeknél amugyis erõteljesebb a hcg hormon a vizeletben, ezért mutatta már ki a teszt, ahogy az ikerterhességnél is korábban jelentkeznek a tünetek. De vannak olyan terhességi alatti vérzések, amik az elõzõ menstruációbol megmaradt fel nem oldódott méhnyálkahártyából származnak, van akinek egészségügyi kaparásra van szüksége, ha magától nem tisztul ki, így a hónap közepette is történhetnek vérezgetések váratlanul. Bizonyosodj meg róla h tényleg terhes vagy e. Hcg hormont terhességen kivül még a pajzsmirigy betegek is észlelhetnek, ez a hormon háztartás felborulása miatt lehet. Ha mégsincs baba a nõdoki felír egy ciklus szabályzó fogamzásgátlót. Remélem minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: A ciklusom pontos 30 napos.
Az lenne a legjobb, ha felkeresnél egy nõgyógyászt. Fáj vagy csak feszült, puffadt a hasad? Ha fáj, akkor mennyire?
A kérdező hozzászólása: Fel vagyok puffadva. Igazából feszül is meg néha fáj. Van hogy nem tudok felállni, csak feküdni.
A puffadtság teljesen természetes a terhességnél, a menstruáció is elõfordulhat, de azért jó lenne, ha látna nõgyógyász. Ha minden rendben, akkor megnyugszol, ha nem, akkor meg mielõbb derüljön ki.

24-26 napos ciklusnál teherbe eshetek a 10. napon? A ciklus.hu szerint 11. napon volt ovulációm, és éreztem is a hasfájást (sot még most is érzem már 4 napja fáj a hasam és folyásom is sok van).

Mellem is szurkál.

Legjobb válasz: Ha a 11. napon volt ovud, akkor a 11. napon fogsz teherbe esni :) De nem szõrözök, értem a kérdésed- ha a 10. napon volt az aktus, 11.-en meg az ovud, akkor teherbe eshetsz, igen, mert a spermiumok akár 48-72 óráig is életképesek maradnak.

Ha a 11. napon volt ovud, akkor a 11. napon fogsz teherbe esni :) De nem szõrözök, értem a kérdésed- ha a 10. napon volt az aktus, 11.-en meg az ovud, akkor teherbe eshetsz, igen, mert a spermiumok akár 48-72 óráig is életképesek maradnak.
Ha havonta csak 1 napon lehetnél terhes, akkor baromi könnyû lenne a védekezés. Simán terhes lehetsz a 10. napon is.
A kérdező hozzászólása: Bárcsak igazatok lenne, és teherbe esnék.Már nagyon vágyunk a babára.Egy éve volt egy félidos vetélésem (23 hétben).Remélem már nem sokat kell várnunk hogy végre babát tarthassunk a karunkban.
Nagyon sajnálom, és nagyon szurkolok! Majd írd meg, ha sikerült! :)
A kérdező hozzászólása: Megírom.
A kérdező hozzászólása: Megint nem jott ossze .:-( Majd talán a kovetkezo ciklusban.Pedig már annyira reménykedtem, két napot késett a menstruációm is.de sajnos megjott......

4. napja fáj a hasam, a 18. hétben vagyok. Normális?

Rögtön a szeméremcsont felett fáj,szinte egész nap. Nem görcsöl,szimplán fáj. Aludni tudok tőle,de azért kellemetlen. Orvos másfél hete vizsgált,akkor minden rendben volt,csütörtökön megyek a 18 hetes UH-ra. Szerintetek várhat addig? Köszönönöm

Legjobb válasz: 16 hetes vagyok. Nekem is ott fáj jobb oldalt. Olyan, mintha kést szúrkálnának a hasamba, de kisugárzik a derekamba is. Nem tudom, mitõl van.

16 hetes vagyok. Nekem is ott fáj jobb oldalt. Olyan, mintha kést szúrkálnának a hasamba, de kisugárzik a derekamba is. Nem tudom, mitõl van.
Én pénteken megyek a 18 hetes Uh-ra :) , nekem is fájdogált tegnap a hasam. Valószínû az idõ, szalagok...
szerintem több alvás segíthet nekem is ez volt a problémám.
A kérdező hozzászólása: Konditerembe jarok heti 4-5x de pl sose futottam vmi sokat. A fo gond az h reggel elso gondolatom hogy faj e a fejem es ha gondolok ra akkor tuti h faj is. Azota voltam orvosnal, es minden rendben van kiveve a vernyomasom volt 150felett, de az orvos aztmondta h ez az izgulas miatt volt mert hogy a pulzusom is magas volt. De azt tudom h ha nem gondolok ra akkor nem is faj ugyhogy lesz*rom a rejfajast.. Van jobb dolgom is :) :)
Ez valószínüleg pszichés. Sportolsz rendszeresen? Az segítene, fõleg a rendszeres futás reggelente stb. A sport nem csak a várnyomásodon segít de a stresszt is oldja. Vannak tudatalatti dolgok amitõl feszült lehetsz próbáld ki a relaxációt, jógát...Nekem évek óta fáj a fejem heti rendszerességgel elviselhetetlenül de amióta sportolok jobb lett és a relaxáció is segít nagyon sokat! Ne a gyógyszerekkel próbálkozz mert azok csak átmeneti placebo megoldást hoznak.
A kérdező hozzászólása: napi 1 óránál nem többet.. mondjuk telot sokat nyomkodom. egésznap szinte
Nem ülsz sokat a gép elõtt? Éppen most olvastam egy cikket a számítógép-fejfájásról. http://www.webbeteg.hu/cikkek/szem_betegsegei/7256/szamitoge..
A kérdező hozzászólása: jó mondjuk nem vagyok olyan húúú de feszült, de amikor arra gondolok h mi bajom lehet akkor kicsit azleszek
A kérdező hozzászólása: szememmel nem hiszem h baj van, semmi gond a szememmel és nem is volt soha. hát igy hogy fáj a fejem igy elég sokszor iszok vizet. de mielõtt elkezdõdött vna ez az egész, nem ittam sokat. sõt keveset. és amugy azt vettem észre h folyamatosan feszült vagyok. semmi okom rá, de mégis. nem értem mitõl van. nincs okom stresszelni de valahogy mégis azt teszem
Lehet, hogy csak szemüveg kell, de fájhat egy krónikus arc-vagy homloküreggyulladástól is, magas vérnyomástól, frontérzékenységtõl, ne idegeskedj, mert attól is fájhat. A háziorvos majd elküld laborvizsgálatra és az alapján esetleg más kivizsgálásokra is. Egyébként iszol eleget?
A kérdező hozzászólása: 28.án megyek de kicsit idegesít a dolog..
Menj el a háziorvoshoz, ki kell vizsgáltatni, sok dologtól lehet.
Ezért mondtam hogy ez pszichés probléma nem fizikai. Ne gondolj rá ne stresszelj rajta amúgyis felesleges pláne ha tényleg megfájdul a fejed mikor erre gondolsz!

Már kb 4 napja fájnak a melleim, eleinte csak a bal de már mind a kettő, hason alvásnál vagy nyomásnál eléggé kellemetlen. A megjönérzés van, remélem hogy nem jön meg! Fehér folyásom van. Még 2 nap a nemvártig. Lehet baba?

Ha holnap tesztelek akkor kimutatja? Lehet azért fáj egyre jobban a cicim mert a hcg napról napra termel?dik?

Legjobb válasz: a hcgnek és cicifeszülésnek nincs közvetlen kapcsolata. Tesztelhetsz de nem biztos hogy kimutatja. ha negatív probáld meg pár napal késõbb. Ha sok pénzed van akár naponta is tesztelhetsz:-) Használj érzékeny teszteket mint pl. a Clearblue.

a hcgnek és cicifeszülésnek nincs közvetlen kapcsolata. Tesztelhetsz de nem biztos hogy kimutatja. ha negatív probáld meg pár napal késõbb. Ha sok pénzed van akár naponta is tesztelhetsz:-) Használj érzékeny teszteket mint pl. a Clearblue.
Lehet, nekem is ez volt az elsõ jel, h kegyetlenül fájtak a melleim, sokkal jobban, mint amikor megjött.Azt, hogy a teszt kimutatja e nem tudom.Én a helyedben várnék még pár napot a teszteléssel...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!