Találatok a következő kifejezésre: 4 napja a vérzésem, azonban két (2 db)

4 napja késik a vérzésem, azonban két teszt is negatív. Már van egy gyermekem és nagyon szeretnénk egy másikat. Lehet hogy bebeszélem magamnak hogy terhes vagyok, vagy túl korán teszteltem?

A terhesség tünetei jelentkeznek(émelygés, mellfeszülés, alhasi fájdalmak, mellbimbó udvarának növekedése, az arcb?röm is megszépült(az el?z? terhességemnél is).

Legjobb válasz: Sajnos igen, ez elõfordulhat, hogy bebeszéli az ember a tüneteket, sõt még fel is borulhat a mensi, tehát a késés is lehet hogy álltünet! Sajnos nekem is sokszor volt ilyen, mert már nagyon babaás akartam lenni. És egyszer csak eljött az idõ!! ;) Ne add fel, de ne is éld bele magad! Mindig ez a titka! Nem szabad beleélni, és akkor csak pozitív csalódás lehet! És azt kívánom, hogy legyen mielõbb!!! ;) 22 hetes kismama

Sajnos igen, ez elõfordulhat, hogy bebeszéli az ember a tüneteket, sõt még fel is borulhat a mensi, tehát a késés is lehet hogy álltünet! Sajnos nekem is sokszor volt ilyen, mert már nagyon babaás akartam lenni. És egyszer csak eljött az idõ!! ;) Ne add fel, de ne is éld bele magad! Mindig ez a titka! Nem szabad beleélni, és akkor csak pozitív csalódás lehet! És azt kívánom, hogy legyen mielõbb!!! ;) 22 hetes kismama
két nap múlva tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! Remélem nem vagyok álterhes.Nagyon babás szeretnék lenni, de ha nem vagyok az, azt is elfogadom, csak lenne már valami. Rossz ez a bizonytalanság!
kicsit korán teszteltél. Viszont én is azt javaslom 2 nap múlva tesztelj megint! Szorítunk!

Eddig kb. egy hétig tartott a vérzésem, az utóbbi két alkalommal azonban már csak 4-5 napig, és kevésbé intenzív. Ez normális?

Ugyanolyan pontosan jött meg, ahogy szokott, és az összes pms-tünetet is érzékeltem, amiket már megszoktam. Okozhatja a változást lelki törés vagy stressz? Mindkett?b?l kijutott az utóbbi id?ben...

Legjobb válasz: Okozhatja lelki probléma is, de azt is tudnod kell, hogy ahogyan mi magunk változunk az évek elõrehaladtával, úgy változik folyamatosan a menstruációnk is. Lehet, hogy most egy ideig ilyenek lesznek a menzeszeid, aztán megint valami "új" következik. Nekem is volt, amikor jónéhány évig rettenetes pms-em volt, amit erõs-közepes vérzés követett, 6-7 napig. Amikor fog.gátlót szedtem, semmilyen tünetem nem volt. Mostanában csak elõzõ nap egy erõs fejfájás jelzi, hogy itt az idõ, és kimondottan erõs, viszont csak 5-6 napos vérzéseim vannak. Ez van :)

Okozhatja lelki probléma is, de azt is tudnod kell, hogy ahogyan mi magunk változunk az évek elõrehaladtával, úgy változik folyamatosan a menstruációnk is. Lehet, hogy most egy ideig ilyenek lesznek a menzeszeid, aztán megint valami "új" következik. Nekem is volt, amikor jónéhány évig rettenetes pms-em volt, amit erõs-közepes vérzés követett, 6-7 napig. Amikor fog.gátlót szedtem, semmilyen tünetem nem volt. Mostanában csak elõzõ nap egy erõs fejfájás jelzi, hogy itt az idõ, és kimondottan erõs, viszont csak 5-6 napos vérzéseim vannak. Ez van :)
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet... mikor elkezdtem menstruálni, semmilyen fájdalmam és tünetem nem volt évekig, aztán lassan elkezdtek megjelenni és állandósulni... ez is változás volt. Akkor nem eszem magam rajta, ilyen és kész. Köszönöm! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!