Találatok a következő kifejezésre: 4 napja a vérzésem, (144 db)

Teljesen fekete volt 4 napig a vérzésem Mitől?

Az els? 4 nap teljesen fekete és most az utolsó nap kezdett halványulni.Mi ez?

Legjobb válasz: második...hidd el, hogy alvadt vér (saját tapasztalat, és én elmentem orvoshoz is vele ;))...a kérdés, hogy mitõl volt olyan kevés menzesze a kérdezõnek, hogy fekete alvadt vérként jött ki... ehhez azonban doki kell, bár én tesztelnék egyet a helyében

második...hidd el, hogy alvadt vér (saját tapasztalat, és én elmentem orvoshoz is vele ;))...a kérdés, hogy mitõl volt olyan kevés menzesze a kérdezõnek, hogy fekete alvadt vérként jött ki... ehhez azonban doki kell, bár én tesztelnék egyet a helyében
Legjobb lenne ha orvoshoz mennél, mert biztosat csak õ tud mondani.
alvadt vér
Elsõ.... az alvadt vér ilyenkor barna.. a barnázás is azért van mert mire kiér a vér megalvad és megbarnul. Nem tudom mitõl fekete, nálam még sosem fordult elõ :S
Hát akkor lehet igazad van... én csak azért írtam mert nálam általában barna. A terhességi teszt jó ötlet, de ha a baba kizárva akkor menj orvoshoz.

Normális, hogy 4 nappal a császármetszés után már egyáltalán nincs vérzésem?

Az első napon bő vérzésem volt, aztán 2-3 napig pecsételő, azóta pedig semmi... Az első babával sokáig véreztem, és akkor mondta valaki, hogy az a jó, mert húzódik vissza a méh, tisztul aminek kell. Ehhez képest most szinte semmi vérzésem nem volt. Érdekelne, hogy volt-e másnak is ilyen.

Legjobb válasz: igen normális. változó ki meddig vérzik. van aki pár napig van aki 6 hétig, akkor sem lepödj meg ha még pár nap mulva ujra indul vagy ha pár napig megint lesz vérzés aztán megint nem.

igen normális. változó ki meddig vérzik. van aki pár napig van aki 6 hétig, akkor sem lepödj meg ha még pár nap mulva ujra indul vagy ha pár napig megint lesz vérzés aztán megint nem.
Igen normális. Nekem is a 3-4 ik naptól szinte teljesen megszûnt a vérzésem. És azóta is minden rendben van.
teljesen normális,
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!! Menni fogok majd az orvosomhoz is, mert a katéter is elintézett, de így legalább egy picit megnyugodtam :)
Szia!Persze normális, azért császárkor rendesen ki takarítanak ezért kevesebb a vérzésed.Nekem is visszatért pár nap múlva!Gratulálok a babához! :)

4 napot kesett de megjott eleg eros gorccsel es megvolt 4 napig rendes verzessel (talan kicsit erosebb mint szokott). De paar nappal utana elkezdett hajni a hasam alja, derekam, hanyingerem van. Lehetek terhes?

Rossz a kozerzetem!Mult heten kaptam vedooltast.

Legjobb válasz: Szia Szerintem ha erõsen görcsöltél és a vérzés is a megszokott volt akkor nem. Persze biztosat egy nõgyógyász tud mondani. Képes az ember bizonyos dolgokat elõidézni (pl. émelygés) pszichésen is. Tudom magamról...

Szia Szerintem ha erõsen görcsöltél és a vérzés is a megszokott volt akkor nem. Persze biztosat egy nõgyógyász tud mondani. Képes az ember bizonyos dolgokat elõidézni (pl. émelygés) pszichésen is. Tudom magamról...
Nem lehetsz terhes. A vér mennyisége és minõsége is túl sok. Nyugi, az ilyen tünetek elfõfordulnak. Nekem is mensi után még szokott problémám lenni.
A kérdező hozzászólása: Másnak is volt esetleg ilyen?
én 11. napja szedek jangee-t és 1x csúsztam 1.5 órát a bogyóval, és másnap meg harmadnap volt asszem pecsételésem. Szóval ha te se percre pontosan veszed be, akkor próbáld meg, hátha elmúlik. Addig meg tisztasági betét, meg 1 hónapot csak kibírsz:)
A kérdező hozzászólása: Mindig 10kor veszem be :/ Kb percre pontosan
hát akkor annyi, hogy 1-2 hónapot várj mindenképpen. Tudom, hogy elég rossz, meg kellemetlen, de hát hozzá kell szoknia a szervezetednek :\ Aztán ha olyan 2 hónap múlva is van még, akkor doki :S Lehet h neked nem ez a gyógyszer jó, de hidd el, hogy ez természetes az elején.
Elõfordult ez a probléma velem is, elsõ 2 hónapban majdnem végig vérzesem volt, de orvosom tanácsára nem hagytam abba a szedését és utána helyrealakultak dolgok. Természetesen nem kellemes érzés , de kitartást!
Kedves 1. válaszoló. 1, 5 órától még nem lehet pecsételõ vérzésed, csak akkor ha 12 óránál késõbb vetted be, vagy 1. napon vetted be a bogyót az 5. nap helyett. Vagy csak nem jó a tablettád. (Megkérdeztem az orvost, hogy mi lesz, ha pár órával késõbb veszem be, mondta, hogy nem lesz semmi baj, maximum 12 óra lehet a késés, és nem lesz semmiféle következménye, még pecsételõ vérzés sem.)
Szintén symicia, elsõ hónapban nekem is volt pár napig, engem is zavart, de következõ levélnél már nem volt semmi. Várd ki, többet nem tudsz tenni... :S
Én Lindynette-t szedek, és nekem pl. az elsõ hónapban végig volt pecsétel vérzésem, nem is olyan gyenge... Aztán a 2. levéltõl kezdõdõen semmi gond :) Ez sajnos "normális", elõfordulhat bármi az 1. 3 levél alatt. Ha a 3. levél után sincs rendben a vérzés, akkor mindenképp beszélj az orvosoddal. 20/L
Bocs, de ez a kérdés nem teljesen érthetõ. Jól értem, h együttlét után véreztél? Légyszi írd le újra a kérdést!
A kérdező hozzászólása: Igen jól érted-együttlét után (de nem heveskedtünk vagy durvultunk)és 3-4 napig tartott!És a köv. szex után ugyanez történt. Itt tartunk most! Azt se tudom mikorra várjam már a havimat.

Mi lehet az oka annak, hogy 4 nappal a normális menszeszem után (5-6 napig tartott) még mindig van pecsételő vérzésem?

Legjobb válasz: Menj el a nõgyógyászodhoz,nekem is ez volt és írt fel másik fogamzásgátlót,mert valamiért túl erõs volt amit eddig szedtem. Ha nem szedsz gyógyszert,akkor is megtudja mondani a doki,mi a gond.

Menj el a nõgyógyászodhoz, nekem is ez volt és írt fel másik fogamzásgátlót, mert valamiért túl erõs volt amit eddig szedtem. Ha nem szedsz gyógyszert, akkor is megtudja mondani a doki, mi a gond.

4 napja pecsételő vérzés. Mi a teendő?

Pénteken este 3 órával kés?bb vettem be a fogamzásgátlót mint szoktam, szombat este görcsöltem és azóta pecsétel? vérzésem van, ha a barnás fehérfolyást némi barnás nyákkal és kés?bb világos pirosas vérzéssel annak lehet hívni. Ez az els? levél, van még 2 szem bel?le, szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit, ez köztivérzés. Nem a 3 óra miatt van, hanem azért, mert most kezdted szedni, az elsõ három hónapban igen gyakori. Szedd tovább elõírás szerint.

Semmit, ez köztivérzés. Nem a 3 óra miatt van, hanem azért, mert most kezdted szedni, az elsõ három hónapban igen gyakori. Szedd tovább elõírás szerint.
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam, ezt a két szemet még beveszem és utána remélem rendezõdnek a dolgok.
A kérdező hozzászólása: Senki sem válaszol a kérdésemre???
Sztem menj el nõdökihoz, majd õ megmondja:)
bocsi, *nõdokihoz

Mitől lehet az hogy a mensim késett 4 napot, ebből a 2. naptól 1-2 csepp barnaa 3. napig, majd a 4. napon élénk piros vérzés, keveredve barnával, 5 . nap enyhe barna és déltől már semmi és a mai nap sem volt semmi?

A mensim nagyon pontos mindig 28 napos, els? 3 nap nagyon sok van, de nem élénk piros, hanem normális, és kb 5-6 napig tart.

Legjobb válasz: Ha a 4. napon már volt piros vérzés, akkor az már nem számít késésnek, hanem a menszesz elsõ napjának. Egyébként peig nagyon sok mindentõl késhet, változhat, hiszen nem vagy gép. (Nekem egyszer 6 napot késett, pedig nem szexeltem egyáltalán, gyerek kizárva.) Pár napos késés alkalmanként nem jelent semmit, sõt, akár teljesen ki is maradhat egy ciklus minden különösebb ok és következmény nélkül. Ha azt gyanítod, hogy terhes lehetsz, akkor vegyél terhestesztet, már ki kell mutatnia.

Ha a 4. napon már volt piros vérzés, akkor az már nem számít késésnek, hanem a menszesz elsõ napjának. Egyébként peig nagyon sok mindentõl késhet, változhat, hiszen nem vagy gép. (Nekem egyszer 6 napot késett, pedig nem szexeltem egyáltalán, gyerek kizárva.) Pár napos késés alkalmanként nem jelent semmit, sõt, akár teljesen ki is maradhat egy ciklus minden különösebb ok és következmény nélkül. Ha azt gyanítod, hogy terhes lehetsz, akkor vegyél terhestesztet, már ki kell mutatnia.
Szia! Én ugyanígy voltam/vagyok. Írj, hogy mi lett az eredmény, érdekel nagyon! És drukkolok, hogy baba legyen!!
A kérdező hozzászólása: ma voltam vérvételen holnap lesz eredmény, doki szerint valószínûleg terhes vagyok, ha nem akkor lehet korai vetélésrõl van szó
A kérdező hozzászólása: Szióka! Sajnos nem vagyok terhes, de vetélésem sem volt. Örülök hogy nem volt vetélésem, de annak nem hogy terhes nem vagyok:-( Te tudsz már valamit?Terhes vagy? Szorítok neked nagyon:-)
A kérdező hozzászólása: Egyébként elkezdtem inni a málnalevél teát meg majd inni fogom a palástfüvet, meg Clostyt és Duphaston-t szedek! Nem volt peteérésem, és emiatt nem sikerült eddig. Nálad minden rendben?

ESCAPELLE tabletta bevétele után a 7. nap elkezdtem vérezni, elég erős volt a vérzés .4 napig tartott a vérzés . Akkor nem lehet terhesség? A rendes mensesnek csak a jövőhét végén kellene meg jöni-e . Az is meg fog jönni?

Legjobb válasz: Az Escapelleben hatalmas adag hormon van, szóval senki nem fogja tudni megmondani Neked, hogy mikor fog a menzeszed legközelebb megjönni - elvileg rendesen, idõre, gyakorlatilag azonban okozhat vérzési rendellenességeket, mint ahogyan tapasztalhattad is. Ha nagyon erõs volt a vérzésed, akkor egyébként esélyes, hogy rövid menstruációd volt, tehát szinte kizárt, hogy terhes legyél és a következõ vérzésed a mostanihoz képest kb. 28 napra kell megjöjjön. Ha mégis aggódsz, hogy terhes lehetsz, akkor a biztonság kedvéért tesztelj.

Az Escapelleben hatalmas adag hormon van, szóval senki nem fogja tudni megmondani Neked, hogy mikor fog a menzeszed legközelebb megjönni - elvileg rendesen, idõre, gyakorlatilag azonban okozhat vérzési rendellenességeket, mint ahogyan tapasztalhattad is. Ha nagyon erõs volt a vérzésed, akkor egyébként esélyes, hogy rövid menstruációd volt, tehát szinte kizárt, hogy terhes legyél és a következõ vérzésed a mostanihoz képest kb. 28 napra kell megjöjjön. Ha mégis aggódsz, hogy terhes lehetsz, akkor a biztonság kedvéért tesztelj.
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodhatok , hogy nem vagyok terhes ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!