Találatok a következő kifejezésre: 4 napja a terhességemet, mert nem (6 db)

4 napja megszakították a terhességemet, mert nem fejlődött ki a 8. hétben még embrió. Mennyi ideig normális a vérzés, a fájdalom, illetve meddig kell pihennem?

Legjobb válasz: Szia. Nekem 1,5 éve történt ilyen, a petezsákon kívül semmit sem láttak. Megszakították, én utána 10 napig véreztem. Nagyon sajnálom, és együttérzek veled.

Szia. Nekem 1, 5 éve történt ilyen, a petezsákon kívül semmit sem láttak. Megszakították, én utána 10 napig véreztem. Nagyon sajnálom, és együttérzek veled.
Én is jártam már így, majdnem két éve. Ha jól emlékszem, akkor én közel 3 hétig vérezgettem. A dokim szerint a 2 hét normális, de még a 3 sem volt gond. Én akkor ráadásul a mûtét utáni 2. napon mentem nyaralni: a Bakonyba túrázgatni. Az orvosom "elengedett", de azért nem erõltettem túl magamat. Kis fájdalmat kb. két napig éreztem. Kívánom, hogy a következõ terhességed sikeres legyen.
Szia! Nekem holnap fogják megszakíttani, de már 2 napja barnás vérzés jön tõlem. Együtt érzek veled, én teljesen ki vagyok készülve csütörtök óta, velem akkor közölték! Nekünk is az elsõ baba lett volna, de reméljük nektek is össze jön a másik, de egészségesen. Az a lényeg a vitaminokat attól még szedd, annál erõsebb leszel belülrõl.
Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt. Én tavaly nyáron 10 hetesen vesztettem el a babámat, a mûtét után 5 napig vérezgettem, de sokkal gyengébben mint amikor menstruáltam.Fájdalmat csak a lelkemben éreztem. Én 3 napig feküdtem, de kb 1 hónapig semmi megerõltetõ dolgot nem végeztem. Mielõbbi gyógyulást kívánok.
ha terhességre gyanakszol, csinálj terhestesztet.
Nem zárja ki, csak valószínûsíti, hogy nem vagy az.
majd írd meg hogy negatív v pozitív lett.

Mensi előtt pár nappal mindig felfújódik a mellem, de most semmi. Holnap-holnapután nem várom.3-4 napja szurkál a méhem. Felhúzott lábbal nem is tudok ülni, mert nyomódik a hasam alja. Utalhatnak ezek a tünetek terhességre?

Legjobb válasz: Sajnos minden lehetséges, és semmi sem. 50-50 %. Nekem is volt felpuffadva a hasam ilyen tájt, mégsem lettem terhes. Van ciklus hogy mindenem fáj, és van hogy semmim. Szemét dolog ez! Nagyon szorítok neked!!!!!! Ezek szerint már csak pár napot kell kibírnod a nevártig, és egy teszt gyorsan választ ad a kérdésedre!!!!!!

Sajnos minden lehetséges, és semmi sem. 50-50 %. Nekem is volt felpuffadva a hasam ilyen tájt, mégsem lettem terhes. Van ciklus hogy mindenem fáj, és van hogy semmim. Szemét dolog ez! Nagyon szorítok neked!!!!!! Ezek szerint már csak pár napot kell kibírnod a nevártig, és egy teszt gyorsan választ ad a kérdésedre!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Van is itthon 10-es tesztem, de nem merem megcsinálni keddnél elõbb. :)
Sikerült? :)

Gyakran előfordul, hogy vki az esedékes mensi előtt pozit tesztel (akár 4-5 nappal) és utána mégis megjön, mert nem marad meg a terhesség?

Legjobb válasz: Számszerûsíteni nem tudnám hányszor, de elõfordul sajnos. Ezért nem kell korán tesztelni.

Számszerûsíteni nem tudnám hányszor, de elõfordul sajnos. Ezért nem kell korán tesztelni.
Én pont így voltam.3 nappal nemvárt elõtt teszteltem és kiderült 3 teszt alapján is hogy terhes vagyok.Rá kb. 1-1, 5 hétre elkezdtem vérezni, bementem a kórházba, erre mondta a doki, hogy megvastagodott nyálkahártyát lát csak és valószínû elvetéltem, sajnos így is volt.
Én is akarok tesztelni, nekem a nemvárt 4 nap múlva esedékes, ezért nem merek...inkább kivárom, hogy mi lesz:) Tök durva, hogy pozitív esetleg és utána nem ez lelkileg szörnyû...
én múlt hónapban nemvárt elött 1-nappal halvány pozi rá 4-napra még halványabb volt utána 2-nap múlva meg is jött, most megint nemvárt elött 1-nappal pozi és most szép erõs már a teszt és hányingerem van + nagyon fájnak a melleim, elõzõ hónapban pozi teszt után 1-2-nap múlva már semmi tünetem nem volt gondoltam is, hogy nem marad meg.
Szia. nekem 2 hónapja a teszt ki mutatta hogy 1-2 hetes vagyok, 2 napos késésnél, de egy hét múlva meg jött, és elment a baba... :(

Április 28 az utolsó menstruációm első napja! Nem ettől kezdve kezdődik a 40 hét? Mert a doki tegnap a terhesség korát 4 hetesre ítélte. Nem értem!

Legjobb válasz: Ha a mensidtõl számoljuk, akkor ma vagy elvileg 6 hetes és 4 napos - de ez csak azoknál igaz, akiknek félidõben volt peteérésük. Nyilván nálad késõbb történt a fogantatás, nem feltétlenül jelent gondot. Mit mondott egyébként az orvosod? Mit írt a papírodra? Mekkora a petezsák?

Ha a mensidtõl számoljuk, akkor ma vagy elvileg 6 hetes és 4 napos - de ez csak azoknál igaz, akiknek félidõben volt peteérésük. Nyilván nálad késõbb történt a fogantatás, nem feltétlenül jelent gondot. Mit mondott egyébként az orvosod? Mit írt a papírodra? Mekkora a petezsák?
A kérdező hozzászólása: 6, 7 mm a petezsák.Semmi egyebet nem írt!
De, elméletileg onnan számolják. Csinált uh-t? Lehet, hogy aszerint számolta, az enyém például uh szerint 1 héttel idõsebb, mint a menstruációtól számolva.
Szia! Nekem is hasonló volt a helyzetem. Az utolsó mensim szerint 8 hetes + 1 napos vagyok. A doki, azaz az Uh szerint csak 6 hetes + 4 napos. De a terhesség idõpontját az utolsó mensihez mérik. Számomra is érdekes volt...

Pontosan 2 hónapja hagytam abba a tabit. Már 4 napja késik. Egy hónapja voltam együtt utoljára a barátommal. Nem merek tesztelni. Nagyon kemény a hasfalam. Lehet terhesség jele?

Legjobb válasz: Nyugodtan merj tesztelni! Ha pozitív, de nem szeretnéd megtartani azt jobb minél elõbb tudni, ha negatív, pedig szeretnéd akkor legalább nem idegeskedsz, hanem tudod. De ha babát szeretnétek jobb ha kicsit sûrítitek a programot :).

Nyugodtan merj tesztelni! Ha pozitív, de nem szeretnéd megtartani azt jobb minél elõbb tudni, ha negatív, pedig szeretnéd akkor legalább nem idegeskedsz, hanem tudod. De ha babát szeretnétek jobb ha kicsit sûrítitek a programot :) .
merj tesztelni! Sokkal jobb, mint kétségek között! De azt is tudnod kell, hogy a tabi elhagyása miatti hormonzavar tünetei ugyanazok, mint egy terhesség vagy egy közelgõ mensi tünetei. Úgyhogy ne parázz, hanem vegyél egy tesztet. :-) Nekem a tabi után 10 hónapig nem volt mensim, és peteérésem sem persze, de gazdagabb lettem a cicifájással, 5 plussz kilóval, 4 terhességi csíkkal a hasamon, és még sorolhatnám... :( Soha többé hormonális fogamzásgátlás...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!