Találatok a következő kifejezésre: 4 napja a menzim. Enyhe (3 db)

4 napja késik a menzim. Enyhe émelygésen és a mindjárt megjön érzésen kívül más tünetem nincs. Terhes lehetek? Mikor csináljak tesztet? Ha délután csinálok akkor már kimutatja?

Legjobb válasz: Szia! Én a mensim kimaradása után 1 nappal már teszteltem, én is délután, és halványan, de ott volt a 2 csík. Tünetem nekem sem volt semmi, szerintem tesztelj nyugodtan, szorítok a zebráért:) 21 hetes pocakos

Szia! Én a mensim kimaradása után 1 nappal már teszteltem, én is délután, és halványan, de ott volt a 2 csík. Tünetem nekem sem volt semmi, szerintem tesztelj nyugodtan, szorítok a zebráért:) 21 hetes pocakos
Szerintem ha tuti eredményt akarsz, a tesztet inkább reggel csináld, de ahogy azt elõttem írták, akár du is tesztelhetsz pozitívat. 2 csíkot kívánok neked!
Szerintem reggel. Nekem a Gabriel már 1 nap késésnél kimutatta.
Tesztelj ma mindenképp sztem, és írd meg mi lett az eredmény:) Szerintem 4 napos késésnél talán már van annyi HCG a szervezetedben, hogy kimutatja :) Szorítok!
Nekem még ott sem volt az ideje , mensi elõtt 3-4 nappal is két csíkom lett.Sok sikert, legyen úgy , ahogy szeretnéd.

Igaz hogy csak két napja késik, de fehér szagtalan folyásom van a menzinek meg semmi jele, ez jelenthet valamit? Lehetek terhes? Enyhén görcsölök már 4 napja.

Legjobb válasz: Bizony lehetsz terhes! Vegyél egy tesztet :) Nem muszáj a 10 es tesztet mert ha már 2 napja késik a 25 ös is bõven kifogja mutatni! Drukkolok :)

Bizony lehetsz terhes! Vegyél egy tesztet :) Nem muszáj a 10 es tesztet mert ha már 2 napja késik a 25 ös is bõven kifogja mutatni! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Tesztelj és kérjük az eredményt :) Drukkolok!
Szerintem nagyon gyanús. Mióta van ilyen folyásod?
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem és negatív... a folyásom 4 napja van, már enyhül, nem értem hogy mi lehet. Görcsölök is. Most akkor mi lehet?
Az hogy a teszt negatív még nem biztos, hogy nincs baba lehetséges, hogy kevés még a hcg a szervezetedben, de persze ne zárd ki a lehetõséget, hogy valami okból kifolyólag csak késik a mensesed pl.front hatás, hormon zavar, stressz stb!
A kérdező hozzászólása: Köszi...várok!
nekem is ugyan ezek voltak a tünetek, fehér folyás, menszezem egy hete késik, ma vettem tesztet negatív lett, neked szoktak kijönni pattanások mielõtt megjön?

Pé utáni 4. napon már utalhat babára a menzi-szerű enyhe hasfájás?

Legjobb válasz: 50 % esélye van. Egyébként nem feltétlenül azt jelzi.

50 % esélye van. Egyébként nem feltétlenül azt jelzi.
A kérdező hozzászólása: Köszi! De akkor mitõl fájhat ilyenkor?
Nem, az még korai. A megtermékenyülés után jó egy héttel kezdõdik csak meg a beágyazódás.
még nem terhesség az majd késobb:)
A kérdező hozzászólása: Egyre erõsebben fáj a hasam, mintha meg akarna jönni.:O Ez most lehet, hogy akkor ovu? Az szokott menzesz-szerûen fájni? az nem inkább szúró-jellegû?
Nekem elég gyakran csinálja ezt, hogy kb. a 20. naptól mensiszerû fájdalmaim vannak. Illetve hol van, hol nincs. Doki szerint tök normális, van, nincs vele gond, de sajna babát sem jelez feltétlenül. A pé utáni 4. napon még nem ágyazódhatott be a petesejt, még ha megtermékenyült akkor sem. Folyásod, nyákod nincsen?
A kérdező hozzászólása: Van egy kis folyásom idõnként, de nem nyákos, nem tojásfehérjés, csak pont arra elég, hogy foltot hagyjon a bugyimon... Ma is rámtör idõnként ez a menzi-szerû érzés, próbálok nem figyelni rá, de most már azon kezdek parázni, hogy vm betegség jele.
A kérdező hozzászólása: Ja, tegnap még volt egy kis krémes folyás is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!