Találatok a következő kifejezésre: 4 napja a menstruációm. a barátommal (18 db)

4 napja feküdtünk le a barátommal de nem védekeztünk. Csak megszakítás volt. Tegnap délelőtt elkezdtem barnázni de mostmár vérzek erősen. Ez lehet a beágyazódási vérzés vagy csak megjött? Még annyit hogy nekem még soha nem volt menstruációm.

Legjobb válasz: anyám... más meg évekig próbálkozik hiába... 4 nap alatt kb semmi nem történik, valószínûleg menstruálsz. Ha szexelni van eszed, akkor normális védekezésre miért nem gondoltok?

anyám... más meg évekig próbálkozik hiába... 4 nap alatt kb semmi nem történik, valószínûleg menstruálsz. Ha szexelni van eszed, akkor normális védekezésre miért nem gondoltok?
Hány éves vagy kedves kérdezõ? Igazából elõször magamban azt mondom hogy Istenem milyen emberek vannak, de perc múlva azon gondolokozom, hogy borzasztó, hogy fûvel fával csinálják a fiatalok, lehet még csak nem is igazán szerelmes, lehet a túl korai szex örökre nyomoat hagy benne , mert pl. nem igy képzelte a dolgot. Ti mit gondoltok errõl?
Ha erõsen vérzel akkor valószínû menstruálsz. Attól még mert még nem menstruáltál simán lehetsz terhes, úgyhogy védekezzetek mindig! A megszakítás nem jó módszer!
Ha a vérzés erõs piros, akkor szerintem ez menstruáció. A beágyazódásos vérzés (ha egyáltalán van, nekem nem volt) csak pecsételés és barnás színû.
Hány éves vagy? Ez szerintem is csak menstruáció, mert 4 nap után még nem lehet (nagykönyv szerint) beágyazódás. Ha szexuális életet élsz, akkor VÉDEKEZZ!!!!
A kérdező hozzászólása: Ez volt az elsõ együttlétem és nagyon megbántam hogy nem védekeztünk, óriási hiba volt és az biztos hogy legközelebb mindig védekezni fogunk...
A kérdező hozzászólása: És ha ez most csak menstruáció akkor ugye nem lehetek terhes??
- 4 nap után nem tud beágyazódni semmi. - ha szexelsz, legyen annyi eszed, hogy védekezel. - nemileg éretlen tini miért akar szexelni, de most komolyan kérdezem, nem csesztetés, pusztuljakmeg, ha értem. ?
Kedves KÉrdezõ! Ez nem játék! Akár egyetlen együttlét is elég ahhoz, hogy teherbe ess. Ne hagyd magad hülyeségekre rábeszélni, a védekezés nagyon fontos, gondolj bele, nyilván nem szeretnél még babát... Ez nem versenyfutás, gondolom max 14 éves lehetsz, még rengeteg idõd lesz az életben a szexre, és ami fontos, hogy ahhoz megfelelõ, olyan partnert válassz, akit tényleg szeretsz, és amikor már érett leszel rá.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szerelmes vagyok ebbe a fiúba akivel megtörtént, de ezek után nem is foglalkozott velem úgyhogy kihasznált rendesen.Én meg itt vagyok egyedül és teljesen bele vagyok zúgva egy olyan srácba akinek csak a szexre kellettem nekem sem könnyû és nagyon megbántam.Nem elõször próbálkozott már egy párszor mondtam neki hogy ne, de most belementem de kár volt mert csak kihasznált...
Akkor remélem ez jó tanulópénz volt, ha valaki igazán szeret még akkor is kitart melletted ha évekig nem fekszel le vele. Hány éves vagy és hány éves ez fiú?
A kérdező hozzászólása: Én 16 leszek a fiú májusban töltötte a 18-at.

Menstruáció 4. napjában együtt voltam a barátommal, és ment belém is. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz. Nem értem miért olyan bonyolult dolog valamilyen formában védekezni...

Lehetsz. Nem értem miért olyan bonyolult dolog valamilyen formában védekezni...
Lehetsz.....gratulálok a kicsihez :)
Igen, lehetsz. Minden napra külön kell kérdezni? Akkor felsorolom azokat a napokat, amikor lehetsz: -1 (volt már ilyen kérdés is) 0 1 2 3 4 5 6 7 (van olyan lány, akinek ilyen hosszú) Így már érthetõ?

A menstruációmnak a héten kellett volna megjönnie, de most hogy már kb.4-5 napja késik. Félek baj van.2 hónapja vagyok együtt a barátommal, előtte soha nem volt pontos a menszeszem, amióta vele vagyok, igen. Óvszerrel védekeztünk. Mitől késhet még?

2 hónapja vagyok együtt a barátommal, el?tte soha nem volt pontos a menszeszem, amióta vele vagyok, igen. Óvszerrel védekeztünk. Szexuális kapcsolatból ez az els? nekem, 19 éves vagyok, az utóbbi hónapban stresszes a vizsgaid?szak miatt, illetve most fogok el?ször fogamzásgátlót szedni és ett?l is félek. Lehet hogy csak ez a baj? Amint tudok veszek terhességi tesztet!

Legjobb válasz: Ha nem volt semmi probléma az óvszerrel (nem csúszott le, nem lyukadt ki), akkor nyugodj meg, nem lesz semmi probléma. Természetesen a vizsgaidõszak , stressz meg minden kis apróság befolyásolhatja! Várj még pár napot, ha nagyon izgulsz, csinálj késõbb tesztet.

Ha nem volt semmi probléma az óvszerrel (nem csúszott le, nem lyukadt ki), akkor nyugodj meg, nem lesz semmi probléma. Természetesen a vizsgaidõszak , stressz meg minden kis apróság befolyásolhatja! Várj még pár napot, ha nagyon izgulsz, csinálj késõbb tesztet.
A kérdező hozzászólása: Elég ideges vagyok mostanság, viszont az óvszerrel nem volt probléma, minden jól ment. Szerintem is inkább stress, csak kicsit beparáztam. Köszi hogy válaszoltál :)
Elsõ vagyok. Velem is ez szokott lenni :) Aztán átgondolom, van-e okom aggódni, aztán rájövök, hogy minden okés volt :) Nyugodj meg tényleg! 21/ egyetemista stresszes L :D
Ha megjött, akkor 0!
Látszik, hogy felelõtlenek vagytok.Már a sperma elõterméke is teherbe ejthet.Nem kell, h belédélvezzen...
Ha elveszted a méhnyálkahártyád (menstruáció), akkor nem alkalmas a méhed a beágyazódásra, szóval 0.
Szánalmas, hogy ennyire felvilágosulatlanok a gyerekek, nem feltétlen rád gondoltam általánosságban, egyébként ha megjött akkor 0 esélye van de ez oroszrulett, vigyázzatok könyörgöm!
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy felelõtlen voltam és köszönöm szépen a válaszokat.

Ha a menstruációm 4. napján vettem be a tablettát, és rá a 4. napon feküdtem le a barátommal, de gumi nem volt, akkor is védett?

anyukám azt mondta, neki védett akkor is...

Legjobb válasz: Elvileg sem kell védenie: "Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az elsõ 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia" Tuti,hogy a te tablettát tájékoztatója is ilyesmit ír.Ha a 4.napon kezdted el szedni,akkor még 7 napig kell az óvszer.Gondolom azért jöttél ide megkérdezni,mert mégsem bízol abban,amit anyud mondott és abban sem,hogy "elvileg" védenie kell.Elöbb olvasd el a tájékoztatót és csak utána csinálj hülyeséget.

Elvileg sem kell védenie: "Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az elsõ 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia" Tuti, hogy a te tablettát tájékoztatója is ilyesmit ír.Ha a 4.napon kezdted el szedni, akkor még 7 napig kell az óvszer.Gondolom azért jöttél ide megkérdezni, mert mégsem bízol abban, amit anyud mondott és abban sem, hogy "elvileg" védenie kell.Elöbb olvasd el a tájékoztatót és csak utána csinálj hülyeséget.
netegtájékoztató mit ír? meg mit mondott az orvos mikortól véD?
A kérdező hozzászólása: nemtudom... de elv. védenie kell ilyenkor is... sensonette-t szedek.
A kérdező hozzászólása: +haltam
Azért még ne ugorj ki az ablakon, lehet szerencséd.De most már figyeljetek oda és csinálj majd tesztet!
Miért nem olvastad el a tabletta betegtájékoztatóját? Nem azzal kellene kezdeni, mielõtt beveszel vmit? Legyen már eszed. Amúgy nem, 7 nap kiegészítõ védekezés kellett volna. "A megelõzõ hónapban hormonális fogamzásgátlást nem használt nõk az elsõ bevont tablettát a menstruáció elsõ napján vegyék be. Amennyiben a Sensonette szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, Ön azonnali védettséget kap a teherbeesés ellen. A 2.-5. napon is elkezdheti a gyógyszerszedést, de ekkor kiegészítõ fogamzásgátlást (pl. óvszert) kell alkalmaznia az elsõ 7 napon. " Ezt konkrétan a Sensonette betegtájékoztatójából másoltam ki. "anyukám azt mondta, neki védett akkor is..." Ezt a baromságot meg gondold már végig. Attól, hogy õ már negyedik napon szexelt, és nem lett terhes, nem azt jelenti, hogy hatott a tabletta. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: igaz, hogy nem kellett volna... egyszerûen felelõtlen voltam és kész... az én hibám, én csak megkérdeztem :( :/
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat, szerencsére nem lettem terhes, ezentúl jobban odafigyelek :)
Ha a gumiba élvezett, valószínûleg nem lehetsz terhes. Ha nem így van, akkor esemény utáni tabletta gyorsan!
Nagyon kicsi az esélye, de megeshet.
gumiból kifelé folyik a cucc, ha nem szakad.
ha megjött a menzid, és ugyan olyan a folyás mint álltalában, akkor nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Hát az van most hogy már a 72 órás tabiról lekéstem de a menstruációm még nem jött meg már 5 napja késik! Mennyi idõnek kell eltelnie hogy a teszt ki mutatja azt hogy terhes vagyok?
A kérdező hozzászólása: De a barátom a gumiba élvezett nem belém és azután csúszott le a gumi amit persze rá kis idõre vettünk észre

Ha a menstruációm utáni 4. napon lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk, akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ahhoz, hogy magzat foganjon nemi érintkezésre van szükség a peteérés várható idejében. A szabályos menstruációs ciklusban ez a termékeny idõszak kb. félidõben van két menstruáció között. Persze néhány esetben a peteérés egybe esik a menzesszel, vagy közvetlen utána, vagy elõtte van, de ez elég ritka. Tehát, ha felmerül a gyanú, hogy terhes lettél, akkor csinálj egy terhességi tesztet.

Ahhoz, hogy magzat foganjon nemi érintkezésre van szükség a peteérés várható idejében. A szabályos menstruációs ciklusban ez a termékeny idõszak kb. félidõben van két menstruáció között. Persze néhány esetben a peteérés egybe esik a menzesszel, vagy közvetlen utána, vagy elõtte van, de ez elég ritka. Tehát, ha felmerül a gyanú, hogy terhes lettél, akkor csinálj egy terhességi tesztet.
ha a menstruációd elsõ napjától számított 4.napon akkor nem viszont ha a vége utáni 4. napon akkor már igen.mert a menstruációd elsõ napjától a 7. napig nem vagy termékeny viszont utánna a 8naptól beindul a peteérés ami a teherbeesés kockázatát is növeli.
az elõttem lévõ nem írt helyeset már bocsi! az elsõ válaszadó írt jó! a menstruáció utánni hét a peteérés idõszaka ez nem változik
emlékeim szerint... gyanúsan kezdõdik.û De ha megvolt a menzeszed elvileg nem lehetsz terhes
elég jó a memóriátok ha azt se tudod beléd ment-e.remélem nem vagy terhes, ezt az észt ne örökítsétek.
Az életkorodat szorozd meg legalább 5-tel és megkapod a választ...

Terhesség? Nem tudom. 3-4 napja lefeküdtem a barátommal. Volt óvszer, nem szakadt ki, és ráadásul menstruáció után voltam, és így kevesebb az esélye a terhességnek... remélem..

de mégis, tiszta bizonytalan vagyok, hisz mikor elélvezett a barátom(nem belém...), akkor hozzám nyúlt ott.:S Fogalmam nincs, hogy olyan volt e a keze vagy sem. Mégis félek. Õ azt mondja, nincs semmi gáz, hisz tudja, hogy vigyázni kell, és gyereket sem szeretne. Hiszek is neki, de azért van bennem félsz. Mennyi az esélye, hogy terhes lehetek?

Legjobb válasz: pfff...mi a kérdés?Ha ennyire félsz ne csináld!Se a barátodban,se magadban,se a tudásodban nem bízol!Ha óvszerrel baj nélkül is ennyire félsz az azt mutatja,hogy sem lelkileg sem fizikailag nem vagy kész a szexre!De azért egészségetekre!!! :/

Én értem a szöveget csak akkor te nem tudsz írni!Mert nincs ott olyan, hogy mikor nyúlt oda vagy sem!Ha a barátod azt mondja nem volt olyan a keze akkor mitõl félsz?Továbbá okos lány...az óvszer síkosítója spermaölõ szerrel van vegyítve!!!
pfff...mi a kérdés?Ha ennyire félsz ne csináld!Se a barátodban, se magadban, se a tudásodban nem bízol!Ha óvszerrel baj nélkül is ennyire félsz az azt mutatja, hogy sem lelkileg sem fizikailag nem vagy kész a szexre!De azért egészségetekre!!! :/
A kérdező hozzászólása: aki tud, nyugtasson meg:(:( nagyon kétségbe vagyok esve:( félek még a gondolattól is:(
A kérdező hozzászólása: ??? :(
A kérdező hozzászólása: így is fennáll az, ha úgy értem a "hozzám nyúlt ott" -ot, hogy megujjazott? hû, de hiper hülye vagyok. legközelebb a kérdésem máshogy fogalmazom. látszik, hogy ez volt az elsõ -.- xD mindenkitõl bocs.
A kérdező hozzászólása: hm.. köszönöm. már ezért megérte ide írni. :) a teszten én is gondolkoztam. de arra meg várni kell egy bizonyos idõt. :) még1x köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: nem veszekedés miatt vagyok itt. Nem azért, hogy összevesszek, hanem hogy megnyugodjak xD szóval nyugodtság:D odaírtam, hogy nem belém élvezett. Lehet, nem voltam egyértelmû. Bocs. :S:D A kezével attól még bejuthatott belém a sperma. Na akkor leírom: együtt voltunk. Vége lett. Levette az óvszert. Kezem munkájára elélvezett. Aztán hozzám nyúlt ott. Ennyi lenne a történet. És még1x sorry. Nem gyakran írok ide. És mikor írtam, nem figyeltem a részletekre.
vegyél egy terhességi tesztet
Nem vagy terhes.Egyrészt igaz az óvszer spermicid hatása, másrészt a sperma szabad levegõn igen hamar elpusztul.Harmadrészt ha csak hozzád ért "ott" attól még akkor sem lehetnél terhes, ha olyan lett volna a keze.
Ne aggódj nem vagy az!
A kérdező hozzászólása: Ja és ez a dolog nem együttlét közben volt, hanem után. Szövegértés.
A kérdező hozzászólása: Nem. Nem így van. Nem érted a kérdésem. Ha nem lennék rá felkészülve, nem engedtem volna. Én nem vagyok az a lány, aki mindenre igent mondd, és durr bele mindenbe! 9 hónapja vagyunk együtt. És a barátomban is ugyanúgy benne van a félelem, mint bennem. Ssak az utolsó alkalomkor felállt ez a tény, és utánaolvastam itt, kíváncsi voltam néhány dologra. És megláttam azt, hogy kéz által is belém kerülhet sperma. Na ez itt a gond.
A kérdező hozzászólása: hát én is ezért drukkolok... :S:S:S köszi:)
Eddig a terhességért drukkoltam ezen az oldalon, de Neked most azért drukkolok, hogy ne légy az! (utolsó voltam)
A kérdező hozzászólása: Én is ezzel nyugtatgatom magam... Meg a barátnõm is. De azért ott van a minimális esély, és azért az félõ. Nem voltam/vagyok sose az a szerencsés típus, hogy elkerül a baj. xD Aztán itt van ez a teszt dolog. Hát van rá kritika, meg várni is kell vele, hogy mutasson is valamit... Szóval eléggé patt helyzet. :/
Nagyon kicsi az esélye, hogy terhes vagy, úgyhogy nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: Azért van ez a feltételezésem, mert olvastam errõl itt a fórumon, és van esélye ennek.:S És ezért totál elöntött a pánik... még csak egyik szülõm tudja, így is ki van borulva, a szokásos felnõtti para, és ha még ez is... nem kéne, õszintén szólva.:/:D
Nyugi nem vagy terhes ne parázz mert akkor biztos késni fog.

Menstruáció közben szexeltem barátommal a 4. napon. Lehetek terhes?

Én már nagyon régóta szedem a gyógyszert....de kiváncsi vagyok a véleményetekre.....jah és nem \'ment el\' bennem.

Legjobb válasz: Nem lehetsz terhes.

Nem lehetsz terhes.
Nem lehetsz terhes, de felelõtlenség volt mensi alatt lefeküdnöd a barátoddal. Ilyenkor nyitva van a méh, könnyen elkaphatsz bármi betegséget. Nem hinném, hogy lehetetlenség kibírni mensi alatt, hogy lefeküdj a barátoddal.
Második válaszoló épp ezért írtam, hogy nem lehet terhes mivel gyógyszert szed. Meg ha megis jött és gyógyszert is szed a terhesség esélye valjuk be nem sok.
Igen, a gyógyszert késõbb láttam meg, hogy szedi. Így aztán a terhesség esélye szinte nem is mérhetõ, annyira kicsi.
Szerintem nem kapsz el semmilyen fertõzést csak azért, mert mensi alatt szexelsz? A világon élõ nõk kb. 60-70 %-a él nemi életet mensi közben is és mégsincs baja. Másrészt a fogi gátló hatása kihat a mensi idejére is, ez benne van a tájékoztatóban is, de az orvos is elmondja, mikor felírja neked a tabit, mármint ennek kellene történnie.
Nos, a világon élõ összes nõt nem ismerem, csak azokat, akik az én környezetemben élnek, de egyik sem közösül a havi vérzése alatt.
A kérdező hozzászólása: De én már akkor nem véreztem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!