Találatok a következő kifejezésre: 4 napja a mensim (244 db)

Miért van, hogy 3-4 nappal a mensi előtt ma világosbarnás krémes folyásom van? (nem túl nagy mennyiség) Lehet ez beágyazódás? (csak mensi napján szoktam barnázni, de az sötétebb és más jellegű)

Gyomorégés, szédelgés, mellfájdalom stb. pár napja van.Hidegrázás is pár napja.a h?m napok óta 36,9-37, tegnap 36.8, ma 37.1

Legjobb válasz: Lehet beágyazódás. Ha elmúlik, az volt.

Lehet beágyazódás. Ha elmúlik, az volt.
Várj még a teszttel legalább 4-5 napot.
Nekem is volt màr ilyen, és a végén mindig megjött, viszont a legutobb azt hittem megint mensi, és làm immàrom 26. hetes terheske vagyok. Vàrd ki a mensit, ha nem jön akkor tesztelj. Majd ird meg az eredményt!
A teszttel varj legalabb a mensi kimaradasaig+1 nap. Amugy lehetseges. :o)
A kérdező hozzászólása: Basszus, most meg elkeztem barnázni. Bár nem is tudom inkább olyan barnás-rózsaszínes folyásom van, ami reggel még krémes fehér színû volt. A mensiig márcsak 2 nap. Szerintem ebbõl már tuti nem lesz baba. :(
Ez simán lehet menszi jele is. MÉrt nem tesztelsz? Mi ezt innen nem tudhatjuk.
A kérdező hozzászólása: Volt pár csalódásom már, ezért nem tesztelek még. De remélhetõleg tényleg babi van a pocimban!

4 nappal a mensi előtt mutathat a teszt hamis eredményt?

Egy csikom volt reggel de én ketöt szeretnék. Tünetek ézékeny mell kevés alhasi fájdalom ezek 7naja tartanak.

Legjobb válasz: Szia! Igen mutathat! Nekem mensi után egy héttel látszódott a 2. csík de az is halványan és 2. héten után lett teljesen egyforma a két csík! Úgy hogy még várj de lehetsz az nekem is az elsõ tünet az érzékeny mellek voltak! Reméljük baba lesz! Egy 13 hetes kismama!

Szia! Igen mutathat! Nekem mensi után egy héttel látszódott a 2. csík de az is halványan és 2. héten után lett teljesen egyforma a két csík! Úgy hogy még várj de lehetsz az nekem is az elsõ tünet az érzékeny mellek voltak! Reméljük baba lesz! Egy 13 hetes kismama!
1. Csak a menzesz kimaradása után érdemes tesztet csináltatni, különben csak pénzkidobás. 2. az, hogy mit szeretnél az más kérdés... 3. mellfeszülés, érzékenység jelezheti a menstruációt, akár már két héttel elõtte. 4. az alhasi fájdalom, görcsök is a menstruációt jelezhetik. Szerintem várj még legalább egy hetet, és utána csináltass tesztet, vagy menj el nõgyógyászhoz. Már ha addig nem jön meg. De úgy gondolom ennek kicsi a valószínûsége. Gondolom nagyon szeretnél kisbabát, türelem, mindennek eljön az ideje.
napokkal a mensi varhato kimaradasa elott az egyetlen teszt ami valos eredmenyt adhat a vervetel

A 24. napon vagyok. Reggelenként 37.3 a hőm, napközben 37.6 . Nem vagyok beteg, még 4 nap a mensiig. Terhesség lehet?

Kétnaponta együtt voltam a párommal, néha szurkál a pocim alja, kezd fájdogálni a mellem, hányingerem is van, és kétóránként pisilek..

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy baba lesz :-) Szerintem egy hét múlva csinálja egy tesztet.

Elképzelhetõ, hogy baba lesz :-) Szerintem egy hét múlva csinálja egy tesztet.
igen, augusztus a 8. hónap
Gratulálok a 10-es ikrekhez:XDD
Ovu teszt nem jelent semmit, de a halvány pozitív terhességi teszt bíztató. Milyen tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: Igen ez a 8. Honapunk januarba vagtunk bele! Szoval neked lehet semmit nem jelent elso valaszolo! Ha ilyen buta vagy ne is irj! Az ovulacios tesz pedig rengetegen hasznaljak jos tesztnek!
3. vagyok. Igen, tudom, de megbízhatatlan ilyen szempontból, nekem legalábbis negatív volt, amikor terhes voltam. Mártogatós vagy lepisilõs tetsztet használtál? Elsõ 2 válaszoló nem gonoszkodik, csak szexualitás kategóriába tetted fel a kérdést teherbeesés helyett és itt 20 év körüli srácok vannak fõleg.
Szia! Nekem is mensi elõtt 3 nappal lett egy nagyon halvány tesztem, és igen, baba volt. Szurkolok, hogy nálad is így legyen. :) Ha vannak terhességi tüneteid (nekem mellfájdalom, mindjárt megjön érzés, iszonyú fáradtság napi 12 óra alvás mellett is), akkor igen, nagy valószínûséggel sikerült. :) Szorítok nagyon! :)
Hát..én kizárólag a teherbeesés kategóriában vagyok, szerintem jó helyen van a kérdés, és az elsõ válaszoló szerintem is gáz! A halvány pozitívnak hihetsz!!Drukkolok, hogy baba legyen ! :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a biztato szavakat:) aranyosak vagytok:) en is kivanok nagyon sok sikert mindenkinek Aki babat szeretne:)

Olyan furcsa mostanában! Miért? Késik 4 napja a mensim!Mostanában nem nagyon szokott!..

8 hónapja próbálkozunk a babával és eddig minden hónapban minden apró kis jelet figyelgettem magamon!Ez volt az a hónap, hogy "lemondtam"róla a sorozatos csalódások miatt!Most az a furcsa, hogy nem érzek semmit!Nem fáj a hasam, sem a cicim.Semmi jele, hogy meg akarna jönni!Talán azért mert nem figyeltem magam annyira?!

Legjobb válasz: Köszönöm a gyors válaszokat!A tesztel még várok egy hetet!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!A tesztel még várok egy hetet!
Ha babás vagy, akkor már kimutatja a teszt. Ha nem, akkor egy hét múlva se fogja. Csak addig se idegeskedsz. Én reggel csinálnék egyet a helyedben. Szorítok neked!!
Szia! Biztos lehetsz benne hogy azért. Van egy ismerõsöm náluk sem akart összejönni a gyerek több éven keresztül. Már õk is nagyon görcsösen akarták, a vége az lett, hogy beültetéssel lett terhes a nõ. Megszülte a gyereket, lecsillapodta a kedélyek és rá egy évre megint teherbe esett, pedig már nem akartak gyereket de megtartotta.. Lenyugodtak az elsõ baba után, hogy megvan és utána csak úgy teherbe esett. Ne görcsölj annyit és ne idegeskedj. Neked is eljön majd az idõd.
Lehet, hogy nem stresszeltél rá, ezért most összejött. A tünetek nem feltétlenül ugyanúgy jelentkeznek minden nõnél. De már tesztelhetsz bõven!! Sok sikert :) )!!
Szia Én ugyanígy voltam, mint te már teljesen lemondtam róla pedig a férjemet meg is mûtötték, de már abban sem bíztam. Pont abban a hónapban estem teherbe, amikor azt mondtam, hogy mindegy majd lesz valahogy, csak hõmérõzgettem, de már azt sem a ciklus elsõ napjától, szóval olyan minden mindegy alapon. És akkor bummmmm teherbe estem, most 19 hetes babás vagyok:-)
de miért vársz a tesztel ennyit még? ha pozitív, akkor lehetne örülni, ha meg negatív, akkor kellene keresni az okot, hogy akkor miért nem jött még meg.
A kérdező hozzászólása: Mert félek attól, hogy a teszt negatív lesz!Várok még egy hetet!Ha terhes vagyok akkor nem jön meg!Nagyon félek a csalódástól!

4 nappal a mensim elött pozitív lett a terhességi tesztem. A ciklusom normál 27 napos. Mennyire lehet bízni a tesztben?

Legjobb válasz: Az esetek nagy szazalekaban, olyan van, hogy negativat mutat a tesz terhesseg eseten. De olyan, hogy pozitivat mutat es nem vagy terhes... nos, olyat nem nagyon produkal... Udvozlunk a klubban 20 hetes mamo

Az esetek nagy szazalekaban, olyan van, hogy negativat mutat a tesz terhesseg eseten. De olyan, hogy pozitivat mutat es nem vagy terhes... nos, olyat nem nagyon produkal... Udvozlunk a klubban 20 hetes mamo
Milyen tesztet használtál? Csak azért kérdezem, mert nekem is pozitív lett a Medi-lab, mégis megjött. Persze ez nem jelenti azt, hogy nálad is ez lesz. Remélem gratulálhatok! :)
A kérdező hozzászólása: Gravi-HCG -ét használtam
A kérdező hozzászólása: Gabriel is pozitív lett.Remélem mindkettõ nem tévedhet?
Tuti babó van a dologban! Gratula!!
Szia! Én mensi elõtt egy nappal teszteltem pozitívat és most 13 hetes vagyok! :) Szóval az már biztos, hogy babát vársz!!! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! :)

Nem várt mensi előtt 3-4 nappal a hő 36, 8 az jó, vagy ettől még feljebb kellene mennie ha baba van?

3 napja emelkedett 36,2-r?l ennyire és azóta ezt tartja. Ez az els? hónap hogy próbálgatom a h?mér?zést és nemtudom hogy terhesség esetén mennyire emelkedik meg. Irnátok tapasztalatokat? Ugyanigy 3-4 napja megjön érzésem van,és naponta többször megszédülök.

Legjobb válasz: Szia! Még elég rövid ideje méred a hödet, de ha 3 nappal ezelött 36,2 -röl felugrott 36,8-ra, akkor lehetett szerintem a peteérésed. Lehet, hogy nálad ez már jó. Ez mindenkinél más, nálam 37,0 ! Viszont, ha 3-4 nap múlva kellene megjönnie, akkor már fejben számolva is rövid lehet a ciklusod második fele. Most két lehetöség van, vagy ebben a hónapban késöbb volt a peteérésed, s ezért nem is jön meg 3-4 nap múlva. Vagy ha mégis megjön, akkor rövid a ciklusod második fele. Ez a megjön érzés minden hónapban jelentkezik (hány nappal a mensi elött)? De hogy több kiderüljön, tovább kellene höméröznöd.

Szia! Még elég rövid ideje méred a hödet, de ha 3 nappal ezelött 36, 2 -röl felugrott 36, 8-ra, akkor lehetett szerintem a peteérésed. Lehet, hogy nálad ez már jó. Ez mindenkinél más, nálam 37, 0 ! Viszont, ha 3-4 nap múlva kellene megjönnie, akkor már fejben számolva is rövid lehet a ciklusod második fele. Most két lehetöség van, vagy ebben a hónapban késöbb volt a peteérésed, s ezért nem is jön meg 3-4 nap múlva. Vagy ha mégis megjön, akkor rövid a ciklusod második fele. Ez a megjön érzés minden hónapban jelentkezik (hány nappal a mensi elött)? De hogy több kiderüljön, tovább kellene höméröznöd.
A kérdező hozzászólása: hát az az igazság hogy 3 hónapja volt egy missed ab. mûtétem és azóta volt egy 30 napos és legutóbb egy 26 napos ciklusom. Az utóbbi elõtt egy két nappal fájdogált a hasam alja és a derekam. Most ez lenne a harmadik mensim de már jó pár napja érzem is a tüneteket, és hát elvileg még napok vannak hátra. Most a szédüléseimet nem tudom hová tenni hogy miért lehet. Ha netán rövid a ciklusom második fele az pedig nem jót jelent igaz? De viszont 12-17 közé esett elvileg a pé-m és akkor éreztem is a hasszurkát stb...
Nekem folyamatosan 35 vége, 36 eleje volt a hõm és mégis babás vagyok, ugyhogy nekem nem jött be a hõmérõzés! :)
Az elsö vsz. vagyok! Szerintem hömérözz tovább, figyelgesd magad. Én úgy gondolom, hogy most van újra beállóban a ciklusod. Nemsokára biztosan rendben leszel. S gondolj arra, ha már egyszer sikerült teherbe esned, másodszor is sikerülni fog. Adj egy kis idöt a szervezetednek! Minden jót kívánok!

Már régóta menstruálok, és eleinte 5-6-napig tartott a mensim, és volt is elegendő, de évről évre egyre kevesebb van. Mostmár 3-4 napos a mensim, és már a 3. napon allig van. Most nemrég "voltam", és csak 1 napig tartott. Ez baj? Menjek el dokihoz?

Egyébként szeretnék fogamzásgátlót is iratni, az beállítaná, csak hallottam hogy kevesebb lessz t?le, de ennél is?

Legjobb válasz: Nem, ennél nem lesz kevesebb, mert ez a menzesz majdnem biztos, hogy nincsen rendben. A doki viszont addig nem fog fogamzásgátlót felírni, amíg ki nem deríti az okokat, és hogy a fogamzásgátló segíthet-e neked. Én mondjuk orvoshoz mennék az teljesen biztos, ha így viselkedne a menzeszem...

Nem, ennél nem lesz kevesebb, mert ez a menzesz majdnem biztos, hogy nincsen rendben. A doki viszont addig nem fog fogamzásgátlót felírni, amíg ki nem deríti az okokat, és hogy a fogamzásgátló segíthet-e neked. Én mondjuk orvoshoz mennék az teljesen biztos, ha így viselkedne a menzeszem...
szerintem is irány a doki, õ majd kivizsgál és megmondja mit kell tenni:) sok sikert!

Lehet baba? Még 4 nap van a NEM várt mensiig és most 4. napja a hőm 37, a mellem napról napra jobban fáj, és napról napra álmosabb vagyok, már napközben is.

folyásom nincs, a nyákom fehér s?r?.

Legjobb válasz: Lehet, hogy terhes vagy, de várj még egy kicsit, majd csináljj tesztet. Szórítok! :)

Lehet, hogy terhes vagy, de várj még egy kicsit, majd csináljj tesztet. Szórítok! :)
A ho a mensi elott 24 oraval szokott leesni ugyhogy a magas ho meg nem bisztos hogy babat jelent.
lehet persze. remélem tényleg baba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!