Találatok a következő kifejezésre: 4 napja a (3522 db)

4 napja a kislányom napi 4-5 kaki helyett csak kétszer kakil, viszont 2 napja semmi. Csak anyatejes.3 és fél hónaposak vagyunk. Mit tehetek, hogy tudjon kakilni?

Legjobb válasz: Szerintem ha a közérzete jó, akkor nincs teendõ :) Ha fáj a hasa, akkor húzgálja a lábát.. Ha nem húzgálja, akkor semmi. Majd jön az, ne félj. Az én lányom is anyatejes, 4 hónapos és uez a helyzet két napja nálunk is, tegnap volt napi kettõ, ma még egy sem... elõtte pedig szinte minden evésnél kakilt :) De ha úgy érzed, szorulása van, hívd fel a dokitokat, majd õ segít. Hallottam a hõmérõrõl, hát én két nap után nem dugnám a fenekébe. Tornáztasd meg egy kicsit :)

Szerintem ha a közérzete jó, akkor nincs teendõ :) Ha fáj a hasa, akkor húzgálja a lábát.. Ha nem húzgálja, akkor semmi. Majd jön az, ne félj. Az én lányom is anyatejes, 4 hónapos és uez a helyzet két napja nálunk is, tegnap volt napi kettõ, ma még egy sem... elõtte pedig szinte minden evésnél kakilt :) De ha úgy érzed, szorulása van, hívd fel a dokitokat, majd õ segít. Hallottam a hõmérõrõl, hát én két nap után nem dugnám a fenekébe. Tornáztasd meg egy kicsit :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ
Anyatejes babáknál elõfordul hogy pár napig nem kakilnak. Ha ez nem okoz nála poci fájást akkor ne aggódj miatta, ha pedig mégis kellene valami akkor vagy ritka esetekben használhatsz szélcsövet vagy adhatsz neki kevés kamilla teát.

Nem várt mensi előtt 3-4 nappal a hő 36, 8 az jó, vagy ettől még feljebb kellene mennie ha baba van?

3 napja emelkedett 36,2-r?l ennyire és azóta ezt tartja. Ez az els? hónap hogy próbálgatom a h?mér?zést és nemtudom hogy terhesség esetén mennyire emelkedik meg. Irnátok tapasztalatokat? Ugyanigy 3-4 napja megjön érzésem van,és naponta többször megszédülök.

Legjobb válasz: Szia! Még elég rövid ideje méred a hödet, de ha 3 nappal ezelött 36,2 -röl felugrott 36,8-ra, akkor lehetett szerintem a peteérésed. Lehet, hogy nálad ez már jó. Ez mindenkinél más, nálam 37,0 ! Viszont, ha 3-4 nap múlva kellene megjönnie, akkor már fejben számolva is rövid lehet a ciklusod második fele. Most két lehetöség van, vagy ebben a hónapban késöbb volt a peteérésed, s ezért nem is jön meg 3-4 nap múlva. Vagy ha mégis megjön, akkor rövid a ciklusod második fele. Ez a megjön érzés minden hónapban jelentkezik (hány nappal a mensi elött)? De hogy több kiderüljön, tovább kellene höméröznöd.

Szia! Még elég rövid ideje méred a hödet, de ha 3 nappal ezelött 36, 2 -röl felugrott 36, 8-ra, akkor lehetett szerintem a peteérésed. Lehet, hogy nálad ez már jó. Ez mindenkinél más, nálam 37, 0 ! Viszont, ha 3-4 nap múlva kellene megjönnie, akkor már fejben számolva is rövid lehet a ciklusod második fele. Most két lehetöség van, vagy ebben a hónapban késöbb volt a peteérésed, s ezért nem is jön meg 3-4 nap múlva. Vagy ha mégis megjön, akkor rövid a ciklusod második fele. Ez a megjön érzés minden hónapban jelentkezik (hány nappal a mensi elött)? De hogy több kiderüljön, tovább kellene höméröznöd.
A kérdező hozzászólása: hát az az igazság hogy 3 hónapja volt egy missed ab. mûtétem és azóta volt egy 30 napos és legutóbb egy 26 napos ciklusom. Az utóbbi elõtt egy két nappal fájdogált a hasam alja és a derekam. Most ez lenne a harmadik mensim de már jó pár napja érzem is a tüneteket, és hát elvileg még napok vannak hátra. Most a szédüléseimet nem tudom hová tenni hogy miért lehet. Ha netán rövid a ciklusom második fele az pedig nem jót jelent igaz? De viszont 12-17 közé esett elvileg a pé-m és akkor éreztem is a hasszurkát stb...
Nekem folyamatosan 35 vége, 36 eleje volt a hõm és mégis babás vagyok, ugyhogy nekem nem jött be a hõmérõzés! :)
Az elsö vsz. vagyok! Szerintem hömérözz tovább, figyelgesd magad. Én úgy gondolom, hogy most van újra beállóban a ciklusod. Nemsokára biztosan rendben leszel. S gondolj arra, ha már egyszer sikerült teherbe esned, másodszor is sikerülni fog. Adj egy kis idöt a szervezetednek! Minden jót kívánok!

Lehet baba? Még 4 nap van a NEM várt mensiig és most 4. napja a hőm 37, a mellem napról napra jobban fáj, és napról napra álmosabb vagyok, már napközben is.

folyásom nincs, a nyákom fehér s?r?.

Legjobb válasz: Lehet, hogy terhes vagy, de várj még egy kicsit, majd csináljj tesztet. Szórítok! :)

Lehet, hogy terhes vagy, de várj még egy kicsit, majd csináljj tesztet. Szórítok! :)
A ho a mensi elott 24 oraval szokott leesni ugyhogy a magas ho meg nem bisztos hogy babat jelent.
lehet persze. remélem tényleg baba.

4 nappal a menstruációm elött egy minimális barnás folyás jelentkezett, kb 10 napja nagyon feszülnek a melleim. Mi lehet ez a barna folyás?

Legjobb válasz: Ha sikerült teherbeesned, akkor ez a beágyazódás körül pár napig elõfordulhat, ha nem akkor pedig a mensi elõjele, ami nekem néha volt, néha meg nem. Megijedni nem kell, legyen otthon teszted és 4 nap múlva meg is csinálhatod..persze a használati útmutató szerint.

Ha sikerült teherbeesned, akkor ez a beágyazódás körül pár napig elõfordulhat, ha nem akkor pedig a mensi elõjele, ami nekem néha volt, néha meg nem. Megijedni nem kell, legyen otthon teszted és 4 nap múlva meg is csinálhatod..persze a használati útmutató szerint.
Beágyadásra utalhat. A beágyazódás a 7-12 DPO-ig van, szóval ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor erre utalhat.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat

Normális, hogy 4 nappal a császármetszés után már egyáltalán nincs vérzésem?

Az első napon bő vérzésem volt, aztán 2-3 napig pecsételő, azóta pedig semmi... Az első babával sokáig véreztem, és akkor mondta valaki, hogy az a jó, mert húzódik vissza a méh, tisztul aminek kell. Ehhez képest most szinte semmi vérzésem nem volt. Érdekelne, hogy volt-e másnak is ilyen.

Legjobb válasz: igen normális. változó ki meddig vérzik. van aki pár napig van aki 6 hétig, akkor sem lepödj meg ha még pár nap mulva ujra indul vagy ha pár napig megint lesz vérzés aztán megint nem.

igen normális. változó ki meddig vérzik. van aki pár napig van aki 6 hétig, akkor sem lepödj meg ha még pár nap mulva ujra indul vagy ha pár napig megint lesz vérzés aztán megint nem.
Igen normális. Nekem is a 3-4 ik naptól szinte teljesen megszûnt a vérzésem. És azóta is minden rendben van.
teljesen normális,
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!! Menni fogok majd az orvosomhoz is, mert a katéter is elintézett, de így legalább egy picit megnyugodtam :)
Szia!Persze normális, azért császárkor rendesen ki takarítanak ezért kevesebb a vérzésed.Nekem is visszatért pár nap múlva!Gratulálok a babához! :)
Várj még a teszttel legalább 4-5 napot.
Nekem is volt màr ilyen, és a végén mindig megjött, viszont a legutobb azt hittem megint mensi, és làm immàrom 26. hetes terheske vagyok. Vàrd ki a mensit, ha nem jön akkor tesztelj. Majd ird meg az eredményt!
A teszttel varj legalabb a mensi kimaradasaig+1 nap. Amugy lehetseges. :o)
A kérdező hozzászólása: Basszus, most meg elkeztem barnázni. Bár nem is tudom inkább olyan barnás-rózsaszínes folyásom van, ami reggel még krémes fehér színû volt. A mensiig márcsak 2 nap. Szerintem ebbõl már tuti nem lesz baba. :(
Ez simán lehet menszi jele is. MÉrt nem tesztelsz? Mi ezt innen nem tudhatjuk.
A kérdező hozzászólása: Volt pár csalódásom már, ezért nem tesztelek még. De remélhetõleg tényleg babi van a pocimban!

Elutazunk 4 napra a babánk nélkül, azt hittem jó ötlet de pocsékul érzem magam. Hogy tudnék túllenni rajta?

Elutazunk a férjemmel 4 napra, a 10 hónaposunk nélkül. Úgy terveztük, hogy végre kikapcsolódunk, romantikázunk, várost nézünk és ihatok végre alkoholt. Tudom furán hangzik, de már 1,5 éve nem ittam és szeretnék csak egy kicsit spiccesen jókedvû lenni.

Legjobb válasz: Szerintem kicsit túl reagálod, de hát anya vagy, és ez természetes. El kell döntened, hogy akarod-e tényleg ezt a 4 napot vagy sem. Ha nem akkor mond fel. Amire figyelj, hogy tényleg a gyerek az oka? Nem lehet, hogy csak félsz a férjeddel kettesben maradni, mert jó ürügy mindig a babára fogni, hogy nem akarsz romantikázni,össze bújni?

Szerintem kicsit túl reagálod, de hát anya vagy, és ez természetes. El kell döntened, hogy akarod-e tényleg ezt a 4 napot vagy sem. Ha nem akkor mond fel. Amire figyelj, hogy tényleg a gyerek az oka? Nem lehet, hogy csak félsz a férjeddel kettesben maradni, mert jó ürügy mindig a babára fogni, hogy nem akarsz romantikázni, össze bújni?
Érthetõ, hogy így érzel, de tessék rajta túllépni. Nem csak a gyerek a fontos, hanem a házasságod is, ezt sose felejtsd el. A babád jó kezekben, biztonságban lesz és nektek is kell a kikapcsolódás.
A kérdező hozzászólása: Hát lemondani már nagy butaság lenne, minden be van fizetve, le van foglalva. És szeretnék is a férjemmel kettesben lenni, "bulizni", nevetgélni, kötetlenül azt csinálni amit akarunk. Tényleg jó lesz kiszakadni a mindennapi rutinból. Csak hát mintha a szívem otthon hagynám. Mintha én már nem tudnék boldog lenni ha a babám nincs velem. Azt szeretném, hogy teljesen ki tudjak kapcsolni és ne az otthoniakon rágódjak...Bár lehet ez csak most van, lehet ott már eszembe sem fog jutni.
2. vagyok. De, persze eszedbe fog jutni, aggódni is fogsz, de ne hagyd, hogy elhatalmasodjon rajtad az aggódás. Telefonálni külföldrõl is lehet, én nap végén biztosan telefonálnék a helyedben, így meg tudnál nyugodni, hogy minden rendben. Jó szórakozást, kikapcsolódást nektek.
Szerintem az a legnagyobb probléma, hogy túl hosszú idõre mentek, így elsõ alkalommal. Emlékszem, én még egy bevásárlásból is úgy rohantam haza, ahogy a lábam bírta. :) Aztán volt már vagy 1 éves a fiam mikor elõször anyósomnál hagytam pár órára. Akkor is az órát néztem, hogy mikor mehetek már érte. :) Mi szép fokozatosan csináltuk. kb 1, 5 éves volt, amikortól minden második szombatot a mamánál töltötte a kisfiunk. Ezért lesz nehéz, mert rögtön a közepébe csaptok. De baj biztosan nem lesz! Neked sokkal nehezebb, mint a babádnak. Õ boldogan eljátszik majd a mamával. Úgyhogy érezd jól magad a 4 napban, minden rendben lesz!
Pedig szerintem jót tenne Neked egy icipici távollét! Az természetes, hogy így érzel, hiszen szereted a picidet, de hidd el, hogy néha ki kell mozdulni nélküle is! Nagyon szerencsés vagy, hogy megteheted, és van kire bízni a picidet, akiben megbízol! Attól, hogy most a picidre 4napig nem te vigyázol, még ugyanolyan jó anyuka vagy- nyugi!! Az meg nem igaz, hogy nem tudsz telefonálni- maximum sokba kerül, de ha téged megnyugtat, akkor hívd fel anyukádat naponta, ne az árával foglalkozz. Ha már külföldre mentek, szerintem nem ez lesz a fõ költségetek, hogy naponta 1-2x hazatelefonálsz! vagy sms-ez többször! Próbáld meg jólérezni magadat!! és igyál nyugodtan egy kis alkoholt- ettõl sem vagy rossz anya!! :) )) Sõt, ahogy valamelyik idézetben olvastam, néha anyának is kell egy kis feltöltõdés, hogy utána újult erõvel lehessen a vérét szívni!! :) ) (nem így volt szó szerint, de ez volt a lényeg) Próbáld meg így felfogni!! :) ) Érezd jól magad, nézzetek várost, bulizzatok, igyatok kicsit... minden oké lesz, hidd el!! Mikor mentek??
A kérdező hozzászólása: Nem a szoktatással sincs baj. Már jó ideje visszajöttem dolgozni, úgyhogy a babám megszokta, hogy fél-egy napokra nem lát. Igaz több nap még nem volt eddig, de ennél jobban nem tudtam megoldani a szoktatást, mert hát külföldre nem érdemes 2 napra menni (a jegyeket nyertük, úgyhogy nem volt más választás). De igazatok van, én lihegem túl és minden rendben lesz. A babám jól fogja érezni magát és én is. A viszontlátás meg fantasztikus lesz!
Ezt csak addig érzed így, amíg el nem mentek. Onnantól az agyad átkapcsol, legalább is nálam így volt, mire odaértünk már úgy voltam vele, hogy ennyi nekem is a babának is jár, semmi baja nem lesz az égvilágon. Így is lett, nagyon jót tett. Nem mondom, hogy nem hiányzott, mert nagyon, de sikerült kikapcsolni, hisz nem örökre mész el csak pár napra. Mellesleg a roaming aktiválásával bárhonnan bárhová tudsz telefonálni, én is így tettem minden este 1-2 percre, megkérdeztem minden rendben van e. Így sokkal jobb volt.
Biztos minden rendben lesz, emiatt ne aggódj. Ennek ellenére én nem értek egyet az ilyen kettes-nyaralásokkal, hiszen most már család vagytok, együtt kéne nyaralni mennetek, nem külön.

4 nappal a nemvárt előtt pozitivat teszteltem, tényleg az ikreket előbb mutatja ki a teszt? Clostylbegitet szedtem.

Legjobb válasz: Nekem ugyan ez volt éppen tavaly mikor terhes lettem. Szedtem a clostyt és mensi elõtt 4 nappal este hétkor pozi lett a teszt, meg is lepõdtem rendesen. Nekem is az ugrott be lehet ikrek lesznek. Aztán kiderül csak egy baba lakik benn.

Nekem ugyan ez volt éppen tavaly mikor terhes lettem. Szedtem a clostyt és mensi elõtt 4 nappal este hétkor pozi lett a teszt, meg is lepõdtem rendesen. Nekem is az ugrott be lehet ikrek lesznek. Aztán kiderül csak egy baba lakik benn.
Nekem nem mutatta ki elõbb. Az UH-n is csak a 8. héttõl látszott, hogy ketten vannak.
5 nappal mensi elõtt, délutáni pisibõl pozit teszteltem, és csak egy baba volt!
A kérdező hozzászólása: Gratula az utolsó 2 válaszolónak! nekem halványan látszik, de ott van a csik, még barátnõmnek is megmutattam, hátha csak beképzelem. Pár nap múlva már biztos erõsebb lesz. Hogy ikrek-e azt meg majd az orvos megmondja.
Nekem mindkét gyerkõcöt a nem várt elõtt 4 nappal mutatta a teszt, mégsem volt ikerterhesség egyik sem. Szerintem egyénre is jellemzõ, hogy milyen ütemben termelõdik a HCG. Inkább legyen erõsebb, az a biztos!!:-)
Nekem ikreim vannak. Én a nemvárt napján teszteltem elõször és már akkor iszonyatosan erõs lett a csík. Lehet, hülyeséget írok, de lehet, hogy az erõsségen lehet látni az esetleg "duplázódást".
A kérdező hozzászólása: köszi. tesztet sajnos nem tudok mutatni, mert kitöröltem a gépbõl, nem akartam, hogy férjem észrevegye, meglepi lesz neki. asszem kb a 18-on, szombaton csinálok még egyet azt mutatom ha akarod.
Gratulálok! Kérlek, mutasd meg a tesztedet! Köszi :) Hányadik dpo-n lett pozi a teszted?
A kérdező hozzászólása: én 4 óra körül csináltam.
A kérdező hozzászólása: nekem 3-an mondták, hogy pozi, pedig nem számitottam rá, bár én még nem voltam orvosnál
A kérdező hozzászólása: gratulálok, köszönöm a válaszokat! remélem én is örülhetek még!

Ha 4 nappal a nem várt mensi előtt negatív a teszt már nincs remény?

Nagyon el vagyok keseredve kérlek írjatok véleményeket.

Legjobb válasz: Még korán teszteltél, kevés még a HCG. A nem várt napján érdemes leghamarabb tesztelni vagy késõbb. (Az igaz, hogy nekem pozitív lett 4 nappal elõtt ClearBlueval, de akkor sem biztos, hogy mindenkinek kimutatná ilyenkor.) Úgyhogy ne legyél elkeseredve, várd meg a menzi napját és akkor tesztelj. Remélem, pozitív lesz.

Még korán teszteltél, kevés még a HCG. A nem várt napján érdemes leghamarabb tesztelni vagy késõbb. (Az igaz, hogy nekem pozitív lett 4 nappal elõtt ClearBlueval, de akkor sem biztos, hogy mindenkinek kimutatná ilyenkor.) Úgyhogy ne legyél elkeseredve, várd meg a menzi napját és akkor tesztelj. Remélem, pozitív lesz.
Szerintem is túl korán teszteltél. Valakinek csak a nem várt után pár nappal mutatja ki a teszt!

4 nappal a menses előtt 10-es teszt negatív. Akkor már nem sok esély van a babára?

Legjobb válasz: 4 nappal mensi elött....túl korai volt a teszt. Majd ha nem jön meg,utána pontosabbat mutat a teszt.

4 nappal mensi elött....túl korai volt a teszt. Majd ha nem jön meg, utána pontosabbat mutat a teszt.
Ha késõi peteérésed volt, akkor még lehet baba, a helyedben megvárnám, hogy késik-e, és ha igen, akkor tesztelnék újra. Mielõbbi pocakosodást neked!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!